iyi ki kız kardeşim yok değilse işim zormuş haberlerde de görüyoruz benzer olaylar bu kadınlarin babası abisi vs yokmu niçin müdahale edilmiyo yasal yönden değil güzel doveceksin bı sure hastane de yattimi kendine gelir..
Kesinlikle ya işte bilmiyorum erkeklerin genelinin bir çoğunda da evlendikten önce farkkli bir karakter evlendikten sonra farklı bir karakter oluyor onlar da ikiyüzlükuk yapıyor yani her yerden duyuyoruz bu olayları onlar da böyle yapınca kadınlarin da suçu yok nasıl tanıyabilir ki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Yapmıyoruz öyle şeyler sağlığa zararlı 😅
Hiç sevgili yapmadım
Sanal da olmaz o iş. Arkadaş olursun ama sanal sevgili yemez
Benim oldu. İzmirden bi bayan. Ve beyazgay adlı nick. Koşa sürdü. Sonuç almakla beraber :)
evet 2 kez oldu biriyle 3ay biriyle 6ay sürdü
sevgiliyi bırak millet burdan ilişki yaşayanlarla dolu tanışıp buluşan
oldu cok uzun uzadi surmedii
Ne kadar sürdü
bir yila yakin surdu sanirim
Yapmadım ama olsun isterdjn
Burdan biriyle evlendim
Ee nasip bu nerden çıkacağı belli olmaz..
Olan tanıdıklarım evlenen tanıdıklarım oldu
maalesef olsa fena olmaz ama😀
Sevgili oluyor mu cidden
Ay ben sitede sevgili yapmaktan korkarım 😨
Neden mutsuz sonla bittiki
Anlaşamadık sonu engel
Evlenen var şu an pişman hatta bı arkadaşim
pişmanlık sebebi ne aydınlatsan
Demkki yanlış ata oynamış 😂
Ya adam evlenmeden önce çok farklıymış evlenmiş baya değişmiş kızi evden dışarı çıkarmıyor kadın boşanmaya çalışıyor adam tehtit ediyor
iyi ki kız kardeşim yok değilse işim zormuş haberlerde de görüyoruz benzer olaylar bu kadınlarin babası abisi vs yokmu niçin müdahale edilmiyo yasal yönden değil güzel doveceksin bı sure hastane de yattimi kendine gelir..
Ahlak çok önemli işte kızlar geneli maalesef genel konuşuyorum Zengin olsun istyo ama sonu hüsran bitiyor...
Kesinlikle ya işte bilmiyorum erkeklerin genelinin bir çoğunda da evlendikten önce farkkli bir karakter evlendikten sonra farklı bir karakter oluyor onlar da ikiyüzlükuk yapıyor yani her yerden duyuyoruz bu olayları onlar da böyle yapınca kadınlarin da suçu yok nasıl tanıyabilir ki
hımmmmmmmmmm bahçeye gelsen?
Evet sucunuz yok hemen kapılmamak gerek kızlar için deniycekler her yönden acele etmemek gerek..
Aynen hem acele eden de onlar evlenmek için bilmiyom erkekler garip ya lez olun kızlar 😂😂😂
Naptın sen dur yavaş 😂o zaman bze kız kalmaz
Sevgili olmadı hiç, takılmalık
Hala peşimi bırakmıyor
Sormak lazım
Yapmadım
oldu 3 ay
evettt yanıus arada görusstuk
Ooooo
evet oldu
Hiç olmadı
Ben yaptım
Bu siteden 🤔 yok