Aile & Toplum Bu siteden kendisine sevgili flört yapan oldu mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Soru başlıkta olduğu gibi cidden bunu yapan oldu mu Güncellemeler+1 yıl Sevgiliniz oldu mu bu siteden Bu siteden kendisine sevgili flört yapan oldu mu? Cevapla Flört Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
deli_xatûn Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl @BlueTree ex aşkım sensin ya ayda bi kendini hatirlatman en sevdigim sey zaten 😂😂 0 35 Yorumla akrep_bir_kadınn +1 yıl Bu kullanıcı her yerde her delikte geziyor ama 😂 eskiden kullanıcı adı tulipa’ydı Yorumla deli_xatûn +1 yıl Yapar o 😂😆 Yorumla Soran +1 yıl Sitede asılmadığı kız kalmadı onun herkes tanıyor shshhshsj Yorumla deli_xatûn +1 yıl Biliyorum😂 Yorumla akrep_bir_kadınn +1 yıl Aynen asılmadığı kimse kalmadı. Mimlendi 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl @akrep_bir_kadınn adı çıktı ahahahhs Yorumla deli_xatûn +1 yıl Ayy mesude geldi aklima kemalim yapmazz😆😆 Yorumla Soran +1 yıl Birde ayda bir takip isteği atıyor o ahahha Yorumla akrep_bir_kadınn +1 yıl Her kapıyı deniyor. Ay insan sıkılır bi de. Ne iş yapıyor biliyor musunuz? Bilişimciymişte çok iyi maaşı varmışta bana yalvardı resmen engelledim Yorumla deli_xatûn +1 yıl 😆😆 Yorumla Soran +1 yıl @akrep_bir_kadınn yalandır kanka Yorumla akrep_bir_kadınn +1 yıl Zaten her kıza yazandan hayır gelmez. Utanmaz adam Yorumla deli_xatûn +1 yıl Yaa demeyin iyidir abim benim 😌😂 Yorumla Soran +1 yıl Abi mi oldu şimdi ex aşkın dbdhhdbd Yorumla deli_xatûn +1 yıl Ben abim diyorum zaten hep everecem ben onu😃👍 Yorumla Soran +1 yıl Ever kurtulalım artık ahahha Yorumla deli_xatûn +1 yıl Ayarlicaz bee oda cok bisi istemiyoki sevecek bi hayat arkadasini istiyor cok gormeyin 🚬 Yorumla Soran +1 yıl O yüzden sitedeki her kadına yürüdü shshhshs Yorumla deli_xatûn +1 yıl Şansini deniyo 😂 Yorumla BlueTree +1 yıl @akrep_bir_kadınn Sana neden yalvarıyım başka kız mı yok? Bir kız olmadı diye durayım mı? Ne saçma birine yazıyorsun olumsuz? Ne yapayım bir daha kız defterini kapatayım mı? Yorumla BlueTree +1 yıl Biri olmuyorsa başka kapıları denersin.Sen şimdi iş başvurusu yapıyorsun, olmuyor iş başvurusu yapmayı bırakıyor musun?Hayır. Yorumla BlueTree +1 yıl Mimlenmişiz bende bilirim başka hesap açıp başka fotoğraf koymayı. Öyle mi yapayım illa? Yorumla akrep_bir_kadınn +1 yıl Seni tanımayan kalmadı be? KS de tüm kullanıcılar kırmızı alarm veriyor senden için. Her kapıyı çalıyorsun bi dur artık ! Yorumla BlueTree +1 yıl @akrep_bir_kadınn Versinler. Neden durayım durmam için bir sebep yok? Yorumla BlueTree +1 yıl Evlenmedim henüz. Yorumla akrep_bir_kadınn +1 yıl Evde kalırsın evlensen kadını aldatırsın aç göz. Benden sana hayır yok haberin olsun Yorumla BlueTree +1 yıl @akrep_bir_kadınn neden aldatıyım? Neden günahıma giriyorsun? Yorumla BlueTree +1 yıl @akrep_bir_kadınn Eşim olursa neden aldatıyım? Yorumla akrep_bir_kadınn +1 yıl Eşin nasıl olsun bu halinle hı Yorumla BlueTree +1 yıl @akrep_bir_kadınn neden olmasın?Yakışıklı çocuğum. İşim de var. Efendiyim. Yorumla akrep_bir_kadınn +1 yıl Bana yalvarma lütfen. Ben sana bakmam anladın mı? Dün kızlara bunu anlatmaya çalıştım işte Yorumla BlueTree +1 yıl @akrep_bir_kadınn sana neden yalvarıyım ya?Boş yapıyorsun. Bence senin eğlenmeye ihtiyacın var.İyi günler. Yorumla akrep_bir_kadınn +1 yıl Bak bi de trip atıyor ya benden sana hiç bişi olmaz sana da iyi günler 😃 Yorumla BlueTree +1 yıl @akrep_bir_kadınn senden hiçbir şey istemiyorum zaten Yorumla deli_xatûn +1 yıl Aayy durun beee abime kızmı yok yalvarmiyo kimseye zaten ustunuze alinmayin😐 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Cidden bu siteden mi hahahaha maymun dayanışma derneğinden biriyle tanışırım daha iyi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Harbiden hahaha Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl kesin olmuştur görüyom ara sıra ama ayrılıyolar:d 0 29 Yorumla bubanayapılırmıbe +1 yıl onlara bizden bahset Yorumla Junİchi +1 yıl @bubanayapılırmıbe git başımdan Yorumla bubanayapılırmıbe +1 yıl yeni ayrildik arkadaslar bizi baristirin Yorumla Soran +1 yıl @bubanayapılırmıbe yaaa çifte kumrular Yorumla bubanayapılırmıbe +1 yıl küstü benimle yaa Yorumla Soran +1 yıl @bubanayapılırmıbe yiaaa barışın bsbsbsjsj Yorumla Junİchi +1 yıl ya inanma şuna te allam Yorumla bubanayapılırmıbe +1 yıl şimdi de "şu" oldum goruyor musunnn Yorumla Junİchi +1 yıl @bubanayapılırmıbe şu sana diyebileceğim en kibar şey şu an Yorumla bubanayapılırmıbe +1 yıl uff tm ya ozur dilerim Yorumla Soran +1 yıl @bubanayapılırmıbe kim bilir naptın kızaaa Yorumla bubanayapılırmıbe +1 yıl cok fazla ilgi verdim evet Yorumla Soran +1 yıl @bubanayapılırmıbe bende hep bu hataya düşüyorum şımarıyorlar Yorumla bubanayapılırmıbe +1 yıl sorma ya daha yazmicam seytan gorsun yuzunu Yorumla Junİchi +1 yıl @bubanayapılırmıbe tamam Yorumla Soran +1 yıl @bubanayapılırmıbe ama kesin sende de hata vardır:dd Yorumla bubanayapılırmıbe +1 yıl KQJSBXND tamam diyor yaAaaaaa Yorumla Junİchi +1 yıl Yorumla bubanayapılırmıbe +1 yıl brnim hatalarimi juicy saysin varsa cikar goster Yorumla Soran +1 yıl @bubanayapılırmıbe şaka maka lez misiniz yoksa shshshs Yorumla Junİchi +1 yıl @bubanayapılırmıbe sen savundun Yorumla Junİchi +1 yıl lan ne lezi ljKJLHSDFKJLSDFHBKLJSDFHD dalga geçiyo benimle uğraşıyor işte Yorumla bubanayapılırmıbe +1 yıl hayir ona gore ben sacma biriyim yine de beni engellemiyor ve cevap veriyor qldjnc Yorumla Junİchi +1 yıl @bubanayapılırmıbe demin çok engelleyesim geldi ama senin hatan yok o yüzden evet böyle Yorumla bubanayapılırmıbe +1 yıl utanma sevgilim soyle Yorumla bubanayapılırmıbe +1 yıl qlnsbekqjbxbd ya nasill olabilir yaa Yorumla bubanayapılırmıbe +1 yıl bir dk beni engelleyisin geldi ama hatam yok nasil oluyor baskasina mi sinirlendin yani Yorumla Junİchi +1 yıl @bubanayapılırmıbe evet Yorumla bubanayapılırmıbe +1 yıl baskasi yuzunden kaynamak istemiyorum Yorumla
_Bendis-_- Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 332 cevap paylaştı. Çook eskiden evet olmuştu 0 0 Yorumla
ZenginBeyefendi Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Seks yaptığım oldu. Sevgili olmaya karşıyım 0 0 Yorumla
alper1940 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 94% +1 yıl Ben 1 kere görüştüm 0 1 Yorumla alper1940 +1 yıl 1 kereliğine oldu Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,1b cevap paylaştı. Evet oldu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
@BlueTree ex aşkım sensin ya ayda bi kendini hatirlatman en sevdigim sey zaten 😂😂
Bu kullanıcı her yerde her delikte geziyor ama 😂 eskiden kullanıcı adı tulipa’ydı
Yapar o 😂😆
Sitede asılmadığı kız kalmadı onun herkes tanıyor shshhshsj
Biliyorum😂
Aynen asılmadığı kimse kalmadı. Mimlendi 😂😂😂
@akrep_bir_kadınn adı çıktı ahahahhs
Ayy mesude geldi aklima kemalim yapmazz😆😆
Birde ayda bir takip isteği atıyor o ahahha
Her kapıyı deniyor. Ay insan sıkılır bi de. Ne iş yapıyor biliyor musunuz? Bilişimciymişte çok iyi maaşı varmışta bana yalvardı resmen engelledim
😆😆
@akrep_bir_kadınn yalandır kanka
Zaten her kıza yazandan hayır gelmez. Utanmaz adam
Yaa demeyin iyidir abim benim 😌😂
Abi mi oldu şimdi ex aşkın dbdhhdbd
Ben abim diyorum zaten hep everecem ben onu😃👍
Ever kurtulalım artık ahahha
Ayarlicaz bee oda cok bisi istemiyoki sevecek bi hayat arkadasini istiyor cok gormeyin 🚬
O yüzden sitedeki her kadına yürüdü shshhshs
Şansini deniyo 😂
@akrep_bir_kadınn Sana neden yalvarıyım başka kız mı yok? Bir kız olmadı diye durayım mı? Ne saçma birine yazıyorsun olumsuz? Ne yapayım bir daha kız defterini kapatayım mı?
Biri olmuyorsa başka kapıları denersin.
Sen şimdi iş başvurusu yapıyorsun, olmuyor iş başvurusu yapmayı bırakıyor musun?
Hayır.
Mimlenmişiz bende bilirim başka hesap açıp başka fotoğraf koymayı. Öyle mi yapayım illa?
Seni tanımayan kalmadı be? KS de tüm kullanıcılar kırmızı alarm veriyor senden için. Her kapıyı çalıyorsun bi dur artık !
@akrep_bir_kadınn Versinler. Neden durayım durmam için bir sebep yok?
Evlenmedim henüz.
Evde kalırsın evlensen kadını aldatırsın aç göz. Benden sana hayır yok haberin olsun
@akrep_bir_kadınn neden aldatıyım? Neden günahıma giriyorsun?
@akrep_bir_kadınn Eşim olursa neden aldatıyım?
Eşin nasıl olsun bu halinle hı
@akrep_bir_kadınn neden olmasın?
Yakışıklı çocuğum. İşim de var. Efendiyim.
Bana yalvarma lütfen. Ben sana bakmam anladın mı? Dün kızlara bunu anlatmaya çalıştım işte
@akrep_bir_kadınn sana neden yalvarıyım ya?
Boş yapıyorsun. Bence senin eğlenmeye ihtiyacın var.
İyi günler.
Bak bi de trip atıyor ya benden sana hiç bişi olmaz sana da iyi günler 😃
@akrep_bir_kadınn senden hiçbir şey istemiyorum zaten
Aayy durun beee abime kızmı yok yalvarmiyo kimseye zaten ustunuze alinmayin😐
Cidden bu siteden mi hahahaha maymun dayanışma derneğinden biriyle tanışırım daha iyi
Harbiden hahaha
kesin olmuştur görüyom ara sıra ama ayrılıyolar:d
onlara bizden bahset
@bubanayapılırmıbe git başımdan
yeni ayrildik arkadaslar bizi baristirin
@bubanayapılırmıbe yaaa çifte kumrular
küstü benimle yaa
@bubanayapılırmıbe yiaaa barışın bsbsbsjsj
ya inanma şuna te allam
şimdi de "şu" oldum goruyor musunnn
@bubanayapılırmıbe şu sana diyebileceğim en kibar şey şu an
uff tm ya ozur dilerim
@bubanayapılırmıbe kim bilir naptın kızaaa
cok fazla ilgi verdim evet
@bubanayapılırmıbe bende hep bu hataya düşüyorum şımarıyorlar
sorma ya daha yazmicam seytan gorsun yuzunu
@bubanayapılırmıbe tamam
@bubanayapılırmıbe ama kesin sende de hata vardır:dd
KQJSBXND tamam diyor yaAaaaaa
brnim hatalarimi juicy saysin varsa cikar goster
@bubanayapılırmıbe şaka maka lez misiniz yoksa shshshs
@bubanayapılırmıbe sen savundun
lan ne lezi ljKJLHSDFKJLSDFHBKLJSDFHD dalga geçiyo benimle uğraşıyor işte
hayir ona gore ben sacma biriyim yine de beni engellemiyor ve cevap veriyor qldjnc
@bubanayapılırmıbe demin çok engelleyesim geldi ama senin hatan yok o yüzden evet böyle
utanma sevgilim soyle
qlnsbekqjbxbd ya nasill olabilir yaa
bir dk beni engelleyisin geldi ama hatam yok nasil oluyor baskasina mi sinirlendin yani
@bubanayapılırmıbe evet
baskasi yuzunden kaynamak istemiyorum
Çook eskiden evet olmuştu
Henüz kısmet olmadı :))
Tabii ki evet
15 tane eşim oldu.
Seks yaptığım oldu. Sevgili olmaya karşıyım
Ben 1 kere görüştüm
1 kereliğine oldu
İlişkim oldu
Ben ✋🏼
Herkes yapmıştır