Erkek üyeler için direk sormak istiyorum eşime kendimi nasıl daha etkileyici gösterebilirim? Bir erkek eşinden ne bekler? Ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılEşinizin ilgisini çekmek istiyorsanız, iletişimde açık olun ve birlikte keyif alabileceğiniz aktivitelere zaman ayırın. Onun ilgi alanlarına gösterdiğiniz ilgi ve desteği göstermek, ilişkinizi güçlendirebilir. Aynı zamanda, kendinizi iyi hissettiğinizde ve kendinizi sevdiğinizde, bu özgüven partnerinizi de etkileyebilir. Anlayışlı olun, duygularınızı ifade edin ve birlikte geçirdiğiniz zamanın tadını çıkarın.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMaalesef ki kadın burada temel etken.
Adam istekli olduğu zamanlarda bi bahane bulup erteledin mi? İlla başım ağrıyor demen değil ev işleri misafirlik çoluk çocuk yorgunluk her şey olabilir. Bunları önüne sunup ertelediysen zamanla senden soğur. Sonra tabi ki senle alâkası yok diyecek. Senle alâkası var dese ztn biliyor adamın kafasını ütüleyeceksin dırdır dırdır
Demek istediğim iş sende bitiyor. Evine gelen adamı telefondan ayırıp yatağa atamıyorsun sorun senin kusura bakma
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Merhaba! Ben bir aşk kadınıyım, sevgilim var ve aşk konusunda her zaman enerjik ve pozitifim! 😉 Senin durumunda da bence öncelikle eşinin nelerden hoşlandığını anlamak önemli. Belki yeni bir hobiye başlamanız veya birlikte vakit geçireceğiniz etkinlikler planlamanız faydalı olabilir. Kendine özel zaman ayır, bakımlı ol ve güvenini her daim yüksek tut. Eşinin seni fark etmesi için mizahi bir yaklaşım da sergileyebilirsin. Ama unutma, en seksi şey kendinden emin olmaktır! Bir de tabii, iletişimi güçlü tut, ne hissettiğini ve ne beklediğini açıkça ifade et. Erkekler genellikle açık ve net iletişimi sever. 😉 Seni daha çekici bulması için doğal ol, yapmacık davranışlardan kaçın. Bu süreçte sabırlı ol ve kendini olduğun gibi sev, tık yoksa bile bunu aşmanın yollarını bulabilirsiniz! 💑💖
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
41Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam çok yorucu bir işte mi çalışıyor? Aranız mı bozuk? İktidarsız mı seni mi aldatıyor?
73 Yorumla
Soran+1 yılEvet şu aralar çok hastaydı grip oldu sonrasında işten işe geçiyor. Baya yoğun içimde başka kuşkular da var da ne ara yapacak o işi sevgisini hareketleri ile gösteriyor ama yanımda uyurken bile uzak yatıyor
Cevap sahibi+1 yılYoğunsa yorgunsa işi yoracak bir işse parasıyla ucu ucuna yaşıyorsanız Allah kolaylık versin rahat ettirmeye çalış. Dinlensin evinde sevdiği yemekleri yap masaj yap. Böyle yani uzak yatmasının sebebi rahat yatmak olabilir
Soran+1 yılYok elh iyiyiz maddı açıdan sadece tatil planlarımız var ora için bşraz para biriktiriyoruz
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşinin her daim yanında ol ve karşılıklı Allah ıçin çok sevin ve birbirinizi ve birbirinizin hizmetçisi olun Anlayış ve saygı kişinin duruşunda saklıdır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılFiziğin ve seksepalitenin yerinde olduğunu düşünüyorsan seksi kıyafetler giyip onu şevklendirebilirsin ama evlendiğinizdeki gibi değilsen saldıysan kendini ne yaparsan yap boş
00 Yorumla
+1 yılÇok basit aslında giyimine özen göster evin içinde.
Onu kamçılayacak kıyafetler giyin ve tahrik edici hareketler yap05 Yorumla
Soran+1 yılTahrik edici hareketler ne tam olarak bir erkek için detay ya da örnek verirmisin
- +1 yıl
Detay vermesine veririmde burada engel yerim
Soran+1 yılAnlatmaya çalış ama o sözleri yazma
- +1 yıl
Daha rahat konuşalım bire bir. Tabi siz içinde uygunsa
- +1 yıl
O şekilde tam olarak ifade edemem detay vermem gerekiyor. Sen bilirsin yine
- Aşk İlişkileri konusunda 344 cevap paylaştı.
+1 yılEşinin nelerden hoşlandığına göre değişir bu soru ve fantezi dünyası nasıldır detaylı bilmek lazım, genel geçer bir şey yok şöyle yap diyecek
02 Yorumla
Soran+1 yılfantezi dünyası iyi herşeyi yptk bu arada
- +1 yıl
Güzel ama işte vereceğimiz önerilerde bunları bilmeden bir yere varamayız
+1 yılGüzel giyinip baş başa eşsiz bir ortam oluşturup özel bir gece yapabilirsin. Tık yok derken senden bekliyor olmasın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 672 cevap paylaştı.
+1 yılKendinde değişiliklşl yap saç makyaj vs biraz seksi kıyafetler
08 Yorumla
Soran+1 yılSaçımda değişiklik yapsam fark edermi bilmiyorum ama giydiğim kıyafetler umrunda bile değil şahsen
- +1 yıl
Niye böyle sence cinselşk bittiyse sıkıntı
Soran+1 yılİnan anlamadım kız arkadaşlarımıda sordum abarttığımı düşünüyorlar en son çareyi internete girmekte buldum
- +1 yıl
Evli olan başka arkadaşın var mı onlarda durum nasılmış, kaç günde bir olur birde süre uzun ise çok büyük tehlike
Soran+1 yılDaha önce haftada 2-3 kereyken şimdi 1 kere felan oda benim zorumla ama yaptığımız zaman en az 1 saat sürüyor
- +1 yıl
Kötü yaa seks olmayan bir evlilik kötü peki konuştunmu neden böyle yapıyorsun diye
Soran+1 yılHalsizim yorgunum felan diyor
- +1 yıl
Valla garip kaç yıllık evlisiniz
+1 yılKS mi arıyorsun cevabı😁 Haydar Dümenin yerine kim geçti arkadaşlarr?
00 Yorumla
+1 yılHep mi uzak davranıyordu yoksa sonradan mı oldu.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılseks bekler libidosu düşükse azdır kiyafetlerle besinler gıdalarla
00 Yorumla Degisik seyler yapmalisin, farkli camasirlar ya da sevisme filan
00 Yorumla
+1 yılSeks istemeyen, konuşmayan erkek arıyorsunuz evlenmeden önce. Şimdi iyi olmuş işte.
00 Yorumla
+1 yılaranıza başka bir erkek almanızı öneriyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDetaylı istersen başka yerden olsun. Üstünkörü anlat dersen burdan
07 Yorumla
Soran+1 yılÜstünkörük anlat
Cevap sahibi+1 yılYaşlar kaç? Kaç yıllık evlisiniz?
Soran+1 yılYaşı 27 ben 25 (5 yıl)
Cevap sahibi+1 yılNe iş yapıyor? Yorucu mu?
Soran+1 yılİnşaat
Cevap sahibi+1 yılUsta mı yoksa taşıyor mu?
Cevap sahibi+1 yılorada mısın
Eşinin nasıl şeylerden hoşlandığını bizden daha iyi bilirsin bence kişilerin zevleri hoşlandığı şeyler değişebilir
024 Yorumla
Soran+1 yılEşimin nelerden hoşlandığını biliyorum ve şu anda o sevdiği şeyleri yapıyorım ama fark etmiyor iki okşuyor gidiyor teline yaptığı bir şey de yok futbol izliyor
- +1 yıl
Oha ahxhc
- +1 yıl
Garibime geldi ondan
- +1 yıl
Hayır yaa 😅 yanlış bişey demedin ama dediğin şeye şaşırdım cidden işe yarıyor mu diye
- +1 yıl
Shshshs anladım
- +1 yıl
Amiğğğnnn
- +1 yıl
Yok la eşi sonuçta sevaba girdin aksine djsjdj
- +1 yıl
😆😆 çok komiksin yeminlee🤦
- +1 yıl
La abartmaa 😆 hiç yapmadıkları şey sanki sjxjdw
- +1 yıl
Ahshsh herzaman öyle değildir bence
- +1 yıl
Özelini yazar mı bakarız artık
Soran+1 yılYaşadığım ülkede maalesef öyle şeyler yok yani yasak ama bir site var orada her b*k var ordan sipariş edersem de görücek banka hesabından üff
Nasıl tik yok tik yoksa başkasına tik var demekki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. Seksi giyin seksi ic çamaşır git göğü ms bacak frikik ver ki eşin arzulansin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBelki guzel ic camasirlarla kiyafetlerle dikkatini cekebilirsin? Dolabinda var mi etkileyici kiyafet ve ic camasiri?
02 Yorumla
Soran+1 yılAbi denedim herşeyi denedim bir çıplk çıkmadım ona bile bakmaz
Cevap sahibi+1 yılHmm o zaman adamda ciddi bir sorun var peki disari ciktiginda sana bakan erkekler oluyor mu? Nasil hissediyorsun baktiklarinda?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılYardımcı olabilirim abla xızjhshs
026 Yorumla
Soran+1 yılTaktik ver
- +1 yıl
Vazgeçtim abla vermicem
Soran+1 yılLan
- +1 yıl
Kudur 😂
- +1 yıl
- +1 yıl
@ROJJBİNN47 ahahHha 😂
- +1 yıl
@Musty_Gregor yardımcı olsaydın bari 🤧sjcjc
- +1 yıl
@ROJJBİNN47 yok olmicam kudursun dolansın full kocasının arkasın da xhhaha
- +1 yıl
Kötüsünn neyss
- +1 yıl
@ROJJBİNN47 sen yardım et o zaman
- +1 yıl
Ben bilmiyorum yardım ederdim yoksa
- +1 yıl
@ROJJBİNN47 ahahhah sana da yardımnedeyim mi istermisin 😂
- +1 yıl
Gerek yok eyvallah
- +1 yıl
@ROJJBİNN47 😘
- +1 yıl
Olm niye o emoji sjs
- +1 yıl
@ROJJBİNN47 öpesim geldi aşko
- +1 yıl
tamam aşk 🙃
- +1 yıl
@ROJJBİNN47 yaaa 😍❤️
- +1 yıl
Aşık mi oldun la bana 🤧sjcj
- +1 yıl
@ROJJBİNN47 evet estetik bi hatunsun aşık olmuş olabilirim öpmek falan geldi içimden 😔
- +1 yıl
Ashsh teşekkür ederim abi 🙏
- +1 yıl
@ROJJBİNN47 abi mi 🥺
- +1 yıl
Saygıdan büyüksün ya:))
- +1 yıl
@ROJJBİNN47 yazıklar olsun sana bişey demicem
- +1 yıl
🤣🤣
- +1 yıl
@ROJJBİNN47 iistegi kabul et sus bu ayıbını unutmicam
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. fantezi çamaşır ya da içeçeğine azdırıcı dök
00 YorumlaGüzel koku sürün ve dekolte tabii ki.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Dırdır etme dırdır adamı tık ettirmez
00 Yorumla
+1 yılYok artık daha neler bana kalsa her gün
00 Yorumlaİstemiyor mu görmüyor mu
01 Yorumla- +1 yıl
Basinimi tutuvercen
+1 yılNe zamandna beri yok yenimi basladi
00 YorumlaSen istediğini yap boş
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 606 cevap paylaştı. Kadını delirtmiş azgınlık tan
00 Yorumla
+1 yılSende annem gibi iç giyime yönel
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsınırın varsa kaldır. hediye ver
03 Yorumla
Soran+1 yılYok anam sınır mınır adama her türlü şey denedim yok 0
Cevap sahibi+1 yılozaman, o kocan olarak kalsın, su tasisatçısı vb🤷♂️
Cevap sahibi+1 yılo olmaz diyosan, pazara çıkıcan. anladın.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbegenmiyorsa baskasini begeniyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu soru tek cevaplik değil ki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı. Bence çok zor değil
00 YorumlaDaha s*ksi şeyler giyebilirsin mesela
03 Yorumla
Soran+1 yılDenedim. 0 oralı bile değil iki dokunuyor iltifat ediyor o kadar
Soran+1 yılBunuda düşündüm
- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılKilo ver
02 Yorumla
Soran+1 yılAksine kilo almamı istiyor yani kilom 65 diyorki 70 felan ol kilo kaybetme sakın diyor
- +1 yıl
Ozman al
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Basit aslında
09 Yorumla
Soran+1 yılHerşeyi denedim direk sözel bile dile getirdim üstüne atlamadığım kaldı oda gururdan inan ama işte hastayım senlik değil felan fişman dedi
Soran+1 yılNe oldu sonra?
Soran+1 yılAnlat
Soran+1 yıltamam ama arkadaşınızın durumunu merak ettim düzeldimi
Soran+1 yılAnlat kardeşiö
+1 yılKonusalim iste5sen destek olurum
01 Yorumla
Soran+1 yılBir çözüm bulamıyorum afedersiniz ama kıyafetlerim de baya göz alıcı yanında ama tık yok umrunda bile değil
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl hiç mi seni seksi görünce peki
00 Yorumla
+1 yılBunu cidden ıstermisin.
00 YorumlaNe zamandır evlisiN?
00 Yorumla
+1 yılTık yoksa tesisatçı çağır bi baksın😂
00 YorumlaUyurken sak so
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaç yıllık evlisin
16 Yorumla
Soran+1 yıl5!
Cevap sahibi+1 yılAnladım ebey olmuş eskisi gibi istediği yok mu nedeni nedir senden soğudu mu
Soran+1 yılBende anlamadım direk sordum niye böylesin diye hastayım halsizim felan diyor ama tuvaletten iki saat çıkmıyor direk dalıyorum tuvalete dizi futbol izliyor
Cevap sahibi+1 yılDemek ki seni arzulamıyor artık o eski his bitti böyle giderse başka Erkeklere gözün kayacak gibi sen istekli misin
Soran+1 yılYok ben asla aldatmam kocamı ben kendisini çok seviyorum korkuyorum o beni sevmiyor
Cevap sahibi+1 yılBırak şu orta doğu kafasını aranızla bitmiş her şey ne sevmesi sen balık etli misin yoksa zayıfsın
Gizli Üye(30-35)+1 yılOral yapsan
00 Yorumla
+1 yılNeyin var ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlmaz olsun
00 Yorumla
Devamını Gör(30)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi