Arkadaslar esim isten gelmisti cok terliydi birazda rahatsiz gibiydi cay getirsene dedi bende dedim ki bir dusa gir cik rahat rahat iceriz cayimizi dedim rahatlarsin. Dedi ki girmicem bende dedim hem vucudundan hastaligi atmana yardimci olur hemde bebegimiz var saga sola isten getirdigin teri kiri surmemis olursun hayatim hadi girde gel balim dedim girmedi bende dedim ki gulerek dusa girmezsen cay vermem he dedim. Istemiyorum cay falan dedi sinirlendi surati karardi bende sacmaliyosun he dedim sana kotu bir sey diyenmi var cocuklasma dedim hep sinirlendi bende sanki kotu bir sey dedim diye sinirlendim gittim cayimi aldim kendim ictim kalkti sinirlendi yataga gutti bende dedim o sekilde yataga goremezsin duşunu aldi gitti yatmaya bebegimize bakmiyor bile bende dedim hincini bebekten alma madem yatmaaya gidiyorsun cocugunu bari op oda geldi optu bana bir iyi geceler bile demeden gitti simdi problem bendemi ondami gercekten bunu meraj ettim
Eşimmi problemli benmi?
Güncellemeler
1 yıl
Madem kavga edecek halin var en sonda dusa girse kalp kirmadan guzelce otursak olmazmiydi yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Yanlış yapmış gir duşa ic çayını miss gbi insan canı sıkkınken duş daha ii gelir
Bencede
Adamı ne güzel teşvik ediyorsun güzel sözlerinle adam öküz arkadaş
aslinda tamam dese sorun yasamaz tatli dille gece de senle se vi sirdi. simdi anca kavga gurultu. esin s a lak
Sende problem adamın basının etini niye yiyorsun
Rahatlasin diye surekli hastayim diyor doktorada gitmiyor dusunu alir cayini icer yarin tatil bir guzel uyursun demistim onun aile evindeki gibi cay hizmetinide sen yap dememistim ona orada her seyi yapiyor
Hem aile evinde kalmiyorum diyede kavga ediyordu benimle onunkilerin yaninda benim ki hicbirsey
Kocan harbiden 3harfli
Onu dusunmustum rahatlasin diye
Kocan fazla gereksiz sıkıntısı
Sıkıntılı
Ben onun aileisyle gecitdim butun kısı evd ebir toplaniyorlar 35 kisi zorla kaldim orada ben ses etmedim ama uzerime gelindi benimki cok masum bir sebep bence
Daha çok sorunların var sanırım
maalesef
Detaylı konuşmak ister
İster misin
siz haklısınız,
soyledigin dogru israr etme seklin yanlis
Yarin hafta sonu cayini icer rahat rahat uyursun dedim erkenden yatarsin dedim kotu etmisim demek
Hem onun bana ailesinin yaninda yaptigi baskilara ses etmiyorum onu dusundum diye bu kadar baskiya gelemiyorsa kendi bilir ne diyim
isin arka kismini bilemem tabi oyleyse asil sesi ona cikartman lazim.
Adamın üstüne gidiyorsun aldatmasın sonra
Aldatmaya firsati yok ama bosanalim desem bugunden razi bence
Onu dusunmustum ben kendi bilir sonunda dusa girdi bastan guler yuzle girseydi moral bozmayi tercih etti
Adamı bu kadar sıkarsanız boşanmaya razı olur tabii. Aşk bitmiş galiba sizde, yazık
Askmi kocamin bana asik olmadigini evlendigim gun anlamistim ben
Hem butun kisi ailesinin evinde 35 kisiyle gecirdik. Kalmadigimda kavga etti benimle o baskinin yaninda benimki masum degilmi ben bosanmak istememisim bunun icin bosanaxaksak bosanalim zaten
Onda
Anlamaz ki
Onu dusunmustum ben halbuki rahatlasin diye
Bu kötğ bişey değil yorulmuş olabilir çaya sarılınmaz duşunu alırsın elini yıkarsın gecersin
Kendisi rahatlicakti iste bana bir faydasi olmayacakti cayinuda ayagina getircektim bir problem yoktu yani ama kendi bilri artik
boş ver takılma
Sen kafayı sıyırmışsın
Meden
Terlemiş gelmiş adamın canı burnundadır scayım temizliğine adama iki dk nefes aldır bir kendisine gelsin alır duşunu. Evin temiz sen huzursuzsun ve sevilmeyeceksin. AMA MERAK ETME EVİN TEMİZ SIKINTI YOK ASKER DEVAM.
Eve geleli 1 bucuk saat olmustu dinlenemedimi o kadar saat o rahat edecek sonunda onun icin istedim cayini icer rahat rahat uyursun desim o sinirlenince durduk ye inat ettim bende kotu bir sry dememistim
Umursamaz gençlik solsun uyku sana haram olsun..
Peki
Sende
Eşin sana bişey sormak istiyorum