Selams
senin için mümkün müdür¿
Hayatınızda kendinizden çok sevdiğiniz biri var mı, oldu mu?

3 Mayıs 🤒💞
Selams
senin için mümkün müdür¿
Hayatınızda kendinizden çok sevdiğiniz biri var mı, oldu mu?

3 Mayıs 🤒💞
Bu ülkede etraftaki sayıca BOL egolu kbirli narsist kadınları tanıdıkça böyle birşeyin ASLA olmayacağını aklı çalışan zeki her erkek bilir.. Bu ülkenin kadınları erkeği PARASIna göre, PARASI için sever ! bilmeyen yok..
ve bu hayatta ne ekersen onu biçersin.
Kadınlar yalan dolan uydurma senaryo dizilerdeki YALAN DOLAN UYDURMA SENARYO zengin holdingçi patron erkeklere aşıktır hep , düzgün normal işinde gücünde erkekleri sevmez adam yerine koymaz küçümserler ve bu nedenlede sonunda hep belalarınıda bulurlar.. ve hep aynı lafı söylerler = "adam gibi adam YOK , erkekleri hepsi aynı" :-) komiktir.. Hiçbir ben "O.. rpuyum , kAaşşaarım " nerde gececi alemci bar club çocuğu namussuzz şreffsiz alkolik itt onlarla takılıp sonrada hep erkekleri suçlarlar :-) hiç şaşmaz bu ülkedeki kadınlar.
Erkeklerde kendisini PARA için sevdiğini farkettiği hiçbir kadına ASLAAAAA bağlanmazlar (enayiler hariç) bu yüzden artık bu ülke başaşağı gidiyor ! artık erkekler evlenmeyecekler, çünkü kadınların çoğu BOZUK KÖTÜ.. ahir zamanın sonuna doğru giderken Peygamberimizin (sav) söylediği Cehennmin çoğunluğunun kimlerden olacağı hadiside artık bellidir ve gerçekten doğrudur bencede, etrafa bakınca bunu NET görmek mümkün
Birini kendinden fazla sevmek elbette mümkün ama buna çok dikkat etmek gerekir insanların duygularını ve düşüncelerini kullanmasına izin vermemek gerekiyor. Günümüzde insanlar zaten hep birilerini çok seviyor birileri için fedakarlık yapıyor ama bence aşk ve sevgi tek başına olabilecek bir şey değil, Eğer bir kişi birini seviyorsa karşılıklı saygı sevgi karşılıklı merhamet karşılıklı düşünce gerekir Bir taraf fedakarlık yapıp da diğer taraf kılınık fırlatmıyorsa nasıl olsa beni seviyor istediğimi yapar mantığıyla hareket ediyorsa o ilişkiden hayır gelmez.
Bence mümkündür ama bu zaman da çok zor.. çünkü kimseye güven olmuyor.. arkadaş dost olarak bile güvenilmiyorken aşk anlamında birini kendinden çok sevmek merkeze koymak onun için yaşamak zor. genelde bunu yapanlar elinde sonunda terk edilir ya da bir şekilde ayrılırlar.. ama keşke mümkün olsa. bende gerçekten sevdiğim kadını kendimden çok severim eğer bir gün olursa. ama sanmam.
Sanma ama öyle olur :D
Olsundu :D 🥳
Olsun bence de :D
Olsun artık :D
Cevap
52Cevap
Evet mümkün, kendimden çok evlatlarımı seviyorum. Onlar için her şeyi yaparım.
Bir oyşşş da buraya 😅🫠
Kendimi sevdiğim kadar o'nu seviyor isem zaten deli divane aşık olmuşum demektir, fazlasını trajedi olur..
Hııı, şaşırdım.
Sebep? Çıtayı çok yukarı atmışsın.. 😂
Kimden sebep acaba 🙄
Nirvana noktasına şaşırılamaz, en fazla alkış falan.. 😅
Bir daha şaşırmayız 😒
3 saat olarak sabitliyorum konuyu o zaman..
peki 👌
Evet mümkün. Fakat bu konuda hayal kırıklığı yaşanırsa çöküşü de çok büyük olur.
Merhaba,
Evet mümkündür ancak mantıklı değildir! 😅
Kişilik ve karakter meselesi...
Evet mümkün.. Meleklerimi kendimden de çok seviyorum.. Onlar bir yana dünya bir yana.. 😍
Oyşş 😅💞
🥰☺️
Bir insanı sevmek, kendinden, diğer insanlardan daha fazlasını sevmeye adanmak demek. Ölçüyü belki de kaçırmak demek. Her türlü koyduğun kurala karşı gelen şeydir sevmek.
Seçemezsin birini sevmek için. O sana gelir zaten, bulur seni. Sen kaçamazsın ondan. Bakıyorsun, ölçüyorsun, tartıyorsun sana yanlış geliyor o. O sana yanlış geldiği halde bile sevmekten kurtulamıyorsun.
Biri için hiç yapmam dediğin şeyleri yapmaya başladığında, işte o zaman senin için sevginin adıdır. Kalbinin sahibi olur.
Kendini ona teslim etmeye başlarsın. Sormazsın sorgulamazsın. Nedenleri umurunda olmaz. Yaşarsın, onunla yaşamak istersin.
Seni onu sevmeye, o seni sevmeye başladığında her şey değişir hayatında. Kendini sevmeyi o zaman bırakırsın zaten.
Bir teslimiyetin, kilitlenmişligin, diğer bütün her şeyden vazgeçmişliğin, ona adanmak istenen bir hayatın en temiz duygularıdır sevmek.
Fakat herkes böyle sevemez.
Kızım var.
Her insanın içinde kısmen de olsa bencillik vardır. Birilerini kendinden önde tutmak, daha çok değer vermek ve önceliklerinin en başına yerleştirip hayatını ona adamak yüksek oranda aşk ve sevgi barındırır.
Uzun zamandır görmedim öyle aşklar.
Evet mümkün. Kendi canından kanından olursa mümkün. Hatta var ya geceleri bile son gün nefes alıyor mu almıyor mu diye kontrol ediyorsun. Sonra o üzüldü mü sen daha çok üzülüyorsun. Bu dünyadaki tek gerçek sevgi can o da evlatların.
:)) ne güzel işte..
Öyle tabii ki 😊
Sevince zaten istemsizce bu duygu oluyor. Aksini iddia eden gerçekten sevmemişdir.
Hayır ya her zaman bu denli sevmiyorsun.
Tanımadan karşı cinse duyguların oluştuğu zaman, onu kendinden üstte görerek sevmiş oluyorsun.
Katılmıyorum.
Kadınlarda öyle olmuyor zaten, katılmaman normal. Tabi istisnalar kaidei bozmaz.
😌
Mümkündür. Hatta bazen onun üzüldüğünü öğrenip kendini hasta eder insan. Kendi hayatını unutarak onun hayatını yaşar.
Ve acı son.
Kimseyi kendimden fazla sevmemeye çalışıyorum. Kendim dışında herkesin bir gün çekip gitme ihtimalini göz önünde bulunduruyorum sanırım.
Karamsar olma bebeğim, bana yüklen :D
Kıy bana 🤒
Yap bana :D djdhsha
Kimse başkasını kendisinden çok sevmesin. Çünkü gerçek hayatta hiçbir şey kitap ve filmlerde ki gibi değil. Hayatının merkezine kendini koymazsın fazlasıyla acı çekersin. Çünkü insanlar bundan yararlanmaya çalışır.
Mümkün ama olmasın. Çünki kimse kendisinden daha değerli olamaz, bazen insan sevince kendi sınırlarını yok sayıyor, üzülse bile görmezden geliyor içine atıyor karşı tarafın duygularını mutluluğunu önemsiyor ve olan insanın kendisine oluyor sonunda.
Kavuşamıcanı bilerekten sevmek bile mümkün.
O başka bu başka :D
İnsan çocuğu hariç kimseyi kendinden çok sevemez ayrıca da sevmesin ne gerek var canım aaa
Sevsin ya, zararsız 😅
Sevmesin sevmeyin yahu haketmiyorlar işte ajajsjskdkdkd
İllaki hakedene verecez :D
Oldu manyaklik derecesinde sevdik zamaninda 🤣Ancak abarti bir durum insan kendini kaybediyor
Vah ya, öyle deyince korkutucu olacak falan mı sandın
Ne gibi 😀kim icin korkutucu olacak sandim senin icin mi 🤔
Kendini kaybedince sen :D
Valla ister korksunlar ister korkmasinlar neyse onu soyluyoruz 😀
Ne diyonnnn
Sen ne diyon 😀
Tamam sus
Benim ne zaman susup ne zaman konusacagima sadece ben karar veririm prenses 😀
Soru benim 🤨
Kucukken mahallede topun sahibi de cani isteyince top benim deyip alip giderdi, mac biterdi😀Ama cocuktuk o zamanlar 😀
Ahaha :D hâlâ çocuğum top benim keyif benim :D
Cocuklari sevindirmek sevaptir 😛Tamam susuyorum ufaklik 😀
Heh, çok sevap kazandın şimdi
Tesekkur ederim senin sayende 😅Kizmiyorsun dimi ya saka yapiyorum 😀
Üff çok kızıyorum, bir daha olmasın 😅
Tamam bir daha olmaz 😪
😅😅 şovu kes
😛😀😀
Onu buna layık olan bir kişi olduğunda görürüm umarım 😅
Umarız :D
Oldu ilk ve sondu zaten ilk aşklar unutulmaz ya onun gibi bir şey insan kendi gölgesinden bile korkar ya bazen ben onun gölgesini görebilmek için yaz kış demeden sabahlara kadar evin önünde bekledim ama yanlış insan kendinden fazla kimseyi sevmemeli zamanla öğreniyor bunu
Oha kurban olsun sana
@MekanınSahibiHande olamadı bende kalbime gömdüm zaten
Mümkün ama sonunda pişmanlik. O yüzden kendinden daha çok sevmek. saglikli değil. kendinden vazgeçmemeli. insan kendine saygısı olmayana baskasinin da olmuyor. Denge olmalı sevgi de...
Bu mümkün değildir çünkü sevdiğiniz o kişi bir gün sizden önce öldüğünde onunla aynı mezara girmeyi diriyken girebilecek insan yaratılmamıştır. Kayıplarında acısı geçmez sadece yokluğuna alışılır. Sevgi de nefret de ölçüsünde olmadıkça potansiyel ruh hastası olur kişi
Sevgi kutsaldır Allah cc adıyla baslar. Sevgi hisdir duygudur arzu ve sevinçdir heyacan la birlikte cesaretdir enerji dolu mutlulukdur buda Allahımızın verdiği en güzel ödüldür Aşk sadece anlayana 😊
Mümkün olamaz bence, çünkü bir insan başka insanı kendinde fazla sevmemeli, ondan olumsuz bir cevap veya sevgili olup ayrılık yaşarsa biraz üzülür sonra geçip gider hayatına tekrardan devam eder
bence bu tamamen kişilik meselesi mesela ben asla öyle bir ilişkimin olacağını düşünmem olmasınada izin vermem partnerim her kim olacaksa olsun her zaman kendimi düşünürüm ama bazı insanlarda bu tam tersi partnerini kendinden bile daha çok seviyor
Aşk zaten birini her şeyden kendinden bile daha fazla sevebilmektir
Kimseyi kendimden fazla sevmem. Önce ben, sonra ben. Kendimi ne kadar seversem, onu o kadar severim.
Ben sadece annemi seviyorum çünkü beni ben olduğum için hatalarımla seviyor diğer insanlar beni annem gibi sevmeyecek çünkü
Sevemez kesinlikle ama değer verebilir daha çok önemseye bilir kendi istediği ya da ihtiyacı varken başkasına verebilir ihtiyacı olanı
evet. sevginin mayasında bu var zaten. Tüm Sevdiklerimi kendimden çok seviyorum
Herkesi mi?
Sevginin hakiki olması bununla ilintili
Çokta ilintili değil.
Çok ilintili
Birini kendin için seviyorsan o menfaat beni kendisi o Menfaatle Alakalı
Sevgi kendine yönelik bir şey değil karşı tarafa yönet olaydır. Önce önce kendini kendimi seviyorum çok sağlıklı bir durum değil yani önce kendinizi sevin not su şu an moda olsa da sağlıksız bir durum beni yanlış anlaşılan durum.
Kendine değer vermek kendinle ilgilenmek öz saygı denilen durum önemli bir kavram ama sevgi tabii tabiat olarak sana olacak bir şey değil karşı tarafa olacak bir şey
Hıhı aynen :D
Hihi itirazlarına alıştım 😏
İtiraz etmiyorum :D
Buna da mı itiraz 💐
Hahah öyle oldu dimi 😅
Evet 🙃🌟🌟🌟
Olmuştu 1 kez. Bir daha anca çocuğum olursa severim galiba. O da kız çocuk için geçerli, erkek çocuktan şüpheliyim 🤭
Seversen aldatılmakla ortada kalırsın. Eşeğe haddinden fazla değer verirsen kendini yarış atı zanneder.
Gerçekten sevdim. Ama artık asla diye dusunuyorum
Ailemin her bir ferdini çok severim ve onlarsız yaşayamam 🥰
Kendini sev; başkasını da sevebil (opsiyonel)
sevgili anlamında diyorsan kesinlikle hayır, olmamalı böyle bir saçmalık.
Çocukların dışında öyle bir sevgi yok bence
Birini kendinden fazla sevmek mümkün
Ama buna değer insan var mı tartışılır
Mümkün hem de öyle bir mümkün ki.. olmaz filan derdim de işte oluyor
ben onu yapıyorum işte pişman da olmadım hiç Bugüne kadar hep bir şekilde karşılığını alıyorum
Evet mümkün, kimi üzmemek için kendi istediklerini yoksayıyorsan kendinden çok seviyorsundur.
Evet mümkün. İkizim için kendi canımı bile verebilirim. Onunda bana vereceği gibi...
İnsan kendinden daha fazla kimseyi sevmesi mümkün değildir bence evlat dışında
Evet annemi , babamı , ırkımı kendimden çok seviyorum
Mümkün canimi verecek kadar sevdim birini insallah tekrar o kadar severim
Bana göre mümkün değildir diye düşünüyorum çünkü hayattaki her şey biz var olduğumuz için bize önemli veya önemsiz geliyor biz olmasak ne olduğunun pekte bir önemi olmazdı hayatta
Güzel bir itiraf işte efendi erkeklerin hazin sonu Kadınların geneli kendinden daha fazla sevmez başkasını
Mümkün elbette ama bu doğru değil
Fazlalar hep problem çıkarır.
Öyle..
Yok beee nasıl olacak o iş
İçin dışın coşacak :D
Yok beee
Hayır olmadı.
Olabilir mi sence
Hâlâ çocuksun sen, kendine gel
Ha, değil miydi :D
Kalmadı tabii, sen ne sandın 😅
Muhabbete bak, dönüp duruyoruz aynı yerde 😅
🤐🤐
Keşke mümkün olmasaydı
Neden yahu? Biri de seni kendinden çok sever ne güzel djdj
Mümkün ama hasarı sana çok ağır oluyor hele o kişi senin kalbini paramparça ettiyse.
Bu kesinlikle mümkün değil bunu yapacağını söyleyen insanda sağlıklı değildir
Evet maalesef birini kendinden fazla sevebiliyorsun
Mümkün evet ama ne derece sağlıklı olduğu tartışılır 😌
Evet mümkündür
Denendi onaylandı , mümkün.
Ailem herşeyim💐❤️
Mümkündür muhtemelen
Mümkün ama eziklik olur sonrası
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?