4 ay oldu. Sevgim nefrete dönüştü ama o nefreti içimden atamıyorum. Hiçbir erkekle konuşamıyorum. Bir türlü unutamıyorum. Sürekli içimde öfkesi duruyor. Mesajları fotoğrafları sildim stalklamayı da bıraktım. Ama geçmedi. Napabilirim bunun için?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 12 ay
Yani kendi ağzınla söylemişsin 4 ay önce yaşadığını bir olay tabii ki bu kadar kısa sürede atlatmak mümkün değil, en az 6 ay 1 sene geçmesi lazım ama bu süreçte de ayrıldığın kişi ile ilgili hiçbir şeyi takip etmeyeceksin sosyal medya mecraları, ya da örnek veriyorum onun ortak arkadaşları bir şekilde uzak kalman gerekiyor ki hayatını adapte olabilirsin bu sürede kendine yeni hobiler de seni mutlu edecek şeylerle oyalanabilirsin gerekirse psikolojik destek almak sana bu konuda çok fayda sağlayacaktır eğer buna imkanın yoksa bir arkadaşın senin derdin dinleyecek bir insanla da sohbet edebilirsin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 12 ay
Sizi hak etmeyen birisi gitmiş yaşanmışlıklarınız olabilir değer vermiş olabilirsiniz ama bunların hepsinin bir yalan olduğunun ortaya çıkmasa da bir gerçek Ziya’nın istemeyen sizinle olmak istemeyen sizi kullanmış biri için üzülmeye gözyaşı dökmeye değer mi bence değmez söylemek konuşmak elbet kolay herkesin ağzı var bir şeyler söyler burada söylenecek hiçbir şey sizi yatıştımazdı bundan eminim Kendi merheminizi yapacak olan yine sizsiniz kendinizi değerli hissedin size bunu yapan biri için üzülmeniz kendinizi değersizleştirmektir siz değersiz değilsiniz kalkın ya dik durun o utansın ve ben ne kaybetmişim desin bunu yapabilirseniz ne mutlu size yapamazsınız sadece ömrünüzden boşa zaman çalmış olursunuz saygıyla esen kalın
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 377 cevap paylaştı. Aldatıldıktan sonra toparlanmak zor olabilir. İlk olarak, duygularınızı ifade etmek için bir destek sistemine başvurabilirsiniz. Arkadaşlarınızla veya ailenizle konuşmak, duygularınızı paylaşmak ve destek almak önemli olabilir. Ayrıca, kendinize zaman tanımak ve duygusal iyileşme sürecine odaklanmak da önemlidir. Kendinizi yeniden keşfetmek, ilgi alanlarınıza zaman ayırmak ve kendinizi güçlendirecek aktivitelere yönelmek de yardımcı olabilir. Unutma, zamanla iyileşeceksin ve daha güçlü çıkacaksın.
00 Yorumla
- 12 ay
Kendine zaman tanı. Herkes her acıyı aynı sürede atlatacak diye bir şey yok. Bir süre yalnız sana iyi gelen insanlarla, hayvanlarla doğada vakit geçirmek sana iyi gelecek. Hobilerine ve kariyerine odaklan, gez dolaş hayatını yaşamaya bak, hayat aşktan ibaret değil.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
40Cevap
Unut herşeyi kendi hayatına bak yoluna devam et Olmuyor sana zorlama ayrıl kurtar kendini
Üzme tatlı canını kıymetini bil unut gitsinZor durum herşeyin çözümü vardır Üzme tatlı canını sen dünyalar güzeli güzel kızsın en yolunda dosdoğru yürü de
Peşinden gelmeyenler utansın,
Değişme hiç kimse için,
Seni olduğun gibi sevmeyenler utansın.
Elinden gelenin en iyisini yap
Yüreğinden kavra bütün sevdiklerini,
Sonrasını hiç düşünme arkadaş,
Bırak kıymetini bilmeyenler utansın dünyalar güzeli güzel hanım efendi kızsın01 Yorumla- 12 ay
Bana da böyle bi mesaj yazsana ya ama dmden :D
Yeni şeyler öğrenmeye bak.
Bi kursa yazılmak olur.
İnternetten bi konuda video izlemek olur.
Daha çok kişisel gelişim videosu izlemeni tavsiye ederim ya da kitap oku.
Kendine hobi edinmen lazım.
Bi şeyle kafanı yorman lazım.
Zamanla unutursun.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ya erkeklerle konuşmak istememen normal. Ben şimdi sana 1.80 esmer yakışıklı karakterli 10/10 mükemmel adam getirsem bile istemezsin o zamanla.
Senin önce günlük yaşamını toparlaman lazım. Stalklamayı bıraktın harika onu unutmak çok iyi. Fakat içindeki bu boşluğu doldurman gerekli.
Bu yeni bir aşkla çözülmeyecek kademe kademe ilerlemen gerekli ilk olarak günlük iş uğraş bul bir dil kursu olabilir veya kitap okumak. İş bulup çalışmak vs...
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)12 ay
Sevgini unutmak için nefrete dönüştürmüşsün tamda bu yüzden geçmemiş. Bu tip şeylerle savaşırsan değil geçmek iyice üstüne başına bulaşır Takmayıp devam etmeli akışına bırakıp umursamamalıydın. Üzülecek tekşey beraber olduğun kişinin bu kadar ezik olmasını anlamayışından olurdu. Ezik diyorum Aldatmanın en baş sebeplerinden biri kişinin kendine olan güveninin zayıf olup kendini kendine ispat etme muhtaçlığından ortaya çıkıyor olmasıdır.
04 Yorumla- Soran12 ay
Ona çok öfkeliyim. Kendime de öfkeliyim. Çünkü gerçekten fazla bağlandım. O yüzden aşamıyorum yediremiyorum da
- Cevap sahibi12 ay
Kendine öfkeli olma kısmın doğru ama Sorun bağlanmak değil asıl olarak sorun Onun güçsüz iradesiz ve kendi içinde zayıf birisi olduğunu anlayamamak olmalı ki durum bu Ona öfkelenecek bir şey yok ancak acıya bilirisin mutlaka bir süre sonra kimle ise onada boynuzu geçirecektir. Aldatanların hep yaptıkları şeydir Tekrar edip dururlar Bir insan kendiyle barışık olmadığı veya olamadığı müddetce Kendiyle barışabilmek kendine güvenip sevebilmek için sürekli başka insanların onayına alakasına ihtiyaç duyar Ve bu böyle sürüp gider. Sence böyle bir zavallıya gerçekten öfkelenmelimisin yoksa Ay yazıık deyip acımalımısın Cevap belli Kendinede şunu söyle bu çok değerli bir tecrübeydi İnsanlar hata yapa yapa Gelişir güçlenir ilerler Benzersiz bir deneyim elde ettin Bu işi hiç yaşamamış olanlara göre 4-5 -0 öndesin resmen Şunu çok iyi anladım bir erkek olarak Meğer Kadınların Özgüveni çekici bulmaları ne kadar doğru ve isabetli birşeymiş Kendine gerčekten güvenen biri bu eziklikleri yapmaz. HAAA AMA Gerček Özgüvenle Sahtesini ayırt etmen farkını bilmen gerek tabi Kısa özet Gösteriş böbürlenme kendini pazarlama egoist tavırlar aksine Özgüven eksiliğini gösterirken Mütevazi olmanın Gerček özgüven olması gibi
- Soran12 ay
Şöyle söyleyeyim dışardan baktığında inanılmaz özgüvenli birisi gibi duruyor. Ama ben de kendi içinde özgüvensiz ve doyumsuz biri olduğunu düşünüyorum. Bu şekilde kendince kendine bir şeyler ispatlıyor. Şu açıdan şanslıyım çünkü daha ilerde öğrensem daha büyük hayalkırıklığı ve pişmanlık yaşardım
- Cevap sahibi12 ay
Kesinlikle öyle ama dedin ya dışardan bakınca Bunun sebebi insanların son zamanlarda Algı kayması yaşamasıdır. Pek. çok insanda var bu Oda Egoistliği narşizmi Özgüvenli olmakla karıştırması Mesela bi adam düşün ortama giriyor arkadaşlar var felan Masaya cüzdanını arabanın anahtarını koyuyor bi afralar tafralar. Şimdi bu adam özgüvenli mi gerçekten Şayet öyleyse neden bu haraketleri yapıyor. Elbette ONAY ihtiyacı güttüğünden dolayı bakın benim param var arabam var beni övün bana ilgi gösterin Demektir bu aslında Peki ya kendiyle barışık kendine güvenen birisi bunu yapar mı Elbette hayır bu insan başkalarının onayına ihtiyaç duymaz caka satmaz Mütevazi olur öyle davranır İşte biz buna GERÇEK ÔZGÜVEN DERİZ. Ama insanlar tuhaf şekilde böyle insanları özgüvenli zannetme eyilimindedir. Dikkat edersen içinde ezik olduğunu direk farkedersin
- 11 ay
Daha süren var senin. Bence bedenen rahatlık için yüzmeye falan git. Hamam bile olur. Hamamın havuzuda ideal. Al arkadaşını yanına takıl, bu seni mental olarak da rahatlatacak.
Yavaş yavaş geçecek.
00 Yorumla Sadece unutman gerekiyor o da biraz zaman alacak. Tek parça bile anı kalmasın, illa ki hatırlatacak şeyler vardır ama oyalanacak bir şey bul zaman geçtikçe daha az acıtır. Başka çaresi yok ne yazık ki, yaşadım oradan biliyorum.
00 Yorumla- 12 ay
Böyle adamları nasıl unutmuyorsunuz ben de onu anlamıyorum. Nefret dediğin şey sadece kendini cezalandırmaktır.
Hem nasıl sevgiymiş bu iki gün sonra nefrete dönüşüyor. Buna olsa olsa bağımlılık ilişkisi denir.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yavaş yavaş aklından çıkarmaya başlamışsın biraz daha sosyalleşip kafanı dağıt. az daha zamana ihtiyacın var. Dertleşmek filan istersen de buralardayım
02 Yorumla- Soran12 ay
Teşekkür ederim ama çıkarabilmiş sayılmam
- 12 ay
4 ay kısa bı sure aldatma vakalarının düzelmesi 2 yılı bulur. Kendine zaman ver zor ve sıkıntılı bir süreç. Aklına her geldiğinde beynini oyalayacak şeyler bul
04 Yorumla- Soran12 ay
Çok uzun bir ilişki olmamasına rağmen bu kadar sürdü. Çok aşıktım
- 12 ay
Uzunu kısası farketmezki o senin yaşadığın duygu yogunluguna bağlı ayrı a aldatılma travma yaşatır yani suanki durumun duygulardan değil yasadigin travmadan kaynaklı. Normalde bile insanın kandirilmasi oyuna gelmesi yeterince kötü bı durum Ken aşıksan bin e katlıyor. İmkanın var ise bı psikologla gorus
- Soran12 ay
Gidebilirim aslında evet. Çünkü ettafımdaki insanlarla dertleşmeyi kendime yediremiyorum bu konuda
- 12 ay
Mesele sadce dertleşmek değil. İşini kolaylaştıracak yöntemleri var emin ol hergun en az 10 kişi bu sebepten psikoga başvuruyor. Beynin unutmak kabul etmek geleceğe odaklanmak için motive edici yöntemleri mevcut
- 12 ay
Ondan kalan herşeyi unutmaya çalış, onu düşünmek yerine kendini birşeyler yapmakla meşgul et. Dizi/film izlemek, yeni tarifler denemek, müzik dinlemek gibi.
00 Yorumla - 12 ay
sevgili arkadaşım öncelikle geçmiş olsun nasıl ki bizler sevgimizi sonuna kadar yaşıyorsak acımızıda sonuna kadar çekmeliyiz aksi takdirde o acının üstünü kapatmaya çalışmak çok daha kötü acının üstünü kapatma acını iyileştirmeye bak bir acı en fazla 6 ay sürer bunu unutma bilimsel bir açıklama dünyanın sonu değil kalk toparlan kendine bak hayat devam ediyor git ye iç gez eğlen karşındaki insan üzüldüğünü gördükçe egosunu tatmin ediyor ona en kötü intikam onu hiç tanımamış gibi davranmandır.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Burada en nefret ettiğim kelime istisnasız budur! Aldatılmak, gerçekten zor bir durum, ama yine de başımızı dik tutup hayatımıza devam etmeliyiz.
00 Yorumla- 12 ay
sen onu anca 2-3 yılda atlatabilirsin Şu an onu unutman imkansiz biraz kendine gelecek seni mutlu edecek birseyler yap belki kısa sure icerisinde iyilesir kendine gelirsin bilemiyorum yani
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Bu senin değil karşı tarafla alakalı bir konu. Yani kendini suçlama Zaman her şeyin ilacıdır, emin ol, hafifleyecek.
00 YorumlaKendini sıkıştırma bir süre yalnız kalmaya çalış illa birisi olması şart değil. Elbet kendini hazır hissettirecek biri çıkar karşına.
00 Yorumla- 12 ay
Onun kalitesiz bir insan olmasına mı üzülüyorsunuz? Yoksa sizin kaliteli bir insan olmanıza mı? :)
02 Yorumla- Soran12 ay
Kandırılışıma üzülüyorum. Çünkü gerçekten çok seviyordum. Hayal kırıklığımın tarifi yok
- 12 ay
Bir ilişkiye başladığınızda tüm bunları göze almak gerekiyor haliyle :) Yani ihtimaller haricinde bir şey yaşanmamış :) hayatına devam et bence yeni insanlarla tanış
Bir baskasinin yaktığı ateş anca başka bir ateşle söndürülür. Taha dikkatli mantıklı kararlarlar düzgün biriyke tanis
00 Yorumla- 11 ay
Bir mezar kaz içine tüm yaşanmışlıkları göm ve yarın yeni bir hayata başla
10 Yorumla Knk emin ol unutuyon ya ben artık her aldatiligimda ilk bir hafta afalliyorm 2. Hafta unutuyorum
11 Yorumla- 11 ay
Kaç kere aldatıldın
- 11 ay
4 ay kısa bir süre. Zamanla geçecek akışına bırak. Unutmaya çalıştıkça daha da aklına kazınır..
10 Yorumla - 12 ay
Yani hikayenin tamamını bilmiyorum ama geçmiş olsun.
10 Yorumla - 11 ay
Çünkü hala seviyosun senin nefret dediğin şey sevgi
00 Yorumla - 11 ay
Biraz zamana bırak, fazla düşünme kötü düşüncelerin üzerinde fazla durma, hayatına birini al
00 Yorumla - 12 ay
Ben burada aldatanlara suç bulmuyorum Bütün suç Türk dizilerinin
02 Yorumla- 11 ay
Olabilir herkesin düşüncesi bir başkasına saçma gelebilir gayet normal bir durum herkes herkesin düşüncesini kabul etmiş olsaydı zaten bütün beyinler ayrı çalışmaz tek sistem çalışan beyin ile dünyaya gelirdik Klon gibi
Zamanla geçecek merak etme boş ver onun terbiyesizliği sen yoluna bak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Evdeki mercimek çorbasını bırakıp işkembe içmeye gidene üzülmem.
00 Yorumla- 12 ay
Bu ne aq herkes birbirini aldatıyor alıyor çakıyor bu ne biçim ortam
00 Yorumla Bende de öyle olmuştu 6.7 aydan sonra aklıma bile gelmiyordu evde boş oturma gez toz bir şeylerle uğraş yemek yap temizlik yap ne bileyim yani çıkamıyorsan evden işte kendini uğraştır yani boş oturunca insanın aklından çıkmıyor
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)12 ay
Normal benim 2 yıl geçti ben bile hâlâ tam toparlanamadım toparlayabilicek biri çıkınca geçer bu sadece
00 Yorumla Bebeğimm inan salla sana yemin ederim 4 yıl çnceki halimi görüyorum şu an yine aldatıldım şunu söyledim kendime ben bir iki gün yaşarım bu acıyı sonra unuturum inan bu kadar bunu tekrar et sende de oluşcak bu düşünce
00 Yorumla- 12 ay
Çok zor evet ama zaman her şeyin ilacıdır seni çok seven ve dünyadaki tek kadın gibi hissettiren biri seni bulduğunda o zaman belki tekrar şans vermeyi düşünürsün ve mutlu olursun. Sabret o şerefsizi unutacaksın.
01 Yorumla- 12 ay
Ve sana nasıl davranıyordu mesela senin için birseyler yapıyor muydu hesabı bile ortak ödemek erkekte yetersizlik hissine neden olabiliyormuş mesela
- Gizli Üye(30-35)12 ay
Bende aldatıldım 3. ayıma girdim. Benimki evlenecek aldattığı kişi ile evlenecek mis 😔
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)12 ay
Bence yeni bir ilişkiye başla ve bir daha arkana bakma bile.
00 Yorumla - 12 ay
Bağımlılık oluşuyor ve aldattığı için hirslaniyorsun bu yüzden kendine gel sana böyle bir hakareti uygun gören kişi zaten gitsin yolver...
00 Yorumla - 11 ay
Öfke ne kadar büyük ise sevgi o kadar daha büyüktür
00 Yorumla - 11 ay
Bir erkeğin yaptığı ihaneti tüm erkeklere maâl edemezsin bu çok yanlış
00 Yorumla - 12 ay
Seni kardeşinle aldatmadıysa kafan rahat unutabilirsin
00 Yorumla - 12 ay
Içinde ki öfke unutturcak hiç o öfkeni kaybetme ama yakınlarınızida üzmeyin
00 Yorumla - 12 ay
Senden özür diledi mi yüzleştin mi onunla
01 Yorumla- Soran12 ay
Yüzleştik diyemem. inkar etmeye devam ettiği için sinirlerim bozuldu her yerden silip engelledim
- 12 ay
kısa surelı denedın mı
04 Yorumla- Soran12 ay
Hayır
- 12 ay
bence denemelısın karsımısın
- Soran12 ay
Yapmam öyle bir şey
- 12 ay
denemlısın
- 11 ay
Kafani dagitacak islerle mesgul ol
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 874 cevap paylaştı. Merve boluğur senin ne işin var KS de?
00 Yorumla- 11 ay
İlgini başka şeyleree yönlendir zamanla geçer
00 Yorumla - 11 ay
destek alabilirsin basit bir şey değil yaşadığın.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Dertleş birileriyle belki iyi gelir
00 Yorumla- 12 ay
1 yil daha bekle gecer
00 Yorumla - 12 ay
Gecer zamanla sabirli ol. Allaha havale et
00 Yorumla - 12 ay
O yuzden serbest takiliyor artik herkes
00 Yorumla - 12 ay
Bende kadınlara güvenmiyorum
00 Yorumla u
12 aygeçer çok düşünme
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)12 ay
4 ay az 1 seneye yakın olmalı
04 Yorumla- Soran12 ay
İlişkim uzun değildi. 1 buçuk sene olmamıştı daha
- Cevap sahibi12 ay
4 ayda unutamaman anormal o zaman
- Soran12 ay
Evet. 1 senelik ilişkiydi. Ama çok aşıktım
- Cevap sahibi12 ay
Kural 7: erkeklere asık olunmazz
- 12 ay
Daha az olmuş zamana bıtak
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)12 ay
Aldatıldığını unutma.
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)12 ay
Yeni limanlara açıl
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı. Zamanla azalır bu durum başka bir çözümü yok
00 Yorumlaeşinmi sevgilinmi
04 Yorumla- Soran12 ay
Sevgilim
- Soran12 ay
Çok aşıktım
Aşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı. Konusmazsan atamazsın
00 Yorumla- 11 ay
Zamana bırak
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. zamanla unutcan
10 Yorumla- 11 ay
zaman ilacın olsun
00 Yorumla - Devamını Gör (14)