Aldatıldım toparlanamıyorum ne yapacağım?

4 yıllık bir ilişkim vardı cok seviyorduk aileler birbirini tanıyor sözümüz olacaktı. neyse bi gün telefonu karıstırdım arkadasıyla kadın muhabbetlerini gördüm orada ki kız numaralarını gizlice aldım aradım kız bana sevgili olduklarını ve ikisinin resimlerini attı orada yıkıldım. Ona attım cok sarhoştum seninle kavgalıydık ondan gittim dedi. Sonra beni aradı aradı acmadım en sonund actım bana kızın çok zengin oldugunu parası için onu soymak için beraber oldugunu söyledi her ay kıza 1 mesaj atıp parayı alıp engelledigini söyledi. Ben tabii bu hayatta en karsı cıktıgım ve en korktugum aldatma durumunu affedemem bunu defalarca dile getirdim. Bitirdim beni arayıp duruyor. Ben seni seviyorum benim olmazsn kimsenin olamazsın önce seni sonra kendimi öldürürüm bu süreçte ben varmışım gibi yaşa filanlar dedi tersledim. Sonra seni bergen gibi yapıcam bekle dedi o zaman sana bende değil kimse bakamicak dedi. Konusmuyorum ama bu süreci atlatmakta zorluk cekiyorum spora basladım hayvan sahiplendim kafam dagılsım diye olmuyor ne yapıcam lütfen yardım edin?

Aldatıldım toparlanamıyorum ne yapacağım?