Sizce sevgilimin bu sekilde konuşması normal mi veya haklılık payı var mı?

3 senelik ilişkimiz var ben 2 hafta önce bir işe girdim daha sonra vardıyalar benim değişti bu şekilde sevgilimle fazla ilgilenemiyordum sonra konuşurken birden bana egolu olmuşsun işe girdin degişmissin dedi ben takılıyor sandım değilmiş bugün de iş yerindeki ablalar akşam mangala beni davet ettiler ben bakarız dedim sonra sevgilime söyledim sevgilim birden bire yükselmeye başladı bende istemiyorsan gitmem dedim ama kendisi çok uzattı ve bana dedi ki ne yapıyorsan yap sen benim eşim değilsin nişanlım değilsin gibi kelimeler kullandı bidaha beni arama dedi bende teli kapattım mesaj attım dedikleri zoruma gitti ve bana şu kelimeleri de dedi " Kızım 3 4 yıldır benlesin daha beni tanıyamamışsan bu senin sorunun ben yok dedim de sen de tamam dedin benim zoruma giden sen böyle şeylerle bana nasıl gelirsin az bile söylemişim sıkıldıysan mecera peşindeysen ciddi ciddi söyle ben bu kafada olan birini kenime asla kadın yapmam kalkmış abla diyosun mangal diyosun ya aq sen kadınsın kadın niye yerini bilmiyosun" dedi

Sizce sevgilimin bu sekilde konuşması normal mi veya haklılık payı var mı?