Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. Başarı ise “başaracağım” diye başlayarak sonunda “başardım diyenindir. (Mustafa Kemal Atatürk)
Kazanma isteği ve başarıya ulaşma arzusu birleşirse kişisel mükemmelliğin kapısını açar. (Konfüçyüs)
Hiçbir şeyden vazgeçme, çünkü sadece kaybedenler vazgeçer. (Abraham Lincoln)
Başarıya çıkan asansör bozuk. Bekleyerek zaman kaybetmeyin, adım adım merdivenleri çıkmaya başlayın. (Joe Girard)
Fırsatlar durup dururken karşınıza çıkmaz, onları siz yaratırsınız. (Chris Grosser)
Şansa çok inanırım ve ne kadar çok çalıştıysam ona o kadar çok sahip oldum. (Thomas Jefferson)
Bir şeye başlayıp başarısız olmaktan daha kötü tek şey hiçbir şeye başlamamaktır. (Seth Godin)
Sadece sınırlarını aşmanın riskini alanlar ne kadar ileri gidebildiklerini görürler. (T. S. Elliot)
Hayat her ne kadar zor görünse de, yapabileceğimiz ve başarabileceğimiz bir şey mutlaka vardır. (Stephen Hawking)
Bir şeyi başarmak ne kadar zorsa, zaferin tadı o kadar güzeldir. (Pele)
Bir şeye başlayıp başarısız olmaktan daha kötü tek şey hiçbir şeye başlamamaktır. (Seth Godin)
Hiç kimse başarı merdivenine elleri cebinde tırmanmamıştır. (J. Keth Moorhead)
Ne zaman başarılı bir iş görseniz, birisi bir zamanlar mutlaka cesur bir karar almıştır. (Peter Ducker)
Sessizce sıkı çalışın, bırakın başarı sesiniz olsun. (Frank Ocean)
Eğer her şey kontrol altında gibi görünüyorsa, yeterince hızlı gitmiyorsunuzdur. (Mario Andretti)
Başarısız insanlar içerisinde bulundukları duruma göre karar verirler. Başarılı insanlar ise olmak istedikleri yere göre karar verirler. (Benjamin Hardy)
Sadece başarılı bir insan olmaya değil, değerli bir insan olmaya çalışın. (Albert Einstein)
Başarı son değildir, başarısızlık ise ölümcül değildir: Önemli olan ilerlemeye cesaret etmektir. (Winston S. Churchill)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
...
Umudum vatandir gerisi teferruat- bizde bu vatan varsa o zaman bize calismak kalir
Dağda kestim kereste
Senin benden kara
En fazla 15 saniye sürüyor sonra negatife dönüyoz :D
O senin disipline bagli canim ve daha cok felsefe yönen eger felsefe kafani yormasan her zaman basinin agrir birseylere kafsyi yorun gerçekten
harikayım, süperim adamın dibiyim, kralım lan ben nasıl bir şeyim böyle offf allaaaah alllah sen beni ne güzel yaratmışsın vışşşşşşşşşşş tipe bak tipe kızlar hasta otobüse biniyorum kral gibi karşılanıyorum her zaman yer var minibüse biniyorum sol en arka boş ohhhhhh püfür püfür esiyor sahile gidiyorum güneşleniyorum güneşden bana bir masaj güzel kızlar geliyorlar limonata içiyoruzz ordan bugattime binip plajda drift atıyorum arabamın tepesinden paralar dağıtıyorum insanların yüzü gülüyor bütün dünya el ele tutuşuyor hayat bayram oluyor
Yes awk yes
böyle laflar edince hoşuma gidiyor gaza geliyorum deli dana gibi şınav çekiyorum sonra vazgeçiyom :D
Aslinda bu laflar gercekten iyi surekli bunlari gercekten söyle bilinc altin buna inansin sana sürekliii birseyleri hedef koyar cunkuu
evet işe yaradığını doğruluyorum böyle için kıpır kıpır oluyor ama bir şey oluyor bu lafları etmeyi bırakıyorsun o birşeyi bulamadım bu sözleri söylemek cidden etkilidir matematiksel olarak faydalı buluyom oranı yüksek yani
Her gun söyleee gercekten ciddi ciddi dalga gecer gibide söyle mesala birisi sana aptall derse sende ona ben zekiyim dee beynin aslindaa surekli gorursun dalga gecicek o kisiyle dalgasina soyle
Anlıyorum ve biliyorum bunu uyguladım ama mesela bir şeyi beceremeyince diyorsun ya en iyi benim en iyi ben yapıyorum o sırada bir türlü olmuyor en sonunda ağzından haassss diye başlıyor küfürler
Olmuyor fiye birsey kelimisi olmamasi lazim olmuyor kelimesi yasaklaa kendindee vasars kadar devammm
Sana bir şey diyemmi olmuyor felan böyle olumsuz lafların senin ruh haline etki etme olasılığı daha yüksek yani diyeceğim o ki insan negatife daha fazla odaklanıyor ve darbe yiyor
mesela ben sürekli canım sıkılıyor ve boqqq gibi hayat dediğim zaman böyle bi can sıkıntım dahada artıyor ve onu çözemedikçe katlanıyor yani negatif çok hızlı etki ediyor insan ruhuna
pozitiflik biraz daha geç etki ediyor ama uygulamaya başladığın andan itibaren en azından negatifi kesmiş oluyorsun gıdımlık bir yumuşama oluyor
Bak dogruu bu zihin alti neye inanirsa ona göre hareket eder mesala ben cirkin de bir kere sürekli sana görselisterecek ve sürekli cirkinim diye mesajlar beyninde dönecek beynin sürekli cuval gibi doldukca dolacak bak goruyormusun 1 kelime seni nasil etki ediyor insanlarin ne dedigini degil kendi dedigine inan kendine olumlu cumle kur ki olumlu olsun hersey -
Özellikle bu negatif söylemlerden etkilenip kendini kapatan insanlar var
annesi babası arkadaşları iş hayatı parasızlık bu negatif etkiye sahip insanlar var
Sen yapmasan bile sana uygulayanlarla dolu insanlar değilse soyut kavramlar somut kavramlar yavaş giden araba bile
Igrenc birsey yaa gercekten bak sana birdey söylimi matrix var oradan cikmamiz icin is kurmak gerek sonra yatirim bunlarla finansal ozgurluk yap yeterli kapatilizm sistem bizi olduru yoksa ben matrix icindeyim Şu an
Sistem köleleştirmeye çalışıyor bizi hep bizi hep baskılıyorlar özgürlüğümüzü ihlal ediyorlar
Sana birsey söylimi erdogan bence bu ilminatiye calisiyor nediyorsun
bir şey demiyorum
Seviyormusun yoksaa
bir şey demiyom
Twmam anladim
Oyunu zafer partisine at
Hic birisini desteklemiyorum ki ben
anarşistmisin
Evet
bende öyle ama ülke öyle değil en azından zafer partisi daha özgürlüğümü kazandırır
Bilmiyorum saygi duyarim
tamam yeter artık git burdan çıkcam siteden
O nasıl pp resmi öyle
Ne oldu kapattılar mı gülüm