Kişilik & Karakter Sizin motivasyon cümleniz ne? seymadakim Takip Et Bilge Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Herkesi dipten yukarı çıkaran veya kötü zamanlarda tutunduğu bazı cümleler vardır Seni motive eden o cümle ne? Sizin motivasyon cümleniz ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 8 ay Kişilik & Karakter konusunda 138,6b cevap paylaştı. Hayatta Başarısızlıktan değil fırsatın olmamasından endişelen. 0 0 Yorumla
MK18811938 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% 8 ay Kişilik & Karakter konusunda 662 cevap paylaştı. Tek motivasyon cümlemVe İlkay Akkaya nin Güneşin olsun gönlünde eseri 45. yasindayim ve mitolojik zumruduanka kuşu gibi küllerinden doğan bir geçmişten gelen bir insanım bu parça en zor anlarımda beni hayata bağladıMüzik kutum da ilk parça 1 0 Yorumla
Theeoone Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% 8 ay En karanlık geceni düşün sabahı olmadı mı 1 0 Yorumla
m MrConfused Takip Et Master Yaş: 37 , eic 33% 8 ay Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Bir kişi yaptıysa bende yapabilirim 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 29 , eic 73% 8 ay Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Sekreterini sîken, çayını kendi doldurur 0 0 Yorumla
Ruhkix Takip Et Guru Yaş: 27 8 ay Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bugün yine cok güzelim… 0 0 Yorumla
ferit74 Takip Et Guru Yaş: 41 8 ay Kişilik & Karakter konusunda 609 cevap paylaştı. Sen yaparsinnnn 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayatta Başarısızlıktan değil fırsatın olmamasından endişelen.
Tek motivasyon cümlem
Ve İlkay Akkaya nin Güneşin olsun gönlünde eseri
45. yasindayim ve mitolojik zumruduanka kuşu gibi küllerinden doğan bir geçmişten gelen bir insanım bu parça en zor anlarımda beni hayata bağladı
Müzik kutum da ilk parça
Sana gülümsemek çok yakışıyor 🌸🌒
En karanlık geceni düşün sabahı olmadı mı
Bir kişi yaptıysa bende yapabilirim
Yine de sonunu merak ediyorum.
Sekreterini sîken, çayını kendi doldurur
Bugün yine cok güzelim…
Asil at kendine kırbaç vurdurmaz
Sen yaparsinnnn