Serdar Ortaç neden dinlediğimi bilmiyorum, bu bilgenin dediğini anlamaya çalışmaktan beynim yoruldu. Siz ne düşünüyorsunuz?

Serdar Ortaç neden dinlediğimi bilmiyorum, bu bilgenin dediğini anlamaya çalışmaktan beynim yoruldu. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bilmiyorum ama bunlar olursa hareket edemem.
Belki gidene acımak, bu yükü taşımak olmadı bir de yarayı kaşımaktır. Ama elbet bir gün güneş açacağını bilmektir.
Üstad noktayı koydu
Dostluğu gözden geçirmeliyiz @semih6934
@Semih6934 Ana beni yanlış etiketledi
@mütesellî Özür dilerim 😬😂
@Semih6934 Tekrar olmasın Semih.
@mütesellî Tamamdır abi
@saddov bizim omzumuz varken mi? @semih6934 le
@semih6934 ilgilenelim
@mütesellî Tamamdır 😂
Kimine kızıl ötesi kimine ise yaralı müzesi.
Gerçi şimdiki ilişkileri aşk diye adlandırmak aşka hakaret oluyor ama neyse... Eskiden tam olarak gül bahçesi, önce dikene dokun yan sonra aşkla şifa bul iyleş.
🌿
Cevap
9Cevap
Hiç bilemiyorum gerçekten
doğru bir söz aslında düşünülünce
kızıl ötesi görünmez bir ışındır ve aşka benzetmiştir insan insanı görünmez duygularla sever
bir başka örneği ise kalpten kalbe bir yok vardır görülmez şarkı sözüdür
yaralı müzesi denilmesi ise aştan herkesin yaralı olduğunu anlatıyor açık açık
Doğru şeyi düşünmüşüm o zaman
Aşk yaralı müzesi...
En heyecanlı, en zirvede, en sağlam bağlarla bağlanmış çift olsa dahi, mutlaka kalpler bir şekilde yara alır. Güven sadakat kıskançlık saygısızlık gibi birçok sebeple çok sevip ayrılamasak dahi üstümüz başımız yara bere içinde olmaya mahkumdur...
Çok derin konuştun yine
Elbet.. Gecen güzel olsun
Yarlı müzesi olabilir. çünkü aşk denen şeye inanmıyorum hiç bir şekilde. şarkıya gelecek olursak da bence saçmalamış başka açıklaması yok her şarkı sözünde zaten mantık aramıyorum bazıları boş yapıyor
😂
Aşk kızılötesi bağlantı yani ayrılınca kopar, hareket edemeyiz demek istiyor Şair Serdar Ortaç. Ama yaralı müzesinin burada ne anlama geldiğini hâlâ anlayamadık 😂
Acaba her aşktan çıkan yaralı oluyor, onları da bir yerde sergiliyoruz mu demek istedi? Düşünüyoruz o halde varız Semih
Çok yaralı var, yürünmüyor demiş olabilir mi?
Soruyu gören serdar ortaç anlık
O da mı burada
Kızıl ötesi jsjsjs yaklaştıkca baglanir uzaklaştıkca baska aygit arar Bluetooth du ama olsun ksks
sorgulama dediklerini şarkının tadını çıkar yeter kgjferns
Kişiye göre değişiyor o. Yara alan da vardır keyif alan da 😄
Yaralı müzesi olabilir belki
Üzülenler olduğu için
Aşk meşk yok bizim hayatımızda biz yaşamaya çalışıyoruz. 💅🤧
Hareket etmemek en iyisi😀
Beynimi yaktı, hareket edemiyorum zaten
Müzedir bence ya antika şeyler kalıyor geriye.
😂😂
🤣🤣
Kızıl ötesi, kimse bilmiyor adı var))
Çok kafam karışık
Neden
Serdar Abiye bunu yazdıran hayat bize neler yaptırmaz
Kafiyeden yazıyor o devamında şeydi sanırım" topu topu bir deste ara sıra bir besle " mantık yok yani)) senin kafiye yapmana gerek yok bu kadar düşünme
Tamam o zaman, rahatım şu an. Derin uykuma geçiş yapabilirim
😂✋🏻
Aşk garip bişi abi ne iyi ne kötü
Ikiside olabilir gibi
Şu sıralar en sevdiğimin yanı😃hareket edemem
Gözle görülmez ama izi var gibi bişey
Aşk boş muhabbet kısaca
yaralı müzesi
Naber
Xper yetmedi
Öylemi dersin
Mikrop