İşten bir adam var (36) yaşında ve Faslı ve daha önce hiç evlilik yapmış mı yapmamış mı bilmiyorum. Bi ara yemek hediyeleşiyorduk ve en son bana kalpli çikolata hediye etmişti. Davranışlardan, bakışlarından ilgisi olduğunu anlar gibiydim ama telefonda ki yazışması bazen kuruydu, ya da oyunu bana tercih ediyordu. Neyse, bi ara duruldu, ne telefondan konuştuk, iştede bir birimizi görmedik. Bi abla o sırada bana mesaj atıp bir çocuğun olduğunu söyledi ve görüşüp görüşmek istemediğimi sordu, bende olur dedim o işte ki çocuktan ses çıkmayınca ama aklım onda.. yarın görüşmemiz var ve dünde o işte ki adam bana açıldı.. yani arada kaldım, birini seçmem gerekiyor ve annem o Faslı olan adama karşı, Faslı adamın dediğine görede onun babası adamın seçtiklerini istemiyormuş.. kendi seçtiği ile oğlu evlensin istiyormuş.. ne yapacağımı bilmemekteyim.. hangisi doğru hangisi yanlış..
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence ablanın önerdiği kişiye yönlenmen daha mantıklı çünkü diğer kişinin ailesi sorun yaratabilir ve senin ailende olumsuz bakıyor anlaşılan. Sen işyerinde ki kişiyle görüşmeye devam edip bir yola girersen ilerde büyük sıkıntılar seni bekliyor, bu seni işin içinden çıkılmaz hale getirip burada 3 soru hakkın bile az gelebilir aklından çıkarıp diğerine şans ver.
0351 Yorumla
Soran+1 yılVayy görüş bırakmışsın, helal olsun beklemezdim 😂
Soran+1 yılŞöyle düşünmekteyim, görücü ile iştekini bırakırsam ve görücüde faso çıkarsa tekrar onunla konuşamam
Cevap sahibi+1 yılHım öyle diyorsun yani, Bence şöyle de yapabilirsin henüz bişeyler oturmamışken ve onunda hislerinden eminsen açık veya üstünkörü birşekilde aileleri ikna etme konusunu konuşup işleme alırsanız sizin için bahsettiğim sıkıntıları yaşamamanıza yardımcı olur belki. Ve sen niye öyle bir şey beklemiyordun, geride adam bırakmayız dermişim 😄
Soran+1 yılBilmiyorum ki ya.. birazdan mesaj atıcam kendisine.. iş yerinde ki diğer kızlarada bir zamanlar teklifte bulunmuştu.. onlar red etmişler bende sazan gibi üstüne atladım.. kendimi çok canım hissediyorum.. oda öyle düşünmüştür muhtemelen.. bilmiyorum ahahah beklemiyordum sadece çok fazla yorum bıraktığın için olsa gerek 😃
Cevap sahibi+1 yılO halde biraz daha peşinde koştur belki o his geçer:) ve niye reddettiler onu da düşünmek lazım. Her kıza teklif eden biriyse birazcık sıkıntı olabilir ama senin kararın ne de olsa
Soran+1 yılAaaoofff yarın ki buluşmaya git mi diyorsun yani? Ertelesem mi buluşmayı? Aklımda biri varken, yazık olur o diğerine
Cevap sahibi+1 yılBence sen buna odaklan Bi netleştir durumu diğerine sonra karar ver, sen niye sıkıyorsun ki bu kadar canını ülkede toplu erkek katliamı falan mı oldu benim mi haberim yok 😄
Soran+1 yılRandevum yarın ama, ne yapacağım iptal mı edeyim? Ayıp olmaz mı? Annem gideceksin diyor randevuya.. ama bende aklımda işte ki adam varken gitmek istemiyorum, hoş olmaz vicdan muhasebeme göre.. AHAHAHHAAH kim bilir, belkide olmuştur 😂😂
Cevap sahibi+1 yılErtele sen ozaman ya biraz daha geciktir işi hem anneni de idare edersin bu sebeple. Hem bu sürede iştekini tanıma fırsatın olur baktın olmadı öbürüne takarsın kancayı
Soran+1 yılAhahahhaah laflara gel kanca manca 😂😂
Soran+1 yılKarakterim değil.. neyse bakacağımmmm diyeceğim ama az kaldı yarına
Cevap sahibi+1 yılAcelen varmış gibi geldi ondan dedim 😄ee napmayı düşünüyorsun okadar yanıt verdim hiç etkili olmamış gibi 😂
Soran+1 yılAhahah yok ya acelem falan. Sjdjsjd kim ne dese bi kulaktan giriyor, diğerinden çıkıyor.. ne yapacağımı cidden bilmemekteyim..
Cevap sahibi+1 yılOzaman yapay zekânın dediği gibi kendini dinle fasa biletini kestir yapay zekâya hiç uğraşma
Soran+1 yılKarar verdim..
Soran+1 yılDuymaya hazır mısın?
Cevap sahibi+1 yılKalp var bende alıştıra alıştıra söyle acun ılıcalı gibisin
Soran+1 yılAdjsjdjs güldürdün 😂
İştekini hayatımdan çıkardım ve görücü ile buluşmaya karar verdim.. bana değer vermeyen insanlar ile işim olmaz!
Cevap sahibi+1 yılMantıklı Bi seçim olmuş senin açından. Değer vermiyor derken yeni mi oldu bu olay
Soran+1 yılAhahah teşekkürler. Daha önce yine yapmıştı 2 defa ama hiç bir şey değildik, yani duygularını açıklamadan önceydi, şimdi ise duygularını açıkladıktan sonra yine yapınca, bende bardak taştı.. oyun konsolu var PS5. Oyun bağımlısı mı artık bilmiyorum ama oyuma girdiğinde kayboluyor. Ne mesajlara arada dönüyor ne oyunu kapatıp senle sohbet ediyor. Bana karşı ilgili olduğunu söyledi, kusura bakma ama ilgi buysa çeksin gitsin, uğraşamam çoluk çocukla. İlgili bir insan, karşıdaki kişiyi tanımak için sorular sorar, keyifli vakit geçirir. Hani sürekli konuşmak ister ama bu oyunu bana tercih ediyor. Birbirimizi tanıyorken, benim soruyu açıklamamdan sonra “ben şimdilik yok oluyorum” dedi, “oyun konsolunda takılcam” vs cümle kurdu.. orada acayip sinir oldum ve gözlerim doldu. Ona mesaj çektim ve numarasını sildim. Yarın şimdi özürleri ile gelir beyfendi ama çok bekler
Cevap sahibi+1 yılBu tam parazitmiş ya bildiğin, dediğin gibi sana açıldıysa sende doğal olarak ilgi beklersin sonuçta senden hoşlanmış ve bu hoşlantı kıytırık bir oyun konsoluyla karşılaştırılamaz, sen gerçekten yarın randevuna git ve içine sinerse şans ver öbüründen olmaz. ben yok oluyorum nedir ya acımasız Bi cümle hele ki Bi kadın için
Soran+1 yılBana hak verdiğin için teşekkür ederim 🙏🏼
Haklısın, öyle.. oyun konsoluyla o zaman evlensin. Bir kızdan etkileniyorsa ve eşi olarak gördüğünü söylüyorsa, ona göre davranmalı.. şimdi bile umursamıyorsa, evlilikte hiç umursamaz.. mesaj attığında, hiç bir yanıt vermeyeceğim dört gün boyunca, cumartesi işte göreceğim kendisini, birlikte aynı bölümde çalışıyoruz, hiç yüzüne bakmayacağım, benimle konuşmak istediğinde onu ilgisizlikle dinleyeceğim ve cevap vermeden işimi yapmaya devam edeceğim. Umarım yapabilirim bu saydıklarımı.. pff
Cevap sahibi+1 yıl😂Pek inanamadım ben
Soran+1 yılBende inanmıyorum ama yapmaya çalışacağım en azından..
Cevap sahibi+1 yılSen yine de çok kasma ya olacağı varsa olur zaten bakarsın daha değişik daha romantik bir yönünü görürsün fikrin değişir, insanlar değişken yapıda bunu unutma
Soran+1 yılÖyle tabii, bakalım.. yarın sabah nasıl bir tepki verecek.. sonuçta WhatsApp resmi gitti, ne kadar ciddi olduğumu anlamış olur
Cevap sahibi+1 yılE hani öbürüyle buluşacaktın 😂
Soran+1 yılYoo buluşacağım zaten ama hiç içime sinmiyor buluşma.. saat 16’de..
Cevap sahibi+1 yılOyun konsoluyla devam etsin senin ki sevdiği kız ellere gidiyor 😂
Soran+1 yılAHAHAHAHAHAHAH inan bana sevse böyle olmazdı.. sevmiyormuş 😂😂
Ellere gidecek miyim, bilmiyorum sjdjsnd bakalımmm 😂😂
Sakal önemli ya, sakalı yoksa notundan kırarım 😂
Cevap sahibi+1 yılBide Köse biriyle buluşuyormuşsun üstelik saçları da yok kell😂
Soran+1 yılResmini gördüm, saçları var. Olmazada sorun olmazdı benim için. Eğer saçlarını kazıyorsa o zaman sakalda istemem, ama saçları varsa, sakalının olması şart!
Cevap sahibi+1 yılHadi bakalım inşallah bundan yana yüzün güler biraz. Bence sen ne yap biliyor musun benim hadime değil ama benden küçük bir tavsiye en küçük bir kusur da bile karşı tarafı silip atabilecek kadar güçlü olmalısın çünkü bu sana yansıyacak hertürlü fazla duygusal olma derim
Soran+1 yılEstağfurullah. Haklısın.. şimdi kusurları görmezden gelen, evlilikte kahrını çeker.. her daim sert olabilmeli insan.. neticede bir sürü kız/erkek var dünyada.. çok naif bir insanım.. kırılgan, duygusal.. biraz zorlanacağım ama.. olur in sha Allah
Cevap sahibi+1 yılOlur olur takma sen sadece biraz gerçekçi olman lazım ve kendini daha ön plânda tutman gerekiyor zaman çok hızlı maalesef 30 olucam diye kafayı yiyorum 😄
Soran+1 yılSdjsjdjsjd zaman hızlı evet.. daha 11 senen var 40’ına 😅
Bende 27’yim.. kötüü yaa ama kendimi hâlâ 23-24 falan hissediyorum. Sende yok mu bir şeyler?
Cevap sahibi+1 yılBende de vardı bişeyler gençken de heves bırakmadılar, hava mı atıyorsun sen şimdi bana 😄
Soran+1 yılAaa neden bırakmadılar heves?
Yok ya, ben sadece yazı atabilirim. Havayı attığım günler geride kaldı 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl😂 İki tane ilişkim oldu buzamana kadar ilk olan annesiyle babası boşanma aşamasında diye psikolojisi bozuldu çok uğraşmama rağmen düzelmedi değil düzelmek istemedi ve bitti. ikincisi de beni fena şekilde aldattı. 4 yıldır kafam 3 senedir kafam rahat, diyorum ya en küçük detayda bile affetmeyeceksin vuracan kırbacı direkt 😄
Soran+1 yılOooww çok kötü olmuş, geçmiş olsun.. aldatmalar zaten normalleşti.. 😢😢
İnsan kimseye güvenemiyor ister kadın ol, ister adam.. zor zamandayız.. aldatan aldatana.. bence öyle düşünme yine kafam rahat falan diye, karşına iyi biri çıkarsa mutlu etmeyi başarır seni!
Cevap sahibi+1 yılPek niyetim yok ama bakalım nasip kısmet seçici olmak lazım biraz da her seven ya da her sevilen dengimiz olmayabiliyor keşke tek kriterim sakal olsaydı ona bile razıyım dürüst ve sadık olduktan sonra
Cevap sahibi+1 yılBeraber tral olurduk çok romantik
Soran+1 yılBence negatif düşünme, karşına iyi bir çıkarsa olur muhakkak! İşte dürüst ve sadık birini bulmak o kadarda kolay değil.. hayırlısı olsunn hakkında
Soran+1 yılAHAHAHAHAH tek kriterim sakal değil tabii ki.. sakaldan daha önemli şeyler var ama sakalda bir erkeğin makyajı, inkar etmemek gerek 😍
Cevap sahibi+1 yılYani ilk görüş önemli tabi ilgini çekmesi lazım ilk etapta ben şunu anladım sana sakalsız çocuksu gibi geliyor galiba🤔 Benim bu konularla bir sıkıntım veya neden olmuyor gibisinden bir telaşım veya üzüntüm yok zaten olamaz da. amin diyelim öyleyse ama benim önümde sen varsın önce seni Bi gelin edelim Bi sağsalim ellere 😄
Soran+1 yılÇocuk demeyelimde şimdi, herkese yakışmıyor sakalsız. Yani çok nadir erkek güzel sakalsız.. bazılarınada sakal yakışmıyor sjdjs
Erkekler için sıkıntı değil zaten geç evlenmek, sizin evde kaldınız gibi bir derdiniz yok sdjsjd
Ahahahhaha sağol ya önceliği bana verdiğin için 😂
Soran+1 yılYazdı o işteki çocuk
Cevap sahibi+1 yılNe diyor
Soran+1 yılYazdıklarını kalbimi pıt etti.. 💔
Anlatıyorum..
Soran+1 yılEvet, kesinlikle… belirli bir şekilde beni de öğreniyorsun.. alışkanlıklarımı, ne zaman ne yaptığımı..
Ona şey yazmıştım.. biz gidene “kal” demeyiz. O yüzden bye (emojilerle falan)
O mesajımın üzerine şunu yazmış, “Bu deyimi bir kere Türkçe söyle, eğer kolay hatırlanabilirse kullanırım” dalgaa geçer gibi.. 🤦🏽♀️
Üçüncü mesajı, “Kendimi değerimden daha yüksek satmak istemem… Sonuçta benimle olduğunda yanlış bir izlenim oluşabilir. ‘Tanışma anında bana bu kadar zaman ayırdı, evlendikten sonra birden zaman bulamıyor’ gibi. Ve evet, zamanımı nasıl harcadığıma önem veririm… Herkes zamanımdan bir pay alır… Eşim, çocuklarım, ailem, meslektaşlarım, komşularım vb. ve tabii ki kendim”
Cevap sahibi+1 yılDürüst davranmış ama bu dakurtarmaz bana göre, zamanının çoğunu sevdiklerine harcarsın bune ya sadaka mı komşuya falan dağıtıyor
Soran+1 yılFazlasıyla dürüst biri ve onun bu yanını seviyorum ama bu tarz düşünceleri beni çılgına çeviriyor
Cevap sahibi+1 yılBuluşma nasıl geçti
Soran+1 yılBuluşma nasıl geçti.. nerden başlasam dhfnsnf
İyi bir insan iç güzellik olarak, yani düşünce yapımız hemen hemen aynı. Beni güldürdü falan ama dış görünüşü beni sanki etkilemedi ya..
Cevap sahibi+1 yılDemek ki sakallı olmakta yetmiyormuş
Soran+1 yılSakalı yoktu, yani vardı ama diken tarzında.. aaooff yaa kalbim ağrıyor, gözlerim doluu ağlıyorumm.. işteki ile veda ettim.. çünkü bana söylenmemesi gerek bir şey söyledi.. ona bi ara Bebeto markasının solucan şekerini vermiştim ve “kitapkurdu” olmamdan bahsetmiştim dün. O mesajımın cevabını bugün yolladı ve şöyle dedi, “eğer o solucan şekerler tadındaysan, kitapkurdu olabilirsin” ben şok oldum.. yani tesettürlüyüm. Bi tesettürlüye karşıda mı saygı yok.. tepki gösterince özür diledi ama nafile. Nokta koymak istediğimi söyleyince anlayışla karşıladı ve bilgilerimin onda sileceğini ve sadece iş için beni rahatsız edeceğini söyledi ve bu mesajı kalbimin pıt olmasına yetti.. vedaları sevmiyorum.. bilmiyorum belkide ona karşı bir şeyler hissediyordum.. tatlı ve iyi bir çocuktu..
Cevap sahibi+1 yılHadihadi Kel olsun farketmez falan diyordun farkediyormuş işte 😂Tesettürü geçtim herhangi Bir kadına böyle bişey denmesi bile iğrenç, sen doğru olanı yapıyorsun kendinden ödün verme sakın
Soran+1 yılAma demedim ki ben kel diye.. saçı vardı, sakalı dikensiydi sadece, sakalı kısaydı. 😆 Dış görünüş önemli, iç güzellik kadar olmasada yine önemli.. dünya güzeli olmasına gerek yok, senin gözlerine güzel gelecek bir güzellikte olması yeterli.. 🥲
Demi ama? Hani sen bir müslüman olarak, bir bayan müslümana böyle bir şeyin denmesinin ne kadarda absürt olduğunu algılayamıyor musun? Dediğin gibi, gerçektende çok iğrenç bir şey.. cumartesi iş yerinde birde denk gelicez.. nasıl yüzüme bakacağım? O nasıl yüzüme bakacak? Onu gördüğümde o iğrençliği hatırlayacağım.. kötü sadece
Cevap sahibi+1 yılSaçları olmasa da farketmez dediğin için senin için tipin önemli olmadığını düşündüm ve diğer konu sen o iş yerinde olmaya devam edip hala o adamla Göz göze gelirsen seni daha çok üzme potansiyeli genişler çünkü senin aklında hala o kişi olduğu için gönlünü alabilme ihtimali de mümkün görünüyor, sen fazlasıyla dürüst demiştin işte bu dürüstlük değil sırtlanlık resmen, nerede ne konuşulacağını bilmeyen sırtlan
Soran+1 yılYa şöyle örnek vererek söyleyeyim, şimdi iş yerinde bir çocuk/adam var ve saçlarını kazıyor, sakalıda sıfır. Adam’ın karizması var ahahah ve sadece o değil, Adil Yıldırım’da hoş bir adam. Ama randevuya çıktığım adamdın dış görünüşünden nedense elektrik alamadım. Gönderdiği resimde genç duruyordu, gerçekte biraz yıpranmış gibi.. bilmiyorum.. samimiydi, sanki normal arkadaş gibiydik.. önünde koca cheescake’i bitirdim ve normalde huyum değildir bir adamın karşısında bir şey yiyebilmek.. ve cheescake’in tabanın duvar sertliğinde olmasına rağmen 😂
Sırtlan mı değil mi bilmiyorum ama pis pis konuşuyor işte.. aklınca beni o kızlardan zannetti herhalde.. ya da ben mi yanlış anladım? 😂
Cevap sahibi+1 yılHoşuna gitseydi de bitirirmiydin acaba 😄 bence Fas yolu gözüküyor ama bilmiyorum
Soran+1 yılBitirmeyi zaten aklıma koymuştum, isabet oldu yani anlayacağın.
Helalim olmadığı sürece hiç bir şey hoşuma gitmez!
Cevap sahibi+1 yılTamam, anladım 😄sakin ol kızma bana😅çok fazla isabet aldım bu ünlemlerden , eğer seni kızdıracak bir durumda bulunduysam bu kesinle istemeden olmuştur bu. Ünlemler mızrağa dönüşmeden bende yok oluyorum😂
Soran+1 yılTamam, sıkıntı yok
Cevap sahibi+1 yıl😄
Soran+1 yılBakalım iş yeri nasıl geçecek.. aaooff.. kalbime dokunmasaydı bari.. iş arkadaşı olarak iyidik be..
Soran+1 yılKusura bakma seninde başını şişiriyorum,
Soran+1 yılSeni daha fazla tutmasam iyi 😅
Cevap sahibi+1 yılHaha😄hayır, benim için sorun yok meraklıyımdır ben hep sorular sorarım bende tersini düşünmüştüm. Sen aileni şimdiden ikna etmeye başlasan daha iyi olur 😄
Soran+1 yılYok ya, iş yerinde ki adamla sonlandırdım. Yani böyle bir şey kabul edilir bir şey değil benim için.. saygının ne olduğunu bilmezken.. tamam, belki şaka amaçlı söylemiş olabilir, ya da her niyetle söylemiş olsa bile hoş karşılanacak bir şey değil ve ben buna sorun değil, bir daha olmasın desem, kendi değerim kalmaz.. ders olsun ona en azından bir sonraki kıza nasıl davranacağına dair bir fikir edinmiş olur.. 🙄
Cevap sahibi+1 yılYani ben de sana öyle diyorum da, aklında hala o varken biraz zor olur senin için evet kimseye taviz vermiceksin hele de böyle en küçük bişey de çizmelisin üstünü en iyisini hedefine koymalısın çünkü evlendiğin zaman hayatının sonuna onunla yaşamak zorundasın değişse bile kötünün kötüsü değil kötünün iyisi olur enazından
Soran+1 yılEvet, haklısın. Bundan sonra gözünün yaşına bakmamak gerek sjdjsjd. Zaten oyun bağımlısıydı, öğle yemeğini yabancı kadınlarla (yaşça baya var) yapıyor, kadınlara dokunuyor falan.. iş yerinde namazını kılabilen insan varken, o her zaman kılamıyormuş falan.. beni hak etmeli.. ben böyle bir adam eşim olsun istemem.. o yüzden üzülmemek için, birçok neden
Cevap sahibi+1 yılAynen, şimdi biraz üzülürsün belki ama ilerisi için önünü açar bu durum. Ben mesela laubali ve düşüncesiz insanlardan hazetmem. o kadına kafasına göre dokunabiliyorken hiç eşi dostu olduğu aklına gelmemesi nekadar geniş bir insan olduğunu belli ediyor aslında. Evde kalıyorum hissine kapıldıysan eğer dış görünüşe falan bakma görüştüğün çocuğu tanımaya çalış derim çünkü bu faslı dediğin kişi elendi bana göre senin içinde öyledir inşallah. Görüştüğün kişinin de vardır illa bir gideri okadar da tiptiz biri olamaz. Sen buraya yaz hoşuna gittiklerini sana güzel damat beğenelim 😂
Soran+1 yılDeğil mi ama? Belki farkında olmadan yapıyordur ama buda bir yanlış, evlendiğinde de farkında olmadan o kadına dokunacak, tokalaşacak.. bilincinde olması gerek.. mesela iş yerinde banada dokundu, omzuma elini attı, çekildim hemen ve “bana dokunma” dedim. Ve herkesin içerisinde yapmıştı bunu.. Türk abiler gördüyse kim bilir ne düşünmüştür.. her neyse sonra mesaj attı işte, dokunmasının yanlış olduğunu ve bir daha yapmayacağını söyledi ve bir daha da dokunmadı o şeyden sonra. Ve o dünkü çocuktan biraz soğudum gibi.. tiksindimde diyebilirim bilmiyorum.. soyismini öğrendim ve araştırdım.. Facebook’ta beğendiği bir sayfa var, kadın ismi olarak geçiyor, beğenmiş onu, bende merak ettim baktım.. sayfada iğrenç paylaşımlar yapılıyor.. yani çocuk böyle pis şeylere mi bakıyor? 🫨
Benim tipim değil.. yani dönüpte bakacağım biri değil.. illaki birileri beğenir onu ama benim beğeneceğim meçhul.. kendime yakıştıramıyorum, öyle diyeyim.. bunu söylerken üzülüyorum.. 😢
Ve çocuk beni beğenmiş herhalde, ikinci görüşme için pozitif konuşuyor ve bir sonraki görüşme için in sha Allah diyor..
Ahaha sağol 😂
Sakallı olsun, boyu benden bi kafa uzun olsun, çok uzun olmasına gerek yok, olsada sıkıntı olmaz. Şefkatli, merhametli olsun. Sadık olsun 😂
Cevap sahibi+1 yılBişeyler yerine oturmamışken vazgeçmene sevindim çünkü ilerde sana olan ilgisizliği veya başka şeyler seni daha çok üzüp çıkmaza sürükleyebilirdi. öyleyse oda elendi bakma gözünün yaşına hiçbirinin 😄tamam sen bul o saydıklarından getir buraya onları da eleyelim 😂
Cevap sahibi+1 yılBişey buluruz illa ki 😂
Soran+1 yılEvet yaa, maalesef oda elendi.. bu tür şeylerden soğuyorum ben.. o sayfa 1 sene önce böyle şeyler paylaşmaya başlamış.. onun sadece 15 arkadaşı var FB’da ve bi kaç sayfa takip ediyor, takip ettiği sayfalar arasında o pis şeyler paylaşan sayfada var.. görmemiş olabilir mi? Bilmiyorum ama soğumama neden oldu.. benim tatlı ve çayımıda ödemişti.. üzüldüm..
Soran+1 yılAhahahah düşünsene hepsini el birliği ile eliyormuşuz 😂😂
Cevap sahibi+1 yılGünahını almayım belki merak edip bakarken yanlışlıkla eli değmiş olabilir ve takipten çıkmayı unutmuş olabilir belki içindekileri merak edip takip etmiş olabilir buna benzer şeyler olabilir ama bizim acımasız olmamız lazım çünkü önceliğin sadece kendin olmalı kendine yakışan birini kabul etmelisin. Onu kişiyi bul ve getir onu da eleriz 😂
Soran+1 yılAdjssjdjs alemsin 😂😂
O kişiye denk gelirsem birgün getiririm 😂😂
Cevap sahibi+1 yılHadi bakalım senden bu konuda büyük bir başarı bekliyorum 😂
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler bu arada
Soran+1 yılSdjsjdjsj yaşayıp, göreceğiz sjdj
Rica ederim! ✨
Cevap sahibi+1 yılZaten Bi ben cevaplamışım tam anlamıyla 😂
Soran+1 yılBaşka görüşler olsa bile senin görüşünü yine en iyi görüş olarak seçerdim 🥲
Cevap sahibi+1 yıl70-80 tane mesaj var Bi zahmet seç yani 😂
Soran+1 yılEe herhalde, ayıp ettin 😂😂
Cevap sahibi+1 yılSen biraz melankolik misin yoksa sadece duygusal mı?
Soran+1 yılMelankolik miyim bilmiyorum ama aşırı duygusal biriyim, narin, kırılgan bir karaktere sahibim ne yazık ki.. 🥲
O kadar çok mu belli ediyorum kendimi? 🥹
Cevap sahibi+1 yılYani belli oluyor biraz aslında ama güzel bişey bu senin düşünceli ve merhametli biri olduğunu da gösteriyor aynı zamanda
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim! 🙏🏼
Sende insan sarrafısın anladığım kadarıyla? 90 yorumda çözdün beni, helal olsun 😃
Cevap sahibi+1 yılDertli taraf sen olunca doğal olarak öyle gelişiyor durum. geride adam bırakmayız dedik evi taşıdık neredeyse 😄
Soran+1 yılAhahahahah sevdim sözü 😂😂
Eee napalım, sorunları birlikte çözerek güçleniyoruz 😂
Cevap sahibi+1 yılSorun içinde sorun yaratıp daha da güçleneceğiz emin ol, sen en iyilerinden bul bikaçtane daha biz elbet sorun çıkartırız en iyisinden bile 😄
Soran+1 yılSDSJDJSJD 😂😂
Hadii bakalım, aldık sözü; sonra kaytarmak yok ama 😂
Cevap sahibi+1 yılKaytarmak yok görev edindim ben artık bu meseleyi 2 den sonra bağımlılık yaptı 😄
Soran+1 yılSDSJDJSJD 😂
Sanırım bu durumu ticarete dökebiliriz, sadece benim için değil, duygusal ve zor durumda olan herkesin yanında olalım. Böylece hem gelir elde ederiz hem de keyif aldığımız bir işi yapmış oluruz. Ne dersin? 😂
Cevap sahibi+1 yılHaha Ben içtenlikle senin yanında olmuştum ama, benim de aklıma soktun ver bin euro öyleyse siftahı senle açalım😂
Soran+1 yılSDJSHDHSHD güzel bir teklif! Başlangıcı sen yap, bin euroyu ben bekliyorum o zaman 😂😂
Cevap sahibi+1 yılİş garantisini alayım ayarlarım bişeyler 😂
Soran+1 yılSdjsjdjsjd iş garantisini almak önemli, o zaman hemen başlayalım! Birlikte güzel işlere imza atabiliriz! 😂
Cevap sahibi+1 yılBaşlayalım Ozaman kurbanımız kim 😂
Soran+1 yılSenin kurbanlarından başlayalım bence ilk sjfjsjnfns
Cevap sahibi+1 yılBenim senin kadar pek piyasa bilgim yok bu konuda sen tecrübeli birine benziyosun oyüzden sendeyiz 😄
Soran+1 yılSdahdjsd yok yaa, ne tecrübesi, sana öyle gelmiştir 😂
Cevap sahibi+1 yılYoo öylesin resmen sorunların içine ajan gibi sızıp piyasa araştırması yapmışsın kendini feda edip, meslek aşkı bu olsa gerek 😂
Soran+1 yılYa ya ne meslek aşkı ama.. ne sen sor me ben anlatayım 😂
Cevap sahibi+1 yılO halde piyasada ben varım artık, ortağın olarak senin daha fazla hayal kırıklığı yaşamana müsaade edemem. seni içişleri bakanı olarak atadım hayırlı uğurlu olsun 😂
Soran+1 yılVaaay ortağa bak sen, nasılda gönlü zengin, hemencecik içişleri bakanı da yaptı bizi! Çok teşekkür ederim ortağım, darısı senin başına djsjfjs 😂
Cevap sahibi+1 yılİlk hedefimiz nedir sayın bakanım😄
Cevap sahibi+1 yılAkdeniz diyeceksin gibi geldi 😂
Soran+1 yılEvet.. Akdeniz, tarih boyunca kültürlerin kucaklaştığı, güzelliklerin buluştuğu bir denizdir..
.. Turkuaz suları ve eşsiz manzaralarıyla Akdeniz, yaşamın tadını çıkarmak için ilham verici bir ortam sunar.. 😂
Hedefimiz belli sayın ortak, insanların gözünü Akdeniz ile boyayıp, kendi cephemize çekmek olacak.. 😂
Cevap sahibi+1 yılAlemsin 😂
Soran+1 yılSenin gibi shdjsd 😂
Cevap sahibi+1 yılPsikolog falan değilsin dimi baya terapi gibi geldin bana güldürüyorsun 😄
Soran+1 yılSana ufak bir sırrımı vereceğim, psikolog olmak isterdim ama ne yazık ki değilim.. ne mutlu bana seni güldürebiliyorsam 😃
Cevap sahibi+1 yılBende pilot olmak isterdim iyi ki değilim, çünkü sen beni mutluluktan havalara uçuruyorsun..
Cevap sahibi+1 yılDermişim 😂
Soran+1 yılAhahahaha laflara gel 😂😂
Sevdim ama shdjsnf
Cevap sahibi+1 yılYa böyle şeyler de var bende kitap kurdu olamasam da.. 😂
Soran+1 yılSDJSJJDS olsun, her insan olduğu gibi güzeldir! Tabii kötü huyları yoksa :)
Cevap sahibi+1 yılBizi biz yapan da kötü huylarımız değil mi zaten? acımasız olmak, fazlasıyla merhametli olmak, aşırı kontrolcü olmak, karamsarlık, kimseye güvenememe, sadece kendini sevmek vb. Herkeste kötü huy vardır mutlaka. Asıl olan bunlarla kendimizi ve etrafımızda ki insanları zehirlememek😊
Soran+1 yılElbette, ama bahsettiğim kötü huylar, bu saydıklarının dışında olan, yani bunu yazarken, daha çok “kötü kötü” huyları düşünerek yazmıştım; çünkü elbette her insanin iyi huyu olduğu gibi hoş olmayan huylarıda vardır. Bizleri biz yapanda odur. Ama katilleri, canavarları, sapıkları,.. düşünürsem, onlara oldukları gibi güzel diyemem.. 🤷🏻♀️
Soran+1 yılAayy konun dışı şu an belki ama, rezil olmuş olabilirim 😂🫢🫢
Cevap sahibi+1 yılAynen bende öyle düşünüyorum. Anlamıştım senin kötü huydan diğerlerini kastettiğini, ama onları yazmaya için elvermedi, onlar düpedüz sapkınlık ve iğrençlik içindeler zaten. benim yazdıklarım, hayatın bize dayattığı olumsuzluklar yüzünden, otomatikman karakterlerimiz gelişen savunma mekanizmaları. Mesela ben sana acımasız ol demiştim, sen de evet gözünün yaşına bakmamak gerek demiştin bu bir önyargı olarak görülebilir, ama bu senin kendini koruman için yapman gereken şey ve bu da olumsuz bir huydur bazen, ama sen önyargısız, sen olamazsın asla. çünkü bu senin insanlara olan güveninin terazisidir. bu saydığım ruh hallerinin, az seviye de ya da çok seviye de olması, onları iyi ya da kötü birer davranış olarak belirler. Bu yüzden kötü huyu olmayan insan asla yoktur. Allah bahsettiğin o kötü kimselerle karşılaştırmasın.
Cevap sahibi+1 yılNoldu yine 😄
Soran+1 yılNe güzel yazdın! Söylenecek söz kalmadı! 😍
Kesinlikle yüzde yüz katılıyorum ve boşuna insan sarrafı olduğunu söylemiyorum! Kimse mükemmel değil ve herkesin hoş olmayan birer huyları vardır o insanlarıda öyle kabul etmek gerek ve o insanları öyle yapanda onların karakterleridir. Amin ecmain 🙏🏼😊
Soran+1 yılYine mi? Ahahahah yük oluyorsam söylede bi zahmet yükümü alayım 😂
Cevap sahibi+1 yılYoo olmuyorsun. yine mi derken, artık alıştığım için soruyorum 😄senin yükün benim yüküm ayıpsın 😂
Soran+1 yılBiliyorum, şaka yaptım sadece 🥲
Şey.. şimdi aynı konuya dönmek istemiyorum ancak aklıma takıldı.. başka bir arkadaşa anlattığımda, belkide kötü niyetle yazmamıştır vesaire dedi.. sonra bende burada sorunca 2 kişi görüş bildirdi ve ikiside kötü bir niyetin olmadığını söyledi.. o solucan konusu.. kendimden şüphe ettim, ben mi yanlış anladımda olayı velveleye verdim diye.. gerçi onlar senin gibi bilgili ve samimi gelmediler ya neyse.. özür dilerimm dönüp dolaşıp aynı konuya dönüyorum.. cumarteside yaklaşıyor ya hani.. onu görecem falan, kendimi rezil olmuş gibi hissediyorum nedense..
Cevap sahibi+1 yılÖzür dilemeni gerektiren bir durum yok. Aklımda kaldığı kadarıyla, sen ona kitap kurduyum demiştin ve solucan şeklinde ki şekerlerden vermiştin sanırım. O da sana tadın o şekerler gibiyse kitap kurdu olabilirsin yazmıştı galiba. Ben bu cümleyi ilk okuduğum da aklıma direkt art niyet gelir çünkü daha aranızda hiçbir şey yokken üstelik, sana böyle bir imada bulunması, bana sinyal veriyor gibi geldi biraz senin tepkini ölmüş olabilir ve bide sen kapalıymişsin biraz oturmasını kalmasını, nerede ne konuşması gerektiğini bilmeli bir insan bu sadece benim fikrim.
Cevap sahibi+1 yılVe senin rezil olman söz konusu değil bu durumda, kullandığı kelimelere dikkat etmeyen o. bunun o da farkında olmalı biraz aklı varsa eğer. İster isteyerek olsun ister istemeyerek, insanın beyninin içini açıp ne anlatmak istediğini göremiyoruz, o yüzden nerde nasıl konuşması gerektiğini bilmeli bir insan senin bir hatan yok gayet ölçülü bir tepki vermişsin rezil olmadın rahat ol.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim 🙏🏼
Dediğin gibi ölçmüş olabilir, tepki göstermemiş olsaydım, ileriye gidebilirdi.. ve yine dediğin gibi bilinçsiz bir şekilde söylemiş olsa bile, insan 2 defa düşünür, tartar laflarını.. teşekkürler tekrardan, iyi ki varsın! 🙏🏼😊
Cevap sahibi+1 yılRica ederim 🐛😄
Soran+1 yıl😊
Cevap sahibi+1 yılBenim uyumam lazım, iyi geceler😊
Soran+1 yılBen uyumuşum sjdjs sorry ve hayırlı sabahlar
Cevap sahibi+1 yılGünaydın😄
Cevap sahibi+1 yılEn güzel günler senin olsun 🌹
Soran+1 yılÇok incesin, teşekkür ederim! Yüzümde bir tebessüm oluşturdun 🥲✨
Cevap sahibi+1 yılNe demek. kadının değerinin erkeğin yaptığını yapabilirliği ile ölçülmediği nice günlere diliyorum. Heyecan var mı hala 😄yarın için
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim 🥹🙏🏼
Heyecanım şu an sönük ahahha, nir şey olmayacak diye düşünmekteyim ki zaten adam beni iş dışında rahatsız etmeyeceğini söylemişti.. sözünde de duracağını tahmin ediyorum..
Cevap sahibi+1 yılBelki bırakın o kızı falan der tekrar alır gönlünü belli olmaz 😂
Soran+1 yılHiç zannetmiyorum ama bakalım 😃
Cevap sahibi+1 yılNiye kapasite görmüyor musun
Soran+1 yılBeni rahatsız etmeyeceğini söyledi ya, onun sözüne sadece güveniyorum, çünkü tuttuğu sözleri yerine getiren biri.. o yüzden.. 🥲
Cevap sahibi+1 yılEvet sözünü tutması önemli ama bir yandan hala ilgi duyuyorsa, işle alakalı konularda gönlünü alabilir ve sözünü hala tutuyor olur sıkma canını
Soran+1 yılBakalım Mevlam Neyler, Neylerse güzel Eyler.. olsa bile ailem istemiyor..
Cevap sahibi+1 yılSen sevdikten sonra gerisi teferruat ve her şey dürüstlük değil yani bir insan dürüst diye doğru bir insan olmuyor bu da benden sana küçük bir tavsiye. sana hayatın küçük detaylarlla büyük mutluluklar getirmesini diliyorum sayın bakanım😄 kendine iyi bak hoşçakal 🙃
Soran+1 yılElbette biliyorum her şeyin dürüstlük olmadığını. İnan bana bazen ailen bir şeyi istemediğinde, sen ne kadar istesende nafile.. neyse. Her şey için teşekkür ederim! Sende kendine iyi bak, hoşçakal 👋🏼🥲
Cevap sahibi+1 yılYani öyle bir söylüyorsun ki sanki sadece dürüstlüğü için sevmişsin gibi konuşuyorsun. Evliliğin bir kez tökezlerse zaten herkes ben demiştim diye sıraya geçer. Bu yüzden seviyorsan ikna etme yoluna gideceksin. Heryere yazmışım çifter çifter, nuhun gemisi gibi oldu ortalık. bi cevap vereyim diyorum kaydır kaydır bitmiyor yeteeeeeerr. 😂
Soran+1 yılAhahah sen kaydırıyor musun? Benim ki otomatikten aşağı kayıyor 😂😂
Yok ya bitmiş durumda, oluru yok gibi, zaten kadının omzuna dokunda, sanki ne gerek var.. ve resmen birbirimizden kaçıyor gibiyiz AHSJSJDNSJBD
Göz teması yok, hiç bir şey yok.. yol değiştirmeler.. 😂😂
Bu muydu? Oysa ne umutlarla gitmiştim işe dermişim skdjs 😂😂
Cevap sahibi+1 yılAynen Bi cevap vericem neredeyse 10 defa kaydırıyorum ekranı, parmağımın derisi soyulacak neredeyse 😂bence o rezil olmuş hissediyor olabilir sana ettiği o cümleden sonra. Sen inatla karsısına çık hep 😄
Soran+1 yıl“Yorumla” butonuna bastığında zaten otomatikman kayıyor aşağı sjfjsjf niye kaydırmakla kendine işkence ediyorsun? 😂
PUAHAHAHAHA diyorsun? 😂😂
Çıksam mı inatla karşısına? Sjfjsnd
Cevap sahibi+1 yılBenim ki inmiyor, ilgi istiyor heralde başını okşamamı istiyor biraz 😄yerinde olsam çıkardım utansın yüzü kızarsın diye, fırlatmalık bedava 😂
Soran+1 yılTelefonun Android mu? Normalde olmalı ama bilemedim, belkide telefondan telefona değişiyordur.. AHAHAHAHHA düşünsene dediğin gibi yapıyormuşum, aşırı komik olur 😂😂
Fırlatmalık derken?
Cevap sahibi+1 yılEvet Android ama ben manuel çalışıyorum resmen otomatik araçta vites atmaya çalışıyorum bildiğin 😄aynen adam en sonunda paranoyak olur her köşede önce kafasını uzatır artık😂fırlamalık yazmıştım
Soran+1 yılEl freninde düğmeli mi? 😂😂
Cidden neden manuel çalışıyorsun? Sanırım rahat batıyor sjdjsjdnsjd 😂
Benim araçta manuel..
Shdshdh saçma olan, numaramın hâlâ kayıtlı olması..
yani Imessage’de resmini görüyordum, onu artık görmüyorum ama WP’de görüyorum.. diğer numaradan bakıncada resim yok. Anlamadım..
Cevap sahibi+1 yılYooo düğmeli el freni racona ters bende, o cart sesinin gelmesi lazım ve manuel durumlar da kendimi bazen frenleyemiyorum alışkanlık yapıyor bende bazı şeyler hemen kopamıyorum 😂iş dışında rahatsız etmeyecek, işle ilgili rahatsız edebilir ama onun yerinde olsam hergün işle ilgili yazardım sana sonuçta sözümü tutuyorum😂manuel de iyi gazlarım bu arada 😂
Soran+1 yılSHDSJDJEJDN ama en azından trafikte hayat kurtarırdı, tüh 😂
Evet yaa o el freni sesini bende seviyorum, hiç sorma 😂
Şaka maka, zamanla alışırsın ama, eğer daha yeni aldıysan aracı vedee kazasız belasız sürmen duasıyla 😊
Otomatikle güzel drift atılıyor mu? Gerçi atılıyor mu, onu sormalıydım ilk sjfjsnd
Ay yok ya, onda o cesaret kalmamıştır, baksana yüzüme bile bakmıyor.. artık utancından mı dersin, benim rezilliğimden mi bilemiyorum sjdjs bazende düşünmüyor değilim çünkü boş yere mi hem kün çıkardım diye..
Manuel mi, otomatik mi? bildiğim otomatik hemen kalkış yapıyor
Cevap sahibi+1 yıl😂Bazı trafiklerde kendimi minibüs şoförü gibi hissetmeme neden olmasına rağmen, araca tam kontrol olanağı sağlıyor bu bir gerçek. Ama şu an içinde bulunduğum trafik kontrolden çıkmış durumda 😂otomatik hiç kullanmadım ama ara ara kontralar verip ve arkadan itişliyse kaydırabilirim. 4 çekerse eğer tatlı tatlı yanlamalar yapabilirim, denemek lazım 😄bence utancından yüzüne bakmıyor sana söz verdiği için değil çünkü o cümle kolay kolay sığmaz bir kalıba o cümleyi etmeseydi okadar aksiyon yaşatmazdı kendine işyerinde emin ol. sen olması gereken bir şeyi yaptın eğer o tepkiyi vermeseydin kendinden ödün vermiş olurdun, o cümleyi ister bilerek ister bilmeyerek yapmış olsa da sen o tepkiyi vermek zorundaydın, eğer göz yumsaydın kendini feda etmiş olurdun hislerin için. Ben düz vitesi tercih ederim, otomatik hiç kullanmadım ama kullansaydım kendimi fred çakmaktaş gibi hissederdim😄
Soran+1 yılOtomatikten kastın otomatik araç mı, vites mi? Şalterler karıştı bende sndnsn yorgun ve baş ağrısı tutacak gibi bir his var ve işteyim shdjs o yüzden
En altta ki cümlemi okuduğumda, hiç otomatik araç kullanmadığını yazmışsın, otomatik aracının olduğunu söylemedin mi? 😅😅
Değil mi ama.. bana hak verdiğin için teşekkür ederim. Arkadaşta onunla konuş hallet bu konuyu diyor, hani birbirimizden kaçıyoruz ya, bu durum hoşuma gitmiyor ve onunla hâlâ iş arkadaşı olabileceğimizi ve birbirimizden kaçmamıza gerek olmadığını söylemek istiyorum. Sen ne düşünüyorsun? Sırdaşım oldun, sana bir şey danışmadan adım atmak istemiyorum sjfjsn 😂🥲
Cevap sahibi+1 yılHaha😂yooo otomatik aracım var diye bişey demedim ben sana ve Vitesten bahsediyorum😄yine ben olsaydım diye başlıyım Ozaman, ben olsaydım o kadar mezhebi geniş biriyle mesafem olurdu herzaman, çünkü hepimizin eşi dostu akrabası var yarın birgün onlardan birisinin çıkıp, sen kimlerle takılıyorsun böyle demesini istemem. Kendimi yapay zekâ gibi hissettim sen öyle diyince😄teşekkür ederm
Soran+1 yılAaayy yanlış anlamışım, “otomatik araçta vites atıyorum bildiğin” diye okuyunca otomatik zannettim aracını sjfjsnsnnf 😂😂
Çalıştığımda ben ben değilim, affet 😂
İş arkadaşı sadece ama mesafeli, eskisi gibi değil. Çünkü böylede olacak gibi değil, birbirimizden kaçıyoruz şaka gibi 😂
Rica ederimm! Olgunca düşünüyorsun ve söylediklerinde dürüstsün ve sorunlarımı önemsiyorsun. Başkaları olsa, “bananee, bir şeyler sallayayım” diye bilirdi
Cevap sahibi+1 yılOnu ben mecazen yazdım aslında, elimde teknolojik bir alet varken, cevap vermek için yaşadığım zorluğa binâyen söyledim 😄olur öyle şeyler senin ki çok normal, ben bikeresinde sabah tam uyanamadığım için çöp keyteynerine çarpmıştım😂aslında bu seni işyerinde çalışmanı zor kılıyorsa bunun için durumu biraz normalleştirebilirsin. daha önce de dediğim gibi meraklı biriyimdir ve aynı zamanda insanları sorunlarıyla veya yaşadığı şeylerle küçümsemeyen biriyim, belki de buyüzden bukadar internetten de olsa önemsiyorum bu tarz şeyleri.
Soran+1 yılAhahaha anladım 😂
Cidden tosladım mı konteynerin’e? 😂😂
İn sha Allah soluğu hastanede almamışsındır 😂😂
Teşekkür ederim ve daha öncede dediğim gibi iyi ki varsın!! ✨😊
Cevap sahibi+1 yılToslamaz mıyım hemde nasıl, iki kişinin anca sığabileceği kaldırımın ortasına koymuşlar zaten. bende de yürümeyi otomatik pilota almış bir bünye olunca, önce gövde sonra da kafa attım kenarına, güneş gözlüğü vardı gözlük yamulmuş zaten bildiğin kapı kolu gibi olmuş, koyneyter de kaldırımın ortasına kadar gelmişti o şiddetle. insanlar yoldan geçemediği için konteynerle aramızda oluşan romantizme odaklanmışlardı, böyle saçma bir anımdı😂sen de öyle hem güldürüp hemde sohbeti iyi bağlıyorsun, sen de iyi ki varsın.
Soran+1 yılAHAHAHAHHAAHHAHA 😂😂
“Konteyner ile aranızda ki romantizm” 😂😂
Daha komik bir cümle okuyamazdım bugün sjfjsjfns
Eee millet napsın? İlk defa konteyner ile aşk yaşayan bir çocuk görmüşler, hemde öyle böyle değil, aşktan çocuğun kendisi sarsılmış, gözlüğü is paramparça olmuş.. bence müzeye koymalılardı o gözlüğü, çünkü bir ikincisine şahit olamazlar 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl😂Yok ya bütün riskleri göze almama rağmen, bizim ki yürümüyor artık. Kedilerle aldatıyor sürekli. 0 atık olan bir ülkede, müzeye artık kendisi girmeli😄
Soran+1 yılTüh ya üzüldüm.. yazık olmuş desene.. neyse ya, bi bakarsın yolda yürürken başka bir konteyner’a toslayıp, başka aşklara yeni bir yelken açarsın? 😂😂
Cevap sahibi+1 yılYok kalsın. toksik ilişki istemiyorum artık şiddet gören taraf oluyorum hep😂buyüzden rüzgarı arkama alamıyorum artık yelken işlevsiz kalıyor ve hep karşımdan estiği için, yola çıktığım limana geri dönüyorum 😄
Soran+1 yılSdjsjsndskdks nerden buluyorsun bu lafları 😂😂
Eee bakalım, belki daha sakin sulara yelken açabilir ve güzel bir liman bulabilirsin? 😂
Ayy dün dönemedim ya, iş sonrası feci kötü oldum.. demiştim ya baş ağrısı olacak diye, işlerin sonuna doğru işte baya kötü oldum, eve gelir gelmezde uyumaya çalıştım. Migrenim var sanırım
Cevap sahibi+1 yılKarşımızda ki insan, sempatik ve cana yakın olunca böyle laflar çıkıveriyorr bazen😄biz senle şiir çıkartıcaz biraz daha böyle giderse az kaldı 😂geçmiş olsun, seni ne yoruyor bukadar
Soran+1 yılShdjsjd kaynağının ben olduğumu duymak güzel djfjd
Orası kesin 😂
Yorulmaktan değil aslında.. çok fazla basınca maruz kaldığımda öyle oluyorum. Gürültülü yerler olsun, yoğun bir iş günü olsun.. farketmezsizin öyle oluyorum işte.. 🥲
Cevap sahibi+1 yılBasınç derken, astronot musun uzaya falan mı çıkıyorsun her gün 😂
Soran+1 yılEvet, arada çıktığım oluyor sjdjdd 😂
Yaa basınç derken, çok fazla ses-gürültü, şamata vesaire 😂
Cevap sahibi+1 yılHer gün rahatsız olduğun şeyleri tekrar ettirmek, büyük bir özveri ve çaba gerektirir taktir ettim seni😊 ben daha evde ki düdüklü tencerenin basıncına tahammül edemiyorum 😂
Soran+1 yılShdjsjdsn ciddi misin sen? 😂
Ben düdüklüden nefret ediyorum! Düdüklü insan sağlı için bir tehdit, her an patlayabilecek bir bomba 😂
Aman sen sen ol, düdüklüden uzak dur, sonra mazAllah hasteneye kaldırıldın mesajlarını okumayalım 😂
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle. şaka bir yana ciddi bir tehdit, kullanmasını bilmeyenler için. annem kullanıyordu bir ara mutfağa siper alarak girerdim, iyi ki askerlik yapmışım bedelliler bilmez bunları 😂
Soran+1 yılAhahaha aynen bedellilerin bir şey bildiği ya da yaptığı yok 😂
Bence insan hakkıyla askerliğini yapmalı ya.. ama işte zorlamalarıda bir yandan kötü bir şey.. gerçi zorlamasalar kim gitmek isterdi, orası da meçhul..
Düdüklü bence her türlü tehlikeli, yanar dağ gibi, kafasına estiğinde patlama olasılığı var Allah korusun
Cevap sahibi+1 yılBi de kutlama yapıyorlar zaten havaya atıp aşağı düşesiye kadar bitiyor zaten askerlikleri😂askerlik bence kutsal bişey zorunlu olması şu yönden iyi ;hayatında sürahi görmemiş afedersin wc nedir bilmeyen adamlar var. Herkes orada bişeyler öğreniyor. Bir süre de olsa evden ayrı kalmak, disiplinli olmak, hayatını birilerine emanet etmek, birilerinin hayatını emanet almak gibi şeyler tecrübe edilmeli bence. ben sadece sosyal açıdan baktım tabi profesyonel orduya geçilse daha güzel. Düdüklü tencereden orduya geçiş yaptık çağ atladık resmen 😂
Soran+1 yılSDJSHDJSJD Neyin kutlaması acaba? Yan gelip yatmanın mı? 😂
Elbette kutsal bir meslek ve dediğin gibi bir çok şey öğreniliyor askerlikte, güzel bir tecrübe olmuş oluyor ve profesyonel ordu çok daha iyidir dediğin gibi.. bedelli yapanlar bence pısırık ya, onları şahsen adamdan saymam 😂
Sdjsjdjs cidden, konudan konuya atlamamız ayrı bir başarı 😂😂
Cevap sahibi+1 yılAynen onlar birkaç ay kafa tatiline gidiyorlar maksat değişiklik olsun diye ondan😂şaka bir yana bu ülke bir buket çiçek karşılığında kazanılmadı. şehitlerimiz sayesinde buralardayız, özgürlük parayla satın alınamaz asla. Ben seninle bu konuyu konuştuğuma biraz şaşırdım. sen bu konudan da çekmişsin galiba 😂
Soran+1 yılSjajdjsjdhs bencede ve bu olayı drama bağlıyorlar 😂😂
Kesinlikle! Allah razı olsun şehitlerimizdende bu vatanı korumaya alan, korumak isteyen yiğitlerden!
Parayla alınamayacak bir çok şey var aslında.. sdhsjds yok ya çekmedim ama nedense konuştuklarımdan biri ya bedelli yapmaya gitmişti, öteki iki kişide hiç askerliğini yapamadığını söylemişti sağlıktan dolayı.. çok saçma.. birinin tipine baktığında sapa sağlam, dağ gibi adam derdin.. öyle 😂
Cevap sahibi+1 yıl😂Zaten para verip gidenler asker de market veya benzeri işlere veriyorlar neyin dramı üst raftan düşen elma sonucu askerimiz yaralanmıştır😂sen hep birileriyle konuşmuşsun niye olmuyoo😂
Soran+1 yılParasıyla asker olanlar elma düşmesi yüzünden yaralanıyorlar. Sanırım onlar için savaş, market raflarında geçiyor AJSJSJD 😂
Yok ya topu topuna 3 kişiyle konuştum sadece skfjajf neden olmadığını bende merak etmekteyim 😂
İştekide 4 ama onu biliyorsun zaten..
Cevap sahibi+1 yıldoğru söyledin 😂ayrılık mı oldu yoksa başlamadan mı bitti. Dikenli sakal mevzusu falan mı oldu yine 😂
Soran+1 yılMesafeliydi, 1. hariç diğerlerini görmedim, tek gördüğümüde iki veya üç dakika gördüm. Saçma sapan bir şeydi işte.. şimdi düşününce asla dönüpte bakmam dediğim tarzdan yaşanmışlıklar 😂
Yok, o zaman çokta sakal’a takılmıyordum. 3. dediğimde beni sevdiğini idda ediyordu ama ben kendisine karşı bir şey hissetmiyordum, arkadaş olarak görüyordum. Öyle işte.. 😆
Beni en çok mahveden 2. Oldu sdjsjd benden üç hafta sonra sözlendiğini gördüm.. doğum gününü kutlarda barışırız umuduyla beklerken, doğum günümden sadece bi kaç gün sonra söz yapmış.. 💔
Evli zaten şu an ve dönüp baktığımda İYİ Kİ olmamış diyorum
Cevap sahibi+1 yılBöyle tiplere ben ayar oluyorum nedense tamam ayrılık olabilir ama böyle acelecilik sinir bozucu. Eğer gerçekten sevmişsen ayrılsan bile hemen unutamazsın zaten beklersin biraz. Çayın bile demleme süresi var. Bunlar resmen birilerinde staj yapıp eline mesleğini alıp direkt sigortalı işe başlıyorlar😂
Soran+1 yılO zamanlarda üzülmüştüm çokça ama şimdi umursamıyorum bile.. tuhaf biriydi zaten.. ben onda ki maneviyatı sevmişim.. bilmiyorum.. Rabbim karşımıza daha iyi ve hayırlı olanları çıkarsın.
Boşverceksin 😂
Bazıları inada binip evleniyor sırf can yakmak için ama olan eşine ve kendisine oluyor..
Bazıları karaktersiz..
Bence birini gerçekten unutmadan bir ilişkiye başlamıcaksın. Net! karşıda ki kişiye haksızlık olur yoksa.. “Yanındakiyle yaşlanır, aklındaki ile ölürsün” ne kadar korkunç bir cümle.. düşünsene, evlendiğin sevgili eşin seninle yaşlanıyor ama aklında başka biri var.. çok korkunç, üzücü.. kırıcı bir şey..
Cevap sahibi+1 yılAmin. Aynen fazlasıyla katılıyorum. ödüm kopuyor birinin aklında başkası varken yanında ki olurum diye 😂önce aklındakini silip süpürmesi gerek insanın. ama maalesef Dünyanın acı gerçeği, kim bilir nüfusun yüzde kaçı böyle acaba? Bir başkasının acıları, başka birini mahvetmemeli hiç gerek yok
Soran+1 yılKesinlikle! Sjdjsdj düşünmeyelim en iyisi diyeceğim ama nüfus çok geniş.. çoğunun yara bandı var.. aklında başka biri.. çok fena.. kimse aklımda yokken, kalbime gelip dokunmasaydı, şu an fresh ve rahat bir beyine sahip olacaktım 😂
Neyse oda unutulur zamanla, meşguliyetlerle. Görücüyü’de halletsem tamamdır.. belki iyidir o, bi bakarsın 2. defa tatlı yemeye çıkarım 😂
Ayy ne oldu, cheescake sipariş verdik, tabanı bildiğin beton sertliğinde.. çatalı bıraktım, bıçak ile bile olacak gibi değil, tabanı bir yerlere uçacak diye endişelenmiştim 😂
Ve garson siparişleri aldıktan sonra, “bu kadar mı?” diye sorup gittiğinde o görücü bana “ne bekliyor, bütün menüyü sipariş vermemizi mi?” Sonra garson 2 çatal-bıçak, 1 cheescake getirdiğinde anladım neden öyle bir soru yönelttiğini. Garson şaşırmış, bunlar 2 kişi 1 cheescake mi yiyecekler diye ve emin olmak içinde o soruyu yöneltmiş 😂😂
Şaka gibi
Cevap sahibi+1 yılFaslı güzel çalmış çalmış kalbini ama yanlış insan senin bana anlattığın kadarıyla 😂Haha😂hiç bişey yiyip içmemiş üzüldüm çocuğa 😂bu defa güzel bir restorantta yemek yiyin bari böyle tuhaflıklar yaşanmaz enazından 😄
Soran+1 yılSdjsjdjs bencede yanlış kişi.. bir kadına nasıl davranışacağını öğrenememiş daha.. yok ya, garsonu çağırıp bir tane daha söyledi 😂
O bakarken ben yiyeceğim? Asla sjdjdnf
Yemek değilde, yine bi cafe’ye gider tatlı çay içer kalkarız.. üüff bilmiyorum ya, ben o kadar hazırlandım falan.. çocukta tamam gözlüğünü takmamış, kendince bir hazırlık ama biraz özensiz gibi.. takıldı kaldı bana..
Neyse ya, niye hep benden konuşuyoruz, birazda sen anlat? Ne işle meşgulsun? Gözüne kestirdiğin biri var mı yok mu? 😂
Cevap sahibi+1 yılBen satış danışmanlığı yapıyorum bir firmada, her türlü MAL satıyorum gözümü kırpmadan 😂 1 sevgilimden sonra olmuştu ve başarmışım da keşke başarmasaymışım, o da kestirmiş birini gözüne meğer 😂daha da yok 😄
Soran+1 yılYalnız “mal”ı büyük harflerle yazman gözümden kaçmadı sjfjsjf 😂
Hadi ya? Senle konuşurken başka birini mi kestirmiş yani gözüne? Yani aldatmadan kasıtın o muydu?
Cevap sahibi+1 yılBi defa kazık yiyince birinden öyle yazmam normal 😂tek o değil tabiki, devamını da getirdi bu yüzden. çok incitici ve küçültücü bir şey, kaldi ki bence sadece düşünce ile Bile aldatmak sayılır. Aldatan tarafın herzaman geçerli bir sebebi oluyor zaten, illa ki bağışlanabilecek. Çok kalleşçe bir şey bu gülüyorum ama o zaman ki durumu atlatabildiğim için gülebiliyorum. Güven çokçok önemli bu durumlarda eğer iki insan beraberse gözünün ucuyla başkasına bakmak değil aklının ucundan bile geçirmeyecek başkalarını.
Soran+1 yılYüzde yüz katılıyorum dediklerine!! Aldatmanın her türlüsü aldatmadır! bugün seni aldattı, birgün kendi aldatılır, sen canını sıkma, hayat karmadır! Bugün değilse, illa ki yarın bulacaktır laiğini! Böyle insanları cidden anlayamıyorum.. neden ayrılmıyorlar madem aklında başka biri varken, ya da başka birini sevdiklerinde dürüstçe söyleyip ayrılsınlar.. en azından haksızlık etmemiş olurlar! Bu devirde cidden güven olmuyor he! Ben bizim iş yerinde öyle şeyler görüyorum ki, o kişilerin eşlerine üzülüyorum.. ve bu benim güvenimi bir kez daha olsun zedeliyor ve belkide bu yüzden cesaret etmiyorumdur adım atmaya ve sende atmıyorsun.. güven.. çok önemli.. güven, saygı ve sevgi!
Ben lise yıllarımda bir çocuğu tam 4 sene platonik olarak sevmiştim.. yani öyle böyle değil, ondan başkasını düşünmüyordum, hep o olsun istiyordum, gözüm ondan başkasını görmüyordu ve bence bütün sevgilerde böyle saf olmalı.. pfff 🥺🥺
Cevap sahibi+1 yılben şahsen kendime yediremem Bırak aldatmayı başka birine bakmayı bile çünkü düşünürüm, beni seven bana değer ve benim sevdiğim kızın hiçbirşeyden haberi yokken benim böyle şeyleri yapmam çok iğrenç bir şey bu yüzden merhamet çok önemli. merhametli bir insan bunları kolaykolay yapamaz. Keşke bütün ilişkiler çok saf olsa böylece huzurlu ve mutlu bir ortam oluşur sürer gider. Platonik daha zor ama senin 4 yıl boyunca sadece o kişiyi sevmeni taktir ettim bu da bir sadakattir. ama o daha zor yine de normal de olduğundan daha çok mantığı devre dışı bırakıp, hayalgücünü sürüyorsun piyasaya, bir hayale 4 yılını ya da bir ömrü harcıyorsun. sen işyerinle alakalı konuştun okadar benim sana sormam lazımken sen bana sordun işe bak😂
Soran+1 yılBunu bir erkekten duymak güzel! Yani böyle düşünüyor olman hâlâ iyi insanların göstergesi.. hâlâ umudum var, tam umudumu yitirecekken hemde 😂
O insanı seviyorsam, bende yapmam, kendime yediremem. Bi insanla konuştuğum halde bile vicdanım el vermez.. baksana o Faslı varken o görücüyle buluşmayı aşırı yanlış buluyordum ve birinden birini iptal edecektim ki o buluşmadan bi gün önce o Faslı kendi ismini karalattı oyunu bana tercih ederek ve ertesi günü o mesajı yazarken.. aslında hâlâ yanlıştı o buluşmaya gitmek, neticede aklımda yine o Faslı vardı, tamamen unutmam gerekirdi onu ilk.. yanlış yaptım.. üzülüyorum..
4 yıl için platonik uzun bir süre ama gerçekten sevmiştim.. şiirler bile yazmıştım, trajedi komik şimdi düşünüyorumda 😂
Senin bana sorman gerekiyorken benim sana sorduğum nedir? Sjdjs
Yeaayy! 200 yorumu birlikte aştık!!! Bence bunu kutlamalıyız!! 🎉🎉
Cevap sahibi+1 yılUmudunu kaybetme yanlış insanlar yüzünden, eminim seni çok seven biri, bütün ilgiyi sadece sana veren biri olacaktır günün birinde, bekle.. bana aslında tuhaf gelmişti ilk başta aklında birisi varken başkasını tanıma fikri, ama şimdi seni anlıyorum.😂Vaay çok şanslıymış şiir yazdığın kimse, bence hiç komik değil çok romantik. Keşke haberi olsaydı ona şiirler yazdığından 😄sen o okadar işle alakalı mevzular açtın bana. şimdiye kadar benim sana sormam gerekiyordu ne iş yaptığını, sen bana soruverdin 😄
Bu 200 cevabı aşkın sohbette beni samimi sözlerinle şu stresli ve tempolu günlerimde neşelendirdin ve cheskeki hakettin ama askeri mühimmat cinsi olmayanından 😂
Soran+1 yılMadem tuhaf geldi, ne diye verdin gazı? 😂😂😂
Bu söylediğine cidden inanmıyorum; günün birinde öyle biri olmayacak..
Şiirlerimde şiir olsa, saçma sapan karalamalar shfjsm ama güzel yıllardı be.. çocuğun oturduğu sandalyeye not bırakmalar falan ahhaha
Romantik aşıktım 😂
O aşk beni çok duygusal yaptı biliyor musun? O platonik sevgiden sonra çok duygusal bi insana dönüştüm, ondan önce, televizyonda çıkan dramatik şeylere gülerdim falan, açıklı şeylere hiç üzülmez, göz yaşı dökmezdim ama ondan sonra en ufak normal bir şeye bile üzülebiliyorum.. çok garip..
Bence biliyordu, o kadar belli ediyordum ki sevgimi 😂
Ama buna da İYİ Kİ olmamış diyebiliyorum.
Ben lojistik sektöründe çalışıyorum, erkeklerin içerisinde sadece tek tük biz varız kadın olarak. Güzel, rahat bir iş ama bazen ağır olabiliyor bizim bölüm.. erkek işi daha çok.
Stresli? İn sha Allah kötü bir şey yoktur?
Shdjsjdn vaayy bi cheescake hakettim demek? Frambuazlı mı peki? 😍😂😂
Cevap sahibi+1 yılFaslıya gitme diye 😂karşılık gelmediği için duygusallığını tetiklemiş olması büyük ihtimal. insanlar değişken yapıdadır zaten. Stresli derken hep insanlarla içiçe olduğum için ve bişeyler satmak için ikna çabasında oluyorum hergün bu yüzden. Yok artık ben de frambuaz seviyorum aslında tatlı sevmem ama frambuaz ekşi olduğu onu tercih ederim tatlı yiyeceksem. Evet hem frambuazlı hem de giderken yolluk yaptırıcam ama tabanı sert olanlardan yolda kedi köpek falan çıkar karşına nolur nolmazz😂
Soran+1 yılÇok fenasın!! 😂😂
Muhtemelen dediğin gibi tetiklemiş olabilir.. nalet olsun, eski yapımı seviyordum, şimdi sulu gözüm 😂😂
Aayy birde satmak için ikna çabasına mı giriyorsun? En sevmediğim iş sektörü ya.. o zaman bir nevi insanları kandırıyorsundur şimdi sen satmak için sjsjdns 😂
Bi ara bir şeyler satan çağrı merkezine başvurmuştum ve görüşmeye gittiğimde kadın beni bir çocuğun yanına oturttu ve dinletti bana görüşmeleri. Telefonda ki amca istemediğini söylediği halde bi ısrar çabasına girmişti anlatamam ve en sonunda kart bilgilerini almayı başardı çocuk.. çok kötü bir şey ya.. müşteri toplamak adına yalanda söylemek zorunda kalıyorlar.. hiç benlik bir sektör değil, seninki in sha Allah o tarzdan bir sektör değildir.. ooohh frambuazlı cheescake seven biri daha çıktı ve beni mutlu etti 😂
Ne olur ne olmaz diyorsun yani 😂😂
Cevap sahibi+1 yılHayır. benim sana yazdığım 100 cevabın hepsin de olduğu gibi, insanlara da samimi ve dürüst davranıyorum telefonda çalışmıyorum hep sahadayım firmanın aracıyla farklı yerler gezerek önce olduğu gibi tanıtım yapıyorum ve satış gerçekleştiriyorum. Israr mevzusu doğru ama, yüksek kâr marjı olan ve prim getirisi olan makineyi satmak için uğraşıyorum özellikle😂şu sulu gözlülüğünden biraz bana da bulaştır, sende çok var anlaşılan. belki önyargılarım diplerde debelenir ve kalpli çikolatalar niteliğinde kalbimi çalan biri olur ve tüm benliğimi ona teslim ederim 😂
Soran+1 yılTakılıyorum sana sadece, hemen celallenmeye gerek yok 😂
Dürüst olduğunu az çok anladım zaten verdiğin yorumlardan dolayı, tabii o Faslıya gitmeyeyim diye görücüyle buluşma dışında.. 🙄
Senin işinde zor.. insanlar yoruyor.. Allah kolaylık versin! Peki kaç yıldır bu sektördesin? Ve tam olarak hangi MAL’ları satıyorsun? 😂
Bi satıcı ablada bana tencere sattı çeyizime koyarım diye 😂
O hiç zorlanmadı ama, benim niyetim vardı çünkü almaya, biraz burun kıvırdım, sonra tamam dedim 😂
Aahss bu sulu gözlülük benden eksilecek olsaydı biraz değil, kova kova verirdim 😂
AHAHAHA nerde görülmüş bir kızın bir erkeğe kalpli çikolata verdiği? Çok hayal dünyasında yaşıyorsun 😂😂
Ama kalpli çikolata alıp, sen bir kızın kalbini çalabilirsin sjdjsndnd
Veee bence bütün benliğini teslim edecek kadar güvenmemelisin 😂😂
Cevap sahibi+1 yılÇünkü faslı olanın niyetini biraz anladım ve senin için kötü olacağını düşündüm. oyüzden gazladım yani senin iyiliğin için 😊hemen hemen 5 yıldır aynı yerdeyim ve aynı pozisyon. tarım aletleri üzerine çalışan bir firmada çalışıyorum. önce firmanın aracıyla köy köy, ilçe ilçe gezip kurbanlarımı arıyorum 😂sonrasında ise satış yaptığım makineyi, geri dönüp ertesi gün veya en geç öbür gün büyük kamyonete yükleyip, teslim edip hayırlı dilekte bulunuyorum 😂Diğer satış yaptığım MALLARA gelirsek.. Hani sana iyi gelmeyene acıma derler ya o misal son ilişki yaşadığım çöp konteynerine, pazarlıksız satış yapıyorum😂ben bir erkeğe şiirler besteleyen kız da görmemiştim hiç, belki ilkleri yaşatırım 😂işin şakası bir yana.. İnsan hayatında bir kere yapar bunu, olumsuz olunca çok travmatik etkileri oluyor. Atlatması çok zor oluyor. kullanım hakkı tektir çoğu kişiye göre, bir insana herşeyiyle teslim olmak ve güvenmek. ben tam iki kere yaptım ve yine yaparım. hislerim kör topal da olsa beni doğru hissettirmesine rağmen. kişiye herşeyinle teslim olmak ona duyduğun güven ve aidiyet duygusudur. O duyguları yaşamaz ve yaşatmazsan o ilişkiden hayır gelmez. Zaten sevdiğimiz için bunları yapıyoruz eğer nankörse de enazından adamlığımızla kalırız dimdik o ise insanlığından feragât etmiş olur birazcık.
Soran+1 yılSenin işte güzelmiş; ilk geziyor, sonra kurban arıyorsun 😂
Şaka bir yana, gerçekten zor bir meslek.. bu krizde satıcı bulmakta zor.. ee tabi satıcı olmayınca sende problemlerle karşılaşabiliyorsun haliyle.. Allah yardımcın olsun! 🥲
Bir erkeğe şiirler besteleyen kız belki görmemiş olabilirsin ama illaki ruhunun duymadığı yerlerde ve zamanlarda öyle kızlar vardır mutlaka.. şiir yazabilmek için, derinden sevmen gerekiyor, o duyguları yoğun bir şekilde hissetmen gerekiyor.. ama diyorum ya benimki saçma sapan karalamalardı, yaşım daha kaçtı o dönemlerde 😂
Yazdıklarında haklısın.. ve bu yazdıklarına baktığımda güzel seven birine benziyorsun, in sha Allah seni hak eden birine denk gelirsinde başarısız çöp konteyner aşkından sonra, ilişkiniz mutlu ve huzurlu ilerler! ✨🥲
Cevap sahibi+1 yılAlıcı buluyorum her türlü ama günün sonunda yorgunluğun faturası daha yüksek çıkıyor. eminim sevdiğine senin gibi şiirler yazıp duygularını Dışa vurup güzel seven birsürü kız vardır. Sen kızlar erkeklere kalpli çikolata vermez demiştin o yüzden yazdım ama benimkisinin
Oluru daha yüksek yine de 😂senin, biraz aksiyonlu dönemlerdi sanırım😂teşekkür ederiim iyi dileklerin için. Çöple ilk çarpışma da aşktı, yürümedi😂inşallah her görüşte aşk olur bir sonra ki. Sen harbiden sulugöz bişeysin ya 😂
Soran+1 yılHer türlü alıcı bulmana sevindim, güzel ikna kabiliyetin var o halde? 😂
Tabii kide, kolay değil.. o kadar insana sürekli aynı şeyleri anlatmak, ikna teknikleri kullanmak.. insanı yoruyor.. kısacası insanlarla çalışmak yoruyor.. market işleri vesaire, onlarda aynı, her türlü müşteriye denk geliyorsun işte senin denk geldiğin gibi. Evet, hâlâ da sözümün arkasındayım; kızlar, erkeklere kalpli çikolata vermez.. çicek vereni gördüm her ne kadar inanmak istemesemde maalesef djdjsnd 😂 erkekler çiçekleri ne yapsınlar? Kurutup duvara asacak halleri yok, çok saçma ve komik ya 😂
Başka bir ülkede ise kadınlar düğün masraflarını vesaire karşılıyormuş.. daha neler 😂
İşte çöple aşkınızın yürümemesine öyle derinden hüzünlendim ki anlatamam, büyük aşk başlamadan bitmiş 😂
Yok ya, her görüşte aşk olmasın 😂
Her görüşte aşk olursa, aşkın yalan olur sjdjsjd arkandan sonra kötü konuşurlar benden söylemesi djfjsnf 😂
Yaa yaaa maalesef, sana burada boşuna demiyorum benden eksilecek olsa, sana kova kova verirdim diye 😂😂
Cevap sahibi+1 yılAynen zaten iş değil insanlar yoruyor. İkna kabiliyeti, Yani var biraz ama bazen hitabetten çok, fiziksel çene kuvveti gerekiyor çünkü ne söylesem enaz 4-5 defa tekrarlıyorum aynı şeyi aynı kişiye. Pitbull gibi çene lazım 😂aslında burada önemli olan çiçek ya da kalpli çikolata değil. alışılagelmişliklerin dışına çıkıldığın da normal şeylerin bile toplumda anormal gözükmesi. kadının erkeğe çiçek vermesi bana da anormal geliyor, galiba hiç görmediğim için. ama asla kötü bir şeymiş gibi bakmam bu duruma aksine güzeldir. Çiçek algımıza erkeğin aldığı bir şey olarak kodlandığı için, bu kodun aksi yönünde hareket eden kızın, gerçekten kafa yapısı olarak bazı şeyleri aştığını düşünüyorum bir yandan. Aslında çiçek güzeldir, güzel olan birşeyi de insan sevdiğine sunabilir. cinsiyet farketmeksizin. Yani bilmiyorum belki de biraz ot yesin falan istemiştir kız başka manası da vardır bilemem😂Allah'tan türkiyedeyiz😄düğün masraflarını tabiki erkek ödemeli okadar da değil 😄çok hızlı bir aşktı bizimkisi belki içine kafalama düşseydim bitmezdi😂 ama sana yakışıyor duygusallık böyle kal 😊ve niye her görüşte aşk olmasın neden arkamdan konuşuyolar, napmışım ben böyle ya, bilmeden etmeden püüü bana 😂
Soran+1 yıl“Pitbull gibi çene” shfjsnd sende olduğu kesin, beş yıl aynı sektörde ilerlediğine göre 😂
Kesinlikle! Alıştığımız, ya da normal zannettiğimiz şeylerin dışına çıkıldığında, bize o şeyler anormal geliyor.. ama bilmiyorum belkide anormaldir 😂
Kalpli çikolata, ya da bi kutu dolusu ufak, şirin hediyelerin erkeklere verilmesi yine normal olabilir ama çiçek bana çok anormal geliyor.. düşünsene kaba saba bir adam var, kız arkadaşı ona bir buket çiçek veriyor 😂😂😂
Yok normal görülmesin erkeğe verilen bu çiçek muhabbeti shfjsjf
Demi ama, düşünsene her şeyine kadar kız ödüyormuş shdjs Hindistanın yöreleri ve kuralları çok farklı sbdnsb
Aşkın dibine vurmuş olurdun kafalama düşseydin, aşkından erir giderdin herhal 😂😂
Hmm duygusallığın yakıştığını söylüyorsun?
Şimdi şöyle.. her görüşte aşık olursan birine ve bu aşkı itiraf edersen, insanların kulağına gidecek ve şöyle diyecekler arkandan, bu çocukta her önüne çıkana aşık oluyor, ciddi değil vesaire konumuna düşme ihtimalin olacak.. yani bir nevi sırtlan gibi gözükeceksin sjfjsn
O yüzden sen sen ol, her önüne çıkana vurulma 😂
Cevap sahibi+1 yıl😄sen baya taktın çiçeğe. hindistanda ki evlenen kadınlar ağzında jilet'te taşıyordur kesin o halde 😂seni böyle tanıdığım ve sempatik geldiğin için yakıştırdım evet. 😂Hahaha sen yanlış anladın beni galiba, ya da ben anlatamadım kendimi. Her görüşte aşk derken, her gördüğüm kişiye değil 😂sadece yanımda ki kişiye, her seferinde ilk görüş heyecanını kastettim 😂ben manyak mıyım yolda her gördüğüm kıza aşık olayım 😂
Soran+1 yılAaahss tamam sjdjs 😂😂
Yok ben sen şaka yapıyorsun bu konuda zannettim ve şakayla karşılık verdim ama aslında bir nevi gerçeklerde bunlar, yani öyle konuşurlar her gördüğü kıza aşık olan erkekler hakkında. Güzell! Yanında ki kıza tabii ki de her seferinde aynı duyguları, aynı heyecanı, ilk görüşte ki aşkı hissedeceksin! 😂
Orasını bilemem, manyak olup olmadığını raporuna baktığımızda öğreneceğiz sjdjsjd 😂😂
Çiçeğede takmam normal değil mi? Sjfjsdm iyi o zaman, sen bu kadar takılmadıysan, sevdiceğine sana bi buket çiçek almasını söylerim, ya da gülleri mi daha çok seversin? Papatyada var? En azından “seviyor sevmiyor” yaparken yaprak bırakmayıp sevdiceğinin sevgisinden emin olmuş olursun? 😂😂
Cevap sahibi+1 yılÇiçeğe takman normal tabi ki bana da anormal gelirdi çiçek almak ve ben Bi kızdan bana çıçek almasın beklemem hiçbir zaman. bu bence de hoş bir görüntü değil 😂ama öyle bir şey başıma gelseydi de yadırgamazdım aklıma sadece bana olan hisleri gelirdi diğerleri umrumda olmazdı. papatya değil şöyle bir gözlerinin içine baksak yeterdi be 😂 Her gördüğü kıza aşık olan erkek ayran gönüllüdür zaten ya kız gibi çok duygusal ya da ardında başka sebepler vardır mutlaka, Allah esirgesin 😂Haha, he ben şu an tomografi çektiriyorum yani, tamamdır 😂
Soran+1 yılYok birde bekleseydin 😂😂
Düşünsene diyormuşsun, “hayatım, bana hiç çiçek almadım, ne zaman çiçek alacaksın? Diğer kızlar sevgililerine her hafta buket alıyor, ben senin buketine hasretim.” diye sjfjsjfns 😂😂
Aaayy ben erkek olsam ve bir kız bana çiçek alsa, soğurdum kendisinden muhtemelen zjfjsnd 😂
Şöyle bir gözlerinin içine bakacağın kızda girer hayatına merak etme sen 😂
Bilemiyeceğim artık ayran gönüllümüdür, sırtlan mıdır sjfjsj
Ooh süper! Sonuçlar ne zaman çıkar? Sjfjsnd 😂
Cevap sahibi+1 yılYok ya Allah korusun 😂gözlerinin içine bakacağım kız çıksa papatyaya gerek yok zaten, gözlerinden anlarız sıkıntı yok😂alanında uzman kişi sensin, sana kalmış 😄
Soran+1 yılAHAHAHAH 😂😂
Aynen, insan sarrafısın neticede, anlaman gerek sjdjs
Estağfurullah, biz kim, uzman olmak kim 😂
Cevap sahibi+1 yılYooo sence var bence bişeyler ışık görüyorum ama beyaz ışık sen adamı öldürürsün gülmekten 😂
Soran+1 yılAhahahah teşekkür ediyorum iltifatın için 😂😂
Tek başıma güldürmüyorum, seninde payın var sjdjsjdn 😂
Cevap sahibi+1 yılŞimdiye kadar aldığın en güzel iltifat neydi? Bide ben raporumu çıkarayım 😂
Soran+1 yılHmmm.. biraz düşündüm ama aklıma öyle en güzel iltifat gelmedi.. bu demek oluyor ki en güzel iltifatı almamışım ki hatırlamıyorum 😂😂
Çıkar çıkar, sonuç önemli 😂
Cevap sahibi+1 yılLaboratuvarda yaptığım deneyler sonucu ve bana herzaman bela olmuş ilişkilerim ışığında;sevme ve ilgi gösterme değerlerim, sevilme değerlerimden oldukça yüksek buna dayanarak hiçte fena değilmişim raporlar öyle diyo 😂
Soran+1 yılYani ilişkilerin bilimsel bir proje mi? Sevme ve ilgi gösterme ölçümlerinde bayağı başarılı olmuşsun gibi duruyor sjdsjd 😂😂
Cevap sahibi+1 yılSize sunum yapabilmek için, maalesef öyle oldular 😂 sağlıklı ama bir okadar riskli bir proje, konu uzmanlarından gereğinden fazla tecrübe edinerek yola çıktım😂bu proje için tecrübe ettiğim kişiler, kurumlar ve MALLAR yukarıda belirttiğim gibidir, sayın Fas aile bakanı 😂bu proje de bir faktöre daha değinmek istiyorum. Sakın denemeyin, denettirmeyin. Çünkü bu proje halk sağlığı ve güvenliği için risk teşkil etmektedir😂
Soran+1 yılVay be, sanırım projenin sunumu epey ilginç olacak! Sağlıklı ama bir o kadar riskli bir proje.. konu uzmanlarının deneyimiyle birleşince merak uyandırıcı olmalı.. Bu projede yer alan ‘MALLAR’ konusunda özel bir vurgu olduğunu anladım, umarım bu sunum halk sağlığına katkı sağlar sjdjsjs 😂😂
Cevap sahibi+1 yılİlginç olan şeyleri sever misin yani değişik alışalagelmemiş, diyecektim. ama sen sevmiyorsun çiçek mevzusundan dolayı 😂bence bu sunum, sunulan kişiye ve proje sahibine çok katkılar sağlayabilir, çünkü proje sahibi bir çok tehlike atlattı güzel bir proje yapabilmek için 😂
Soran+1 yılÇiçek mevzusu başka, ama ilginç şeyler merak uyandırıyor, severim shdjs
Meraklandım bak şimdi.. acaba neymiş bu proje shdjs 😂
Cevap sahibi+1 yılBu projenin adı;aşkın labirentin de yolunu bulamamışların ve bir türlü yaşadıklarından uslanmayıp, hala kalbinin sesini dinleyenleri ıslah etme projesi😂bunlara sebep olanların soyunu tüketicez, sen güldürerek ben ikna çabalarımla 😂
Soran+1 yılAaahh bak sen şu işe, kendimi görür gibi oldum bu projede! 😃
El birliği ile diyorsun yani? Güzel takım olduk senle! 😂
Not: GÜLDÜRDÜN 😃😂
Cevap sahibi+1 yılEvet, dayanışma önemlidir böyle ciddi işlerde😄aynı hedef için biraradayız sonuçta. Bireysel performans yok bizde mesela ben çöp konteynerine karnımı vurmuşsam sende kafa atabileceksin bazı şeyler sorgulanmaz. böyle projelerde illa ki bir amacı vardır bu hareketlerin 😂
Soran+1 yılSDJSJDJSJ karnını çöp konteynırına vurmuşsan, bende kafa atmaya hazırım demek ki sjfjsj 😂
İşte bu projelerdeki takım ruhu! 💪🏼
Amacını söylede bizde bilelim, yoksa nerede takım ruhu? 😂
Cevap sahibi+1 yılEkip sağlam olmuş harbiden 😂amaç, amacımız belirlemek😂
Soran+1 yılOohh çok açıklayıcı gerçekten 😂😂
Cevap sahibi+1 yılKendime kazdığım siperlerin arkasından ancak bukadar açık olabiliyorum 😂
Soran+1 yılSDJSJJD o zaman bende siperimin köşesinden bir gülücük yolluyorum sana 😂
Cevap sahibi+1 yılVay ortağıma bak sen, hem onunda siperi var hem de konforlu alan yaratıyor bana😂
Soran+1 yılNe zannettin, ortaklık bunu gerektirir sjdjs
Cevap sahibi+1 yılOrtağım olacak kadar güveniyorsun yani bana😄
Soran+1 yılHayır, aslında güvenmiyorum ama “güveniyormuşum” gibi yapıyorum sadece 😂
Cevap sahibi+1 yılAaaaaa.. Sen bayağı politik biri çıktın😂şaka bir yana güven hem bir zaaf hem de büyük bir bir ihtiyaç. İki adım sonra bile kendine güvenmezken, 'ne yapacağımı bilmiyorum mesela şu an aşağıya mı yukarıya mı gitsem diye düşünüyorum' başkası için daha zor tabi.
Soran+1 yılŞaka bir yana, ben kolay kolay kimseye güvenmiyorum, daha doğrusu güvenemiyorum.. hani derler ya, bu devirde babana bile güvenmeyeceksin diye, hah işte benimkide o mesele..
nasıl yani, aşağı mı yukarı mı gitsen diye bilmemektesin? 😃
Cevap sahibi+1 yılEvet kesinlikle katılıyorum. Bakma muhabbetin baya sardı bana kafa dengi birisin belli ama bu güven anlamına gelmiyor maalesef anlıyorum. İş için dedim onu kurbanlarımı bulmak için, rota oluşturmam lazımdı ama bugün çıkamıcam galiba 😄
Soran+1 yılTeşekkürler, seninde muhabbettin sarıyor, aksi taktirde 244 yorum olmazdı sjdjsjd
Bir insana güvenebilmem için, bunu bana hissettirmeli başka olmak üzere, öyle sözlerle edilecek bir şey değil çünkü güven. Bi insana güvendiğimde ise tam güvenirim.
Sdjsjdjs neden bugün kurban bulmaya çıkamıyorsun eğer sormamın bir sakıncası yoksa? 😂
Cevap sahibi+1 yıl244 yorum ama hala taş devrindeyiz😂evet sözlerle olmadı bence de mümkün değil birazda hissiyatımıza kalmış. Hayatın ağır yüklerini taşıyayamazken yaslanacak bir omuz bulmak. İyi günden çok kötü günde yanında olmak ihtiyaç oluyor bazen. Bunaldığımızda da sesini duymak bile huzur veriyor çünkü. Güven duygusu çok oluşur ama bir darbe aldığı zaman artık hiçbir şey eskisi gibi olmaz. Senin yüzünden seni yazmanı bekledim gece, o yüzden uykusuzum 😄şaka, uyumadım ama o yüzden değil, gece bir arkadaşımın evini taşımasına yardımcı olmuştum biraz, ondan sonra da uyku tutmadı zaten
Soran+1 yılTaş devri iyidir; en azından o devirde eşler birbirine sadıktı, sevgi ve güven vardı 😂
Sözden kasıtım, mesela çok insan, “seni seviyorum” ya da , “bana güven” diyebilir ama gerçekten öyle midir, meçhul.. sözü herkes söyler, ama kimse o insanın içinde yatan ve geçen düşünceleri bilemez.. ve o sevgiyi ve güveni karşı tarafa hissettirmek ise herkesin yapabileceği bir iş olmadığı için insan hissedebilmeyi, görmeyi ister.. ve insan geçmişte ki yaşadığı kazık ve darbelerden sonrada insanlara olan güvenini yitiriyor, insanlara şana vermektense güvenmemeyi tercih ediyor.. çünkü çok iyi biliyor, güvenirse yine üzülen taraf o olacak diye..
Kesinlikle! O ses bile insanı çok huzurlu yapıyor..
Sdjsjdsj bende diyorum niye yazmadı 😂
Meğer bizimki beleş antrenman yapıyormuş 😂
Patron kızmasın sonra, seçili kurbanlarına karşılık beleş antrenmanı seçmene? 😂
Cevap sahibi+1 yıl😂Öyle düşünüyorsun yani. dinler, ahlaki değerler, kurallar yokken bunu nasıl başarmışlar acaba😄bence şöyle olmalıydı;kredi kartı yok, indirim yok, taksit yok, mesai saati yok hatta saat kavramı yok hayali bile güzelmiş 😂Ben aldatılma olayını yaşamadan önce, her anlamda insanlara güvenim 100le başlardı, hata yaptıkça düşerdi çünkü hepimiz insanız diyordum insanlara şans vermeden bunu göremeyizin bilincindeydim ve daha önce bukadar büyük hayal kırıklığı yaşamamıştım da. Zamanında sevdiğim ilk darbeyi vurmuştu güven duyguma ama dedim ya bazen sırtını yaslamak istiyor insan diye.. Ondan sonra ki ilişkim asıl darbeyi indirmişti suratıma. Beni bu ikisi sadece birkaç ay yaraladı. Ama ondan sonra sıfırdan başlatıp yükseltme trendine girdim. haklısın dediklerinde sonuna kadar ama işte, İnsan biran olsun kendini açmak ve salmak istiyor bazen ama hep bir soru işareti ne yazık ki. Benimkini daha çok insanlığa yatırım gibi düşün😂yok kızmaz istersem patronu da çağırabilirdim o saat 😄
Soran+1 yılNasıl başardıklarına dair hiç bir fikrim yok ama başarmışlar, önemli olanda o sjdjsjf
Sdjshd değil mi ama? Ondan önce telefon denen illet yoktu.. telefon çıktı çıkalı, insanlar çok kötü oldu.. sosyallik kalmadı, huzur kalmadı, aile ortamı, evlilik kalmadı.. aldatmalar çoğaldı, güvensizlik meydana çıktı.. varda var.. bana soracak olursan, bence ben eski dönemde yaşamayı dilerdim, şöyle telefonun olmadığı, belki telefonun olduğu ama akıllı telefonun olmadığı dönemde; insanların mutlu ve huzurlu yaşadığı dönemde yaşamak isterdim..
İki ilişkininde olumsuz bitmesi çok kötü olmuş.. baya yaralamış seni ama dediğin gibi her şeye rağmen insanoğlu yine güvenmek istiyor, yaslanabileceği bir omuz arıyor.. ahaha o soru işaretleri asla tükenmiyor.. menfaat zamanında olduğumuz için.. herkes herkesle bir menfaat üzerine bağ kuruyor ne yazık ki..
Aaooff zoorrr..
Hadi ya, o kadar rahat bir patronun var yani?
Cevap sahibi+1 yılBen buraya üye olalı hemen hemen 2-3 ay olmuştur öyle sorular var ki afedersin insanın kusası geliyor. Aynen tam da o bahsettiğin dönemler, senin platoniğinin olduğu yani lise çağları aslında, güzel yıllardı bence. Aslında her ilişki menfaat ilişkisi oluyor bir bakıma mesela ben seviyorken karşımda ki insanı merkezime almışken ondan da beklerim aynısını, enazından küçük bir ilgi. Mesela sen Platonikken bile, kendi içinde sevme ihtiyacını, umut etme ihtiyacını karşılıyor olabilirsin farkında olmadan. Ama senin menfaatten kastını iyi anladım. Kim olursa olsun, böyle bir ilişki başlatmayı düşünen birisinin, hayatıma müdahil olmaya çalıştığını anlarsam, ne tür bir menfaat elde etmeye çalışıyorsa aksi yönde konuşur, davranır ve o kişiyi hayatımdan uzaklaştırırım. yokluklaeı bir anlam ifade etmeyecek kişilerin, varlıklarının gereksiz yükleri ile uğraşmaya gerek yok. Çünkü menfaatçi insanlar, hedefleri için her türlü yalakalığı yapacak ve her türlü çabayı sarfedecek karakter yoksunu insanlardır bana göre. patronum benden büyük olmasına rağmen, kafa dengi olduğu için arkadaş gibiyiz, iyi çocuk kerata 😄
Soran+1 yıl“Kerata” 😂 bu kelimeyi kullandığına göre harbi iyi aranız 😂
Oooo! 2-3 ay üye olmana rağmen baya iyi Xper kasmışsın 😂
Bazı insanlar cidden saçmalıyor evet.. zaten çokta takıldığım bir site değil, sadece sorularım olduğunda uğrarım 😂
Yaa birini sevipte, o kişinin seni sevmesini beklemek benim açımdan menfaat değil, böyle bir şeyi beklemen gayet normal, neticede senin sevgin ikinize yetecek değil, büyüklüğünü kast etmiyorum, senin sevgin elbet ikinize yetecek büyüklükte olabilir ama sıkıntı, bu durumun nereye kadar böyle süreceği? Bu yüzden karşı taraftanda seni sevmesini beklemek bir menfaat değil, gayet normal bir durum. Evet işte anlıyorsun; şimdilerde insanlar daha çok para pul/mal varlığı, kendi rahatlığı için, kağıt işleri, veya ne bileyim işte aklıma gelmiyor şu an.. bunlar için sevmiş ayaklarına yatıyorlar.. çok üzücü bir şey.. neticede her aşkın arkasında bir menfaat vardır.. asıl soru, menfaatsiz bir evlilik var mıdır? O faslı bana, beni geleceğinde ki eşi olarak gördüğünü söylemişti bir kaç hareketimden dolayı.. bu hareketler ney mesela? Şey kafasında olanlarada çok sinir oluyorum mesela.. gençliğinde het şeyi yapıp, evliliğe geldiğinde, namuslu kız arayan tipler.. hayır, geçmiş benim için önemli değil tabii ki, eğer geçmişi temiz değilse ve bundan pişmansa tövbe etsin, Allah affetmişse zaten bitmiştir benim için, ben kimim? Ama pişman olmalı ve gelecekte bir daha yapmamalı.. ama gelecekteki eşi içinde namuslu birini aradığını söylememeli. Söylüyorsa zaten var onda bir sıkıntı.. biraz sinirimi kustum, özür dilerim 😂
Kesinlikle! Öyle insanları çıkarmak gerek hayatımızda.. mesela öyle biri var benim hayatımda.. yani normalde hiç sormaz nasıl olduğumu vesaire ama bir şeye ihtiyacı olduğunda, işi görüleceği vakit uğrar kapıma, kapıdanda kasıtım mesaj vesaire atar.. 😂
Cevap sahibi+1 yıl😂Ben de ilk 1 ay falan baya bir takılıyordum sonra süreyi kısalttım. Mantıklı konuştun evet olması gereken o zaten ben biraz dar açıdan baktım. çıkar amaçlı evlilikler genelde mantık evliliği oluyor oda nereye kadar sürer meçhul. Ama eminim sevip sevilen, huzurlu, menfaati sadece eşi işten gelirken küçük bir hediye olan evliliklerinde olduğuna inanıyorum. Harbiden sana niye gelecekte ki eşi olarak baktı? Küçük atıştırmalık hediyelerinden, çok güzel yemek yapar bu kız falan kafasında mı Acaba😂ben eşitliğe inanarım evet dediklerinde haklısın, kızda olsa erkekte olsa napmış olursa olsun, hayatında artık sen veya ben varken pişman olup bir daha bunları yapmaması. Sonuçta onları yaparken hayatında bizler yoktuk, önemli olan sen veya benle beraberken gösterdiği tutumları. Ben namuslu kız veya erkek arıyorum demek şöyle mesela erkek veya kız yolun yolcusudur artık bırakamayacağı derece de kötü alışkanlıkları vardır kumar içki vb. Gibi bunlar için geçerli olabilir fakat bir defa hadi bilemedin bir kaç defa iyi niyetinden dolayı hatalar yapmış kız ya da erkekler için bunu söyleyenleri, ben cahiliye devrinde canlı canlı kız çocuklarını gömenlerin devamı olduklarını düşünüyorum. bence tam benim aklımdan geçenleri söylüyorsun. Sen hep sinirli ol beraber rahatlayalım bunları konuşarak 😂öyleleri ben de sürüsüyle ama zararsız tipler idare ediyorum bende 😂
Soran+1 yılAayy misafirlikteydim, yazamadım, yeni eve geldim.. birde uzun olunca daha zor shdjsjd
Ee tabii insan yeni bir platforma girince heyecanlanıyor, meraklanıyor; ne var ne yok bakıyor, sonra boş çıkınca normalleşiyor sjds
Evet, mantık evlilikleri aslında menfaat evliliği.. ve dediğin gibide ne kadar sürdüğü ve ne kadar huzurlu olduğuda bir soru işareti.. yok yaa eş evden geldiğinde, eşinin bir şey beklemesi menfaat değil shdjs, sevilmek, önemsenmek istiyor ve bu yüzden bir şey bekliyor ahahah. Adam eşine hiç bir zaman iştem geldiğinde çicek, ya da başka bir şey getirmezse, eşi önemsenmediğini zannedecek ve eşinin kendisini sevmediğini düşünecek ve bu yüzden bu farklı ve menfaat’e girmiyor 🥲
Kötü alışkanlıklar içerisinde kumar, içki vesaire hiç aklımdan geçmemişti shdjsn onlarda kötü tabii, hiç olmamış olması daha iyi olur ama olduysada geçmiştir, mühim olan gelecekte uygulamaması. Ama şey.. mesela şu Faslı için yok kızla tanışmışta, evine gelecekmiş vesaire anlatmış meslektaşlara, ablamda bana söyledi falan.. öyleyse eğer, bunları duymak acı tabii ama geçmişte kalmıştır ve eğer pişmansa ve ileride yapmayacağına yeminliyse sorun yok bana göre ama bunlara rağmen gelipte benim geçmişimi sorgularsa, burada sıkıntı çıkar. Hani anlatmak istediğim, kendi hatalarını görmeyip, başkalarının kusurlarını, günahlarını aramaları.. shdjsjdjs bu konulara cidden sinir oluyorum, daha doğrusu böyle düşünen cahil insanlara sjfjsjdn
Sen rahat ol ortak, ben ikimizin yerinede kusarım siniri 😂
Sende ki sürüler hangi tip? 😂
Soran+1 yılBu arada onun neden beni bazı sebeplerden dolayı gelecekteki eşi olarak gördüğüne dair hiçbir fikrim yok. Yemek olamaz çünkü ona yemek yapmayı sevmediğimi söylemiştim sdjsjd
Bir erkeğin kalbine giden yolun yemekle olduğunu bildiğimize göre.. 😅😂
Cevap sahibi+1 yılHelvacı Ali de helva yedim bende azönce senin helvan zannediyordum, değilmiş meğer😄aynen öyle, dediğin gibi biraz takıldım baktım, tam gerileme dönemine girmiştim Fas tuning çıktı karşıma😄eş eve geldiğinde bir şey getirmesi tabi ki menfaat değil ben örnek olsun diye örnek verdim. Zaten eşim olacak kişi benim sürekli kapsama alanımda olacağı için ilgi alaka da sorun olmaz, yeter ki sadık olsun gerisi ben de yani o kişinin eşinde 😄o faslının yaptığı kesinlikle şerefsizlik göstergesidir. söylemeden geçemezdim kusura bakma artık. ya sen tanıştığın bir kızla alakalı ele güne karşı nasıl böyle konuşursun? Bu nasıl bir midesizlik? Bazı şeyler de insanlar tövbe edip eski yaptığı hataları yapmicam dese bile akılda ki şüphe hiç geçmez bu da onlardan biri. Yarın bir gün evlendiğin de eşini anlatmayacağı ne malum? benim bazı hatalarda tahammülüm yoktur asla bunu kızda yapsa aynı tepkiyi alırdı benden, erkeğin de kadının da yapmaması gerekir, tek taraflı bakmamak gerekir. özel diye bir şey var. Gerçekten ayar oldum gecegece. tam bildiğin eziklik göstergesi, birileri birşeyleri kendinde özel bırakmıyorsa, kendini kanıtlama, bak ben de tercih ediliyorum gayretine girmiş demektir. tam andaval bu faslı ya ulan hiç mi kızı düşünmedin, kızın birşeyden haberi yokken millete yok evime gelecek falan hayırdır? hiç kusura bakma söylemem lazımdı. Sinir oldum.. Böyle şeyler geçmişte kalsa bile geleceği sadece daha da iğrençleştirir hata var bir de HATA var. Haha, ne rahatlığı ya rahatlık mı kaldı😂bende ki tipler, iyi günde veya normal günde aramayan sormayan ama bir şey lazım olduğun da bırak telefonu, kimlik numaramdan adresime ulaşabilecek tipler. var birkaç tane 😄 gülüyorum ama, neşeli gözükeyim diye 😂sinirliyim.
Soran+1 yılSinirlisin ama ağzın iyi laf ediyor 😂
Bak sen, benim helvam zannediyordun demek shdjsjd ve bu saatte helva mı yenirmiş 😂
Ahhaah hadi bakalım, in sha Allah güzel ilgi alaka verirsin shdjs
Bilemiyorum, ben ablamın bana aktardığını söylüyorum, belki şov olsun diye söylemiştir, ya da cool gözükmek adına.. orasını Allah bilir ama gerçekse zaten çok iğrenç bir şey insanlara anlatması.. sebeb her ne olursa olsun, anlatılacak bir şey değil, olamazda.. yaptığı dediğin gibi kötü bir şey ve yine dediğin gibi kızın bundan haberi yok.. gerçi kızım umurunda bile değildir belki ama adam geleceğini karalıyor resmen, ne kadar çok insan bilirse, o kadar çok insan gelecekteki eşine kötü konuşur o adam hakkında.. ve adam bunları anlatıyorsa bile belki gelecekteki eşinin şeylerinide anlatacak.. insan biraz özel, adap, edep bilir yahuu! 😂
El birliği ile adama sövdük resmen 😂
Aayy sinir oluyorum öyle tiplere ya! Böyle insanları hayattan karalamak gerek.. insan sağlığına zararlı.. 🙄
Ahahahha son noktacıktan anlayabiliyorum sinirli olduğunu 😂😂
Cevap sahibi+1 yılKolay kolay sinirlenmem ama faslı gibi dingiller olunca arada geliyorlar😄tatlı, pek. sevmem onu senin, ellere gittiğini zannettiğim için yazdım, öylesine😂haketti ama. Yapboz parçalarını birleştirdiğimizde tam bir sırtlan modeli ortaya çıkıyor başta da demiştim. Şimdi dediğim de eminim.😄Arada işimize yarıyorlar yinede, kullanışlı oluyorlar bazen, sendekiler vasat sanırım 😄aynen bak o son noktayı herkes farketmez bravo😂
Cevap sahibi+1 yılDeğişik bir insanmış bir şey demiyorum 😄aaa sen nasıl evlenicen öyleyse, yemek yapmayı sevmiyorsan 😂
Soran+1 yılAhahaha arada yine çıkıp geldiklerinde selamımı ilet kendilerine 😂
Ellere mi, öteki dünyaya mı sjfjs 😂😂
Bizim hangi biçimde işimize yarıyorlar? Bence biz onların işine yaramaktayız sjfjs
Bilmiyorum biliyor musun, ama iyi gözlemlerim 😂
Yemek yapmayı sevmemek engel değil evliliğe sjfjs
İşin şakası, baba evinde yemek yapmayı sevmiyorum ne yalan söyleyeyim. Zamanında yaptımda ne oldu, yemeklerim yenilmedi, eleştiri aldım. İnsan motive etme amaçlı güzel olmuş vesaire derdi hani.. şans verdim, bi kaç kez yaptım yemek ve eleştiri kendini tekrarlayınca boşverdim 😂
Soran+1 yılO görücüde dün bir gün için iftara çıkalım mı dedi, hâlâ cevap vermedim..
Cevap sahibi+1 yılİleticem. Terapistinizin selamı var diye 😄ama bazı faktörler elinden geleni yapacaktır yine dellenmeleri için, eminim😄 haha aynen, öteki dünya da denebilir. benim mahallemin hemen aşağısı 😂yok ya arada yarıyorlar yoksa barındırmazdım öylelerini, yanımda yöremde😂bak mesela, menfaat budur ve böylelerine hep politik davranacaksın yani konuştukları dilden konuşacaksın 😄iyi gözlemciysen beni özet geç bakalım Bi 😄aynen değil de, aç kalırsınız 😂aşçı biriyle evlen sen o halde😄
Cevap sahibi+1 yılNe düşünüyorsun ve ne hissediyorsun
Soran+1 yılSdjshdhs 😃
Hem arada dellenmek iyidir ya 😂
Uuu mahallenizin hemen aşağısında bir mezarlık mı var, ürkütücü ama bi o kadarda iyi aslında, insana ne olduğunu hatırlatmış oluyor..
Değil mi ama, onların konuştuğu dilden konuşmak gerek ama bazen olmuyor, ara ara yapıyorum ama bazende merhametim el vermiyor 😂
Sanaldan gözlemlemek kolay değil ki, hiç bir şeyini bilmiyorum, stolklayamıyorum, nasıl gözlemleyeyim seni 😂
Sanaldan gözlemleyebildiğim bir insanın sinirlendiğini anlamak, soğuk davrandığını hissetmek vesaire.. ama bana beni anlat diyorsan, senin anlattığın varsayımlara göre, seni sana şöyle anlatabilirim: öncelikle sempatiksin, çok fazla emoji kullanman güzel bir şey, şahsen hiç ya da tek tük emoji kullanan insanlar bana samimi gelmez. İyimsersin, hayattan darba yemiş ama ne olursa olsun insanlara şans vermeyi bırakmamış bir kişiliğe sahipsin. Hayattan hâlâ umudun var.. gerçek sevginin belki seni bulmayacağını düşünürken, aynı zamanda bulacağına dairde hâlâ doluca umudun var. Anlayışlısın ve karşı tarafa saygın var. Bir sorun yaşadığında ise tartışmak yerine, güzelce konuşarak halletme taraftarısın..
Ahaha aşçı biriyle evlenmek mi, onuda nereden bulacağım? Düşünsene restoranların mutfağına girip, aşçıları arayıp teklifte bulunuyor muşum? Ejfjsnd 😂
Aman yok kalsın, menfaat ya da mantık evliliği düşünen biri değilim 😂
Soran+1 yılKafam aşure gibi dolu 😂
Daha öncede dediğim gibi, çocuğun içi konuştuğum kadarıyla iyi, düşüncelerimizin çoğu aynı ama bir dış çekim olmadı.. yani çocuğun duruşu, yürüyüşü falan.. bilmiyorum belki ilk gün ki heyecandan dolayı öyle oldu ama.. bi elektrik alamadım o an.. bu sebepten dolayı redde etmek istemem. Düşünmekteyim acaba bir şans daha mı versem diye.. ama diyelim öyle oldu, iftara gideceğiz ve kalabalık olacak, iş yerinden ya da aileden birileri görürse hemen dedikoduya meyil olacaklar ve babamın kulağına gidebilir edişesi içerisindeyim.. iş yerinde ki dedikodu ise çok fena.. herkesin kulağına gider.. ve eğer olmazsa diyelim, çocuk yemeğin parasını ödemiş olacak ve bu beni üzer..
Soran+1 yılVe ayrıca aklıma gelmişken, görücü kadınlar gününde bana mesaj atıp hal hatırımı sordu sadece, hayır yani mesaj atıyorsun bari, kadınlar günümüde kutla 😂
Sen mesela, beni tanımıyorsun bile, kadınlar günümü kutlayarak beni çok mutlu etmiştin 🥲
O onu bile düşünmemiş, bende düşünmekteyim, hanzo tiplerinden falan mı, ya da çekindi mi? Hayır yani onada ayar oldum çünkü
Cevap sahibi+1 yılEvet, o mezarlığa hayallerimizi gömdük ama daha kendimizdeyiz çok şükür 😄sevdiğin için el vermiyordur ama yapacak bir şey yok😂sen benden daha insan sarrafısın 😂Haha, bir de aşçı bulduğunı zannettiğin kişi, sadece tost dükkanı varmış, tostçu Mahmut gibi biri çıkıyormuş 😂
Sen görücü diyince ben ailenin haberi var zannetmiştim eğer yemek parası için üzüleceksen😂önce bir gününü beraber o çocukla gezmeye ayır. oturmasına kalkmasına dikkat et hal, hareketlerini gözlemle o bir gün sana çok yardımcı olur.
Mutlu olduysan çok güzel. içimden gelmişti o an.
Kutlamadıysa bilmiyorum günahını almiyim., daha yüzeysel biri ve sabit fikirli biri olabilir vb. Ama en azından o gün seni önemsediğini gösteren bir adım atabilirdi, çünkü erkek tarafı ne de olsa uğraşması lazımdı. kaldı ki birde yanıbaşında yaşayan biri sanırım.
Cevap sahibi+1 yılBi yorumda 10 tane farklı görüş paylaşıyoruz, sanki çin imparatoruna mektup yazıyoruz😂
Soran+1 yılAhahah kendinde olmana sevindim 😂
Zamanla alışıyor insan acılara.. boş dünya, boş ver.. daha iyileri çıkar, çıktığında ise, ben buna mı üzülmüş ağlamışım diye gülersin.. neticede her nasip vaktine esirdir.. er ya da geç bulur insanoğlunu..
Yok ortak senin kadar değilim insan sarrafı, kendine ayıp etme bu konuda djsjf
Bu Ramazanda nasıl gezilir ki? 😂
Yani yapacak bir şey yok.. insan mutlaka bir şeyler içemeye, ya da tarlı yemeye gidiyorlar gün içinde.. bilemedim.. babam dışında herkes biliyor, zaten babam bilse asla izin vermez sjdjs 😂
Geçen sene mi ne, kızlarla kahvaltıya çıkacağız diye hazırlanmıştım, tam evden çıkacağım, nasıl kızıyor görsen 😂
O gün garsonu çağırdığında pek hoşuma gitmeyen bir üslupta çağırmıştı sanki.. bilmiyorum.. ama dediğin gibi vakit geçirerek anlıyor insan.. iyi gözlemleyebilmeli.. 😉
Birde şu yemek parasına üzülmem şu sebebten dolayı, ben bu yaşıma kadar kendi ihtiyaçlarımı hep kendim karşıladım. Babam maddi manevi destek olmadı hiç bir şeyimde.. ehliyet için mi çalıyordum? Babam yoktu.. aksine negatif enerjisini bırakıyordu üzerimde, “yok bilmem ehliyet bizim neyimizeymişte bilmem ne” ehliyetimi alabilmek için öğrenci yıllarımda çalışmak zorunda kaldım, kendime telefon alabilmek için yine çalıştım, araç alabilmek için yine çalıştım.., ben bi adamın benim için para sarf etmesine alışık olmadığım için, bu tepkileri veriyorum.. öyle işte.. yani pek yanıbaşımda sayılmaz.. araçla bi 25 dakika falan uzaklıkta kalıyor
Soran+1 yılPUAHAHAHAHHAHA değil mi ama? 😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılYok ya aramak değil birilerini aramıyorum ben 😂sadece hayalkırıklığı var okadar😄 yok yok sende var bişeyler iyi gözlemcisin ama işteyken nasıl yazabiliyorsun tamm ben de işteyim ama oturuyorum genelde gittiğim yerde veya işyerinde. Senin erkek ağırlıklı olduğu işyerinde nasıl yazabiliyorsun? arkada başka gözün falan yok değil mi ya da ayaklar falan düzdür umarım😂taklaya gelmeyelim sonra 😄babalar öyledir, konu kız evlat olunca isteri istemez otoriter olabiliyorlar. yok ya okadar da olmamalı. İnsan evladının, çıkıp gezmesini sosyalleşmesine karışmamalı okadar değil. Garsona davranış şekli sadece karakteri belli etmez zekâyı da belli eder, tükürüklü, kıllı, tüylü bişeyler yemeyi tercih etmiyorsa 😂
Helal olsun sana Ozaman, bu yaşına kadar hep kendi ayakların üzerin de durmuşsun anladığım kadarıyla. Senin kadınlar günün kutlanmaz da başka kimin kutlanır. Yakınmış yine de pek uzak sayılmaz. Aynen neredeyse 300 yorum var, biz ona 1000 diyelim 😂
Soran+1 yılTabii tabii, içten içe iç çekiyorsundur sen şimdi 😂
Uuu oturarak para kazanıyorum diyorsun yani? Sjdjsjd 😂
Ayak ne alaka? 😂 Parmaklarımla yazıyorum yorumları sjdjd öyle bir taklaya gelceksin ama haberin yok, bunlar daha iyi günlerin sjdkskdr
Nee? 😂 Tükürük, kıllı, tüylüden kasıtın ne? 😂
Ahahaha estağfurullah 😅
Djfjsnd değil mi ama her yorumun içerisinde farklı konulara el atıyoruz, ne acayip 😂😂
Cevap sahibi+1 yılBi kamyonetin arkasında ki makineyi indirdikten sonra iç çekiyorum. kazasız belasız bunu da atlattım üstesinden geldim anlamında. Daha da yok 😂yok daha neler, sen de beni kamu görevlisi yaptın😄şöle diyim mesela bir yere gidiyorum orada bulunan kahve de hem insanlarla çay içiyorsun, hem de makineler hakkında konuşuyorum satmak için. Oturuyorum ama kafam milyonluk oluyor, başıma sandalye yemişe dönüyorum konuşmaktan 😂bak şimdi çok alengirli şeyler söylüyorsun 😄üzerime ruhsatsız bina dikip, komple satılık bina tabelası falan asmayacaksın heralde 😂tükürük derken, yani sadece garsona davranış biçimin den kişinin karakteri de çözülmüyor, zekâsını da görebilirsin çünkü garsona kaba davranıldığı an garsonun ne tepki vereceği belli olmaz. Herhan bol köpüklü Türk kahvesi getirebilir müessesemizin ikramı diye 😂tarz kısıtlaması yok bizde hertürlü😂
Soran+1 yılSdjsdjsjfjd hadi bakalım dediğin gibi olsun 😂😂
Oohh ne güzel, ortağımız oturup kahveler içsin, biz kamyon boşaltalım 😂😂
Orayı anladım zaten, kaba saba davranma biçimlerini ama yok tükürükmüş, kılmış, tüymüş, o ne alaka? 😂😂 orayı açıklamadın bak, gözümden kaçtı sanma, açıklayana kadarda peşini bırakmam haberin olsun 😂😂
Cevap sahibi+1 yılO faslı dingil napıyo yardım etse ya sana. Başkaları olsa kızı görünmeyecek bir yere oturtur kamyonu kendi boşaltır 😄haha😅şunu diyorum mesela ben garsona kaba davrandım ve o da sinirlenip, yiyeceğe ve ya içeceğe tükürük, kıl, tüyvb attı onu demek istedim😂tamam açıkladım şu an 😂
Soran+1 yılİşte değilim 😂😂
Lafın gelişi dedim shdjs
Ha ha bizim işteki adamlar işten kaçıyorlar, gerçi o Faslı’ya görev verildiğinde yapıyor Allah var, ötekiler..
Iıyyy düşündüğün şeye bak shdjsn sen öyle yapar mısın? 😂
Cevap sahibi+1 yılSen hangi aralar çalışıyorsun astral seyahatle mi😂Ben de genel olarak yani geniş zaman fiili söyledim, mesela ben hoşlandığım bir kızla aynı yerde çalışsam zor durumda kalmaması adına elimden geleni yapardım. Öyle olması gerek. asla yapmam, birinin yemeğini kötü ederek sadece kendimi tatmin ederim. Peki sen yapar mısın? Ama bu değişik sinir hali değil. 😄Mesela seni istemeye geldiklerinde, heyacandan kahvenin köpüğünü tutturamadığın da 😂
Soran+1 yılYok, benimki rüya seyahati; fazlasıyla hayal kuruyorum, sonra yere çakılınca uyanıyorum 😂
Diyorsun? Uuu ne hoş! 😂 peki patrona nasıl izah etmeyi düşünüyorsun bu durumu? Sjfsk
O bana açıldıktan sonra kamyon boşaltmadım, yani ne yapardı bilmiyorum..
Hadi hadii, aklından geçirdiysen, bunları yapma fikri oluşmuştur 😂
Ben asla böyle şeyler yapmam.. ıyy! Bana yapılmasını istemediğim şeyleri bi başkasına yapan biri değilim çok şükür.. kul hakkınada girmiş oluyorsun ki ne büyük bir haktır.. zorlu ve çileli.. teşekkürler, almayayım. Köpüğü tutturamadığımda deterjanın köpüğünü eklerim, ne olacak.. şaka şaka, bir şey olmaz ya, onu mu sorun edecekler.. beni beğenen, seven böyle sevsin, hiç umurumda olmaz.. çok sorun olursada, yeniden yaparım
Cevap sahibi+1 yılKitap kurdu olmanı iyi anladım hayal kurmayı seven birisin demek ki, her uyanış yeni bir çakılıştır diyor muşum 😂sevdiğim kişi için sonunu düşenecek pek bir şey yapmam, aklım başımda olmayacak zaten seviyorsam 😂deterjanın köpüğü daha tehlikeli zaten😂alem kızsın sen ya 😂
Soran+1 yılAhahaha belkide 😂
Öyle zaten shdjs
Orası kesin.. Mecnun gibi dolaşırsın sen şimdi etrafta 😂😂
Yok ya, niye tehlikeli olsun, deterjanın kendisini koymuyoruz ki, köpüğünü koyuyoruz 😂
Herhalde bu alemin en neşeli kızı olmalıyım sjdns
Cevap sahibi+1 yılLeyla gibi aşık olunacak biri kadınla karşılaşmadım daha. bir gün birisi, bu kız çok tipsiz dediğin de. ben de;sen bir de ona benim gözlerimle bak dediğim de, mecnun olamam belki ama ona yaşamadığı mutlulukları yaşatmak için elimden geleni yapmaya çalışan biri olabilirim belki 😄he sadece köpüğü yani?😄Pekte düşünceli 😂ve de neşelendiren.. Bir de ismi bilinmeyen 😂
Soran+1 yılDüşünsene biri sana, “aayy Error bu kız çok meymenetsiz, nasıl baktın bu kıza sen böyle?” dediğinde, sen “sen birde ona benim gözümden bak” deyeceğin yerde, ‘sevdiğin’ kızı süzüp ve arkadaşına dönüp, “ayy kızı tekrar inceledim de dediğinde haklısın galiba, ben buna nasıl düşmüşüm, hemen toparlamam gerek kendimi” diyormuşsun DJDJFJSND
Haa bide emin değilsin yani? “Belki” diyorsun, oda iyiymiş 😂
Evettt, sadece köpüğü shdjs 🤫
Ortalıkta kimliği belirsiz bir şahıs dolaşıyor. Dikkatli olmak önemli, zira zanlı da olabilir, katil de sndnd
Cevap sahibi+1 yılHaha 😂yoo, asla olmaz bende öyle bir şey tipi değil de tek hareketi. Öyle dedirtebilir. hayatında ki kişiye duyulan aşk yüzünden, günlük yaşantıyıı sekteye uğratmak ve ciddi şekilde değişmek, bana saplantı gibi geliyor açıkçası, ve buyüzden de mecnunluk bana göre değil 😂Bunu bence kolay kolay kimse göze alamaz ve bu kadar yoğun olamaması da gerekir. Emin değilim derken, ben elimden geleni yaparım mutlu olması için gerisi kıza kalmış😄aynen senle benim kimliğim çok belli de zaten, başka birileri de var 😂
Soran+1 yılOooh daha tehlikeli.. tek hareketiyle silerim diyorsun yani sevdiğin kızı? 😂
Tabii, o Mecnunluk işin goy goyu, öyle bir erkeği kim ister? Ben onlara light erkek derim ve hayatımda yeri olamaz 😂
Hmmm neyse bu seferlikte dediğin gibi olsun.. 😂
O birileri kim mesela? 😂
Cevap sahibi+1 yılBen silmem. o bende ki, onu siler 😄Tek değil ama birkaç hamlede düşünülür. tek de olursa zaten hiç sevmemişim demektir. Olması gerekenin önüne geçemezsin çünkü. Bazı şeyler sık sık düşünülmez. bence kuralları olmalı insanın, bir çizgisi olmalı. O çizgiyi birkaç defa ihlal edeni de, defetmeli. kız mutlu olmuyorsa ne yapmak gerek söyle Ozaman 😂o birilerini sen attın ortaya, izleniyoruz gibi bir his oluştu zaten üstümde 😂
Soran+1 yılHaklsın, şaka yapmıştım zaten. 🥲
O kızdan kıza değişir, ilk kız arkadaşını tanımam lazım, bir cevap verebilmek adına sjajdn ama genelleme fikir istiyorsan, durduk yere kız işe başlamadan ara ve ona öylesine aradığını ve sesini duymak istediğini söyle sadece; buket al, ya da tek bür çiçek ya da gülde olabilir; kapısına sürpriz hediye gönder, büyük olmasınada gerek yok; kalpli çikolata al; ona güvendiğini hissettir,.. aklıma gelenler bunlar.
Yoo, ben kendimden bahsediyordum zanlı veya katil konusunda fjsjf 😂
Cevap sahibi+1 yılKız arkadaşımı benim de tanımam lazım 😂bunlardan elimden gelenin, çabanın kıymığı olamaz. sadece bunlarla mutlu olabiliyorsa daha fazlasını hakediyor demektir. küçük şeylerle mutlu olan bana hep sempatik gelmiştir 😄aaa var mı öyle işler sende 😂
Soran+1 yılPuhahaha 😂😂
Ben kendi mutlu olabileceğim şeyleri listeledim sana, bence çoğu kızın mutlu olabileceği şeylerdir..
Sorma ya, sabıkam dolu 😂😂
Not: görücü mesaj attı haberimi bekliyormuş diye gül emojisi ile.. kadınlar gününde gül yollamayan görücü kalkıp şimdi gül atıyor ne ayaksa.. 😒
Cevap sahibi+1 yılBana ne senden ya kendini söylemiş bide 😂Aklından çıkaramamış seni belli ki, kafası sonradan çalışmış😂belli ki saf ve masum biri. Etme eyleme yakma bu garibin canını 😂
Soran+1 yılİyi, beğenmiyorsan açık açık sorarsın kız arkadaşına nelerden hoşlanırsın diye? Kızda, “hanzoya bak, bana soruyor” der. Çokta umrumda 🥱
Cevap sahibi+1 yıl300 küsür yorumun samimiyetine dayanarak Şaka yapmak istemiştim. ama neyse yine de sağol ettiğin hakaret için, İyi tanıttın kendini.
Soran+1 yılYaa niyetim hakaret falan değildi, ben o lafı kullanırım arada şakasına. Olur ya insanlar der “salak, canım falan diye.. 😢
Çok özür dilerim, o pamuk kalbini kırmak değildi niyetim.. 💔😢
Soran+1 yılAffetmeyeceğini biliyorum.. çok özür dilerim, niyetim hakaret değildi gerçekten.. inanmayacaksın bunuda biliyorum.. 😢
Özür dilerim, in sha Allah affedersin 💔😢
Cevap sahibi+1 yılBurada hiç birşekilde şaka yapmayacaksın ya da hiç konuşmayacaksın biriyle sen nekadar iyi niyetli olursan ol ben sana hep iyi gelmiştim ama sen belli ettin kendini. Boşversene.. onu anlamış oldum. neyse tamam sorun yok 🖐️
Soran+1 yılYiaa lütfenn!! Gözlerim doluyor.. 🥺
Benim söylediğim şey kabul edilir bir şey değil, zaten yolladıktan sonra, kendi kendime düşündüm tepki verir mi diye ve düşündüğüm oldu.. tepki verdin, tepki vermedende gayet normal.. benim canım.. ne hakla ve cesaretle böyle bir şey yazabilirim.. sen hep iyimserdin, destek oldun.. yanımda oldun.. beni güldürdün.. yapmış olduğum bu yanlıştan dolayıda siliyorsun beni.. daha bugün bahsetmiştin.. ben ne desemde boş ama cidden bilmeni istiyorum ki ben onu kötü bir niyetle söylemedim.. 😢
Tekrardan özür dilerim
Soran+1 yılSusma, bir şey yaz.. kız, söv ama susma.. 😢
Soran+1 yılZamanı geri alabilseydim, inan alırdım ve o kelime yerine daha sevimli, güldüren bi kelime yazardım ama ne yazık ki zamanı geri alamıyorum.. bi insanın kalbini kırmak isteyeceğim en son şey bile olamazken, senin gibi birinin kalbini kırmış olmam beni inan çok üzüyor..
Soran+1 yılZaten KS’ye çok girmiyorum.. girdiğimde ise böylesine çok yorum yaptığım biri olmadı.. dedim “vay be” KS’de kafa dengi, iyi insanlarda varmış diye.. dedim ama çabuk kaybettim.. 😢
Bir şey yazar mısınnn lütfenn?
Soran+1 yılHâlâ aynı mı düşünüyorsun?
Cevap sahibi+1 yılBişey sorcam sana. biri senin iyi olmanı isterken ve sana güzel temenniler verirken sen nasıl oluyorda ona hakaret edebiliyorsun. Ben hep sana yazarken 40 kere düşündüm. kötü bir şey yazdım mı acaba diye. zaten duygusalmış bide ben üzülmesine sebebiyet vermiyim diye. ama sen beni gereksiz yere rencide ettin
Soran+1 yılDiyorum ya, hakaret değil, yani sen hakaret olarak görebilirsin ve yüzde yüz haklısın! Emoji falanda yoktu, haklısın ama inan bana kötü amaçla söylemedim, inanmayacaksında biliyorum. Bende bir şey yazmadan düşünürüm genelde ya da çoğunlukla evet ama o an elim işin içindeydide, mesajı gönderdikten sonra düşündüm acaba tepki verir mi diye.. ben neden bana böylesine iyi davranan birinin kalbini kırmak isteyiyim ki?
Sürekli KS’ye girip yeniliyorum bildirim bölümünü acaba bir şey yazdı mı diye, bana bildirim gelmiyor bildirimlerim açık olduğu halde, sürekli yenilemem gerekiyor ve her bildirim gelmediğini gördüğümde üzülüyorum ki zaten senin kalbini kırdıktan sonra çok huzursuzum, üzgünüm.. böyle olmasını istemedim, inan bana.. özür dilerim tekrardan kalbini kırdığım için.. 😔
Cevap sahibi+1 yılİsteyerek söylediysen karakteri böyleymiş, Yanlış tanımışım deyip geçecektim. Ama yazdıkların istemeden söylediğini belli ediyor. Tamam sorun yok 👍
Cevap sahibi+1 yılİnanıyorum sana.
Soran+1 yılİnanmıyorsun ve hâlâ kızgınsın ve nefret ediyorsun benden
Cevap sahibi+1 yılYooo yazdıkların belli ediyor. tamam hala biraz kırgınım ama sana inanıyorum yazdıklarından ve 12 gündür samimiyetinden ötürü. Hata yapmaya insan hiçbir şey yapamaz. Senin hata yapman ve yazdıkların ondan bir ders çıkardığını gösteriyor. Bu durum ben de yapıcı Bi şekle büründü. Önemli olan hatayı fark etmek ve artık daha dikkatli davranmaktır bence. Hata yapmak insana özgü bir şey. bana hiç yabancı gelmedi sorun yok 😊ve bu yüzden kendini kötü hissetme artık.
Soran+1 yılAllah razı olsun. Her insan yanlışlardan, hatalardan ders çıkarıyor, tabii bunu görmek isteyenler ama kalp kırmak bir ders olmasın.. çok ağır oluyor.. isteye isteye bir kalbi kırmak beni bu kadar yıpratmazdı ama istemeyerek ponçik bir kalbi kırmak beni üzdü.. tekrardan bunun için özür dilerim, hakkını helal et.. Yakın bir zamanda nasip olursa o kırgınlığının yerini mutluluk alacak! 😊
Cevap sahibi+1 yılFasa bilet mi aldın gönderiyor muyuz artık seni 😄
Soran+1 yılHayır, çok daha güzel bir şey 🥰
Cevap sahibi+1 yılAllah Allah neymiş o
Soran+1 yılÖğrenirsin yakında.. 🥲
Cevap sahibi+1 yılPeki neyle alakalı? senin için güzel bir şeyse tabiki mutlu olurum senin adına. Sonuçta 12 günde olsa bişeyler paylaştık mutluluğun, mutluluğumdur😊
Soran+1 yılAma söylersem zaten bilirsin. Yani bilmiyorum hoşuna gider mi, ya da bu seni mutlu eder mi ama bana yapılsa çok mutlu olurdum ama tabii seni tanımadığım için bilmiyorum, bir şey de söyleyemiyorum. Sadece olabilmesi için umut ediyorum ki olmazsa zaten söylerim sana ama olsun istiyorum
Cevap sahibi+1 yılBunu erken söylemen de çekineceğin bir durum mu var?
Soran+1 yılHayır, söylersem süprizi kaçar sadece
Cevap sahibi+1 yılDoğrusu buradan birisinin bana süpriz yapması hiç beklemediğim birşeydi. nasıl yazıldığını bile bilmiyorum o derece😄şuan ben ne yaptım da bunu hakettim diye düşündürdü. Tamam seni sıkmıyorum, sabırsızlıkla kutsal bilgi kaynağımın süprizini bekliyorum 😄
Soran+1 yılDeğer verdiğim her insana yapıyorum bir güzellik 🥲
Öyle patavatsız olduğuma bakma, yani bazen istemeden kalp kırabiliyorum, düşüncesiz olabiliyorum ama aslında kendi halinde, ponçik bir kalbe sahibim.. 🤭
Cevap sahibi+1 yılBen unuttum bile çünkü seni az buçuk tanıdım ve kendini ne kadar kötü hissettiğini gördüm. aslına bakarsan senin kendini kötü hissettiğini yani istemeden yazdığını farketmeseydim yazmayacaktım. sana olan kırgınlığım da geçti çünkü bikaç gündür sayende hem eğleniyor hem de keyifli sohbet edebiliyorum, ilk defa birisiyle bütün bunları, istemeden söylenen bir kelimeyle kolay kolay silemezdim. evet ponçik, sevimli ve bıcırbıcır bişeysin bence😄 Yani ben öyle hissettim.
Soran+1 yılYiaa çok mutlu oldum. İn sha Allah dediğin gibi kırgınlığın geçmiştir, çünkü bazen insanlar sözlerle ne kadar söyleselerde, kalben öyle hissetmezler ve in sha Allah bütün bu kırgınlıklarının hepsi kalben geçmiştir! 🥲
Evet, hatta bunu daha bugün söylemiştin, insanları tek kelimeleri ile, tek kalemde sildiğini 😅
Teşekkür ederim iltifatın için.. 🤭
Cevap sahibi+1 yılEvet geçti çünkü beterin beteri vardır yani daha kötü kelimeler 😄ve isteyerek demediğine inanıyorum çünkü ben de seni sinirlendirdim galiba, seninki de anlık birşeydi. Benimki de öyle. Anlık kırgınlığım oldu çünkü dost elinden atılan gül bile insanı incitir ama elin attığı taş bana değmez bile buyüzden. aynen öyle dedim ama bana kendimi iyi hissediren biriyse ve onu anlarsam değişir durum😊
Soran+1 yılEvet, dediğinde haklısın, insanı en çok acıtan sevdiği, değer verdiği, önemsediği, dost bildiği kişilerdir.. 🥲
😊😊
Cevap sahibi+1 yılMesela ben de seni kaybetmek istemem. Aslında bende de hata vardı biraz umursamaz bir dil kullandım ama tamamen şakaydı, normal olarak sende de bir sinir hali gelişti. benim sana verdiğim değer, değer bulmaktan dolayı gelişti aslında. Sen bana iyi ki varsın dedikten sonra.. Kanım ısındı sana. Ben bu kişiye nasıl kötülük edebilirim ki.. Ama bazen hiç olmayacak, nankör kişilere, sadece değer değil kendimizden fedakarlık yaptığımız halde, hançerleniyoruz. hemde sırtımızdan. Buyüzden kendikendime bazen, insanlığın çözümünü bulamamış kusurlarından biri diyorum, değer vermek. ama sen bunu ben de başka yöne çektin. sanal falan ama iyi kafaya aldın beni 😂
Soran+1 yılDoğruyu söylemem gerekirse, umursamaz bir dildi evet.. 😅
Biraz gıcık olmuştum, emoji kullanmamamın sebebide oydu.. kızdığımda, ya da soğuk yaptığımda emoji kullanmıyorum, kullandığım emojilerde genelde sinir bozucu emojiler oluyor. Ciddi olduğumdada emoji kullanmıyorum çok.. yiaa demek iyi ki varsın dedikten sonra kanın ısındı 🥲
Maalesef.. nankör insanlara denk geldiğinde, ne yaparsan yap.. hiç bir karşılığını hiç bir zaman alamayacaksın.. aslında karşılık beklediğimiz için yapmıyor insanoğlu, karşılık beklemesende, bi saygı, sevgi,.. bekliyor en azından.. değer vermeyi, değeri hak eden insanlara vermek gerekiyor.. şahsen ben artık öyle yapıyorum. Yani herkese şans veririm ama baktım bana benim ona verdiğim değeri vermiyor, aynısını yaparım.
Sjdjsjd 😂
İlk ve tekti, daha dikkatli olurum artık, önemli olan bir insanın kalbini kırmamak 😊
Cevap sahibi+1 yılSana önemsemediğini hissettirdiğim için kusura bakma sonradan farkettim. Evet burada yazdıklarımız her yöne çekilebilir çünkü emojiler daha iyi anlaşmamıza yardımcı oluyor sadece ama bazen onlar da yetersiz kalıyor. Sadece selamamımız olan bir adam, bana kalpli surat atmıştı şimdi buna napılır 😂şöyle bir söz var körün gözü açıldığında kırdığı ilk şey ona destek olan bastonudur. Aynen bu tür şeyler de karşılık beklenmez. hislerin seni nereye götürecekse salarsın kendini bazen istemesen bile. Evet o kelimeye eridim bittim resmen 😂
Soran+1 yılKesinlikle, bazen emojilerde yetersiz.. o yüzden en iyisi her zaman yüz yüze sohbettir
Nee? 😂 kalpli surat atmayı bırak, bir adamın bir adama normal bir emoji atması bile tuhafken, kalpli mi atmış birde? Sana hayran mı dersin? 😂
Anlamlı bir sözmüş vede doğru.. ve haklısın her daim hislerimizi takip etmeliyiz 🥲
Sdjsjdjs buz ister misin? Belki erimeni yavaşlatır, yoksa buharlaşır gidersin.. 😂😂
Cevap sahibi+1 yılEminim seninle yüzyüze olsaydım sana daha çok ısınırdım, iyi ki değiliz 😂aslında adam müşterimdi satış yapmıştım ona. O, Malı diğer gün beklerken ben bugün getiriyorum diye mesaj atmıştım, oda kalpli surat atmıştı 😂yani buz olabilir aslında toparlanır kendime gelirim belki ama buharlaşmakta istiyorum bir yandan. belki üzerine yağmur olur yağarım😂
Soran+1 yılYüz yüze olsak ben böyle konuşamazdım orası kesin sjdjsnd 😂
Sevinmiş gariban demek napsın.. hayranlığınıda o emoji ile gösteriyor ajdjs
yazık, birde bilse kurban olarak görüldüğünü 🐑😂
Yağmuru severim ya, sorun olmaz, istediğin gibi takıl, ama buz istersen yollarım adrese 😂
Cevap sahibi+1 yılNeden utanırmısın?, 😄 genelde mesaj atıyorum işim gereği. Aynen bence de sevincini gösterdi yanlış düşünmeyelim. Kurban olarak görüldüğünü anlasaydı Ozaman 😪bunu atardı kesin😂buzu daha dün sen bana elden vermiştin hatırlatırım 😂
Cevap sahibi+1 yılTalimat ne ya 😄elden verdin
Soran+1 yılEh yani çekinirdim biraz shdjs
Bencede yanlış düşünmeyelim, ayıp ederiz müşterine 😂😂
Bence o emojiyi de atmazdı, direk engel atardı sana 😂
Oohh başa kakmalar diyorsun yani? 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl50 defa aşağıya kaydırdığım için kelimeleri de yanlış yazıyorum artık😄haha 😂engel daha iyiymiş 😂yapılan iyiliği başa kakmaktan iyidir 😂
Soran+1 yılParmaklar felç geçiriyor artık 😂
Evet, senin bir sonraki hamlen olur herhalde sjfjs
Bence her ikiside kötü.. iyiliği başa kakarak, yapan iyilik silinir, o insanı’da bıktırırsın.. yapılan yanlışı kakmak ise o insanın yaptığı hatayı sürekli yüzüne vurarak hatırlatır ve üzersin.. shdjs 😂
Seçim senin 😂
Cevap sahibi+1 yılSeçimimi yaptım ben, engel 😂
Soran+1 yılKime?
Cevap sahibi+1 yılSana diyecektim ama demiyorum ciddiye alırsın diye😂evet, iuiliğin başa kakılması tam ters niteliğindedir yapıınca unutmak lazım. Edilecek iyiliğin en güzeli, iyilik yapan kişiyi minnet altında bırakmamaktır. Kötülükte aynı şekilde, kötülük demeyelim de hoş olmayan şeyler. Sürekli ondan bahsedersek o kişiyi zan altında bırakmış oluruz ve kendini sürekli kötü hisseder. Bende dikkatli olucam, kusura bakma😊
Cevap sahibi+1 yılVe ben durduk yere kimseyi de engellemem. Böyle birine tam ısınmışken ve karşımda ki insan da aynı şekilde bana ısınmışda çekip gitmem de durduk yere. En azından haber verir öyle vedalşırım. Çünkü geri de kalmanın ne demek olduğunu biliyorum.
Soran+1 yılYoo alınmazdım ya, zaten tahmin etmiştim.. ki gizli kişiyi engelleyemiyorsun ne yazık ki sjfjsd
Evet, her ikiside tavsiye edilmemekte, bizde uyalım 😂
Sorun değil
Soran+1 yılEe yani bir zahmet, sohbetimizin kırk yıl hatrı var, ona binaen bir haber et 😂
Evett geride kalınca kendini insan çok kötü hissediyor, tarifi söylenmez, yaşanır
Cevap sahibi+1 yılTüh ya olmuyo muymuş😄 peki Ozaman
Soran+1 yılBelkide engelleniyordur bilemem 😂
Cevap sahibi+1 yılYok dedin artık ben anlamam😂40 yıl sonra birbirimizi tanımıcaz öyleyse zaten insan ömrü 70 yıl falan. Geriye kalan son 30 yılımda kafam rahat olsun diyorsun 😂
Soran+1 yılYooo ben öyle bir şey demedim, ima eden sensin.. yoksa.. sen mi kafan rahat olsun istiyorsun? 😂😂
Kurtulmak için bahaneler.. aayy yok pardon, iftiralar.. hatta kuru iftiralar.. 😂😂
Cevap sahibi+1 yılBeni her gün, yanımdayken ettiği sohbetle hem güldüren, hem hüzünlendiren. Onunla onca şeyi paylaşmış birinden kurtulmayı istemem saçma değil mi tersine ona daha çok yakın olmak isterim.😊Belki de sen bende ki bunları, hala gizli olmanla tetikliyor olabilirsin😄
Soran+1 yılHüzünlendirdiğim için kurtulmak isteyebilirsin 😂
Sende aynı şekilde güldürmeyi başarıyorsun! 😃
Ne güzel işte shdjsjd gizli olmasam belki 341 yoruma ulaşamazdık 😂
Hem diyorum ya, kimliği belirsiz bir üye var karşında, kim bilir belkide bir seri katille konuşuyorsundur sjdjsnd 😂
ya da eski arkadaşlarından biriyimdir? Sjdjsnfns 😂
Kimliği belirsiz biriyle sohbet etmek nasıl? 😂
Cevap sahibi+1 yılyazdıklarımdan şunu farkettim ki.. Ben gündüzleri, sıcak serengetinin bunaltıcı günlerinde. hararetini bir göl kenarında dindirmeye çalışan ceylanı, hiç kıpırdamadan ama heran atılacakmış gibi izleyen timsah gibiyim. bu son günlerde ve geceleri, o timsahın ağzında çırpınan ceylan gibiyim.😂He gizli olmasan bende merak uyandırmazdın yani? 😂Olsun seri katiller zekidirler. zeki insanları severim. Belliydi zaten yazdıklarından sen de bir alengirlik olduğu 😂eski arkadaş derken burada senden önce bir kişiyle konuştum oda üç beş kelime birşeydi. burada senden başka arkadaşım yok. reelde ki arkadaşlardansan da yapacak bir şey yok bunun yarınları da vardır elbet😂aslında şaka bir yana. tanımadığım biriyle sohbet etmek en çok ihtiyacım olan şeydi. Sonunu düşünmeden bir şey beklemeden fütursuzca anlatmak ve gülmek ve hiç tanımadığım birisini keşfetmenin heyecanıyla dinlemek. Başta güzel gidiyor ama heran bitebilir iletişim 😄onda da insan kendini kötü hisseder büyük ihtimal.
Soran+1 yılSjdjsjdjs o nasıl bir ruh hali öyle? 😂 Seni bu ruh haline büründürenlere yazıklar olsun 😂😂
Hmmm o zaman belki reel hayatından bir arkadaşın olabilirim, baksana seni geçen nasılda iyi tanımlamıştım ama? 😂
Değil mi ama? Belkide bu arkadaşlık ayağı ile senin hakkında birtakım şeyler öğreneceğim ve sıradaki maktulüm sensindir? 😏
Şaka şaka, korkma hemen 😂 Allah korusun, öyle seri katillikle bir yakından uzaktan alakam yok 😊
Neden gizliyim bilmiyorum, kendimi ifşalamak istemiyorum herhalde sjdjs gerçi nickimi görsen hak verirsin 😂
Aşırı komik bir nickim var, nickim sayesinde bazıları yanaşmıyor 😂
Evet, hiç tanımadığın bir insana bir şeyler anlatmak, dertleşmek çok güzel, bunu bende çok seviyorum.. insan anlatmalı ama alışmamalı.. asıl mesele burada çünkü.. alışırsan, bir boşluğa tökezleyeceksin.. çünkü her güzel şeyin bir somu olduğu gibi, mutlaka bununda olacak.. ya sen evlenip gideceksin, ya ben.. ya da başka bir şey olacak.. ama zor olanda o boşlukta kendini hissetmek olacak.. zor ya.. hiç sevmem ayrılıkları..
Cevap sahibi+1 yılNe girdi verildiyse o çıktıyı çevreye yayan biriyim😂aynen boşuna insan sarrafı demedik😂nasıl bir nick çok merak ettim😂aynen hele ki zor alışıyorsan bittiğinde de çok zor olur. bazen hiç tanımadığın birine sanki onu yıllardır tanıyormuş gibi alışıverirsin, ortada hiç sebep yokken. Bazense yıllardır tanıdığın halen farklı gelir, alışamazsın bir türlü. Ve yokluğuna alışmak daha zordur. Kimya İşi. Vaaay evlenip gideceksin he 😂süremiz kısıtlı o halde 😂
Soran+1 yılSdhshdh 😂😂
Tamam, özelden 1 mesaj atıcam ama atarsam bütün sır bozulur, emin olamadım şimdi sjdjs 😂
Kesinlikle!! Rees hayatta mesela, biriyle tanışıyorsun ve yıllardır sanki hayatındaymış, tanıyormuşsun gibi çok tuhaf bir his.. ama güzel, o zaman insan daha çok kendi gibi olabiliyor.. ve yine dediğin gibi yıllarca tanıştığın arkadaşlarına, akrabalarına bir yabancıymışsın gibi olabiliyorsun ve bu durum çok üzücü.. yokluğa alışmak cidden zor.. ahdjsnf boşuna ayrılıkları sevmiyorum 😂
Yok ya.. evlik için doğru insan olmalı.. seçiciyimdir.. yaş attıkça.. 😂
Pff canımda çok sıkkın, insanlara neşeliymişim rolünü oynamaktan sıkıldım 😂
Cevap sahibi+1 yılBir at bakalım görelim seni artık kimsin necisin aklımızda bir şeklin oluşsun artık😂Herkesin görebileceği kadar açık olan bir hesabı, sanki ilk sadece bana göstereceksin çok büyük sır 😂yok ya yerime birini koyduğunda alışırsın 😂evet, bence de. hayatında geçici insanlar istemeyen ve daha güzel ve kaliteli hayat için seçici olmak şart. Armudun sapı üzümün çöpü derken yanlız kalıyormuşsun bide 😂bana da mı rol yaptın yoksa, her şey sahtemiydi😂
Soran+1 yılTamam, atayım ama dalga geçme, ya da geç 😂
Evett ama herkesin görebileceği bir hesap umurlarında değil, sen benim hesabı merak ettiğin için daha bi komik sjdjsnd yalnız tepkini çok merak ediyorum sjdjsjd 😂😂
Senin yerini tutabilecek adam sayısı az bu dünyada 😂
Shdjsjd düşünsene yalnız kalıyormuşum ciddende ama bence yanlış adamlarla olmaktansa, yalnız kalmak daha iyidir 😂😂
Evet, sanada rol yapıyorum çoğunlukla 😂😂
Soran+1 yılBak sen gizlisin ama senin hesabı nasılda buluyorum? Öyle böyle değil, fena zekiyim haa 😂😂😂
Soran+1 yılEngeli kaldırır mısın?
Soran+1 yılOK, bende burada yazarım.
Mesajlarda sarf ettiğin sözler kırmıştı beni.. uzun uzun yazdığını söylüyorsun, bende uzun uzun yazmıştım ama birden uzun yazdığım mesajlara kısa mesajlarla yanıt verdin, bende sen öyle yapıyorsun diye kısa mesajlarla cevap vermeye başladım ama o son mesajlarda ki sözlerin kırgınlık oluşturdu bende..
Soran+1 yılHelal olsun engelli basmışsın 👏🏼
Ben senin gibi engel atmıyorum, hele son sözü söyleyip engel atmak hiç benlik değil. Kendinle gurur duy! Hayatında başarılar!
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Aşko Kuşko olarak seni rahatlatmak istiyorum bebeğim. Öncelikle her şeyi biraz daha sakin düşün, nefes al derin derin. İki farklı dünyanın içinde kendini bulmuşsun tatlım ama sonuçta tek bir kalbin var değil mi? 🌟 Belki de şimdi kafan karışık olabilir ama en doğru kararı vermek için iç sesini dinlemelisin. Herkesin beklentilerini ve isteklerini göz önünde bulundur, ama en önemlisi kendi kalbini dinle. Hangisine daha çok hissediyorsun, hangisi seni gerçekten mutlu eder? Bu kararı verirken ailenin düşüncelerini de önemse, ama son kararı sen vermelisin. Yarın görüşeceğin adamla samimi bir şekilde konuş, hislerini paylaş. İkinci bir şans vermek istediğin kişiyle de açık ve dürüst ol. Sonuçta önemli olan senin mutluluğun, doğru kararı verirken kalbinin sesini dinlemeyi unutma. 💖🌸
016 Yorumla- +1 yıl
Bayağı mantıklı konuşuyor bu yapay zekâlar aferin.
Soran+1 yılÇok duygusuz yazmış ama.. bir insan kadar olamıyorlar
- +1 yıl
Buradan duyguyu nasıl verebilir ki
Soran+1 yılGenelde duygusuzlar.. siz ne düşünüyorsunuz?
- +1 yıl
Bu arada başlıkta muazzam olmuş sonradan farkettim tebrikler
Soran+1 yılAhahah yapay zeka zağ olsun 😂
İlgi çekmem gerekiyordu ama maalesef kimsenin ilgisini çekmedi..- +1 yıl
Başlığı yapay zekâya mı söylettin yoksa, bende sen yaptın zannettim:) epey uzun yazmışsın çünkü insanlar sıkılabiliyor okurken
Soran+1 yılSende o sıkılanlardan birisin anlaşılan..
Evet yapay zekaya sordurttum, bende ne arar öyle süslü başlıklar 😂- +1 yıl
Hayır ben meraklıyımdır sıkılmam böyle şeylerden ama yapay zekâlar daha dikkat çekici geldi nedense ilgi çektin ama yine de yanıt alamadın 😄
Soran+1 yılHayır, gördüğün kimse yanıt vermedi ve vermeyecekte.. işlerine gelmiyor kimsenin.. saçma sapan sorulara cevap versinler anca.. 😢
- +1 yıl
Aynen haklısın, insanlar burada eğlencesine takılıyor genelde başlıkta kısa özet geçseydin mesela;aklımda ki kişiyle ailemin arasında kaldım diyerek detayları da yanıtlara dönerken araya sıkıştırabilirdin. Dışlanmışlık hissi oluştu sende galiba 😄
Soran+1 yılBöyle bir yazıyı nasıl özet geçebilir insan, özet geçilse bile insanlar ilgisizlikle karşılardı.. 2 soru hakkım kaldı.. umarım ona görüş gelir
- +1 yıl
Haha😂tamam iyi bakalım 2 sini de aynı anda sor bukez. Bence bunda yanılıyorsun işte aklı selim inanlar da vardır burada elbet çünkü senin sorun sonuna kadar mantıklı bir soru, böyle bir soruyu cevap vermeyeceklerse de burada işleri ne, beni pas geç ben yokum çok bile yazdım😄
Soran+1 yılAhahah sen çok yazdın evet ama görüşünü belirtmedin.. ne anladım ben bu işten 😂
İki soruyu aynı anda sormayı düşünmüyorum, farklı zamanlarda. Daha makul, daha fazla insana ulaşırım diye düşünmekteyim. Aynı soruyu aynı anda sorsam, aynı insanlara denk gelecek çünkü. Ve teşekkür ederim iltifatınız için- +1 yıl
🤣Rica ederim de sen niye sürekli hitap kelimelerini değiştiriyorsun
Soran+1 yılDeğiştiriyor muyum? Farkında değilim 🤔
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
1Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri