Kemiksiz, anketli ve bol xperli bir soru

Aşk dediğin yaraları sarar
Aşk yara açmadan bırakmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kemiksiz, anketli ve bol xperli bir soru

Aşkın yaraları hem sarar hem de yeni yaralar açabilir. Aşkın ilk aşamalarında insanlar, yoğun duygular hissederler ve bu duygular, iyi hissettirir. Ancak, bazen ilişkilerin sonlanması veya problemler yaşanması durumunda, insanlar acı çekebilirler ve bu acı, geçmesi zor olan bir yara olabilir. Ancak, aşkın sona ermesi veya problemler yaşanması, kişilerin kendilerini keşfetmesine ve büyümelerine de yardımcı olabilir. Bu nedenle, aşk yaraları hem sarar hem de yeni yaralar açabilir. Her durumda, insanlar aşkın getirdiği duygusal zorluklardan geçebilirler ve hayatlarına devam edebilirler.
Bunu yazarken o kadar canım acıyor ki 1 yıldır belki de bu kadar üzülmemiştim ağlamamıştım. Son kez görebileciğim bir zamanım vardı. Ama ben açılan yaralara söylenen sözlere gururumu koydum. Yakın olan evlerimizin sokağında olduğu anlayınca koşa koşa çıktım belki görürüm diye yürüdüm o sokakta ama şimdi gittiğini bile bilmiyorum tek bildiğim eşyalarını topladığın ve gidecek oluşun. Bu adı eğer aşksa göklere çıkarsa da çok derin yaralar açtı. Bu sefer çok büyük kanadı. Diner mi kanı sanmam
Ne yaptın reis ya 🚬
:) oldu be reis bişiler
Kendi kendine yandı
Aşk, bütün duyguları yaşatan bir şeydir.
Yara da açar yara da sarar.
Hem nice şairler aşk adına boşu boşuna bu kadar dizeler yazmadılar.
Bazılarını okurken sanki dünyanın en güzel duygusuymuş gibi hissettirirlerken bir yandan da acılarını anlatmak için yazdıkları o şairsel dizeleriyle de dünyanın en acı veren duygusuymuş gibi hissettirirler.
İlt etapta sarıyormuş gibi yapar ama sonucunda daha fazla yara bere içinde kalırsın. Sırf aşkla hiçbir yere varılmıyor, bunun yanı sıra olması gereken şeyler varsa uzun vadede ama kalıcı oluyor iyileşmen.
Cevap
2Cevap
Bence sevgi iyileştirmelidir. Sevgi, aşktan daha değerli... yaralıyorsa orada enâniyet vardır oysa "biz" olabilmek için benliğinden sıyrılmak gerekir. Yara da açar yara da sarar ama bence yaraları sarmalı yara açmamalı dermân olmalıdır.
Yara açmadan bırakmaz ama yarasız da aşk olmaz...
Aşk deniyorsa ona, geçmişe dair herşeyi toparlar sarar ve kapatır. Acı, üzüntü, hüzün, keder ne varsa eskide kalır.
Aşkın bizi hangi noktaya götüreceği belli değildir ama ben hep yara aldım.
Aslında aşka göre değişir
Yara. Sarmak için başladığımız aşklar daha büyük yaralar açar ve biter emin olun 😉
Hayatına giren kişiye bağlı bir durum sana cennette olabilir cehennemde
Oyle bir yara acar ki actigi yara bir türlü kapanmaz
Aşık olunan kişiye bağlı
Yaraları açmadan bırakmaz
Yaralar açar
Aşk her zaman kendine yakışanı yapar yara açar..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?