Sevdigim uzakda
O biraz benim kadar sevmiyor belki.
Annem haberi yok ama bi kez kiz gurursuz olur öyle birsey yapiyorsa diyor. Sizce sevdigime onunla konusamadigim zaman mektup yazmam gurursuzluk mu? Sevdigim biliyor Ona mektup yazdigimi.
O biraz benim kadar sevmiyor belki.
Annem haberi yok ama bi kez kiz gurursuz olur öyle birsey yapiyorsa diyor. Sizce sevdigime onunla konusamadigim zaman mektup yazmam gurursuzluk mu? Sevdigim biliyor Ona mektup yazdigimi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hiç alakası yok anlayan adama cok duygusal olur anlamayan da alay eder
Bencede
Nerde o eski aşklar bir mektumu günde 5 defa okurduk keşke banada mektup yazan olsa
Evet demin biraz yazdiklarimi okudum hepsi cok icten
Öteki yorum yapanlar ama sizin gibi bakmamis olaya
Onlar oge kasmaya devam etsin level atlayamazlar herkes bi hava peşinde yapmacık hepsi en güzel insan doğal insandır
Yani gurursuzluk degil demi o benim kadar sevmesede beni
Yav şimdi şöyle hak edene yazılır şimdi öyle insanlar varki dalga konusu bile eder büküp atar bana biri takip atsa bana deger vermiş deyip ona saygı duyuyorum bazı erkekler hemen kendini bir bok sanıp dalga konusu yapıyor bilemiyorum bende 15 20 yıllık mektuplar var hala saklıyorum hatıra işte şimdi bilemem ki karşı taraf ne düşünecek
Haklisiniz dogru
Anteplimisiniz?
Evet ne yazık ki antepliyilm usandım da burdan o yüzden dedim
Sevdigimde oralarda😄
Söyle yerini kulagını cekim 😂
Kiyamam kiii😄
Dengesizlik ederse söyle bir temiz dayak artırım
Zaten sevmim şu Antepli leri
Antepli degil ama cok yakin dengesizlik cok yapiyor 😄
Neresi ki
Urfa
Ne urfamı kızım sen hapı yutmuşsun haberin yok onlar adamı o tatlı diliyle iyi kandırır güldürür adamı içleeine girince öldürür adamı😂
Anam anam deme öyle😄😄😄
Ney doğru işte o varya maviye kırmızı desin ona mavi oldugunu anlatamazsın yürek tüketir he he sensin dersin ancak bizim sitede Urfalı cok illallah etmişiz
Benim ki farkli🤪
Niye Urfa'nın kıyısın dan mı o
Evet kiyisindan😄😄😄
Kendi düşün ağlamaz hele Urfa surucluysa bittin sen
Degil🤣
Anası satım bir sen kaldıydın deli demeyen şu an var ya kafam sorhoş gibi içmiş gibiyim bu ilaclar yan etki mi yaptı ne
Deli demedim ki zaten hangi ilaclar
Sana yanlış yazdım valla dün biraz başım uyuşuk gibiydi
Hangi ilac?
Klamer kaldı sadece digerleri bitti attıp cöpe
Abi git dövc onu🥹
Kimi dövecez yaff
Sevdigim oglani🥹
Dövelim la senin canın sagolsun
Tesekkür ederim 🥹🥹🥹🥹
Sen telefonunu adını ver yeter
Sadece kalbine benim icin yer acacak kadar🥹
O zor işte adam Kürt ne yapsan inadından vaz gecmez eşşek sudan gelimceye kadar dövsek cıkar gene lo o kırmızıdır der
Duala gircem zaten kalbine😊
Abim varmis gibi hissettim ya tesekkür ederim
Kolay gelsin rafık sana
Rafik ne demek
Gelde anlat şimdi bunu Arkadaş arasında kullanılan bir cümle işte samimi oldugun kişilere denirn birader kardeş hocam başkan yerine söylenir asıl anlamı 25 30 yıl önce kullanılırdı bir erkegin sevdiği kız hakkında söylemesi flört sevgili yoktu önceden ayıptı bu sözler rafık vardı sonradan sonra arkadaş arasında söylenmeye başladı pek kimse bilmez bunu
Vayyy cok tesekkür ederim sayende güzel birsey ögrenmis oldum😊😊
Bugün biraz mörelim bozuk eskilere gitti kafam KS de bir kız vardı özlüyorum onu sabaha kadar 70 defa aramasını bile özledim şimdi KS hesabını buldum son dünledigi şarkıda bana bir sinyan atmış haberim bile olmamış
Aaaa abi ya yazsana mademm
Kullanılmıyor hesabı Allah bilir artık +1 yıl öne sorular kim bikir kac yıl oldu en az 5
Nolcak simdi🥹
Nolacak oda bir anı olarak kalacak ama bana söylediği her şey yalan cok yalan söylüyor diye konuşmadım
Kendi hakkında söyledikleri yalan yani kendini başka biri gbi gösterdi bu yüzden konuşmadım
Ilk güvenmemistir belki
O deli ailem görür duyar korkusu vardı güven evet sıkıntı vardı ama boşuna cok güvensizlik aradaki iyi güvenilir insanlarıda kaybetmeye sebep olur görüldügü gibi kaybetti benim bir huyum ilk adımı atan kıza aşırı saygı duyuyorum güvenmiş bir insana cinsiyet fark etmez yüzünü kara cıkartmamak için herşeyden vaz gecerim iyi o güven kazansız sevsin herşeyi garantileyene kadar bende ondan soguyorum ben bir kızın başı derde girmesin diye ikimci kattan aşa atladım bir mahalle adamdan dayak yedim bide beni oraya o çağırdı gel gel bişey olmaz dediği halde ne akıllsa bende gittim işte 25 gün yataktan cıkamadım
Iyi kalplileri niye kiriyorlar
Genelde iyiler gidip o kötüyü buluyor sonra karşısına iyi çıksa bile onuda kötü sanıyor
Ne mektubu la
Sene 2024
Nolmus yani
Sadece gurursuz mu?
Ney?
Onursuz ezik basit her şey olur
Sebep
Ne gerek var böyle şeylere? Niye Naz yapmıyorsun? Bunu yapmaya devam et. Çok uzun sürmez ayrılır senden. Kendiliğinden gittiğin sürece terkedilmeye mahkum olacaksın
Hayatin kurallari garip gercekten
Bu işler böyle
Seni kostursunlar ozaman
Koşturunca kıymetli oluyorlar işte güzelim. Sen bu işlerden anlamıyorsun. Sen bilirsin ben gidiyorum