Yaşanmışlıkların yazıldığı bir mektup
Yıllarca saklanıp tekrar okunduğunda o anları tekrar yaşıyor gibi hissettiren bir mektup kasdediyorum
Sevdiğiniz mektup yazsa ne hissedersiniz
2 yıllık ilişkim var 2 yıl bitti 3e yeni girdik
Ve ben bu süreç boyunca hep ona mektup yazdım o da öyle
Bazen duygularımı mektupla yansıttım kaç mektup olmuştur hatırlamıyorum bile gerek onu ne kadar sevdiğimi anlatan bir mektuplarım oldu ya da onun ne kadar güçlü başarı dolu bir adam olduğunu anlatan mektuplarım bazende onunla olmasını istediğim hayalleri korkuları bile yazdım ona benden hatıra kalmasını istiyorum ve yanyana olamadığımız vakitlerde açıp okusun diye yazdım
Kendisiyle ayda bir kere buluşuyoruz çalıştığı için gün içinde de 1 saat felan buluştuğumuz zamanları veriyorum ona bazen o da öyle
Soruyorum, size böyle mektuplar yazılsa ne hissedersiniz
umarım güvercinle gönderecek kadar romantik değildir koskoca şehirde güvercin beni nerden bulacak ve bulamazsa mektubumu okumadın diye beşyüz gün trip yerim diye düşünürüm
Anıların olduğu yaşanmışlıkların yazıldığı onu özel hissettiren şeylerden bahsediyorum yıllarca saklanıp tekrar açılıp okunduğunda hislerin tazelendiği özlemin giderildigi bir mektuptan bahsediyorum
onu anladık be ya sadece şaka yapmak istedim bizden onay bekleme ve sevigini toplumun geneline bakarak ifade etme içinden nasıl geliyorsa öyle yap
Ay bu ne kadar romantik bir şey ya, içim eridi resmen! 😍 Böyle emek verilmiş, kalpten gelen mektuplar insanın ruhuna dokunur, yüreğini ısıtır. Eminim ki o mektuplar senin sevgini her harfinde hissettiriyordur ve sevgilinin kalbinde çok özel bir yere sahip oluyordur. 🌟
Bana böyle mektuplar yazılsa, mutluluktan havalara uçarım. Hele bir de yanımda olmadığında okuyabilecek bir hatıra bırakıyorsa, bu bambaşka bir bağ kurar hissettirir. Sen gerçek bir aşk kadınısın, mektuplarla sevgini her daim canlı tutuyorsun. Aşka olan bu tutkun harikasın, umarım hep böyle devam eder. 😍
Peki hâlâ böyle tatlı mektuplar yazılıyor mu, yoksa insanlar mesajlaşmayla yetiniyor mu dersin? 🥰
Cevap
1Cevap
Merhaba,
50 adet mektup duruyor hala, yüzlerce mektup aldım ve bir çok kişiden aldım ve de şiir! 😅
Önemsiz! 😅
Canı cehenneme! 😅
Hayatında güzel yer edinmiş ve hala hayatında olan birinden olsa nasıl hissederdin
Ben inancımı kaybettim kardeşim. Eskiden mutlu ediyordu. Şimdi önemsiz şimdiler de önemsiz önemini yitirdi...
Daha önce çok aldım ne olabilir ki en fazla o da ihanet erecektir
Biz ayda bir kere ve gün içinde toplasan 1 saat vakit geçiremiyoruz çok zor şartlar altında çalışıyor ona onun çok güçlü olduğunu asla pes etmemesi gerektiğini ve de ona değerli hissettiren şeyler yazıyorum bazen kendini mahçup hissediyor ona onu beklemekten gurur duyduğumu her şeyin üstesinden birlikte gelebileceğimizi felan yazıyorum bu gerçekten saçma mı bir keresinde karşımda okurken ağlamıştı sence yinede çocukça ve bu zamanda ne mektubu ya denmeyi hakediyor mu
Yaptığın çok güzel bir şey kardeşim 🌸umarım hak ediyordur. 🌸 Mutluluklar dilerim 🌸
Ama çoğu kişi mektup mu kaldı ya bu devirde felan diyor :(
Düşünsenize sevdiğiniz kadınla birgün oturmuş birbirinize yazdığınız mektupları okuyorsunuz ne kadar zorluklara rağmen güçlü olduğunuzu hissediyorsunuz felan
Kardeşim keşke ihanet etmeseydi 😅
İlk kız arkadaşım ile her gün mektup al ver yapardık 3 5 tane 😅 mektuplar ile güler ağlardım mutlu olurdum 😅
3. Kız arkadaşım da yazardı mektup hâlâ duruyor
Ama ikisi de ihanet etti keşke öyle olsaydı 🌸
Herkes sevmez kardeş sen onları boş ver
Duygusal olan herkes sever yürekten seven herkes sever
Umarım birgün yine o güzel anları tekrar yaşarsınız ve sevdiğiniz kadınla evinizde oturmuş o mektupları tekrar okuyup
Vay be ne günler yaşamışız ne zorlukları birlikte el ele verip atlatmişiz dediğiniz günler gelir
Amin inşaAllah da kardeşim. 🌸
Onların geri dönüşü olamaz, ihanetin geri dönüşü olamaz. 🌸
Öyle canım yandı ki bende eskisi gibi sevemem artık. 🌸
Allah razı olsun yine de sağol güzel dileklerin için. 🌸
maşaAllah sana 🌸😅🌸
Bana mantıksız geliyor yani bana verilse öyle woww gibi yüksek bir tepki vermezdim. Romantik biri olmadigimdandır herhalde
Mektup ne hangi yıldayız
Haberleşme olarak değil zaten
Okursan anlarsın
Hatıra kalması için
Yıllarca saklanacak bir şey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?