Çok uyardım. İlgi bekledim. Vaktini benimle geçirsin istedim. Adım atsın istedim. Hiçbirini yapmadı. Dünde bir şey söyledim. Cevap vermeyince sabaha kadar, bende gittim mesajları sildim. Mesajlarına da cevap vermedim. Değerli vakti onun olsun. Hayatında bana yer açmayan bir insanın hayatında zorla kendime yer açmaya uğraşmayacağım. Zamanında bir kere yaptım. Hala pişmanlığını çekiyorum. Bir hata yapınca insan bir daha aynı hataya düşmemeli. Daha fazla kendimden ödün vermeyeceğim.
Siz de olmayacağını, çabalamanın boş olduğunu anlayınca sessizce çıt çıkarmadan gidenlerden misiniz?
Evet onlardanım 😂 çok bir şey söylemeye gerek yok sana gayet mantıklı düşüne biliyorsun. burada okadar çok kişi varki laf anlatamıyorsun okadar konuşma boşa gidiyor 😂
0
51 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yarın görüşmek için izin almış. Mecburen kabul ettim. Birde yüzüne açık açık alnına vura vura kafasına anlatacağım
Sevgili değiliz dedin sevmiyor dedin görüşmiceğimi söylicem dedin beya bir öfkeliym dedin ama hiç te belli etcek davranışlar yok burada 😅 benim mesaj kısmı açık. Ordn ya zsna
Ne alakası var ona göre izin yapacağım demiş. Bende yapma gerek yok dedim. O da nasıl öyle konuştuk ya ona göre ayarladım kendimi diyor. Bende peki tamam dedim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet onlardanım 😂 çok bir şey söylemeye gerek yok sana gayet mantıklı düşüne biliyorsun. burada okadar çok kişi varki laf anlatamıyorsun okadar konuşma boşa gidiyor 😂
Yarın görüşmek için izin almış. Mecburen kabul ettim. Birde yüzüne açık açık alnına vura vura kafasına anlatacağım
Ne zannediyor beni ya.
Bence hiç gerekte yoktu da sen bilirsin tabi
Bir mecburiyetin yok sonuçta
Almış neyse. Yapacağımı yapayım da
ne söyliceksin peki. İlişkiyi bitiriyormusun kararmı vermedin daha
Bir ilişki yok ki ortada
Sevmiyor beni sevmiyor. Adım atmıyor. Ağırdan alıyor. Ben kimsenin keyfini bekleyemem. Gitsin anası çeksin nazını ben değil.
Madem öyle buluşmaya da gitme Ozaman.
İzin almış. Mecburen gideceğim
Git bakalım konuş sonuç ne olucak. Bilgilendirmeyi unutma bari buluşma san sonra 😅
Ölmezsem damarına bastıktan sonra bilgilendiririm.
Sakin kal sen yinede boş ver
Yoo yapmayacağım. Kalmayacağım
Gazan mübarek olsun ozaman görüşme sonrası bekliyorum seni 😅
İnşallah
Nasıl geçti buluşmanız😅
Verdim...
Derken
İşler b*ka sardı affedersin gitti.
Sinirlendi. Kavga ettik sonra olanlar oldu
Öyle bir hata yapmamıştır diyordum ben de içimden 😅İyi oldu boş ver senin için
ne diye sinirlendi peki.
Soğuk, put, kazulet gibi durmuşum. Yanaşmamışım diye. Eve gelince de konuşmak istemediğimi söyledim. Trip atıyorum sanıyor.
Yan yanayken ne konuştunuz ki evde söyledin konuşmak istemediğini
Evde söylememe fırsat verdirmedi. Kavga dövüş oldu. Sonra ateşli bir seks...
Verdim derken ciddiymiydin. Ayrılmak istiyon öyle bir şey neden yaştın
Ben de bilmiyorum niye yaptım. Hala canım yanıyor biliyor musun.
Oturamıyorum
He o şekil yanıyor canın bende pişman oldun üzülüyorsun sandım 😅
Nebilim gayet mutsuzdun sevmiyor filan diyordun dün bugünde böyle yapman tuhaf
Yok... Yaptım yapacağımı
Ne yaptın sevişmek dışında
Yemek yedik.
Film izledik😒3 saat arkadaşı ile konuştu. Kalkıp gitmeye kalkıştım izin vermedi.
Sevgili değiliz dedin sevmiyor dedin görüşmiceğimi söylicem dedin beya bir öfkeliym dedin ama hiç te belli etcek davranışlar yok burada 😅 benim mesaj kısmı açık. Ordn ya zsna
Off onu görünce değiştim işte.
Bu derecede değişilmez ama
Yaşa ondan sonra konuş.
bilmiyorum çok tutarsız bir davranışta bulunmuşsun
Söylediklerinle yaptıkların arasında çok fark var
Evet...
Bundan sonrası için ne yapmayı düşünüyorsun
Ölmeyi
Saçmalama tabi 😅
Pisst nasılsın bakim
Hayattan bıkmış ve bezmiş.
Sen
sana göre biraz daha iyi olabilirim belki 🙃
son durum nasıl peki çocukla
Profil acık benim ms. j ata blrsin istersen
İyi yapmışsın.. gönlü olmayanın vakti de olmuyor.. sanki başıma ülke yönetiyor
Aynen.
Böyleleri sadece vakit ve duygu kaybı
Ne alakası var ona göre izin yapacağım demiş. Bende yapma gerek yok dedim. O da nasıl öyle konuştuk ya ona göre ayarladım kendimi diyor. Ne diyeyim
Peki tamam dedim.
Son görüşmeyi bırak ayarlasin bakalım.. o gün iyi bir konuşma yaparsın yüz yüze.
Bu şekilde ilgisiz devam ederse resti bir kere ama tam çekersin..
Yoo ben çektim bir kere görüşeceğim ama son görüşme olacak. Bir daha da konuşmayacağım
Bravo ayakta alkışlıyorum
Ergence olmadı değil mi
Hayır niye olsun kendini köle gibi hissetme boş ver böylelerini sana zamanı yoksa yol ver
Öyle yaptım... 2 gün üzülür sonra unuturum. Bana vakti olmayana benim de sevgim olmaz daha.
aynen öyle
Ne alakası var ona göre izin yapacağım demiş. Bende yapma gerek yok dedim. O da nasıl öyle konuştuk ya ona göre ayarladım kendimi diyor. Bende peki tamam dedim.
iyi demişsin
Mecburen görüşüp daha konuşmayacağımı bildireceğim
tamam