Görücü usulü gibi oldu eski kocası madde bağımlısıymıs kızı eve getirmişler boşanmış. 1 ay evli kalmış. Bende hiç evlenmedim sizce uygun mu?
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Biraz tanı derim. Madde bağımlısına nasıl kız vermişler? Nasıl fark etmemişler? Kız kendi mi sevmiş evlenmiş? Bunlar ciddi sorular. Madde bahane neden şahane olabilir. Dikkat et. 1 ay çok az bir süre. Dolandırıcılıklar meşhur bu aralar evlilik yoluyla. Bu da o tarife uyuyor gibi. Bu dolandırıcılar evlenip boşanıyor sürekli. Herhangi bir nedenden bahane buluyorlar karşıyı ikna ediyorlar. Görücüler size yakın mı? Dıdısının dıdısı ile mi tanışma oldu? Yapabiliyorsan bir gbtsine bak.
Bir süre konuş acele karar verme boşanmasını sorun etme ama içinde en ufak bir tereddüt varsa baştan kabul etme kızada yazık üzülmesin
Gayet uygun. Bekar dediklerimizin neredeyse tamamına yakını sevgili adı altında birsürü kişiyle evlilik yapıyolar zaten.
Bence sorun olmaz çocuğu da yok böyle bi kadına sahip çıkman evlenmen iyi olur
Bunu yapma kendine ailene başkasının olmuş kadını miden kaldiriyormu
Hayır ama bekar kız kalmadı artık çevremde hep küçükler bende 8-9 yaş
Kardeş ,3 milyar dünyada kadın var illaki vardır bunu kendine yapma , İlkin olsun bir kadın aklına takılır hep onunla yaptıkları aldığı zevk
Tamam vazgeçtim evlenmicem onunla
İyi düşün her erkek ister birinin ilki olmak açık kapı kız sal gitsin ailen daha iyisini bulur
Teşekkür ederim düşüncelerin için.
Hakkında hayırlısı olsun rica ederim
Neden arkadaşım yobazlikla ne ilgisi var bunun herkesin midesi birmi
Al bir tane daha
Ben şimdi sorarım sevgilin oldumu ne kadar sürdü, gerisini sormam yol veririm
Millet mecbur mu ya milletin artığını almaya kabullenmeye çıkın su kafadan
ne alaka artığ🥲 valla yazik sana yeminle
Sizde zaten o rahatlık var o yüzden her haltı yiyinuz nasıl olsa kabul eden cikar kafası var
Ben bakirim evlenmedim hiç
Olmadı kardeşim olmadı, bekar kalırım daha iyi bu zamanda
@cevap sahibi boş boş gunahimi aliyorsun kardeş
@cevap sahibi seninle evlenecek kadina yazik simdiden bol sabirlar
Ya o önemli değil mi sence herkes ilk olmak istemez mi
@sedefffe bekarlar nasıl birlikte oluyor gunah olduğunu bilmiyorlar mı?
Sen ister misin herkesin altına yatan erkek? ya da bir erkek ister mi, başkanının emip yaladigi zikini zırtığı mem elerden çocukları süt içsin olaya böyle bak saygı duy
ya tabikide bende temiz birini ilki olmak isterim ama bulunur mu orasi meçlul herkesin bi geçmişi oluyor simdi
İllaki vardır
@soran biliyorlar günah sevgili olmak ama kim dini takiyor ki simdi herkes kendi hayında
@cevap sahibi sana kanitlamak zorunda degilim hoslandim sevdim kisiler olabilir ama bu demek degil ki onlarla birlikde oldum
Ben istemem abi başkasını altinında terleyen yanımda soluklansin
@Sedefffe evlenicekler ilerde bakire veya bakir olmayacaklar çok yazık
Anal yapan mı dersin sekxxting neler neler ooo oooo
@cevap sahibi sen o kizdan kan gelmedi diye doktora da göturursun senin kafa zor valla
Babalarının gururu
@cevap sahibi ayni kari gibisin biliyormusun
Ben öyle yapmam bu bir
Sorarım kaç sevgilin oldu ne kadar sürdü uzun ilişki olduysa o kızdan zaten hayır gelmez
tövbe edebilir Allah affetmis olabilir sen kimsin ki yargiliyorsun
Sanki sen melekmisin ter temiz misin?
Sende mahalle karısı, işine gelmedi tabi, ama alismissiniz illa kabul eden erkek çıkar ondan bu rahatlık sizdeki
Hayir ama kari gibi konuşmaların dedikodu tipi vicik sevmem
Karı senin babandir işin gücün yok mu geldin
Kuyruk açın var belli, esitisiz ya hani , yobaz bağnazlık değil bu sizde herkesin fikrini saygı duyun hanım efendi
neyse iyi geceler düşüncelerini degistir lütfen
Kimsenin geçmişini yargilama sen 4 4 degilsim
kuyruk açım yok sana neyi kanitlayim?
Hadi sanadaaa sende bu kafanı değiştir
ama yobazca birisin kendin her halti yiyip kadin sevgilisi yapamaz onu yapamaz diyenlerdensin muhtemelen
senin bacinda annada dul kalabilir
Milletin artısını almaya meçbur muyum diyen sendin unutma ki ailende kadinlarda var
Ben sana neden ispatlicam , kabul edince çağdaş medeni oluyoz böyle düşününce yobaz bağnaz , istemiyorum kardeşim istemiyorum, milletin altındaki kariyi saygı duy
amam Allahim ne mal ciktin ya sen isteme tamam
Yav nerden biliyorsun her haltı yediğimi , bizim sülale dul kalsa evlenmez mezara kadar, bizde bir kişi olur, ailemi sakın adına bile alma pis ağzına 😡😡😡😡
Sen git kendi anana bak bacina , sakın bakkkkk
Laflarına dikkat et terbiyesiz mal babandir
😂😂😂 Allah size ailenize akil fikir versin valla zor insanlarsinz
Dul kalsa evlenmezmiş cehalet resmen
Ama dogru siz naparsiniz biyonuzmu dul kalsın kadin kadinin isteği felan varsa gizli gizli yapsin dersiniz siz bu kafadasiniz helalinden olacanağ gizli gizli yapar oda
Ergen oldun o kadar belli ki kari gibi konuşmaların
Herkesi anan kendin sanma
Biz türküz Türklerde bir kişi olur başkada olmaz siz ermenisiniz galiba
Türküm tam turkum üstelik
Bana bak oo.. çocuğu herkesi kendi anan sanma
bak kucuksun sen bence
dul kalmış olabilir tekrardan evlenebilir o kişi bunda kötü bisey yok ki sağ da solda sapitaçanağ Allah katinda evli olur daha iyi degilmi
Türklerde tek eşlilik olur eşi öldü mü ölene kadar evlenmez, ahirette buluşacak ümidiyle, sen Ermeni picimixin
ergensin sen maalesef senle konuşulmiyor mahale karisi gibisin yeminle
Cehalet resmen neyse iyi gunler
Sen benim ailemin o kadar günahını aldın ki bu yeter sana iftiran aldığın ah günah seni Allah'a havale ettim
Tamam kardeşim sen bu akilnan cok uzağ gitmen sana diyim iyi geceler
Baban ge**verdiği vakit anan öyle yapsın hadi ikile şimdi velettt
ergenus
Herkesin ailesini şerefi var kendi ailenle kendinle karıştırma bak kendine gel, insan namusu için yaşar, dul karıda alınmaz bunu anla ki o kızlığını verme bak dikkat et
kardesim sen ne anlatiyorsun valla yazdim laflari bi anla önce ne degisik bi tipsin
Dilerim inşallah benim gibi birine düşersin de hayatı zindan eder sana ağzına si***carr
hastasin sen tedavi ol
Milletin ailesine anasını katma TM mo 😡😡😡
Herkesin namusu var onuru şerefi
Ruh hastasi ya sinir etti
Düşünebilirsin
Seviyorsan olabilir
Sevmiyorum görücü usulü
hayirlisi hakinda istihare namazi yap
Yapayım teşekkür ederim
Rica ederim 👍
Sevdiysen olur
Eee yani