Hayır evlenmem. Bir kere öyle bir durumda karşı taraf evlilik hevesini daha önceden aldığı için benim hevesim kırılacak, çünkü o bunları zaten daha önceden görmüş olacak. Ondan sonra eski eşle görüşme durumları oluşur bunu da asla kabullenemem. O yüzden her şey dengi dengine
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Genel olarak şunu söyleyebilirim ki şu an ki ilişkiler o kadar vıcık vıcık ki özel mahremiyet sokaklara taşındı. Artık çok az insan tutucu ve özel hayatına dikkat ediyorlar.
Elbise değiştirir gibi sevgili değiştirenler bukalemun gibi bir hayat yaşarken, hiç kimse yadırgamazken, Boşanmış olan Dul insanlara daha alttan bakıyorlar maalesef.
İmza atmaktan çekinen, sorumluluktan kaçan, sadakatten kaçan, bağlılıktan kaçanlar bir bakıyorsunuz ki sizlere dönüp ahlâk dersi veriyorlar. Ne kadar garip değil mi?
Ama boşanmış insanların yaptığı medeni cesareti yapamıyorlar işte...
Ben de boşanmış bir insanım hem çocuklarımla hem de kendimle gurur duyuyorum. Elbette tekrar bir evlilik olursa bu boşanmış bir kişiyle olur tercihim. Sonuçta insanın hâlinizi damdan düşen bilir. Ama şunda var ki evlilik benim için biraz uzak. Çocuklarım olduğu sürece evlilik çok zor benim için..
Hoş kalın, hoşçakalın...
20 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılGenel olarak boşanmışlık denince akla hep takılmalık gelir öyle bi algı yaratıyor maalesef toplumumuz
Bazısı var evlenmeden 5 yıl kadar uzun bi süre birliktelik yaşıyor yeri geliyor karı koca gibi yaşayanlar oluyor sonra ayrılıyorşar resmiyette evlilik olmadığı için hiç evlenmemiş ona normal bakılıyor çok saçma bi durum
Ve boşanmış biriyle ciddi düşünülür niye düşünülmesin kalbi var oda insan değişen bişey yok hata yapıp evlenmiş olabilir yargılamamak lazım yeterki aşk olsun sevsin ciddi düşünülür30 Yorumla
+1 yılAşkın gözü kördür derler öyledir ama aşkını uçkuruna alet edenler de var. Boşanmış biriyle neden ciddi düşünülmesin bu soruya birçok cevap bulan düşünmesin zaten. Ve evet açıklamadaki boşanmış kadına ''kullanmak'' amaçlı yakınlaşan bekar erkeklerin çoğunlukta olduğunu düşünüyorum. Beni korkuturdu açıkcası boşanmış olması değil yaşadıkları.
13 Yorumla- +1 yıl
Kör dimi hajs
- +1 yıl
Kör sonra da topal ediyo afsdg
- +1 yıl
Topal etmeyeydi iyiydi shdha
Yapay Zeka Cevapladı
Ne yazık ki fotoğrafı göremediğim için yorum yapamam, ama boşanmış biriyle ciddi düşünüp düşünmemek kişisel tercihlere bağlıdır. Önemli olan karşındaki insana ve ilişkinin kendisine duyduğun güven ve sevgidir. Eğer karşındaki kişiye güveniyorsan ve birlikte mutlu olabileceğinizi düşünüyorsan, neden ciddi bir ilişki düşünmeyesin ki? Önemli olan geçmişten ders alıp geleceğe umutla bakabilmektir. Unutma, herkesin birbirinden farklı geçmişleri ve hikayeleri vardır. 🌟
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
+1 yılDüşünülür elbette aşk denilen duygu bunu kolayca yener yenmeli. Şimdiki devirde geçirilen sevgililiklerin evlilikten farkı yok zaten
53 Yorumla- +1 yıl
👏 bunu ben yazmış olabilirdim o derece katılıyorum
- +1 yıl
Sen yazdın say😅
- +1 yıl
Saydım gitti 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
u +1 yılBoşanmış kadın veya erkek bekar biriyle evlenebilir. Çevremde çok var evlenmiş çocuğu olan kadınlar bekar erkeklerle evlendi.
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Aynı sorunları tekrar yaşar mıyım düşüncesi gitmedikçe sanırım kimse ciddi düşünmez. Bekâr kişi bu kafada olmayacağı için o direkt takılmalık düşünecek zaten.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 65,3b cevap paylaştı. Ben düşünşübilirim. Boşanmış biri olarak.
10 YorumlaBen bekarım düşünürüm düzgün biri oldukdan sonra.. Evlilerle aşk yaşana biliyorsa niye düşünülmesin dimi boşandıkdan sonra. Toplumda önyargı var boşanmış kadınlara özellikle, bazı boşanmışlar yüzünden.. Erkeklerin çoğunun niyyeti belli boşanmış bir kadına karşı bu da ayrı bir konu. Her iki tarafı dinlemekde fayda var. Gördüğüm kadariyle boşanan kadınlar oluyor, kadın isterse o ilişkiyi ayakta tutmak için çabalar. Ama dediğim gibi tam tersi de çıka bilir aldatan herzamn erkekler olmuyor eşi varken onla bunla fingirdeyenler çok, bunlar boşandıkdan sonra da böyle oluyorlar bu yüzden boşanmış kadına önyargı var.. Her iki tarafı dinlemekte fayda var.
Tanımadan , etmeden bir insanı yargılamak doğru değil yine de bu benim düşüncem, herkes aynı değil.
10 Yorumla100 tane erkekle her haltı yedikten sonra , kız diye gelinlik giydirip davul zurna ile alan erkekler bekar mı almış oluyor. Onun bunun altında gezmiş, bir 5 cm içeride olan zar namuslumu yapıyor insanı , evlenmiş kocasıyla yaşamış anlasamamis edebi ile boşanmış kocasının eli değmiş eline, bana göre böyleleri daha edepli, ha bide evliyken herseyi yapan var, bence insanlar evlenmiş ayrılmış kadınlara açık kapı olarak bakmaktan vazgeçip kalbine karakterine baksın.
14 Yorumla- +1 yıl
Eic olabilirdiiii ☹️
- +1 yıl
İyi yaptın :) güzel yazmışsın
+1 yılKonforlu bir ilişki olmaz boşanmış biriyle. Ex eş ve çocuklara razı gelmek şart, güven ve sadakat vazgeçilmez. İsteyen ve başaran mutlaka olur, ama kendi adıma ben istemem ama ben zaten kimseyi istemem 😃
12 Yorumla- +1 yıl
Genel olarak istenmiyor kimse hddj
- +1 yıl
Evet maalesef ama yine de belli olmaz, boşanmış insanın kendisine bağlı daha çok 💜
+1 yılBen bu konuda çok netim. Boşanmış bi erkekle ya da kadınla ancak ve ancak boşanmış bi erkek veya kadın evlenmeli. Boşanmış biriyle hiç evlenmemiş biri kesinlikle yakınlaşmamalı, sağlıklı bi ilişki olmayacaktır.
12 Yorumla- +1 yıl
Ama neden 🙄
- +1 yıl
Aşkım sayısız örneğini gördüm hem kendimde hem çevremde. İstisnalar vardır elbette ama Sago'nun da dediği gibi kaideyi bozmaya güçleri yetmiyor
+1 yılBoşanmış veya dul bir kadına, potansiyel partner gözüyle bakıp bıyık altından köylü kurnazlığı yapan her zihniyetin alayına boğaz köprüsü gitsin.
Düşünülür, düşünürüm.
21 Yorumla- +1 yıl
Adammmm agshaı
+1 yılÇocugu yoksa olabilir, çocuk icin eski esiyle iletisim icinde olacak ben kıskanç biriyim takinti yaparim huzursuzluk cikaririm bu yuzdem cocuksuz olursa olabilir. Kimse boşanmak icin evlenmiyor boşanmak'ta evlenmek daha doğal
30 Yorumla
+1 yılBüyük konuşmak olmasın ama çocuğuyla eski karısıyla uğraşmak istemem bekârların soyu mu tükendi sanki 🙄
10 YorumlaDüşünülür, neden düşünülmesin ki? Yani biz ne zaman sıyrılacağız şu kalıplardan bilmiyorum ama toplumun yargılarının canı cehenneme ya.
14 Yorumla- +1 yıl
Sanki boşanmış insanlar daha fazla düşünüyor bu durumu, yeniden evlenmek sonra bekar biriyle falan biraz uzak durmak isteyen taraf onlar gibi
- +1 yıl
Toplum baskısı, elalem ne der, olur mu, doğru mu, o mu, bu mu? Nalet gelsin. Bu bizim çağımızda var.
Kadınla erkek eşittir güya hak defterinde.
Boşandığında kadına dul derler,
Yazmaz erkeğin kimliğinde.
Yemeğin tuzu yoktur,
Gömlek ütüsüzdür diye katlanır her türlü köteğe.
Öyle erkekliği tarladaki böcekte yapar,
Sokaktaki köpekte - +1 yıl
:) güzelmiş bu..
- Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılTabiki o güveni samimiyeti hissettiğiniz bir kişi olursa neden olmasın çevremde buna 4 tane örnek insan var ve çokta mutlular
13 Yorumla- +1 yıl
Daim olsun mutlulukları
- +1 yıl
Amin canım inşallah 🙏🙏🙋
- +1 yıl
🌷
Boşanma sebebi burada önem arz ediyor aşkom. İhanetse olmaz, şiddetse olmaz, kötü alışkanlıklarsa olmaz. Bunlar kırmızı çizgim.
11 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı bebişim
+1 yılNeden boşanmış olduğunu gerek ondan gerek eski karısından dinledikten sonra güven kırıcı bir durum yoksa olabilir.
12 Yorumla- +1 yıl
Eski eşle konuşmak :D bilemedim ahdjs
- +1 yıl
Yani tek taraflı dinlemek de objektif mi?
Boşanmış bir kadını ya da erkeği çoğu kişi kabul etmez.
17 Yorumla- +1 yıl
Sebep?
- +1 yıl
İlginç aslına bakarsak evlenip boşanmanın sevgili değiştirmekten bir farkı yok neredeyse :D ki zaten boşanma oranları da hızla artıyor. Çevrendekiler sanırım “benim başıma gelmez asla” diyenlerden olabilir tabii
- +1 yıl
Ben imzalardan başka fark göremiyorum, günümüz ilişkilerine bakarsak :D
- +1 yıl
😅😅
+1 yılHayır istemem eski karısı çıkıp boş boş konuşur cart diye yırtarım onun ağzını
13 Yorumla- +1 yıl
Yırt ksjd
- +1 yıl
Cart curt yırt onu yırt yırttt dkgjdjd
- +1 yıl
Hshsja :D nede yakışır benim bebeğime
Aşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı. Çoçuğu 18i geçmişse olur aksi halde problem olur sık sık görüşcekler çocuğa göre bu problem ama çoçuğu büyükse ben problem etmem boşanmasını önemli olan karşı tarfla iletişimi tamamen koparması
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılhttps://youtube.com/shorts/nQ4qCjDSE10?si=No9Pr-1H1hHHHB6p
Aklıma neden bu herif geldi ki benim 😂10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Çocuk varsa hayır. Evlilik yeterince karmaşık bir kurum zaten. Bir anda 2 aile 2 anne 2 baba, sayısı belirsiz kardeşler derken bir de bağın koparilamadigi eski eş hayatı sıkıntılara boğabilir. O yüzden en azından eskiyle hiç bir şekilde bağ olmamalı.
10 Yorumla
+1 yılO degil de ben bu ikiyile bayiliyom kiz cok tatli seker 🫠
11 Yorumla- +1 yıl
evet cidden 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanmış insanlara kusurlu olarak bakmamak lazım. Bir önce ki evliğini yürüyememiş, anlaşamamış ve hiç anlaşılmamış olabilir. Anlamak şans vermek lazım. Ben ciddi düşünürdüm.
10 Yorumla
+1 yılTakılmak lafı her yaşa uymuyor. Ayrıca kişinin boşanmış ya da bekar olması beni ilgilendiren bir durum değil. Olmamış yapamamış boşanmıştır. Aramızdaki iletişime ve bağa bakarım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. İlk evliliğim olacağı için ailem karşı çıka bilir.(🇦🇿) bakış açısı, kültür farkı birtakım şeyler vs. Ama net bir kararım yok hayatımda böyle birisi olmadığı için bu konuda hiç düşünmedim.
10 YorumlaBoşanmış olması o kişinin eksik ya da uzak durulması gereken biri olduğu anlamına gelmez benim için. Ben kalbine, karakterine ve bana olan tavırlarına bakarım. Gerisi önemsiz.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Ben düşünmem sebebi ise hiçbir şey yaşamamış etmemiş biriyim kendim gibi bir şey yaşamamış etmemiş birisini isterim ve bu benim hakkımdır hâlâ da bekliyorum kaderimde ki insanı
10 YorumlaBenimle tanışmadan önce ne yaşadıysa bilsem de çok önemli değil, hakiki manada bana değer verip sevgisini hissettiriyorsa her anlamda hayat arkadaşım olabilir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılGeneli takılmalık düşünür. Lakin ciddi düşünenlerde yok değil.
Tamamen karakter meselesi
20 Yorumla Merhabalar
Dahada ciddi düşünülür ama boşanmış ve çocuğu varsa çocuğu olmayan biri için bu zor bir durum ama10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılNeden olmasın?
Bu insanların illa evlenmiş boşanmış veya dul birileri ile evlenme zorunluluğu yok ki?
Bekar kişiler de bu tercihi yapabilir.10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı. Hissettiğim şeyden ve karşımdakinin doğru kişi olduğundan emin olduğum takdirde takılacağım bi konu degil bu..
10 Yorumla
+1 yılBen de evlenip ayrılmış biri olarak evet yeniden düşünürüm. Evlenip boşanmışsak kötü biri olduğumuz anlamına gelmez
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCiddi düşünülür, ama düşünen bulurmusun, meçhul. Valla ben denk gelmedim. Ne kadar abaza se*s manyakları varsa, hatta evli ve se*s manyakları karşıma çıktı. Umudumu yitirmek üzereyim. i, ama Allahtan umut kesilmez
10 Yorumla
+1 yıl1 kez boşanmış biri neden 2. Kez boşanmasın diyerek bu kumar masasına oturup nafakayla boğuşmayı göze almam umurumda bile değil.
10 Yorumla
+1 yılAçıkçası hiç evlenmemiş biri için zor olabilir ama çocuğu yoksa evet varsa sıkıntı eski eşiyle görüşme durumu olabilir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hic kimse takilmalik degildir. Düsünürüm bende bosandim.
10 Yorumladüşünülebilir sen her şeyiyle kabul ediyorsan
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılDurum şu ki ne düşünüp napacağını o durum da bilemezsin
10 Yorumla
+1 yılBoşanmış birine teklif ettim bekar olarak kabul etmedi
10 YorumlaTabiki düşünülür boşanmışsa ne olmuş normal bir durum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Anlaşma ve güven sağlandığı sürece tabiki düşünülür
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Boşanmış yani olması çok da bence bir sorun olması gerekmiyor karakterle ilgili bir sorun bu
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bekar biriyle evlenmiş olsa bile geleceği olmaz... Kendisi gibi boşanmış birine babası lazım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Büyük konuşmak istemiyorum. Böyle bir şey düşünmek ve yaşamak istemem. Bana göre değil.
10 Yorumla
+1 yılNeden boşanmış biriyle ciddi düşünülmesin bunun mantığını bilen varsa bana da anlatsın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılTabiki düşünülür ama şartlar eşit olmalı.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 363 cevap paylaştı.
+1 yılAçıkçası böyle bir durum ile karşılaşmadığım için objektif açıdan bir cevap veremem.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılGönül davası bu işler elbette düşünürdüm, yeterki iyi bir insan olsun.
10 Yorumla
+1 yılBüyük konuşmak istemiyorum ama düşünmem de görüşmem de.
10 Yorumla
+1 yılDüşünürüm yeterki o enerjiyi güveni samimiyeti alayim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılTabiki düşünürüm düşündüm istemedi ayrıldık şimdi geri geldi bu sefer ben istemedim
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılDüşünülür tabi boşanma sebebini de öz önünde bulundurarak
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılİlk defa evleneceksem düşünmem, ikinci defa evleneceksem belki olabilir
10 Yorumla
+1 yılYaşça büyük ve tecrübeli insanlar ciddi düşünürler bence.
Ayrıca bu iş sevgi ve güvene bağlı.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılKişiden kişiye değişir ama büyük çoğunluk takılmalık düşünür
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir sürü boşanmış kadın ve erkek arkadaşım var. Bir çoğu da ikinci evliliklerini yaptılar. İçlerinde eşinin ilk evliliği olan da çok var.
10 Yorumla
+1 yılBence düşünülür evlendi diye ayrimmi yapılmalı
21 Yorumla- +1 yıl
Yapan vardır, var. Soruya gelen görüşlerin arasında da :)
- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
+1 yılOda insan ama erkeklerin yüzde 96 su kullanmak için öyle davranır
10 Yorumla Bunu hiç sormamış sayıyorum seni 😂
14 Yorumla- +1 yıl
Neden ki 😅
- +1 yıl
Bazı konularda eski kafalıyım :D sorular zaten laf olsun torba dolsun misali.
+1 yılneden düşünülmesin ki...
hayat bu yarın senin başına da gelebilir bu hayatta her şey var
10 Yorumla- Devamını Gör (42)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne