Sürekli kadinlar emir veriyor erkekler artık bana emir vermiyor 2-3 çok güzel ama 4 gün sıkılıyorum yanii - nerde Alfa erkekler nerde- burada yazanları ciddiye almıyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 1 yıl
Gercek alfa erkek ne emir alır, ne de emir verir... En doğrusu bir ekip gibi her iki tarafın fikir beyan etmesi ve akabinde uyumlu bir şekilde ilişkiye devam ederken her iki tarafın da zevkleri, hobileri, ideolojik benzerlikleri, idealleri ve eğlence anlayışı gibi konular iyice yerine otursun ve ilişki kendi kendini büyütecek stabiliteye gelsin. Zaten bu karakter tiplemelerini ortaya sürenler, maskulistler, feministler, sözde ilişki koçları (bu işin egitimini almış ilişki terapistleri kapsam dışındadır) aslında toksik ilişkilerin meydana gelmesine sebep olan gruplar arasındadır
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Burada alfa erkekler, sadece sayımız azaldı, iki uç kızdan ilgi almak için köpeğe köleye dönüşen karakter ve gurur yoksunları sıktı artık, bizim adımızı çıkardılar.
02 Yorumla- Soran1 yıl
Kskekel gerçekten yaa
- Cevap sahibi1 yıl
Olsun var alfa erkekler merak etme bulursun, yeter ki ezik betalara yüz verme, zoru zoruna aldıkları ilgiyi gerçek ve öz zannederek bize tavır yapıyorlar sonra.
Yapay Zeka Cevapladı

Fenomen
1 yıl
Güçlü, enerjik ve eğlenceli bir flörtöz olarak buradayım! 😎 Ah canım, alfa erkekleri arıyorsun ama biliyorsun ki klasik tarzlar değişti. Artık iletişim, eşitlik ve anlayış ön planda. Belki de aradığın o kadar da uzakta değildir. Yeter ki sen kendin ol, doğru kişi seni bulsun. Ve unutma, güç ve kontrol aslında bir ilişkide iki tarafa da ait olmalı, yani biraz emir vermek, biraz da emir almaktan zarar gelmez! 😉✌️ Unutma, ilişkilerde denge hep daha tatlı sonuçlar verir. Kendi alfanı yaratmaya ne dersin?
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
24Cevap
- 1 yıl
Türkiyede erkekler kızların gözüne gireyim çağdaş modern Batı’lı gibi gözükeyim derken baya baya gay olmuşlar🤣🤣 yazık zavallı ibişlere
11 Yorumla- Soran1 yıl
Ay evet çildirirçeğim
- 1 yıl
Sert erkekten kastın. Sana bağırıp çağıran, küfür eden mi? Bana öylesi denk gelmişti ve korkunçtu
019 Yorumla- 1 yıl
tabi ki hayır kendisini yönlendiren boyun eğmeyen
- Soran1 yıl
Öyle değil kadinin her dediğini değilde herşeyi kendi yöneten kadina değilde kendi ayarlamasi yaa böyle ciddi olucak herşeyi şaka almayacak çoluk gibi hiç olmayacak kadini yönetecek eğer bir kadin erkek yönetiyorsa o erkeğin tek amaçi yatakdir ve kadinin kölesi olur kadinda her istediği yaptir ona Alfa olucak sürekli sürekli yeni fikirler - daha da varda aklima gelmiyor
- Soran1 yıl
Yani araştir derim sert erkeği en azindan hedefin bu olsun sert erkeler kadina vurmaz asla
- 1 yıl
aklına gelmesine gerek yok tam tanımlamışsın :) çekip çevirecek adam arıyorsun ama alfaların çoğu genelde sağlayıcı olur ama aldatabilirde
- Soran1 yıl
@Alpagu1919 yok işte böyle erkek yokkk
- 1 yıl
var var sen denk gelmiyorsun.
- Soran1 yıl
@Alpagu1919 bulurum yaaaaa bulurummmm
- 1 yıl
bulursun merak etme sen kaya gibi erkek istiyorsun mızmızlanmayan
- Soran1 yıl
@Alpagu1919 istiyorum tabi ve genellikle korku salsin heryeree
- 1 yıl
korkudan kasıt nedir :)
- Soran1 yıl
@Alpagu1919 korkudan elini öpsünler koçamin
- 1 yıl
oho sen mafya istiyorsun sana boksör ya da dövüşçü lazım
- 1 yıl
Benim anlattığım adam herkese korku salıyor, bir çok yanlış yapıyor usulsüz iş korkudan kimse ona bir şey yapamıyor. Ya da arkası sağlam ama küfürbaz benimle yakınlaşmak istedi ben istemeyince. bana herkesin içinde bağırdi çağırdı. Dövmedi tabiki ama bağırdı çağırdı bu da. Bir siddet türü ama zampara aynı zamanda sana ayariyim minyon ve süslü biriysen beğenir genelde öyle tipleri seviyor
- Soran1 yıl
Yaaa nanim küfürbaz şiddet seven adam’i harbi sen çok tehlikeli manipüle ederler died sana hiçbir şekilde sana sert davranmazlar ama en sonda kaziği yersin
- 1 yıl
Bana çok sert davrandı zaten ama aklı hep bel altiydi adam çok zengin ve güçlü biri yakışıklı sayılabilecek biri karizmatik ama manyak işte korkudan onunla olamıyorum mesela bu sert ve güçlü oluşu beni de etkiliyor bir yandan nonoş efemine erkek bende sevmiyorum sert erkekler seksi de bu fazla haşin ve sert işte
- Soran1 yıl
Gerekmez öyle sert dediğimde delikanli sert olucak zengin miş fakirmiş umrumda değil sertliği farkli algilama işte
- 1 yıl
Aynen anlıyorum delikanlı olucak, Aynalı Tahir türün de ama böylesini bulmakta zor iste benim ki şerefsizdii
- Soran1 yıl
Vallqha şerefsiz olucak benimki ama seninki oc yani sen napmişsin
- 1 yıl
Öylesi artık çok uzaklarda
- 1 yıl
Sert de olmasın naifde olmasın duruşundaki o dozu ayarlamayı bilen bir kafaya sahip olsun
03 Yorumla- Soran1 yıl
Aynen öyleeee ama ben sert istiyorum 🙄
- 1 yıl
Evet o tarz erkekler daha çekici daha erkeksi görünüyor ama birlikte yaşamak o kadarda keyifli değil haberin olsun, cehenneme çeviriyorlar insanın hayatını
- Soran1 yıl
Zeki ve kültürlü olursaaa olur bence delikanli olucak delikanli öyle pazardan seçmiyorum ben yatağa girdiğimde oc değil delikanli görmek istiyorum
- 1 yıl
Burada yazanları ciddiye almıyorsan neden burada soruyorsunn?
06 Yorumla- Soran1 yıl
Bendeki merak falcida yok o yüzden devam
- 1 yıl
Neyse kaç yaşındasın çözemediğim için sohbeti devam ettirmiyorum iyi geceler
- Soran1 yıl
2)6
- 1 yıl
🤨 şüpheli
- Soran1 yıl
🤔🤔🤔 acaba yaa gerçekten acaba
- 1 yıl
Acabaaa😑
Hanimci isteyen Bi kızla tartıştım sırf bu konu yüzünden bugün
08 Yorumla- Soran1 yıl
Kim hakli çikti tabikide kadin çünkü ağizlari baya laf yapar kadinlarin
- Soran1 yıl
Evet öyle öyle kadinlari geç gitsin sohbet bile etmeye değmez kadrinin kölesi her zaman yumuşak erkektir unutma
- Soran1 yıl
cemmerennnn - diye burada çocuk var şimdi onla burs konuşuyoruz oku gülmekten ölürsün yaa
- Soran1 yıl
Yaaa gülmekten öldüm git bunun kafasini değiştir yoksaa gerçekten ölücüm anlat lütfen yaa
- Soran1 yıl
Yaaa harbi anlat
- 11 ay
Peşinden koşa koşa gøtlerini kaldırdınız tabii erkek kendini prenses gibi hisseder.
00 Yorumla - 11 ay
Qhaha ortalik sizin yuzununuzden Yumusak erkekle doldu
00 Yorumla - 1 yıl
Alı üstü insan parçası herkes. Biri gider diğeri gelir
00 Yorumla - 1 yıl
Sert erkek gücünü size kullanıp adalet diye bağırmanıza akıllanmamanıza ne demeli peki
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 937 cevap paylaştı. Sen bana emir ver dicen. Yine senin sözünü tutup hanimci olmuş olacaklar. No paradoks ty 😁
00 YorumlaFeminizmi desteklerseniz olacağı buydu, mangal yakamayan adamlar var artık.
00 Yorumlaşuana kadar hep bu sek muhabbetinde takıldım 2 gün sonra kadınlar ilgilerini kesiyorlar kibar davranalım diyoruz ilhilenmiyorlar ne istiyorsunuz siz bizden la
01 Yorumla- Soran1 yıl
Özün ol yeterli gelene gidene merhaba de geç bu kadar
- 1 yıl
Benimde dikkatimi çekiyor bu durum kendi istegiylemi yapiyorlar yoksa pittik ugrunami anlamadım böyle bir erkek kendini koruyamaz yanındaki kızı nasıl korusun
00 Yorumla - 1 yıl
sen benim gibilere denk gelmiyorsun :) bana kimse emir veremez
00 Yorumla - 1 yıl
Erkek çok da adam yok
02 Yorumla- Soran1 yıl
Evet baya Baya yok
- 1 yıl
Tek takıl daha iyi
- 1 yıl
Sert erkek mi nasıl mesela sert
095 Yorumla- 1 yıl
Sert mizaçlı olmayan erkekler erkeksi değil mi
- 1 yıl
İlla tehditkar tipe sahip olması mı gerkeiyor
- Soran1 yıl
Sert erkek dediğin anlatiğin gibi değilkiii
- 1 yıl
Sert mizaçlı erkek yani
- 1 yıl
Sizin istediğiniz bu tehditkar bir tipe sahip olsuns temiz bir tipi olmasın istiyosunuz konuşma şekli kaba ses tonu kaba olsun istiyosunuz
- 1 yıl
Sert ekeek diye diye tipi de böyle olsun istiyosunuz
- Soran1 yıl
kadini yönetsin yeterli yani kadina erkek olduğunu ispat etsin anladin mi öyle vurmak dövmek erkek işi değil bir kadina yapisi sert oluçak sürekli erkek yapiçak kadin izliyeçek mesela Kadin istiyç ek erkek yapmiyaçak eğer bunu yaparsan aralikli aralikli yapmasi gerek bunlari
- 1 yıl
Tamam bunları bende yapabilirim mesela ama gelen geçen bana çirkinsin diyor benim gibi tiplere şans vereniniz olmadı ki
- 1 yıl
Biraz da benim gibi tiplere bakın diycem ama siz sert mizaçlı olmayan tehditkar tipe sahip olmayan canavar gibi tipe sahip olmayanların bunu yapamıycagını düşünüyordunuz
- 1 yıl
Sunuz
- 1 yıl
Yoksa ben ilişkide hep inşaa eden sorun halleden taraf olurum ben hep böyledim hala böyleyim azimliyimdir , hoşuma gider bu ama işte çirkin bulduğunuz için bakan yok
- Soran1 yıl
Gerçekten tatli bir tipsin evet yakişiklilik biraz var bunlari pek takma yakişikli istiyende ne bilim m@l genellikle sen çok orta tipsin ileride daha iyilerini aliçağina emrinin çünkü ileride kizlar yakişikli pek takmiyor
- 1 yıl
İlerisi umrumda değil ileri de ne anlamı kaldı ki
- 1 yıl
Bende 20 li yaslarımda istiyorum
- 1 yıl
Aha sende dedin sende yakışıklı bulmadın
- 1 yıl
Sende aynısın işte
- 1 yıl
Yakışıklı bulduğunuz tipler hep onlar bana gelince orta hallisin tamam kanka anladım sizi ve yine ben haklı çıktım benim gibi tipleri begenmiyosunuz hemde hicbiriniz
- 1 yıl
Tatlı tipleri beğenen olmaz acımasızsınız
- 1 yıl
Var ya kadın düşmanlığını en çok bu ülkeye lazım hakediyosunuz kadın düşmanlığını
- 1 yıl
Benim gibilere gelince ileri de he sizin canınız cehenneme
- 1 yıl
Keşke yok olsanız da yerinize benim gibileri beğenen kızlar gelse resmen lanet bir kadın milletisiniz
- 1 yıl
Ruhsuz yaratıklar sizi
- 1 yıl
İncellik te boşuna değil bu ülkede var bee
- 1 yıl
Erkek zevkinize sokim sizin
- Soran1 yıl
Ne alaka l@n ben hiç bir erkekle çikmiyorum ki şuna çikmayida düşünmüyorum bir erkekle el ele bile dokunmadim sen harbi altatilirain sana söylüm yakişikli erkek neyime yaa
- 1 yıl
Geneliniz böylesiniz diyorum sen değilsen bile geneliniz , ayrıca sende orta tiplisin dedin zaten biriniz de yakışıklı diyin en azından biriniz
- 1 yıl
Yorumumu sil ya
- 1 yıl
Sil yorumumu
- Soran1 yıl
Sen harbi kafayi siğrmisinin kiz kiz kiz boş ver kizi zengin misin zengin yap kendini o zaman kiz gelir
- 1 yıl
Sonra da erkekler prenses oldu dersiniz
- 1 yıl
Evet kafayı sıyırdım çünkü sevgili yapmak bu kadar zor olmamalıydı
- Soran1 yıl
Orta tip yakişikli değilim mi lan
- 1 yıl
Ama işte coğrafya kaderdir , sert mizaçlı ayı tipli değilsen çekici değilsin okaya bak canınız cehenneme umarım gün yüzü göremezsiniz
- 1 yıl
Sil yorumumu ya yazmadım say , kudurdum gece gece
- 1 yıl
Lan direkt yakışıklısın dersin
- 1 yıl
Az önce adam da söyledi sen tatlı tipsin dedi Kürtlere benzesen begnirler çekilirler dedi haklıymıs
- Soran1 yıl
Lütfen üzülme yaa sana kiyamam 😭 gerçekten üzür dilerim yaa lütfen canim açiyor şu an lütfen yaaa
- 1 yıl
Benim de canım acıyor kendi ülkemin kadınları tatlı erkekleri sevmiyor madem bana yer yon o zaman bende kadın düşmanıyım hadi bakalım
- Soran1 yıl
Sen git isponyol kizlar sana hayran kalir ayrica ben seni zaten beğenmiştim sen boşuna tripe girdin
- 1 yıl
Boşuna değil bu ülkede kadın düşmanlığı , benim gibilere gelince anca 5 10 yıl sonra oluyor he , benim gibiler genxliklerinde kız elde edemiycek var ya neyse ya niye çirkeflesiyosam daha
- 1 yıl
Artık bı bağım kalmadı , askerligi Ruslar için bile yaparım artık
- Soran1 yıl
Lütfen yaa biz seni seviyoruz Türklerin için sadece savaş ne yapacan farkli ülkelerdeee kixlar sana kurban olsun
- 1 yıl
Büyük ihtimalle 20 yasındasın yaşıtlarım beğenmez
- 1 yıl
🤣🤣 djdndb
- 1 yıl
Yok ya artık bu ülke için bişey yapasım yok kendimi ait hissetmiuorum sizin sayenizde
- 1 yıl
Doğru ama dimi 20 yaşındasın
- Soran1 yıl
Yaaa lütfen yaaa ❤️ ben seni gerçekten çok seviyorum sadece şuna ağrasifsin böyle yapma
- 1 yıl
20 sin ama dimi biseyi anlamış olucam ondan soruyorum
- Soran1 yıl
Yoook 28 yaşindayim
- 1 yıl
Yaş aralığın 18 24 diyor
- 1 yıl
18 sin
- Soran1 yıl
Fake hesapdan kafaya göre kurdum - bak şerefsiz bir tipin olsun yeterli kizlar pervane olur sana kizlarin o kadar tipe baktiğina bakmaa kendisini sünüdüreçek erkekleri çok severler
- 1 yıl
İşte bende bunu diyorum şerefsiz bir tipim olsun herkes bakar
- 1 yıl
Kısacası canınız cehenneme
- Soran1 yıl
Yaa öğren işteeee kibar erkek mide bulandiriçi
- 1 yıl
@Alpi23 Dr red phili biliyorum black phil blue Phil ama bana göre değil sert mizaçlı değilim serserik şerefsiz bir tip degilim
- 1 yıl
Lan yerine göre kibar olan erkekte ne sorun var tiple ne alakası var eli yüzü düzgün tipler sünepe mi sert olamazlar mı , bak oluyorum iste kızlarla bu şekilde pislik konusabiliyorum
- Soran1 yıl
Yaaa üf seninle mi üğraşaçamm giderim kahvemi içerim kitapimi okurum en azindan rahat rahat oturum yaa erkek yoksa bile ölmeyi beklerim ben bunusalmişim adam ila dolandirmak istiyor
- Soran1 yıl
Allah sana akil fikir versin veeee seni dolandirçak kadinlar versin ki onlar atlata bilesin
- 1 yıl
Kardeşim şerefsiz Bi tip olmayacaksin zaten adam gibi adam olacaksın ama çok kibar olmak iyi değil kizlar da melek değil bu kadar kibar efendi olmak kadinlar tarafından zayif karsilanir arada sertligini göstermen şart. Yeri geldi mi duruşunu gostereceksin. Masaya yumruğunu da vuracaksın. Bu şart. Kadinlar güçlü erkeklerden hoşlanır
- 1 yıl
Sende gün yüzü göremezsin umarım anıra geberirsin umarım dayak yiyerek
- 1 yıl
Benim gibilere gelince çirkinsin deyin anca 5 10 yıl sonra diyin ski kafalılar sizi
- 1 yıl
Ailecek geberirsiniz umarım
- 1 yıl
Nasıl bı ailede büyüyosanız artık
- 1 yıl
Kadın düşmanlığı boşuna artmıyor hakediyosunuz
- 1 yıl
@Alpi23 tamam onu da yaparız ama tipe göre karar veriyolar ve benim gibi tatlı tipleri beğenmiyolar diyorum
- 1 yıl
@Alpi23 tipime bakınca erkeksi bulmuyolar sorun bu
- Soran1 yıl
Kimse bana vuramaz zaten sen ne saniyorsunnn
- 1 yıl
Lan tipe göre karar veriyosunuz benim gibiler anca 35 40 yaşında kız elde edixek umarım o zamana kadar vizem çıkar sizden hayır gelmiycek belli , savaş çıksa yine gelmem buraya ama işte vizem daha çıkmadı
- 1 yıl
Tatlı erkeklerin bunları yapamıycagını düşünüyosunuz sorun bu
- Soran1 yıl
Tipin iyi ama akil yok dostum akil
- 1 yıl
Akıl var akıl önzelik verdiğiniz tiplerden degilim
- 1 yıl
Onun sınırı yoksa ne dediğini anladım ama gerxekte öyle olmuyor defol git şimdi
- Soran1 yıl
Ülkende kal ülkende sen kimsin yaa bizim ülkemizde kaçiyorsunuz
- 1 yıl
Ruslarda geliyo ölüm Antalya'ya işgal etmisler
- 1 yıl
Neyse daha konusmyaya gerek yok
- 1 yıl
@Alpi23 tamam kanka tamam yazma daha boş ver , senin tuzun kuru belli
- Soran1 yıl
Yaa senin göbeğinde yatacak çok kiz var ama sen gidiyorsun yakişikli erkek beğen kizlarla kendini bozmuşsun
- 1 yıl
@Alpi23 redphil diyorsun bir de senin gibi tipler kapışa gidiyor ülkede senin gibi tipler cinselliği elde ediyor
- 1 yıl
Evet ölüm çünkü yakışıklı bulunmak önemli ve yakışıklı bulunan erkeklerle yatıyorlar ćabuk kabul ediyorlar bak bir kez daha çirkinsin diyosun aw
- 1 yıl
Sen yazma daha ya cidden
- 1 yıl
Yakışıklı bulduğunuz tipler ayı gibi yaratık gibi en güzel kızlsr da onlarda
- 1 yıl
Defol ya dalga geçiyor bir de
- Soran1 yıl
Offf senin o penisiniii kizlar yesin kurban olsun penisineee
- 1 yıl
Tipten daha önemli şeyler var maskülen bir erkek gibi davranmayı içsellestirmen lazım önce. Önce kadınlara öfkelenmeyi Bi bırak. stoik ol biraz. Umursama bu kadar kadınlarin tercihini. Sen kendinin en iyi versiyonu ol zaten gelir kadın sana. Kadinlar onu tercih etmiş bunu tercih etmiş boş işler bunlar kimi tercih ederse etsinle4.
- 1 yıl
@Alpi23 boş boş bu dediklerin boş hep boş beleş tiplere bakıyorlsr stoacılıkmış maskülenmis boş bunlar
- 1 yıl
@Alpi23 senin tipin müsait tabi kız elde etmeye büyük ihtimalle sevgilin var senin
- 1 yıl
Tipe bakmıyorlar demedim bakıyorlar zaten ama tipten daha önemli şeyler de var. Tipi çok iyi olup Bi halt bilmeyen ve boşta duran Bi sürü erkek var. Tiple kızı ilk başta hadi etkiledin sonra ne olacak? Tipin iyi diye sürekli istemez seni. Maskülen enerjin duruşun tavırların erkek gibi olmazsan etkilenmesi uzun surmez bırakılır erkek tipi isterse süper olsun. Mesela Serenay sarikaya kerem bursini bırakıp cem yılmaza gitti
Bi kerem bursine bak bi cem yilmaza
Her şey tip mi buradan anlarsin
- 1 yıl
@Alpi23 o maskülenlik bende dr var ama tipimden dolayı yok sanıyorlar ve tipten hiç yaklasmıyorlar
- 1 yıl
@Alpi23 sen kızlar tadına bakamya git boş ver yazma daha sen şanslısın
- 1 yıl
@Alpi23 o dedikleri bende de var ama tipimden hemen eliyolar şerefsiz bir tipe sahip olman gerek sert mizaçlı, mesela sen sert mizaçlısın
- 1 yıl
@Alpi23 sen kız becermeye git knk dediklerin boş
Aşk İlişkileri konusunda 318 cevap paylaştı. Hiçbir kadın bana emir veremez annem dışında
013 Yorumla- Soran1 yıl
Sence olurum senle ben fotoğraf çok iyi yaa
- Soran1 yıl
Yani kix arkadaşin yoksa olur
- Soran1 yıl
O zaman olur gibi yaa
- Soran1 yıl
Olur gibi yarin gelebilirmişim müsait misin çekirdek kola yapiçağiz arkadaşlarla istersen gel
- Soran1 yıl
Esenler
- Soran1 yıl
Yaaa boş ver yaaa gerçekten
- 1 yıl
Millet iyice yumuşak olmuş fnfkjf
03 Yorumla- Soran1 yıl
Evet baya bay
- 1 yıl
Yaş kaç
- 1 yıl
İstersen 3kl3 tanışalım
- 1 yıl
Hala bana denk gelememiş olman üzücü
02 Yorumla- Soran1 yıl
Yaaaa
- 1 yıl
Benim için değil senin için üzücü.
- Gizli Üye(25-29)1 yıl
Ben de galiba prensesim😂
04 Yorumla- Soran1 yıl
Ohaaaa nasil yaniiii
- Cevap sahibi1 yıl
Yani kontrol ve hakimiyetin kadında olması gibi
Biraz daha naifim ve söz dinlerim anlaşırım da bence kadınlarla inatlaşmam da 😂 - Soran1 yıl
Kölesin sen kölee yaa
- Cevap sahibi1 yıl
Olabilir efendim :D
- Gizli Üye(30-35)1 yıl
Sus sus bakim doğru yatağa kes sesini bakim?
04 Yorumla- Soran1 yıl
Heee işte böyleee
- Cevap sahibi1 yıl
Kes bakim. Nerde kalıyosun cabuk ccp ver bakim
- Soran1 yıl
Sikildimm ya geçç
- Cevap sahibi1 yıl
Hadi hadi sıkılma bak nerde yaşıyorsun çabuk bana geliyorsun bu gece bendesin
Aşk İlişkileri konusunda 40,5b cevap paylaştı. İşin zır nesli tükendi
00 YorumlaArtık erkekler siklemiyor cunku
06 Yorumla- Soran1 yıl
Neyi mesala
- Soran1 yıl
Çokta hastasiyim bende ne galeri varsa görsünler
- Soran1 yıl
Sen varsin yaa
- 1 yıl
Bırak bu ayakları.
06 Yorumla- Soran1 yıl
Neden bu ayaklari birakalim yeter usandim yaa
- 1 yıl
Embsillerin kanını emip emip sonra erkeklere sallamayın burada. Alfa, kerizden beslenen tiple napsin.
- Soran1 yıl
Ben mi yani ne. Alaka yaa benim işim sadece her zaman yumuşakça değil sert yapmasi gerekiyor diyorum
- 1 yıl
Okey.
- Soran1 yıl
Harbi paranoyaksin sen
- Soran1 yıl
😂😂😁
- 1 yıl
😆😆😆
01 Yorumla- Soran1 yıl
Ne yapabilir çare var mi bizim kol ataçağix
Disarda benim 🤝 yatakta onun dediği
03 Yorumla- Soran1 yıl