Aşk İlişkileri Bir erkek 52 beden bir kadını niye sever? hatsanati41 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kadın çook kilolu 130 kilo ve kendini beğenmiş Böyle bir kadını beğenen erkek hakkında ne düşünüyorsunuz? Bir erkek 52 beden bir kadını niye sever? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
beyazorkidem Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı. Kız mika 2 senedir kadın onu bile seven erkek var 52 bedeni niye sevmesinler 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,7b cevap paylaştı. Sapıktır 0 0 Yorumla
Reisha Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl fantezi diyebilirim sadece ama arkadaşlığı yani tanisikligi varsa o şekilde begeniyorsa hislerinin samimi olduğunu düşünürüm. 0 3 Yorumla sendekiben123 +1 yıl Kalp sevdi mi beden kaç olursa olsun Yorumla Reisha +1 yıl @sendekiben123 burada da varsın 😂 Yorumla sendekiben123 +1 yıl 😂😂 Yorumla
realphoenixx Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ya kilolu kadın fetisi vardır ya da kolay seks yailabilcek oldugundandir 0 0 Yorumla
pythonsibersecurty19 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl mini pileli etek giyerse niye sevmeyeyim kilolulara daha iyi yakışıyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Doğal ve doğurgan buluyodur 0 2 Yorumla hatsanati41 +1 yıl 44 olsa neyse 52 beden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dış görünüşe göre yargılama bence o da bi insan kalbi var belki çok tatlı bir kadındır bilemeyiz ki Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kilolulari kimse sevmez 0 1 Yorumla hatsanati41 +1 yıl maalesef öyle ama bunu tercih edenler var ben özgüvensiz olmalarına bağlıyorum tabiki bilemem Yorumla
ZephyrKoch Takip Et Xper 4 Yaş: 20 +1 yıl Bazı erkekler kilolu seviyor. 0 2 Yorumla hatsanati41 +1 yıl Ama obez Yorumla ZephyrKoch +1 yıl Huylarına bakıyordur ya da gerçek yüzünü görmemiştir kişilik olrk. Yorumla
Ceryancı_Oğlak Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl öyle seviyordur zevkler ve renkler tartışılmaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kız mika 2 senedir kadın onu bile seven erkek var 52 bedeni niye sevmesinler
Sapıktır
fantezi diyebilirim sadece ama arkadaşlığı yani tanisikligi varsa o şekilde begeniyorsa hislerinin samimi olduğunu düşünürüm.
Kalp sevdi mi beden kaç olursa olsun
@sendekiben123 burada da varsın 😂
😂😂
Ya kilolu kadın fetisi vardır ya da kolay seks yailabilcek oldugundandir
mini pileli etek giyerse niye sevmeyeyim kilolulara daha iyi yakışıyor
Eski sevgilim 170 kiloydu benim gibi şişmanları seviyordur o da
52🙄🤔 sevmiştir🤷♀️
Erkek 150 kg dur
Büyük ihtimalle cinsellik içindir
Doğal ve doğurgan buluyodur
44 olsa neyse 52 beden
Dış görünüşe göre yargılama bence o da bi insan kalbi var belki çok tatlı bir kadındır bilemeyiz ki
Kilolulari kimse sevmez
maalesef öyle ama bunu tercih edenler var ben özgüvensiz olmalarına bağlıyorum tabiki bilemem
Bazı erkekler kilolu seviyor.
Ama obez
Huylarına bakıyordur ya da gerçek yüzünü görmemiştir kişilik olrk.
Zevk meselesi
öyle seviyordur zevkler ve renkler tartışılmaz
Malın önde gidenidir