kası seviyorlar doğru ve olsa hayır demezler ama daha çok sevdikleri bir şey var o da öz güven (kibir değil bu 2 si hem erkekler hem kadınlar tarafından çok karıştırılıyor misal * erkek dediğimiz kişi aslında öz güvenli değil gamsız ve umursamaz seni umursamadığı içinde istediğini istediği gibi söyleyebiliyor, ne isterse onu yapıyor sende bunu öz güven zannediyorsun rahatlığının sebebi kendine güveni değil umursamazlığı) şimdi eğer göbekliysen (zira bi kaç sene evvel aldığım sinir ilaçlarından dolayı bende de vardı erittim çok şükür) yine seni sevebilirler ve yine senle birlikte olurlar ama o göbeği eritip bir de vücut yaparsan hem sevdikleri hemde istedikleri adam olursun, ayrıca bu seninde öz güvenini artırır ki bu da bonustur.
O bok cuvallarında tamam para var sanıyorlarda ondan oysa bi bakıyorlar adamın osuruğuyla bile baş edilemeyince geri çekiliyorlar sonra seks hayatına bakıyorlar adamın aleti o bok dolu göbeğin altında kaybolmuş bide onu bulmaya çalışıyorlar bulamayınca o iş orada sonlanıyor ne isiniz var ya osuruk deposu gibi adamlarla parası pulu batsın doya doya a. mımı * adamla işim olmaz ben kız olsam
Hemen Bi kadınlara saldırı. Bu nedir arkadaş ya kızlar bile yapmış bunu. Ayıp be! Neden şunu düşünemiyorsunuz, kaslı erkek ilgi görüyor bu yüzdende karakter yetmezliği hastalığına yakalanıyor. Geneli böyle. İçindeyim yahu biliyorum. Ee kızı üzüyor. Kadın çiçek gibidir sulamazsan solar. Sevgiyi bulamadığı yerde duramaz. Başlarım kasına sıxpack ıne! Dış görünüşün bir halt etmediğini anlayıp sevgiye gitmiş olamaz mı yani?
Yoo ben göbekli seviyorum ama çok büyük göbekli değil haffi göbekli bende kendime inanamıyorum ama bana çok tatlı geliyor ilerde sevgilim ya da evlenecegim kişinin haffi göbeğinin olmasını isterim yoksa da güzel yemekler yapıp ona göbek yaptırdım. ayy böyle gobusunu sevicem 😂 ..
Biraz gerçek dünyaya bakılırsa hayallerden uzaklaşıyorlar herhalde ve genelde cüzdan , üstü araba anahtarı ve ters dönmüş bir cep telefonu olan kişidir onlar. He unutmadan tabii üstüne bir beden küçük gelen ve paçasını özenle kestirmiş daraltmış ayağında babet çorap olmadan dışarıya adım atmayan erkeklerdir. Eh haliyle oldukça maçı ve hanzo diyebiliriz. Basit kızlar genelde buralardalar işte. Göbek olmayadabilir.
Kaslı takıntım yok ama vücut yaptım diye kendini çok bir şey sanan erkektense ben de göbüşü olan erkeği tercih ederim. Hoş, buna rağmen de kilolu bir sevgilim hiç olmadı. 😂Galiba öylesi denk geldi.
Kadınları tipe önem verdiği kadar öz güvene korkusuz olmalarına ERKEK olmalarına önem verir. Kendimden örnek verebilirim lise sondayım arkadaşım yakışıklı ve sağlam vücut bende salmışım :D Son sınıflarda güzel kız vardı onla burger yemeyi başaran kazananın istediğini yapacak gibi. falan 1 hafta o uğraştı olmadı ertesi hafta 3. gün beraber yemek yiyorduk :D
Haha çok doğru tespit. Çünkü kaslı erkek şımarık olur isteyeni çok olur sadık olmayabilir. Tamtersi ama göbekli erkeği beğenen olmaz güven verir sadık olur tatlı olur ondan göbekli erkekle sevgili olup kaslı olanla kaçamak yaparsın.