Genelde böyle oluyor gördüklerim üzerinden söyledim. Göbekli erkek seviyoruz onunla uyumak falan güzel diyorlar sonra bir bakmışsınız iyi fiziği olan bir erkeklerin kolları arasında onu seviyorum diyor 😂 sizce de yanılıyor muyuz?
Kadınlar neden göbekli erkek seviyoruz deyip kaslı erkek ile birlikte oluyor?
Bir kere şöyle ki aslında yalan değil aşırı derecede kaslı bir erkek bana çekici gelmiyor böyle tamam evet çok aşırı göbekli olmamalı ama birazcık bira göbeği şart birazcık ele gelecek ya böyle sıktığım zaman avuçlarının içini dolduracak hep kas olursa ben sevemem o adamı jdjfjd ayrıca belli yerlerde ses için kas değil göbek gerek djdhh
Kondisyonu iyi olan gücü iyi olan bir erkek her zaman her koşulda daha iyi bir tercih bunu karşımda ki insanlar sesi ile anlatıyordu 😂 zevk tabi göbekli erkekle mutluluklar diliyorum sana 😂
Yani aşırı kaslı erkek sevmem.. Kilolu da olsun demiyorum. Fit olması tercihimdir.. Hafif minik göbek oluyorsa sorun yok ama aşırı kilo zaten hastalık.. Keyifli günler..
Ben en net agizdan bu konuya aciklik getireyim kasli erkek seviyorlar hatta taparcasina hayran kaliyorlar benim kollarima ya da karin kaslarima dokunmak icin siraya giren dokunurken heyecan yapan islanan cok kiz oldu
bi kere fotoğraftakiler çok absürd. soldaki göbekli değil, morbid obez. sağdaki de ortalama bir erkekten çok daha fazla antrenmanlı. ayrıca "kaslı erkek" diyorsun da yanında kız gördüğün erkeklerin kaç tanesi gerçekten "kaslı" ? sadece kilolu değiller, o kadar
Bazı erkekler de şey yapıyor mesela Doğallıktan yanayız, En güzeli doğal diyip Botokslu yüzünün yarısını kaplayan dudaklara sahip kadınları seçiyor.. Ya da şişirilmiş boobslar 😅
Göbekli değil. Fazla kas oranı düşük, göbeği çıkık olmayan erkekler iyidir. Biz baklavasını sayacağımız erkekle birlikte olmak istiyoruz demeyiz (istisnalar hariç)
Bizim nasıl ilgimizi fiziksel görünümü hoş olan hanımefendiler çekiyorsa aynı durum kadınlar için de geçerli, onların da ilgisini fiziksel görünümü iyi olan erkekleri çekmesi normal bir durum.