Bazı grz... kalı kızlar ise bana çok fazla olduğunu söylediler. Ama ben de senin gibi düşündüm. Günde yüz kişiye yürüyenlerin olduğu yerde çok masumane
Tekliflerin hepsi tek kişiye yapıldığını sandığım da vay be erkekler de sevebiliyormus diye düşündüm. Ve kısa süre içerisinde 7 kere aynı kişiye teklif ettiğini düşündüğüm için gurursuzluk olarak algıladım ama öyle değilmiş.
Yaaaa cidden siz kadınlara söyleyecek laf bulamıyorum vallahi pes. Bir erkek sevdiği kıza defalarca teklif yapıp peşini bırakmadığı zaman erkeklerin gerçekten de sevebiliyor olduğunu düşünüp takdir ediyorsunuz bir yandan da o erkeğe gurursuz ve tacizci olarak nitelendiriyorsunuz
Allah kitap aşkına bu kadınlar kapatılsın ya. Siz kadınlar belki de Ademoğlunun başına gelmiş en büyük felaketsiniz yeminle var ya belki de böyledir. Zaten Hz adem Hz Havva yüzünden yasak elmayı yiyip cennetten kovulmuş. Bence kadınlar Hz Adem in de Ademoğullarının da başına gelmiş en büyük musibet olabilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence bir yerde durmak lazım ama seni 7’de durduran ne oldu diye sorabilir kız
5 yıl içerisinde 7 kişiye teklif yaptım işte
Aynı kişi değil yani
Soruda öyle bir ifade olmuş sanki yanlış anlamışım kusura bakma. Yani günde 100 kişiye yürüyenlerin olduğu yerde oldukça masumane geldi.
Bazı grz... kalı kızlar ise bana çok fazla olduğunu söylediler. Ama ben de senin gibi düşündüm. Günde yüz kişiye yürüyenlerin olduğu yerde çok masumane
Herkesin kendi düşüncesi tabii ama genel olarak yargılamayı seviyoruz oradan geliyor sanırım
7 kere red edilmişsin, sanki bu olay biraz gurursuzluk ve tacize girmeye başlamış gibi
Hep aynı kişiye değil ama farklı kişiler hepsi.
5 yıl içerisinde 7 kişiye teklif yaptım işte
Ah bende hepsi aynı kişi sanmıştım kusura bakma
Yok ya daha neler
Ben bir kıza sadece 1 kez teklif yaparım kabul etmezse bir daha ayağıma kapansa bile olmaz benim için
Aslında sorduğum soru sizin anladığınız şekilde anlaşılmaya da müsait. 7 kişinin farklı olduklarını belirtmem gerekirdi
Peki hepsinin farklı kişiler olduğunu öğrendiğiniz şekildeki cevabınız nedir?🙂
Tekliflerin hepsi tek kişiye yapıldığını sandığım da vay be erkekler de sevebiliyormus diye düşündüm. Ve kısa süre içerisinde 7 kere aynı kişiye teklif ettiğini düşündüğüm için gurursuzluk olarak algıladım ama öyle değilmiş.
Bence teklif etme yöntemini değiştirip biraz daha sabırlı ve ılımlı yaklaşmalisin bayan arkadaşlarımıza
Yaaaa cidden siz kadınlara söyleyecek laf bulamıyorum vallahi pes. Bir erkek sevdiği kıza defalarca teklif yapıp peşini bırakmadığı zaman erkeklerin gerçekten de sevebiliyor olduğunu düşünüp takdir ediyorsunuz bir yandan da o erkeğe gurursuz ve tacizci olarak nitelendiriyorsunuz
Allah kitap aşkına bu kadınlar kapatılsın ya. Siz kadınlar belki de Ademoğlunun başına gelmiş en büyük felaketsiniz yeminle var ya belki de böyledir. Zaten Hz adem Hz Havva yüzünden yasak elmayı yiyip cennetten kovulmuş. Bence kadınlar Hz Adem in de Ademoğullarının da başına gelmiş en büyük musibet olabilir
Neyse
Yap kalbin soğuyana kadar dene , o hissizlik geldiğinde kendini durdurursun zaten kafanda netlik olur
Ben her teklife açığım
Öyle değil, teklif yapar mısın 7 kez reddedilmiş olmana rağmen?
Hep reddedilmişsin ama seni beğenenleri de sen reddetmişsin
Seviyorsam evet 10 da 20 de tabi taciz etmeden
Anladım 🙂
Kaldı 4.035.425.201 kişi
👎👎
😂😂..