Sosyal medyayı biraz anlatın?

Sosyal medyayı biraz anlatın?
Sosyal medyada bu tarz beğeniler oldukça revaçta ve normal.. Kişiyi olduğundan daha gizemli ve çekici kılabiliyor.. Normalde asla popüler olamayacak insanların, bu mecralarda ilgi odağı olması da onları farklılaştırmaz bana göre.. Soytarı ata binince bey olmuyor, kamış ses çıkarınca ney olmuyor..
Kısacası çok önemli bulduğum bir şey değil.. Benim ne hissettiğim önemli..
"Birisini sadece sosyal medya ve sanal platformlardan beğenmek, hoşlanmak ya da görünüşünü beğenmek anlamına gelir. Bu durumda, o kişinin bana karşı, ilgi duyması elbette hoşuma gider; ama İnternet ortamında kimin gerçekten doğru, kimin gerçekten yanlış olduğunu bilmek imkân olmuyor. Bazı durumlarda sizden hoşlanan kişinin hayatında başka birisi, hatta evli birisi çıkabiliyor. Bu yüzden İnternet ortamında yaşanan bu durumların sağlıklı bir durumu olduğunu söyleyemem."
Hayır sanal ilişki sevmiyorum
Sanal ne sevilir ki
Evet haklısın. Gözlerine bakamadığın, kokusunu bilemediğin, tek yol telefon olan ve aldatılma ihtimali yüksek bir ilişkiyi kim ister ki? Sanal ilişki asosyallerin ya da özgüvensizlerin işidir bence. Ayrıca başlı başına sanal ilişki saçma bir şey zaten.
Sanmıyorum
Ben de sanmıyorum
Benim teşekkür ederim 🌷
Cevap
12Cevap
Sosyal medyadan daha tanımadan beğeni olmaz. bir anlık etkilenmiştir.
Yaşama şansı gibi bir şey mi :D
Öyle bir şeyler veya tanıma şansı gibi ghgdhjkk
Tamam yaşama şansı tanıyorum :D
Şansını zorlarsa bir ihtimal. Sksk
🌷 şansı zorlamak sksks
Uzak duruyorum genel olarak insanlardan.
İnsan değiller diye mi
İnsan olan nadir insan olduğu doğru ama tek neden bu da değil.
Anladım başka nedenlerde var …
Hayatımda biri var ve bunun dışında zor insanım.
Anladım güzel çok mutluluklar🎊😊
Benimde begenmem lazim icimin ısınmasi lazim
Eğer ki ilerleyen zamanlarda görüşmekten kaçınmayacaksa ve benimde beğendiğim biriyse bir ihtimal şans veririm. Uzak mesafe ilişkisi saçma geliyor ve bundan dolayı sık sık görüşmeyi tercih ederim maksat uzak mesafe değilde kısa bir süreliğine ikimizde farklı şehirlerde kalmak zorundaymışız ama görüşüyormuşuz gibi. Bunu istemezse ya da kaçınırsa şans vermem.
Sohbetin muhabbetim olmayan ve tanımadığın birine şans vermem
Yüz yüze tanıdığımız insanlarda sosyal medya kullanıyor fark etmez sosyal medya üzerinden beğenen birini, bende beğenirsem şans verebilirim.
Hmmmm enteresan
buyuk olasilikla sans vermem, sosyal medya cok sakincali beni fotografimdan falan begeniyorsa bircok kisiyi de begenmistir veya begenebilir riskli
Sanal veriler yetersiz
kesinlikle
Şans verdik de ne oldu? Sosyal medyadan yazan erkekle OLMAZ
Sanal hiç bir şeyden olmaz
Artık ilişkiler sosyal mecralardan başlıyor zaten dışarıda bir durakta ya da kafede ya da kütüphanede biri ile tanışmak diye bir şey kalmadı en iyi ihtimalle sapık yaftası ile rezil olursunuz.
Benim beğenmem daha önemli. Duygu hissediyorsam veririm.
Nasıl bir his
Seviyorsam yani.
Sosyal medyadan ozumu gormeyip dis gorunusumden hoslanan kisi ilgimi cekmez, cekemez. Birinin neden birini begendigi onemli bir detay, fiziksel ozelliklerimle on plana cikmak istemiyorum.
Sanaldan kaç defa konuştuğum kişiler oldu zaten kimseye güvenmiyorum sanalda herkesin amacı farklı anlayamıyorsun onun için en iyisi aynı şehirde yüz yüze biriyle tanışıp görüşmek
Artık bir çok şey online yaşandığı gibi ilişkiler de online yaşanmaya başladı, ancak şans verme kriteriniz için sosyal medyadan olması dışında daha öncelikli nüanslarınız olmalı. Önce arkadaş olmayı denemenizi öneririm. Unutmayın ki arkadaş dahi olamadığınız biriyle hiç bir şey olamazsınız.
Vermiştim bir kere olmadı, sosyal medyada beğenen biri tamamen kafasında hayal ettiğini beğeniyor aslında ve güven sorunu yaşıyor
Gerçek hayatta da olduğu gibi sosyal medyada da dikkat etmek lazım nasıl bir insan olduğuna ona göre de bakılır duyguya göre
Sosyal medyadan sevgili durumlarına karşıyım
Ben de
Hayır, sanal beğenileri ciddiye almıyorum özellikle erkekler her önüne gelenle şansını deniyor hangisi tutarsa😂
Yok ya sanal aşk tamamen saçmalık. Yakındaysa da instagramdan yazamaz çünkü burası küçük yer vs. Tamamen eziyet
Aynı şehirdeysek olabilir ama uyumlu olmak lazım denk olmak lazım tabi
Bende onu beğendiysem neden olmasın
Olabilir diyorsun
Aynen öyle belkii
Boş bir şey anlatılacak bi yanı yok bence
Sanal her şey Çok boş
Aynenn bak ilk defa seninle aynı fikirdeyim jdhdh
Ben değilim smsnns
🙄 öf illa gıcıklık yapacaksın yani djbdb
Gıcık değilim ki istememde yapamam 😏
Gıcıksın demedim ki gıcıklık yapıyosun dedim aynı fikirdeydik ama inkar ettin işte jdbdh
Seninle aynı fikirde olmak benim için bir mutluluk ;)
Öyle deme
Yaa tişikkirlerr 😌
Kimseye vermem herkesin kıçı başı ayrı oynuyor 😅
Sanal
sosyal medyada herkes güzel herkes yakışıklı 😄😄
Ama gerçekte …,
Kimseye güvenemem burada. Hayır vermem.
Her şey olasılıktır, sosyal medya olarak ayrım yapmıyorum..
Hoşlandım diyen bile oldu buluşmadan
Sanal hoşlantı
Samimi gelmiyor zaten
Kimse beğenmedi ki şans vereyim
Bekar olsam verirdim belki
Ben fake olduğunu düşünürüm
Sarmıyo be sıkılıyorum hemen
Olabilir neden olmasın
Düzgün biri ise neden olmasın
Onu iyice tanıdıktan sonra
Veririm ama adım atmam sadece izlerim
Güvenilir bulursam evet.
Kimse beni beğenmiyeah, öksüz öksüz takılıyeah.
Verdim pişmanım
Sanal pişmanlıktır diyorsun
Görüşmeden olmaz bence.
Görmeden olmaz
Sıkıntılı iş
Zor işler
Güvenirsem olur
Güven
Sosyal medyada olmaz yürümüyor
Olmazzz
Sanmıyorum ya
Ben de sanmıyorum