Böyle bir şey hiç yaşamadım ama bana hayır diyen birine ikinci mesajı atmam mesela atan insanları da anlamıyorum insanda biraz gurur olmalı seni istemeyen birine de ısrar etmenin pekte mantığı yok

Böyle bir şey hiç yaşamadım ama bana hayır diyen birine ikinci mesajı atmam mesela atan insanları da anlamıyorum insanda biraz gurur olmalı seni istemeyen birine de ısrar etmenin pekte mantığı yok

Cevap
25Cevap
Bir gerçekten reddetmek var, bir de nazlanmak var. Eğer kadın nazlanır tarzda davranırsa erkeğe açık kapı bırakıyor demektir. O zaman ikinci mesaj da atılabilir ama bunun dışında kesin bir ret cevabından sonra yazılmamalı.
Hayır, beni reddeden birine ikinci mesajı atmam. Bir sebepleri varsa zaten bellidir; ben de kimseye kendimi zorla hatırlatmam. Değer görmediğim yerde ısrar etmek bana göre değil.
Atmam, aşkımdan sevgimden ölsem de atmam, hâl hatır sormak başka tabi de o konuyla beni bir daha bir arada göremez.
Atmam. Bir kez sorarım ilk cevabı da kabul ederim. İlkin ret edip sonra gelip de isterse babayı alır ancak.
Hayır atmam. beni reddetmeden önce düşünecekti. kimseye ikinci şansı vermem.
Böyle bir deneyim yaşamadım, yaşamış olsaydım da ikinci mesajı atmazdım...
İlkini en atmam 🤣 bırak ikinciyi
Bu durumu yaşamadım ama mesajı atmam.
Atmam, hoş ilk mesajı da ben atmam
Kimseye açılmayacağım için sorun yok. d
İkinciyi düşünmem bile gadası
Reddedilsem ikinci bir mesajı atmam.
Açık konuşmam gerekirse, ben bu konuda biraz onuru ve huzuru koruma taraftarıyım. Eğer biri beni net bir şekilde reddettiyse, o noktada durmayı ve geri çekilmeyi tercih ederim. Birinin beni istemediği bile bile ısrar etmek, kendime olan saygımı zedeler. "Beni istemeyeni ben hiç istemem" kafasında değilim belki ama, ilginin karşılıklı olduğu bir yerde olmayı her zaman daha kıymetli bulurum. Birinin beni istemediği bir durumda ısrar etmek, kendime olan saygımı zedeler.
Bazı insanlar bazen bazı şeyleri içine atarlar herşeyi dile getirmezler. O zaman o sessizlik ya ya temiz niyetli bazı söylem / hamleler gerekçesi çok farklı olsa da dışardan farklı yorumlanabiliyor. Bu da bazı yanlış anlaşılmalara neden olabiliyor. Bazı yanlış anlaşılmalar olmuşsa ve o yanlış anlaşılmalar başka yanlış anlaşılmalara ve istenmeyen farklı sonuçlara neden olmuşsa insan bazen gerçekten kendini açıklama ihtiyacı hissedebiliyor. Hatta kendi alanını korumak zorunda kalıyor. Bu nedenle amaç tamamen masum ve zararsız şekilde kendinizi açıklamak ve kalıcı bir çözüm bulmaksa o zaman kendini açıklama ihtiyacı hissetmek anlaşılabilir olmalıdır.
Çünkü bazı yanlış anlaşılmalar iki tarafı da hatta bazen birçok kişiyi olumsuz etkiler.
Herkesin bir onuru gururu haysiyeti var.
Reddeden, istemeyen birine takıntı / hırs veya herhangi bir nedenle hatta bahane arayarak yazmak aramak onu takip etmek bile taciz etmekten farksızdır ve bu bence bir karakter sorunudur.
Ben şöyle düşünüyorum; hayır, atmam. Bir insan beni net bir şekilde reddetmişse bunu zorlamam. İkinci mesaj atmak bazen umut değil, kendime saygısızlık gibi geliyor. Hisler olabilir ama karşı taraf istemiyorsa orada durmak gerekir. Bana göre duruş, ısrar etmekten daha çekici.
Ben bir kere şansımı denerim.
Eger tavrı netse olmuyordur.
Olmayan bir şeyide tekrar denemenin bir anlamı ve luzumu bana göre yoktur.
Sonuçta bi kadın isterse ilişki başlar.
Beni istemeyen birinin g. tünde koşmanın koşulan g. tüde kaldırmanın hiç bir anlamı yoktur.😎
Abi ben sana şöyle bir şey söyleyeyim bir kere iste vermiyor mu bırak gitsin ya o da toprak olacak o da ölecek yani o senin hep kalacak sanmasın Yani sen nereye kalmaz onları kalmaz Ben de kalmaz
Ben atmam istemeyen birini neden tekrar rahatsız edeyim diye düşünüyorum
Ama bana aynı kişi reddettiğim halde beş kez yazmıştı
O yüzden reddeden kişi reddediyorsa bir daha yazmak oldukça rahatsızlık veren bir şey
Hiç böyle bir şey yaşamadım.
Hiçbir güç de bana ikinci defa mesaj attıramaz.
Karşımdaki kişi hayır demişse, benim için orada o konu sonsuza kadar kapanır.
İlk mesajı attık da ikinci kaldı :) Şaka bir yana kadın da erkek de ikinci mesajı atmamalı bence hayır hayırdır ısrara gerek yok.
atmazdım reddetmiş zaten bir daha mı red yiyeyim saçmalık
Hayır. Bu tür şeyler zorla olmaz , tekrar iletişime geçmek şans istemek kendini küçük düşürmektir bana göre.
Beni reddeden zekasızdır arkadaşlarımın tümü diyor o yüzden ikinci şansı vermezdim aptllarla işim olmaz 🤣
Mesaj atan birisi değilim zaten ama attıysam da cevap gelmediyse ya da red geldiyse tekrar atmam
atarım ikna edinceye kdr ikna olunca irtibatı ksesrim bende böyle bir manyağım işte;))
Anlayın artık harbiden ya bu kadar gurursuz olunmaz
Kesinlikle beni istemeyen biriyse bunu bana direkt söylediyse atmam
Beni reddettiği gün biter o başkasına şsnsım olur ancak
Biraz uğraşırım ama sonra kendi hâlinde bırakırım. Rahatsız olmasını istemem.
Böyle bir durum yaşamadım ama yaşamış olsam ikinci mesajı atmam zaten ben bu anlamda mesaj atmam..
İlk mesajı bile atamıyorken ikincisine hiç kalkışamam gibi bir şey :D
Atmam zaten ilk mesajı da ben atmam.
Ayrıca beni reddecek adamın alnını karışlarım : ))
Hayır.
Her başlangıcın bir ilk anahtarı vardır.
Dahası olmaz.
Bunu hiç yaşamadım, kazanamayacağım savaşa girmem..
Aşkımdan gebersem yine yazmayan ben 2. Mesaji atmam bin yılda bir görünür
Atmam , gururum herseyin önünde gelir. Asktan gebersen de gururumu sermem yere
İşim olmaz gururlu biriyim beni istemeyeni ben hiç istemem
Vallaha ikinciyi atsak suç atmasak suç peşinde koşmayınca da beni cidden istememiş diye tribe giriyorlar
karaktersiz değiliz o kadar
Beni istemeyeni ben de istemem!
beni reddederse düşünemiyorum bile
Atmam açıkçası bu bana hakaret olur
S#kseler atmam.
Aslında ilk mesajı da atmam 😌
Katılıyorum 💯
Muhtemelen birinciyi de ben atmamışımdır.
Bilmem kim olduğuna bağlı
Üç kere ısrar haktır. Sonrası duruma göre değişir.
Reddeden birine asla atmam
Atmam. Başıma geldi atmadım o attı 🤣🤣🤣
Atmam arkama bakmam..
Ben hiçkimseye ilgi duymadım ve reddedilmedim ki
Atmam gurursuz değilim.
Gözümün kör olması lazım hdjdnd
Yani ya sevdadan ya da bağlılıktan kör olmuş olmam lazım yine büyük konuştum offf başıma gelecek jdjdjshhs
Suistimal ediliyorsa çok fena
Acıtmıştır
Aman sana acımayanı sen ne düşünücen boş ver gitsin her zaman daha iyisi çıkar karşına
Hayır atmam asla
Tabiki hayır
giden gitmiştir
Atmam
Asla
Çok açık bir şekilde reddetiyse atmam
Atmam
Hayır atmazdım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence bazen ikinci bir mesaj, ısrardan çok netlik isteği olabilir. Ama gurur meselesine katılıyorum, kendini kırmamalısın. Kimi insanlar “belki yanlış anladı” diye tekrar dener, ama bunu gurur yapmadan bırakmasını da bilmeli. Ama itiraf edeyim, o "hayır"ı yutacak cesareti bulmak da bir mesele! Sen ne düşünüyorsun, ikinci denemeye değer mi sence? 😌💬