Erkek kardeşim sevgilimin üstüne atladı ne yapacağım ben şimdi?

Arkadaşlar 21 yaşındayım ve 19 yaşında bir erkek kardeşim var.Çok sinirli biri kardeşim.Birazda çok kavgacı laf söz dinlemeyen biri.Böyle kültürlü bir anne-baba ve aileden nasıl bu meydana geldi hayret ediyorum gerçekten.Aynı kendi gibi arkadaşları var bunun.Kendisinin aynı anda 3 kızla çıktığını biliyorum geçen sene.Bu ve bunun arkadaşları beni sevgilimle oturduğunuz semtteki alışveriş merkezinde kafede otururken görmüşler ve hani biz biraz yakın oturuyorduk.Biraz içiçeydik ama çok seviyoruz birbirimizi.Bu bizi görmüş ben farkında değilim sevgilimin 1 erkek arkadaşı ve onun kız arkadaşıda var.Kardeşim birden sevgilimin üstüne atladı arkadaşlarıda o sevgilimin yanındaki çocuğu dövüyorlar.Sevdiceğimin dudağı patladı yüzü şişti.Garsonlar ayırdı.Çocuk korktu gerçekten aşkım ben seni arıycam diyerek koşup gitttiler arkadaşıyla.Sonra güldü kardeşim ulan biraz delikanlı heriflerle çık ne lan bu süt bebesi dedi.Biz orda baya kavga ettik kardeşimle dua et ablamsın kız kardeşim olsan neler olurdu neler dedi.Ama çocuk aramadı beni ya telide açmıyor.Ayrıldımı acaba benden? Ne yapsam affeder beni?
Erkek kardeşim sevgilimin üstüne atladı ne yapacağım ben şimdi?