Abi ben ne yapacağım?

Yaklaşık 2 yıldır bir ilişkim vardı. Ayrılmaya yakın olduğumuz sıralar saçma şeyler üzerine kavga ediyorduk bende ilişkimize biraz ara verelim küçük bir duraksama gibi dedim baktım kız üzülüyor hiç vermeyelim dedim.

Bundan yaklaşık 2 hafta sonra ayrıldık sanırsam Pazar günüydü diyelimki bu tarih 12.09 olsun, 18.09 tarihinde'de Cumartesi günü benim bahsettiğim kız ve eski sevgilisi kafede buluşmuş. 21.09 gibi sınıftaki kız arkadaşlarım bahsettiğim kızla çıkıyo musunuz diye sordu bende hayır çıkmıyoruz ayrılalı 1 hafta falan oldu dedim böyle dedikten sonra bu arkadaşım haa iyi bari eski sevgilisiyle fotoğraf atmışlar Instagram'da yakın arkadaşlara dedi bunun ardından da 1 hafta çıktıklarını öğrendim.

Biraz kafa karıştırıcı olabilir ama burası özet niteliğinde;
yani biz ayrıldık o günün akşamında eski sevgilisiyle çıkıyor 1 hafta gibi bir süre birlikte oluyorlar sonra ayrılıyorlar
İlişkimiz 1. yılına yeni girdiğinde 1 2 arkadaş onunla cinsel anlamda beraber oldular gibi bişey demişti bende p*çlik yapıyorlar diye kulak asmadım bugün onu diyenlerden birisi bide sınıf arkadaşımla içmeye gittik aklıma geldi dayanamadım sordular ve böyle bir durum gerçekten var bu konu hakkında ne düşünmeliyim ne yapmalıyım? Gerçekten çok fazla kız arkadaşım oldu ama bu kız en çok sevdiğim ve hala seviyorum ki bu bana bu kadar koyuyor. Buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederim.
Abi ben ne yapacağım?