Sevgilim beni çok. Seviyor ama dışarda kim görse der ki bu kız buna nasıl bakmış yakın arkadaşım sen canım nasıl hala ilişkini sürdürebiliyorsun körmüsün daha iyileri varken neden hala sürdürüyorsun diyor yakın zamanda ailelerimiz de tanışacak asla benim tipim değil ama beni çok güzel seviyor beni anlıyor bana çok aşık ve bende ondan onla birlikteyim ve ilerde pişman Olur muyum bilmiyorum sizce arkadaşım haklı mı
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Senin ne hissettigin mühim eğer sen çekim hissetmiyorsan ayrıl ama arkadaşın dedi diye de ayrılmak çok saçma hareket senin hayatın sonuçta
Evet öyle arkadaşım dedi diye bırakmam ama bazen bakıyorum sevgilime içimden evet kız haklı diyorum sonra bana nasıl davrandığını görüyorum ve o içimdeki düşünce bir süreliğine kayboluyor
Zamana yayın derim fakat arkadaşınızın demesiyle soğumanız da garip olmuş
Soğumadım sadece emim olmak istiyorum öyle de yapacam
O zaman o arkadaşınızın dediği şeyler boş yere kafanızı kurcalamis arkadaşlığınızı gözden geçirmenizi öneririm çünkü genelde içi boş tavsiyeler veren kişiler sizi her anlamda mutsuz eder
Çocukluk arkadaşım kötülüğümü isticeğini sanmıyorum hiçte göremedim sadece benim daha iyileri olablir neden sen hala aynı erkrk te takılsın diyor
Kimseye körü körüne güvenme ama doğrudan istemese bile mentalitesi zayıfsa problem yaratabilir
Hm aynen ben bir düşüncem bu konuyu
Ya kardeşim bir arkadaşının lafıyla bile şu an dahi aklın bulanıyorsa senden uzun süreli iş olmaz zaten:
Aklımçok karışık her şey güzellik değil ama doğru kişi olduğuna emin olmak istiyorum
Bence ayrıl
Erkeği rahat birak
Sana kotu çocuk lazım
Kötü çocuklar üzen aglatanlar mi seviliyor
@Ahuuuuyld12 hayır bu kadın kadir kıymet bilmez
Böyle kişiler kötü çocuk sever
Ve hor görülmeyi
Kötü cocuktan kastın ne
@Ahuuuuyld12 kızı kullanan deger vermeyen manipulr eden erkek
Bunlar rahattır bu da kızı cildirtir
Bu kötü çocuk rolünü oynayıp sonradan pişman olaninida gördüm
@Ahuuuuyld12 pişman olup bir daha yapar
Kötü çocuk manipulqsyoncudur yalancidir
Kötü çocuk değil zaten kötü çocuk rolünü yapiyor
Beni çok seviyor bıraksam bile o bırakmaz ve sürekli bana sen gidersen böyle olurum öldürürüm kendimi flan diyip beni manipüle ediyor
Kafana göre kurup benim hakkımda yorum yapamazsın
Yok o kotu çocuk değil bildiğin ezik
Kendi değerini bilmeyene kimse değer vermez zaten
Soguman normal
Bir kadını vazgeçilmez hissettirirzen erkeği çekici bulmaz
Erkeğin kırmızı çizgileri olacak gerekirse tekmeyi vurucak
Senin en büyük hatan tipten dem vurmak
Diğer sorunları öne çıkarmazsan ben nereden anlaycam
Ona eziklik denmez aşk denir insan aşık olduğu insanı kaybetmekten korkar ondam bu düşünceye hep girer
Bir erkekte ikiside bulunmadığı için maalesef bizede sürekli seçmek kalıyor
Tekmeyi vurabilmek için öylesine bir ilişki yaşaman gerekir
Aşkla alakası yok
Ask insani gurursuz yapmaz
Ne aşıklar var vazgeçiyorlar
Neden? Çünkü her şeyden önce insan ve kendi değerleri var
Vazgeçilmez hissetirmeseyd8 seni
Sen ona aşık olurdun
Garibim sana iyi davranarak aşık edebilrcegini sanmis
Merak etme sen zaten şüphe ile yaklasiuordun
Yakında bicin biri seni kandırır
Sende tekmeyi vurursun
Nolucsk ezik kendisine saygısı olmayan birisi zatdn
Başka seçeneğin varsa takılı kalma
Nasıl yani
Başka yakışıklı ve sana iyi davranan erkek varsa bırak
Var ama bırakırsam pişman olmaz mıyım diye hep düşünüyorum
Pişman olabilirsin sevgin yoksa birak
Sevgim var ama terk etse umursamam bile
Degisikmis ama kimsenin sözünü dinleme kendi kararını kendin ver jajjdj ben de bir şey sorabilir miyim
Kimseyi dinlemekten değil ama kafam çok karışık net doğru kararlar vermiyorum bir süredir evet sorabilirsin
Ya o erkeğin senden daha iyisini bulup terk etmeyecegi ne malum. Soruma geçeyim Bir çocukla yüzleşmek amaçlı instadan konuştuk bana wpden yaz engelini kaldırıyorum dedi ben de yazmadım tekrar wpden yaz dedi yazmadim. Neyse daha sonra kendisi instadan dönüş yaptı sonra konuştuk yüzleştik falan iyi geceler diyip konuşmayı sonlandirdim. Daha sonra baktım ki beni tekrar engellemiş ve normalde herkese whatsapp profil fotoğrafını açmaz WhatsApp profilini herkese açmıştı. Yani ben fotosunu görmüyorum herkes görüyor ne demek istiyor sizce
(Bu arada kendisi çocuk ergen biri) Buradakiler şey dedi sana şey demek istemiş dediler bana nispet yapıyormuş herkese açıkmış bana kapaliymis
Evet o da var ama böyle bir düşüncesi olsaydı niye benle evlenmek istediğini söyleyip evlenme teklifi için hazırlık yapardı ki diyorum ya ayırca bana nasıl baktığını gördüm sen hiç senden gözünü alamayan biriyle saatler oturup konuştun mu bu öyleydi bir insan hiç mi kafasını çevirip dur biraz çevreme bakayım demez her buluştuğumuzda böyle
Senin soruna gelince sana inat dikkat çekmek için yapıyor bence hiç yüz verme eğlenilir ama vakit kaybı deymez ya da yeni avlara da çıkmış olablir
Erkekler çok rol yapıyor yine de sen bilirsin. Benim nasıl dikkatimi çekecek sizce
Oyuncuysa güzel oyuncu sanırım çekmiş ki zaten profil yoluyla engellemiş falan
Evet ketenpereye gelme dikkatli ol
Sevedebilir yani çocuğu da gommeliyim ben de sevince etrafima bakmam
Bilmiyorum artık girdim bir kumara umarım bok yoluna düşmem
İnşallah umarım ajsjsjsk yeni avlara çıkmış dedin ya bilemedim ben de benim olaydan sonra açtığını farkettim ama bilemem tabi
Yani iyi çocuk iyi aile terbiyesi almış ama bakalım çürük te çıkabilir
İnşallah yaa hiç pişman olmak istemiyorum bakalım bence yeni avi gibi geldi birine kendini göstermeye çalışıyor da olablir
Tam olarak konu ne
Nasıl kendini gösterecek peki birine
Sürekli profil fotosu değiştiriyorsa veyahut herkese açık profil instagram gönderi stori vs atıyorsa avda veya birinin ilgisini çekmek için çabadır
Sürekli fotoğrafını değiştirmiyor sadece sabit şekilde fotosu beni engelledikten sonra açtığını farkettim. instadan falan da hesabı gizli
Takipçi sayısı nasıl
Senden umudu kesmiş demek
Sadece erkek önerilere çıkıyor aramızda ki mevzu şöyle bitti beni kıskandırmak için kız kankasiyla bana oyun kurdular öyle bitti
Benden umudu kestiğini nasıl anladın ajsjdjd
Erkeğin kız kankası olmaz ki aşko sen akıllı kızsın başında o kız sorun çıkaracağını bile bile nasıl ilişkini sürdürdün
Umudu kesmeseydi şu an onla konuşuyor olurdunuz ergen bile olsa
Olursun hakli
Haklı