Boyum 175 Şu an 150 lik bir kızdan hoşlanıyorum arkadaşıma açtım bunu , Arkadaşımin boyu 1.80, Bana dedi ki kısa boylu kadınlardan uzak dur, kısa erkekleri hiç sevmezler , bu sana Arkadaş tavsiyesi bana güven dedi. En iyi arkadaşım bu arada o.
Haklı arkadaşın dediğini yap
Haksız
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Alakası yok. Sevgi boydan daha uzun bir şey. İnsanları beden ölçülerine değil yürek büyüklüğüne göre yargılamak gerek
Öyledir umarım
ne saçmasapan arkadaşlıklarınız varmış sizin, boya göre karakter analizi nedir, kaldı ki 150 birine 175 uzun bile gelir
Arkadaşım o kızlar takıntılı diyor uzak dur diyor.
sen kendin düşünemiyosun anladığım kadarıyla arkadasın karar verir senin adına sen bosver : D
İnternetten araştırdım , kısa boylu kızlar hep 190 erkekle le çıkarmış. Arkadaşımı doğruluyor yani. Kafam karıştı
bence o öyle değil, kısa kızlar kısa erkeklerleyken dikkat çekmiyo ya da uzun kızlar uzun erkeklerleyken dikkat çekmşyo ama bi taraf uzun bi taraf kısa olunca çoğu kişi bunun hakkında konuşuyor dedikodu yapıyor yani dikkat çekiyorlar çoğu öyle olmasa bile anlatabiliyor muyum
Farklı bir bakış açısı. Aslında tam araştırmak lazım. Yani safsata diyorsun bu olay?, inşallah öyledir ya.
bunu bu kadar büyütmen ilginç ama tanışırsın konuşursun sevmezsen kendi yolunuza gidersiniz niye taktın buna bu kadar
Boyum yüzünden beni begenmezse çok üzülürüm
Sevgi boy la posla bir tutuluyor ne kadar saçma birşey
Ne alakası var canım 150 lik kıza uzun gelirsin sen merak etme napacakmış 150 lik kız 180 ler 150 liği napsınlar 😅
Öyle demiyor ama arkadaşım. Bilmiyorum interntetten araştırdım biraz var böyle bir durum. Korkuyorum çok.
Senin boyun kaç mesela?
75
☺️
150 kızlar sizden daha takintiliymis işte bilmiyorum öyle diyor.
Neye dayanarak sizden daha takıntılılar da var dedin 😀Ben takıntılı değilim o konusa zaten 75 im e mümkünse 80 ideal olur 😁
Senin gibiler sonunda 173 adam bile kabul ediyor ama 150 kızlar öyle mi 180 altı olmazzz falan diyor
İnternetten araştırdım. Oyleymis. Arkadaşımda öyle diyor e öyle herhalde
Vay vay vay eeee ne de olsa 150 ler süperler onlar Nası kabul etsinler kısa kalırsın canım ya haklısın 😀🤣
Benim gibiler ve Sonunda 173 lik adam bile kabul ediyorlar? Hmm🙂 Ordan çözdünyani beni hemen kompleksli çocuğm benim ya 😄 takma kabul ederler 150 ler seni sıkıntı yapma kafanda 😅
Ne kızıyorsun senin gibiler derken kaba oldu farkındayım ama uzun boylu kızlar demek istemiştim özür dilerim. 150 de de hevesim yok , itici bir özellik ama sevince öyle olmuyor.
Şu an bu sorunu aşmam lazım.
Allah yardımcın olsun zor valla hayat sana karşı umursamaz davranıyor iyi akşamlar 🙂
Amin teşekkür ederim
Doğru diyor bu arada.
Eee ne yapayım? Kızdan uzak mı durayım?
Kardeş sen asosyal olduğun için bu tarz sitelerde 1.90 1.85 erkek arayan hobbitleri görüyorsun sürekli bu senin psikolojini bozmuş boyu kiloyu veya fiziksel herhangi birşeyin gerçek hayatta pek önemi olmuyor haberin olsun :D
Arkadaşımin dediğini söylüyorum ben. Ayrıca burası da hsyatin bir yansıması
Değil çok farklı inan buna.
arkadaşın çok mu uzun sanki mk
Benden uzun
Cok fark yok gerçi aynı gibiyiz. 2 cm uzun duruyor en fazla
5 cm işte az bişey uzundur sen kısasın da o uzun mu şimdi
5 cm gibi durmuyor cidden dik durduğumda aynı boyda oluyoruz
Oda ben uzunim demiyor zaten.
knk bende 170im en kötüsü benim
Kısaymis kanka. Ama olsun. benidme kimse sevmedi zaten. Senide muhtemelen sevmezler ama hayat kadından ibaret değil bizde mutlu olabiliriz kadinsiz da olsaj
175 olmak isterdim ayakkabısız
Çok da fark etmiyor. Ama 175 ile 180 fark etmeye başlıyor, çünkü psikolojik sinir 180. Ama 170 ile 175 arasında fark yok pek.
valla 170 lik kızlarla gözgöze olmak güzel değil çok kız var 168 falan 175 olsan fark belli ollur yine hiç yoktan iyi yani
yok sen seviyosan git konuş belki kabul eder
sen kısa değilsin ki
175 kısa ya
değil