İki Ahmak oturmuş konuşmuş. Konuştuğu kelâm ı dahi bilme den. Kesin bunlar dan biri kendini çok zeki ve bilge sanıyordur demiş iblis ve başlamış izlemeye onları Maria korku ve heyecanla Tanrı bizi izliyor demiş ve ileri de duran çınar ağacı nın dibini işaret parmağı ile göstermiş. Lila korku ve heyecan ile o yöne doğru bakmış. İleri de çınarın dibin deki heybetli ve kokunç iblis Ben sizin tanrınız değilim demiş Maria ve Lila Tanrı bize inanmıyor diyerek oturup ağlamışlar 😂😂
Hanımefendi siz ciddimisiniz? Trol değilsiniz değilmi? Haşa Allah görmüyormu ki birine sanamı inanır banamı diyorsunuz? Allah kalplerde olanıda açıktan olanıda çok iyi bilendir. Ne kadar boş bir cümle bu ya. Cidden siz çocukmusunuz?
Gayet ciddiyim. Resmen çocukça bir paylaşım. Hani bazı küçükler vardır ya "Allah beni sevmiyormu" gibisinden sözler söylerler. Sizde onun gibisiniz. Allah'ın herşeyi gördüğünden haberiniz yokmu?
İnsan bir beşerdir yani ölümlüdür herhangi bir cisim yaratma gücü yoktur cenabı Allah yaratır şekil verir ölçüye bağlar biz insanlarsa sadece seçim yaparız iyi seçersek ne ala kötüyü seçersek işte o zaman hem kendimize hem de çevremizdeki insanlara zulüm etmiş oluruz mesela oraya Allah bana mı buna mı inanır yazmışsın cenabı Allah çok büyük ve kutsal bir varlıktır bizim mahalle arkadaşımız değildir ondan hakkıyla korkmalı saygı duymalı ve onu hakkıyla sadece sevmeliyiz işin sonunda on sekiz bin alem kurmuş içindeki yarattıklarını tek tek sayıp saklamış ve yine bu alemlerin içinde yaşayanların rızıklarını sevinçlerini hüzünlerini mutluluklarını ve kaderlerini belli ve en güzel ölçüde takdire bağlamış bir güç hakkında konuşurken biraz ciddi ve saygılı olmanız senin de arkadaşının da hayrına olur sevgili kardeşim
En İyi Cevaplar