Nişanımızdan sonra sosyal medyada bir kaç paylaşım yapmıştı nişanlım benim hesaptan da yaparken akşam 8 9 gibi benim instaya eski sevgilim ses atıyor ağlayarak
Benim hatunda bunu dinliyor ve bizden olmaz başkasının göz yaşı varken ben yapamam dedi.
Ne yapmalıyım?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Eski sevgiline geri dön, evlenecek düzgün başka ve akıllı bir kız bulana kadar onunla takıl.
Takıl ne be
Varya şeytanın aklına gelmez ama hak ediyo , doğru dedin bak yıkılmıştım şu an tekrar bana bir amaç verdin
Oh olsun o zaman
@biradettubaa Sana göre hep oh olsun zaten
Zaten 2 kızın ahıyla sana olan olur
Nişanlını seviyorsan onu tekrar kazanmanın yollarına bak eskisinden bir hayır gelmez sana onu engelleyip nişanlınla ilgilen.
Ben onu zaten engelledim zaten fakeden takip ediyomuş ne biliyim ya sctı batırdı mutluluğumun içine etti
hakettiğini bulmuşsun
Bu düşmanlığınızın sebebi ney acaba
Eski sevgilin niye ağlıyor
Bana verdiğin sözler aşkımız sevgimiz yalan mıydı falan bir sürü şeye ağlıyordu işte
Demek ki senden hala ümidi var kızın
5 yıllık sevgilimdi , ama sevmiyordum şimdi ki nişanlım 5 aylık
5 ay çıkıp mı nişanlandınız yani
Evet onu gördüğümde her şey benim için netti
O zaman üzme kızı zaten seviyormuşsun durumu anlat senin için diğerinin bittiğini söyle o kızı kaybetme
Üzme kızı mı var üzüldü yapmak istemiyorum diyor orada 5 yıllık sevgilin varken beni unutmak için kullanıyorsun falan dedi
Haklı
Haklı falan değil onu unuttum ben bitti geçti nişanlımı seviyorum
O kızın gözünden öyle değil ama empati kur
Tamam işte ne yapmam lazım bu aşamada nasıl açıklayabilirim kendimi
Kendini affettirmek için elinden geleni yap işte
Affedilcek ne yaptım ben? Bitmiş bir ilişkiden sonra yenisine başladım suçum bu mu?
Ya o kız sana nasıl ulaşabiliyor? Bu kadar kolay ulaşılabilen bi adam mısın sen sinir ettin ya
Benim Instagram'ım sevgilimdeydi o da nişan fotomuzu paylaşmış hesabımı da herkese açık yapmış ondan sonra kız fakeden 6dk lık ağladığı sesi atmış sonra ortalık karıştı
İki kadın için de zor 5 yıllık ilişkiyi 5 ayda unutup nişanlanman o kadın için ayrı üzücü bunu öğrenen kız için ayrı üzücü
Benim için değil mi? Ben sıkılmıyor bunalmıyor muyum sanıyorsun? Herkes üstüme yürüyor kendim ailem dahil. Sıkıştım.
Tamam da sende bu kadar hızlı nasıl gidebiliyorsun gerçekten erkekler kapatılsın
Ben netim öyle bitti derse biter benim için cidden eski ilişkimi konuşmak istemiyorum ama bitiren oydu bende yoluma baktım
Of söyle o zaman zırlamasın belkide şu an ayrıldınız diye seviniyordur
Aldattığım için beni terk etti şimdi de yeni ilişkimi mahvetti cidden boka battım
Ya senin ben kızı aldattın diye mi ayrıldı
Evet ve hala bana yazıyor 5 ay olmuş ağlayarak mantıksız mantıksız işler
Bence sus sen
Bu mu yani? O kadar dinledin bende bir tavsiye vereceksin sandım düzgünce. Bu durumdan nasıl çıkabilirim?
adamsın sanmıştım ondan dinledim
Sen mi adamsın lan
Senden daha adamım
Ya hadi ordan zaten sinirim tepemde bi de sen gelme üstüme
Hak etmişsin diyelim
Bak halaa kızım sen beni çıldırtmak mı istiyosun gitmeyen bir ilişki bitti ve ben sevdiğim kadınla nişanlanıyordum ki bitiren kadın hayatımın içine etti. Anlıyor musun?
Sende o kadının hayatının içine etmişsin zamanla
5 yılda sadece el ele tutuştuk , ne yapacaktım? tutamadım kötü bir gece de ortam müsaitti kadının birisi (kadınlar kapatılsın) tabiri caizse üstüme atladı ve olanlar oldu. Özür diledim pişmanım dedim ama terk etti. Hala benden ne istiyor ne zırlıyor telefonda? tamam hata bendeydi ve terk etti daha ne istiyorya canımı mı
E diğeri de istemiyor seni şimdi
Evet bayan süper zekaaaaaaaaaaaaa evet. belirttiğin için teşekkür ederim. Sinirimi bozdun ya herkes zaten üstüme yürüyor bide randomdan yeriliyorum
Ne bk yiyeceksin demeye getirdim erkekler ne kadar aptal varlıklar ya. Gelişimini tamamlayamamış bide evlenecek
Anlamadık aynen sen çok zekisin , kadınlar ne kadar aptal ve kötücül onu da konuşalım mı? erkekle aldatmadım eski sevgilimi kadınla aldattım.
Seninle didişemicem çarpasım geliyor ağzına
Sen çarpana kadar 10 kahve içerim sonra da elini tutarım ben. d Didişemicem diyor yetiştirmediğin laf yok akşamdan beri
Bide benden ye istedim. Kızlar iyi sabretmiş sana katil edersin insanı.
Senden ne yiyorum? cidden bana tokat atabileceğini falan mı sanıyorsun sen. d kadınlar da şu hayal dünyasından çıksa da gerçeklerle yüzleşse
Sadece Tokat atacağımı mı sanıyorsun
Ya ne yaparsan yap ne yapabileceksin o cücük halinle?
Hayatında kadın dayağı yememiş ki nerden bilsin garibim
Kadın dayağı yiyecek bir erkek miyim sence? 1 84 90 95 kilo
Fikrim değişmedi
Ya görsen pısarsın elini kaldırmaya korkarsın fikrim değişmedi diyosun d
Tabi tabi
kadınların bücürlüğüyle orantılı oluyor cesaretleri , nerde bir yerden bitme var artist oluyor ama GÖRENE KADAR. d
Bi bu kadar yerin altında vardır ondan
Hayal dünyasında yaşıyorsunuz ondan
Oh olsun size
Cidden bu kadar kötü kalpli misin tuba?
Ben naptım sen iki kızı birden üzmüşsün