Güncellemeler
1 yıl
Senden nefret ediyorum diye yazasım var
Seviyormuş, çok hoşlanıyormuş, çok etkileniyormuş , çok yükseliyormuş, arkadaşça davranamazmış. Duygularını arzularını anlatmak istiyormuş. Sen beni kaldıramazsın uzak dur dedi. Tamam dedi ama çok özlüyorum. Sizce yazayım mı? Ben çok seviyorum onu.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Anladığım kadarıyla sadece seni libidosal anlamda etkileyici buluyor bu yüzden uzak durmanı istiyor duygusal bir beklentin var diye düşündüğü için
Yaklaşırsan günah benden gider gibi bir şey mi bu
Aynen öyle 👌🏻
Neden aşık numarası yaptı, ağlamaklı ses kayıtları attı, dayanamıyorum çok özledim diye anlayamıyorum ben
Yatağa atmak istediği için
Atamadı baktı kartları açık oynadı son şans , senden nefret ediyorum diye mesaj atasım var
İçinde kalmasın at daha iyilerine layıksın 🙌🏻
Ben saf gibi ne yazdım buna. Sana kırgım kızgın değilim , uzak dur derken sanırım kendinden koruyorsun beni haklısın. Zaten birbirimizin değişmesini beklemek yanlıştı. Ömür boyu başın sıkışırsa arkadaşınım ama sakın hayati bir durum olmadıkça asla benimle bir deha iletişime geçme diye tatlı ötesi bir veda yaptım. Kaç senelik arkadaşım buna görüldü attı ya.
Üzüldüm geçmiş olsun boş ver
Ya ayı oğlu ayı insan bir cümle yazmaz mu görüldü attı it
Sen iyi bi kızsın ben ciddi düşünmüyorum tadına bakar geçerim sana yazık olur demiş. En azından dürüst.
Kaç yıllık arkadaşım. Keşke bu moda hiç geçmeseydik ya üzüntüden ölücem, arkadaşlıkta bitti. Madem sadece derdi cinsellik neden duygusal gibi yaklaştı anlamıyorum
Yani sende düşün niyeti ciddi olsa zaten ne güzel konuşurdunuz. Niyet bozuk bence
Ben ona niyetin kötü gibi geliyor dedim. Öyle olsa gece gündüz çağırdığım an bana koşacak birileri ile olurdım, ben seni yıllardır tanıyorum, bir kahveye bile gelmedin demişti. Full rol desene
Belki sana karşı bişeyler hissetmiş olabilir ama şuanlık evlenmek gibi düşüncesi yoktur ondan ona atlamak istiyordur. Cinsel dürtüleri aklıyla kalbini ele geçirmiştir.
Ne gibi bir arzudan bahsediyor. Seni sonra kullanıp atacaksa hiç o toplara girmem bence
Benden mesaj gelince bile çok heyecanlanıyormuş, benle arası açılınca üzülüyormuş, sürekli sana yükseliyorum diyip duruyor. Ağlamaklı ses kayıtları ile hoşlanıyorum, çok özledim, dayanamıyorum diyen kendisiydi. Nasıl yok duygusu benim aklım çok karıştı
Aklı sadece o şeydeyse salla gitsin
Ya madem öyle baştan deseydi, seviyorum, sana itiraf etmem gereken şeyler var diye niye oyalayıp durdu kaç aydır
Kullanılmak istiyorsan yaz
İstemiyorum aslında
Bence de 🙂 uzak durmanı öneririm çünkü cinsellik düşünüyor sevgi değil
Neden o zaman ağlamaklı ses kayıtları attı, senden çok hoşlanıyorum dayanamıyorum çok özledim diye, anlamakta o kadar zorlanıyorum ki
Sen seviyormusun ki
Evet
Aşk olarak 🥹
Evet maalesef
Demedin mi bende seviyorum diyr
Demedim yükseliyorum demek azmak demekmiş baksana sevgi değilmiş ki
boş ver bunu iyyyy
Aynen öyle