Sen beni kaldıramazsın dedi. Bu ne demek dedim , ben seni üzerim muhabbeti mi yapıyorsun dedim, sen kendin herşeyin içine edersin , ben seni niye üzeyim dedi
Cinsel muhabbet yapmak istedi, arzuladığını konuşmak istiyor, midem bulandı diyince dedi onuC aldatırım anlamında kullanmadı ama aldatma potansiyeli var
Cinsel muhabbete başlamak isteyen bir erkeğin amacı bellidir zaten seni tahrik etmeye çalışıp istediği kıvama getirmek ve seks yapmak ya da seks dilenmek kimbilir kaç kıza aynı taktiği uyguluyor.. ne kadar zamandır tanışıyorsunuz.
Harcayacak isan profilleri bellidir çapkın ve gözü dışarda olan insanlar en ufak tartışmada aldatıyor genelde ya da eşi hamila kalınca kilo alınca hiç vakit kaybetmiyor bunuda insan kendine yediremiyor.. ihanet sonuçta.
Bana dediği ilk şey, sen neyi nasıl istiyorsan öyle olsun, ben kendime hakim olmaya çalışırım, sen de biraz sakin ol, kırıp dökme , dağıtma filan dedi. Ama imada bulundu mu ben çıkdırıyorım
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Senden çok hoşlanıyorum, arkadaşça kalamam benden uzak dur dedi, tamam dedim ama duramıyorum. Olmuyor diye mesaj atayım mı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
İstiyorsan ve ciddi ilişkiyse niyetin at ama yarım bırakacaksan uzak dur.
Çok seviyorum aslında, kalbim ağrıyor, dayanamıyorum , ama sonumuz olur mu bilmiyorum
Neden tereddütlerin var
Çapkın çünkü
O zaman risk alma ileriye dönük seni üzebilir ciddi ilişkilerde bu karakterler evine bağlı kalamıyor genelde..
Sen beni kaldıramazsın dedi. Bu ne demek dedim , ben seni üzerim muhabbeti mi yapıyorsun dedim, sen kendin herşeyin içine edersin , ben seni niye üzeyim dedi
Sen beni kaldıramazsın demesi evlensek bile çapkınlığa devam ederim demektir... bundan vazgeçmem demek istemiş o yüzden uzak dur..
Cinsel muhabbet yapmak istedi, arzuladığını konuşmak istiyor, midem bulandı diyince dedi onuC aldatırım anlamında kullanmadı ama aldatma potansiyeli var
Cinsel muhabbete başlamak isteyen bir erkeğin amacı bellidir zaten seni tahrik etmeye çalışıp istediği kıvama getirmek ve seks yapmak ya da seks dilenmek kimbilir kaç kıza aynı taktiği uyguluyor.. ne kadar zamandır tanışıyorsunuz.
5 yıldır tanışıyoruz, eski mesai arkadaşım
5 yıldır nasıl biri olduğunu en iyi sen bilirsin ama insan gizli bir hazine gibidir..
Bana karşı duygusu olduğundan eminim ama bu beni harcamayacağı anlamına gelmez tabi haklısın
Harcayacak isan profilleri bellidir çapkın ve gözü dışarda olan insanlar en ufak tartışmada aldatıyor genelde ya da eşi hamila kalınca kilo alınca hiç vakit kaybetmiyor bunuda insan kendine yediremiyor.. ihanet sonuçta.
Haklısın, bile bile lades olmaya gerek yok, şu an en azından sadece kalp ağrım var.
İleriye dönük kalp ağrısı olmasından daha iyi şimdi biraz ağırır geçer kuzum..
Hoşlanıyorsa neden uzak durmak istiyor, engel ne?
Ben arkadaş sınırında kalalım dedim.
Şimdi daha net anlaşıldı bence sizde hoşlanıyorsunuz bunu ona söyleyin uzak kalamıyorum diye
Seviyorum ben ama uzak dur diyince tamam dedim, hatta coşup hayati bir durum olmadıkça iletişime geçmeyelim dedim
Bence açıkça konuşun
Beni harcarsın diye korkuyorum diye mi
Yazın söyledi ilk kez seviyorum diye
Kaçıyorum ben harcayacak beni diye
Böyle biriyse eğer uzak durmanız en doğrusu ama bu sadece sizin korkunuzsa ona göre konuşup bu konuyu çözüme ulaştırabilirsiniz
Bana dediği ilk şey, sen neyi nasıl istiyorsan öyle olsun, ben kendime hakim olmaya çalışırım, sen de biraz sakin ol, kırıp dökme , dağıtma filan dedi. Ama imada bulundu mu ben çıkdırıyorım
Atma bence
Neden
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!