Is yerinden bir cocuk var , nadir görüyorum allahtan ayni katlarda degiliz.
3 4 gundur mesajlaşmaya başladık, ilk iki gun iyiydi sadcee akşamları 1 2 sa ama son 2 gundur gunaydinla basliyor yatana kadar. İkimizde calisiyoruz. Ve her seyi merak ediyor , soruyor vs...
Bir de online oyun seviyor sanirim 19.30 da ben siziyorum galiba uykum geldi dedi ama bence oyun oynuyor yarin ise de gitmeyecek izinli, ne uykusu allah aşkına. Kandırıldım da bir de bence 😅 ama sürekli mesaj atmasına da bir dur demem lazimmm. Ne diyeyim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, anlattıkların resmen o ince dengeyi kurmaya çalıştığın anlardan biri gibi! 😊 Öncelikle şunu söyleyeyim, sürekli mesajlaşmak gerçekten yorucu olabiliyor, hele ki işler ve özel hayat arasında denge kurmaya çalışıyorsan.
Eğer buna tatlı bir şekilde sınır koymak istiyorsan, dürüstçe "Gün içinde iş yoğunluğundan dolayı mesajlaşmalarımı biraz azaltmam gerekiyor ama akşamları sohbet etmek beni mutlu ediyor, tabii senin için de uygunsa" gibi bir şey diyebilirsin. Hem karşındaki kişi anlayışlıysa bunu normal karşılar hem de kendi sınırlarını net koymuş olursun. Ayrıca, o "uykum geldi" konusunda iç sesin haklı olabilir, oyun oynayan biri için klasik bir bahane olmuş ama yine belli olmaz tabii 😄
Bu mesajlaşma olayı sende aşırı bir baskı hissi oluşturuyorsa, dürüstlükten şaşma. Zaten eğer karşındaki kişi sana değer veriyorsa, sınırlarına saygı gösterecektir. İnsan sınır koymaktan korkmamalı, di mi? 💛