+1 yılVallah Allah rizasi icn birsey yapmak güzelde bu istegin pekte Allah rizasi icin degil. Adam evlidir, nisanlidir ismi cismi belli degil. Intikam almanin neresinden Allah razi olabilir?
Yane helalin olmayan adama bu kadar baglanmana ve onun icin bu kadar kendini yipratmana Allah neyine razi olur?
Ben anlamadim, sen anladin? Yok sende anlamadin. Arkadaslar dogru diyor, unut. Ama unutmak istedigin icin degil, kendin icin. Unumak icin unutamazsin fakat kendine zaman taniyarak, durumu kabullerek, uzuntuyu yasayarak sonra kalkarak zamanla unutursun. Bunu kendin icin yapmalisin. Ne oldugu belirsiz. Seni tam tanimadan nasil sevebilir seni? Sevgi neydi? Tanimak degilmidir? Zamanla olurdu.
Seninkisi siddetli tutku onunkiside oyleydi. Biter gider. Sevgi evlenecegin kisiyle olur, beraber yasayarak olur...00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHala anlayamadın mı canım? O kişinin tek sorunu var, o da erkek olmak.. Erkek avcı olmak ister, kaçabilseydin kovalardı.. Erkeğe merkepliğini bildirmeyeceksin, bırak av olduğunu bilmesin...
317 Yorumla
Soran+1 yılYa ama kaçtığımda çok oldu kovalamıyor. Ben onunla konuşursam iyi oluyodu aramız hep. Peki hala kaçma şansım var mı?
- +1 yıl
Bu durumda o seni hi sevmemiş... Senin hislerini sömürmüş ve iş ciddileşmeye kayar gibi olunca da tüymüş... Biz bunlara SOB diyoruz... Sen onu yalnız yaşlanınca gör, bitik olacak.
Soran+1 yılSob?
- +1 yıl
Son of a Bitch :) Bir de şu var... Eğer sen çok üstüne varmışsan (kadınlar fark etmeden boğucu sevebiliyor) sonra da küfürlü kasemli yazdıysan seninle geleceği olmadığını düşünmüş olabilir.
Soran+1 yılYa bu yoğun çalışıyo bana hep işim var söz izin günü döncem. diyodu baktım 2 hafta oldu dönmüyo bendw hakaret mesajı attım
- +1 yıl
2. yi de yazmışsın... Ben de o hatayı yapmıştım.. Düzeltmek istersen engeli kaldır, sonra da o kadar istemişim ki ilgini, göremeyince üzüntüden yazdığımı bilemedim yaz.
- +1 yıl
Bir de, o da bana ben yazmasam yazmıyordu. Alışmış meğerse ilk benim yazmama. Sordum da söyledi. Sor canım, nedenini sor ona...
Soran+1 yılIşe yarar mı?
- +1 yıl
İnşallah :) Erkekler, kendilerine ihtiyaç duyan kızları bırakamaz ;) bunu kullan..
Soran+1 yılAyy çok teşekkürler allah senden razı olsun. Gerçi hakaret ederek kendimi çok düşürdüm ama
- +1 yıl
İşe yarasın da öyle dua edersin..:) Yalnız barışırsa da artık sen yazma durmadan, sadece şimdi yazarken ilgini istiyorum, yanımda rahat olmanı istiyorum, sen de beni ara sor istiyorum de. Bunları masumane yaz, somurtma ve işlerinin çok olduğunu bildiğini, anlayışlı olacağını (bunu özellikle belirt)
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim ve. yine allah razı olsun bu söylediklerin benim için altın değerinde şu an
- +1 yıl
Tüm bunları yaptın... Ama olmadı... O zaman ne küfür yaz ne başka birşey.. Sob u unut ;) Denedim de olmadı dersin en azından...
Soran+1 yılyok zaten bu dediğini yapıcam ses yoksa unutucam ya valla
- +1 yıl
Teşekkür ederim..:)
Soran+1 yılne? @ankaranınbebesi
- +1 yıl
Önemli değil canım...:) Kuyruğunu toplamazsan, üstüne basılır.. Sonra da böyle havlıyorlar işte.. Umursama sen de..
Bence de uğraşma derim çünkü senin onu sevdiğin gibi o seni sevmiyor olabilir. Bazen birinden hoşlanırsın ama sonra onunla biraz zaman geçirip ona karşı bir sevgi beslemediğini görürsün. Bu da o tarz bişeye benziyor.
Bir anda kesmesi ise biraz garibime geldi. Sanırım ayrılacak cesareti yok o sebeple böyle yapmış olabilir. Unutması zor ama zamanla herşeyin üstesinden gelinir..08 Yorumla
Soran+1 yılAma anlamadıpım bana teklif. ettikten kısa. bir süre sonra kesti
Soran+1 yılYa aslında bizde durumlar iyiydi sonra ben ona her mesaj attığımda canım çalışıyorum söz ben izin günümde döncem diyodu ben 2 hafta bekledim dönmedi sonra upuzun bir hakaret mesajı attım
Soran+1 yılYok biz 3 ay falan konuştuk snra bana açıldı. Açıldıltan 2 hafta snra falan her şey. iyiydi sonra bir anda bu dediklerim oldu. 1 ay önce hakaret mesajı attım ama cevap vermedi
- +1 yıl
Ya zaten açıldıktan sonrasını sordum ben. Yani sevgili olduğunuz süreyi, tahmin ettiğim gibi 1ay sayılır. Hatta daha kısa e adam haklı olarak daha başlangıçta bu bana buladar sövüyorsa işimiz var deyip çekilmiştir kenara. Senin zaten cevap beklemen hata bence boşuna bekleme derim..
Soran+1 yılÇok pişmanım özür. dilesem mi
Çok mesaj atmasaydın iyiydi, ne olduğunu bilmiyoruz karşı tarafa ya ciddi bir durum var ya da seni tiye almış , sen hiç bir şey yapmadan beklemelisin bir kaç gün sonra hala haber yoksa bir arama yaparsın başka bir hattan acarsa ne olduğunu sorarsın cevap verirse konuşursun yüzüne kapatırsa mesaj yazarsın tek kelime "ş... git" diye
04 Yorumla
Soran+1 yılSence bu iyi bir yöntem mi?
Soran+1 yılYa ama aramak daha çok üstüne düşmek plmaz mı? hem ben kendimi tutamam ağlarım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Erkekler kacanin pesinden koşar çünkü heyacani severler ve reddedilmek onlar için kötü bir durum ve akillarini takacak kadar ve elde edene kadar ugrasirlar elde ettikten sonrada heyecanlari biter he buymus deyip ilgileri azalir çünkü kosmasi gereken bir durum kalmaz gerci bu tarz erkeklerden de hayir gelmez çünkü karakterleri oturmamis ve doyumsuzdurlar... senin yapman gereken sabir ve ilk nasıl davraniyosan umursamazca hep davranmak biraz soğuk olmak lazım ve guvenmemek bak nasıl kosucak ama sabir öncelikle tabi bunlari bide ben uygulamis olabilseydim keske ama kural bu basarabilirsen ne alaaa
01 Yorumla
Soran+1 yıliyide ben ona hiç umursamaz davranmadım ki en başından beri onu nasıl sevdiğimi biliyodu. bunu bile. bile bana geldi
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni sevmiş olabilir ama şu an bu yaptıkları sevmediğini gösteriyo büyük ihtimal ya sıkıldı ya başka birini buldu ve götü yemediğinden yüzü olmadığından bunu sana açık yüreklilikle diyemiyor. korkuyor... ama kürkçünün dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıdır. asla ezik bir kız gibi davranma o olmamış gibi davran isteyerek yapamıyosan rol yap. seni takip eder bir yerlerden zaten mutlu olduğunu hep güldüğünü görsün ve 2 gün sonra sana mesaj atar sende yine hep gülerek falan cevap ver yani umrunda değilmiş gibi seni seviyorum derse de tersle başkasını seviyorum falan de emin ol çok koyacaktır. ben fikrimi paylaştım sen ona göre üstüne bişeyler daha koyarsın. iyi günlerr
02 Yorumla
Soran+1 yılTesekkür ederim. O bana teklif ettikten sonra her şey güzeldi ama sonradan mesaj attığımda hep çok meşgulum ben sana yazcam söz falan diyodu (çalışıyo) ama baktım 2 hafta yazmadı bende hakaret dolu. bir mesaj attım upuzun. 1 Ay sonra tekrar. bir hakaret mesajı attım sonrada engelledim
Cevap sahibi+1 yıliyi yapmışsın ondan sana yol olmaz git önüne bak allah iyileriyle karşılaştırsın canım
Her koldan etrafa saldıran biridir. Bir tanesini olunca senden vaz geçmiştir. Onu tercih etmiştir Asıl hoşlandığıda odur fakat kendi içini rahatlatmak için 3 4 kıza birden yazıyordur. öyle işte hoşuna gitmiştir doğru hoşlanmıştır senden doğru ama daha fazla hoşlandığı biri vardır.
01 Yorumla
Soran+1 yılBeni uzun zamandır seviyo biliyorum
+1 yılÇünki çıkma teklifini hemen kabul etmişsin, erkekler zor aşkı sever, çok ilgi göstermişsindir, sen sadece umursama , sana geri dönecek merak etme, ama tamamen umursamaz olsan, wpda falan laf çakan durumlar yazma sakın, erkekler zayıf kızları sevmez. Onsuzda yaşaya bildiğini göster. O zaman merak eder
01 Yorumla
Soran+1 yılFaceden engelleyip instagramdan çıkardım onu sence benona uzun süre mesaj atmazsam döner mi yani
+1 yılBöyle yaptığına göre ya başkası var. Seviyorum diyosun boşver intikamı hayat kısa mesja atmasını istiyosan önce o kızı hayatından uzaklaştrıcaksın mesaj atamicak korkutucaksın başka türlü olmaz o kız gitsin bir bahane uydurup geri dönücek sana o zaman kararı sen veririsin kolay gelsin
03 Yorumla
Soran+1 yılHayatında biri yok biliyorum.
- +1 yıl
Nerden biliyosun?
Soran+1 yılhoşlandığı varsa bilemem ama sevgilisi yok çünkü çevrelerimiz aynı kulağıma gelirdi illa ki
+1 yılSen asik degilsin. asik oldugunu saniyorsun. simdi sana nekadar anlatsam bos. bir gun gercekten asik olursan ozaman anlicaksin. tabi kesin asik olacaksin diye bisey yok. ben simdiye kadar etrafimda hic asik olan bir cift gormedim. neyse takil bildigin gibi
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen asik olsa intikam duygusuna kapilmazdi zaten
Soran+1 yılNerden çıktıne alaka aşığım ben
Seni gercekten sevmemis demekki sevmis olsaydi boyle yapmazdi, uzgunum ama hayatinda belki baska biri de olabilir tek yapman gereken beklemek, eger daha once donduyse bir kez daha doner mutlaka o zaman yapacagini yaparsin ama şu an mesajlarina cevap vermiyorsa yapacak bisey yok sende yazma, kendinde bisey var sanar iyice
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. 'Haydaramasyon el-arabi.' bunu 100 defa oku kendi etrafında 25 defa dön okuduktan sonra 50 defa da lanetleyeceğin kişinin veya intikam alacağın kişinin ismini oku. 3 güne kadar işleri bozulur, sevdiği kişi onu terkeder, karamsartlığa kadar gider.
Şaka l*n şaka salla gitsin. :o. O10 Yorumla
+1 yılİntikam almaktan vazgeç, asıl intikam almaya çalışman gururunu zedeler bence bundan çok. Basitlik biraz onun yerine ilgilenme güçlü dur kandırılmış hissediyosan, ama hala seviyosan üzüntünü yaşa bigün geçer, hüzün en çok aşıklara yakışır
02 Yorumla
Soran+1 yılben aylardır yaşıyorum ama geçmiyor daha çok artıyor
- +1 yıl
Kendine unutmak için izin ver, belkide içten içe istemiyosundur
Gizli Üye(36-45)+1 yılArtık üzülüyorum böyle kandırılan kızları görünce hep aynı olay, senin en baştaki hatan Emin olman sevgisinden ve dürüstlüğünden , seven insan ilgisini kesmez bunu bil, hevesi geçti ilgisi başka yere kaydı, unutacaksın evet ama sen böyle olumlu düşünüp çabaladıkça daha çok üzüldükten sonra
00 Yorumla
+1 yılGecmis olsun iyi keklemis seni muhtemelen yoklukta seninle ilgilenir gibi yapmis reelde baska birini bulunca seni otomatikmen sutlamis yani sen onun icin sadece zaman gecirmek icin sohbet ettigi basit birisin ayrica seni tinlamayan birinden intikam almazsin.
00 YorumlaCanım melankolik erkekler her ilgi gösteren kadını sever. Şimdide belliki başkasını seviyor. Öyle basit erkeklerin götünü boşyere kaldırma. bir ara boşta kalınca o sana dönüş yapar..
02 Yorumla
Soran+1 yılAslında hata biraz bende ya ben bir ayrıntıyı eklwmeyi unutmuşum
+1 yılUnut derdimde oyle olmuyor mesaj atmayi biranda kesti demişsin yanlıs birseymi yaptin yanlis yerdemi konustun bilemicem erkek olsan çagır konuş derdim..
05 Yorumla
Soran+1 yılYa bu bana canım bu ara işler çok yoğun izin günümde konuşalım diyodu hep bende 2 hafta bekledim ses çıkmayınca upuzun bir hakaret mesajı attım
- +1 yıl
Mesaj atmasi gerekirdi belki ama sen atmayinca hakaret etmişsin oda sana hakaret edebilirdi etmeyip susmayi tercih etmiş başdada soyledigin gibi yogunum demiş adam ozur dile bence bu face twitter aşkı bitiriyor..
Soran+1 yılÇok hakaret ettim aslında hakaret ederek kendimş düşürdüm ben
- +1 yıl
Aşıksan kendini dusurmek diye bise yok soversin belki ama seversin..
Soran+1 yılEvet öyle aslında ama karar verdim özür dilicem
Eskiden sevmis olabilir ama şu an ozlediginden ya da bos kaldigindan senle konusmus olabilir. Eger unutmayi gercekten istiyosan kafanda bitir konusma
02 Yorumla
Soran+1 yılBitmiyo. cidden bitmiyo
+1 yılIcini ferah tut allaha havale etmen ona yapacagin en buyuk kotuluk zira allah kalp kiranin genc kizin ahini alani ya bu dunyada ya obur dunyada acisini cektirecektir ona en buyuk cezayı allah verir
03 Yorumla- +1 yıl
Arayip sormazsan ilgilenmez tavırlarina girersen eger seviyorsa sana olan tavrindan hissedersin ama bence hic ugrasma derim birden giden ne kadar sevebilir
Soran+1 yılÇok iyi dedin de biz şu an farklı şehirlerdeyiz işte onla ilgilenmezsem bu iş. bisonuca bağlanır mı ki?
- +1 yıl
Oluruna birak evlencegin insan kaderinde yazili dogcagin tarih gibi olcagi varsa her turlu olur :)
ya uğraşma diyecem ama bn olsam öldrmek isterdim :@
13 Yorumla
Soran+1 yılYaa işte beni anlayan biri. Ben ne yapıcam ağlamaktan yoruldum. Ya bana geri dönmesin sorun değil ama canı yansın istiyorum
+1 yılInsanlara umut verip ardindan terk etmeyi basari sayan insanlar var. Onlardan o da belki de. Insallah unutabilirsin.
11 Yorumla
Soran+1 yılAmin insallah
+1 yılInsanlari gozunuzde bu kadar buyutmeyin. Bulunmaz hint kumaşı mi? Bak ne guzel dua ile Allahin adi ile yasiyorsun. Hayirlisi degilmis arkadasim. Allahtan hayirlisini dile
03 Yorumla
Soran+1 yılAllah biliyo nasıl acı çektiğimi ama sabrınıda veriyor. Ben ona çok uzun zamandır aşığım keşke unutabilsem çok denedim ama olmuyo ki
- +1 yıl
Sana üzüntüden baska bisey vermeyen biri için böyle düşünme
Soran+1 yılelimde değil ki
+1 yılBelki bir işi vardı ya da telefonu bozuldu veya internetinde sorun vardır? Allah korusun ama belki de kaza geçirmiştir, olamaz mı? Kasıtlı olarak yazmadığına emin misin sen?
01 Yorumla
Soran+1 yılYa bizim aramız iyiydi sonra ben ona her mesaj attığımda canım bu ara yoğunum ben sana izin günü döncem dedi baktım 2 hafta oldu ses yok bende uzun bir hakaret mesajı attım
+1 yılAbla ortak bir alana yonel onun seni gorebilecegi yaptigindan utansin agzini acip tek kelime etme sanki yaptiklari sana koymamis gibi devam et intikam en guzel boyle olur bana soracak olursan intikam mintikam s. et biran once sudokuna yonel :)
02 Yorumla
Soran+1 yılFarklı şehirlerseyiz şu an . s
- +1 yıl
O zaman bana kulak ver baska biseye yonlen bak yeni biseyden kurtuldum assa yukari nasil durumda oldugunu billiyorum dusunce olarak onun icin bence sozumu dinle biran once intikam mintikam s. et baskasini bul ona yonel
+1 yılşimdi siz uzaktasınız... muhtemelen hayatına biris girdi ve onunla sık görüşüyor.. o yüzden de sana mesaj atmıyor olabilir..
03 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir. Nasıl kendime çekerim?
- +1 yıl
fiziken yanında olmadan zor.. ne kadar uzaktasınız? kaç yaşındasın? seyahat serbestin nedir? hiç birşey bilmeden yardımcı olamam..
Soran+1 yılSevgli olsaydk yanına. gitcektim işte 22
Sende arama sorma ilgilenme o sana mutlaka geri dönücektir işte o geri döndüğünde gün intikam gündür !!
03 Yorumla
Soran+1 yılcidden geri döner mi?
Soran+1 yılTamam bu dediğinide bir deniycem
+1 yılBak bayan , her sevıyorum dıyen gonulden sevmez , her elını tutan eşin olmaz, senın için ne dusundugunu bılmediğimiz bır ınsanı sana bağlamak zan dır seytanın gazabından ve cehennem azabından allaha sıgınırım.
03 Yorumla
Soran+1 yılBana bağlayın demiyorum ki onu yapamazsınız zaten. Taktik verin yeter
- +1 yıl
Hayır!
Soran+1 yılpeki
+1 yılAynı sorunun bir benzeri bende de var acaba bir çözüm bulabildin mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılCanim bu olaydan sonra ben hicbir sekilde bir daha mesaj atmadim aradan baya bir zaman gecti kendisi bana soru isareti? yollamis :D
+1 yılElde edince değerin kalmamış, bence hiç mesaj atma umursamaz davran üzüldüğünü bilmesin
03 Yorumla
Soran+1 yılSon bir mesaj atıp tamamen bitirsem mi?
- +1 yıl
Hayır kesinlikle ilgilenmiyomuş gibi yapmalısın, o zaman o sana atar zaten büyü ihtimal atmıyosa da boşver o seni kaybetmiş olur
Soran+1 yılpeki teşekkürler
Sen bu adami seviyorsun telefonla ara konuş zaten kaybetmişsin daha fazla ne olabilirki belki işleri çok yoğun bir şans daha ver onun için olmasa bile kendin için yap
02 Yorumla
Soran+1 yılBunu bende düşünüyorum hem nolcak buda son yüzsüzlüğüm olsun
+1 yılfarm4.staticflickr.com/.../...605_81e674d7ba_o.jpg
boşver panpaa evlidir belki arvada yaklanmıştır02 Yorumla
Soran+1 yılyok evli dwğil
- +1 yıl
Bayldm karikature
+1 yılya böle slk ca bir yazıya yorum yapmayacaktım yaptımda sayma ama hem ALLAH rızası diyorsun hem intikam diyorsun ne alaka?
05 Yorumla- +1 yıl
kimin kuyrukklu olduğu kuyruk salladığı sonra kuyruğu havada olup biyeri acıkta kalıpta burada care aradığı aşikar!! sonrada çenilersin işte böyle. bu arada baya tecrübe edinmişin avlana avlana ufaklık ;)
@uyuyançirkin
Soran+1 yılTerbiyesizleşme
- +1 yıl
yukarda terbiyesizleşeni neden görmüyorsun? ben başlatmadım, hem bütün erkeklere hakaret etsin sesini çıkartma eig seç sonra şahsi takılsın ses etme bizimkini hemen gör! gözlük alsana sen iyi gelir!!
Soran+1 yılKusur bakma ama bu stede erkeklerde kızlar. için ağıza alınmıcak yorumlar yapıyo
- +1 yıl
banane yapanlardan ben yapadığıma göre bana da bunu demeye hakkın yok!! onunda yok!
+1 yılArkadas kiza bak allah rizasi icin intikam plani ariyo kizim sen ne ictin sacma sapan isteklerine allahi ne katiyosun
14 Yorumla
Soran+1 yılIntikam derken başına kötü bişey gelsin demiyorum ki. Aadece ben ona aşık oldum ve o bunu kullandı
- +1 yıl
Özrü kabahatinden büyük ne yani seviyorum deyip senden faydalansaydi daha mi iyi olacakti allaha sukretki kurtulmussun o yalancidan hayir tekrar donse bile sen unutursun sana yaptiklarini kandirir yine seni sen saf birine benziyon sordugun sorudan belli
Soran+1 yılSaf değilim ama aşk beni sarhoş etti biraz
- +1 yıl
Belli belli eminimki terar gelse ayyasa cevirecek seni
+1 yılZaman unutmayı değilde alışmayı öğretiyor.
Nerden buluyorsunuz böyle değersiz insanları ona şaşıyorum.01 Yorumla
Soran+1 yılBelayı. çeken biriyim ben zaten
Bu olaydan sonra noldu peki? Şimdi okudum, inşallah bir yolunu bulmuşsundur
00 Yorumladaha sonra ne oldu peki pisman oldumu? yani belkide unuttun ama noldu sonunuz
00 Yorumla
+1 yılihtimal çok bilemeyiz
bir sorun vardır canı sıkkındır konuşmuyordur
ya da konuşmak istemiyordur sanal ilişkiler biter genelde10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılEvlidir belki, uzak durması gerekiyordur ondan cevap vermiyordur...
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılNiye infikam almak istiyorsun, sonuçta o da seni seviyor sadece yüzyüze görüşmeye belki cesareti yok.
09 Yorumla
Soran+1 yılIyide seven insan böyle yapar. mı seviyorum diye kandırdı büyük ihtimal
- +1 yıl
Zannetmem başka bir durum olmalı.
Soran+1 yılYa bu bana bu ara yoğun çalışıyorum izin gübümde döncem diyodu hep baktm 2 haftaoldu ses yok bende upuzun bir hakaret mesajı attım
- +1 yıl
Yüzyüze görüşme olmayın yanlış anlamalar diz boyu olabiliyor.
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Yüzyüze görüşme olmayınca yanlış anlamalar olabiliyor. Görüşseniz yanlış anlamalar ortadan kalkar.
- +1 yıl
Yuzyuze görüşmeye cesareti yok ne demek pardon?
- +1 yıl
Belkide utangaçtır. İkisinde birbirlerine ilgisi olduğuna göre, öncelikle bu durumu çözmek gerek.
Soran+1 yılşu an yüzyüze gmrüşemeyiz farklı şehirlerdeyiz
+1 yılBana dua edene kadar onun hicbir zaman mutlu olamamasini dile belki o zaman senden baska kabul edicek kimsesi kalmaz ve sana doner
01 Yorumla
Soran+1 yılKimseye beddua etmem ben. He o bana dönsün diye çok dua ettim ama olmadı o ayrı
- Aşk İlişkileri konusunda 381 cevap paylaştı.
+1 yılen başta intikam almayı düşünme. kısmet bu işler. olmuyorsa olmuyordur. iyi niyetle dua et.. mesajlar attığın halde dönmediyse yapacak bir şey yok. mesajlar ulaşmamış hesabına erişemiyor olabilir mi?
07 Yorumla
Soran+1 yılYok messengerdan knusuyorz
- +1 yıl
daha öncede internet ortamında mı görüşüyordun..
- +1 yıl
telefonu var mı?
Soran+1 yılGerçekte tanıdığım biri ama şu an farklı şehirlerde olduğumuz için bu gelişmeler hep internet üzerinden oldu teli var
- +1 yıl
direk telefon açıp açıkça konuş derim. ama tutupta yalvarır gibi de değil ama değer vererek ölçülü bir şekilde konuş. ondan sonra olmuyorsa çaresi yok. kısmet
Soran+1 yılÇok rezil olmaz mıyım arayarak?
- +1 yıl
o zaman unutacaksın. çaren yok.
Arkadaş bir sakin ol...
Elin adamının ilgisizliği seni ne diye bu kadar üzdü, biraz insaf! Kendin ol, düşme elin iti için.00 Yorumlao anlık boslukta sana mesaj attığını düşünüyorum seven insan böyle davranmaz cunku. nazar olmasi ise ehh şeker imkansiz hani
02 Yorumla
Soran+1 yılYok atmadı. Bizim aramız iyiydi ama sonra bu bana bu ara yoğun çalışıyorm izin günümde döncem söz dedi baktm 2 hafta oldu ses yok bende upuzun bir hakaret mesajı attım
işin evliliğe bindiğini anlayınca cekılmıstır meydandan
01 Yorumla
Soran+1 yılNe evliliği sevgili olmuştuk
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen bu şekilde durmadan mesaj atarak kendini biraz basit göstermiş olabilirsin belki ama sevgilindede dengesizlik varmış insan birşey söyler çocuk oyuncağına çevirdiler bu işi...
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben ne yapıcam
Cevap sahibi+1 yılYukarda unut demeyin yazmışsınız ama bu tiplerdeki insanları unutmazsan daha çok üzülen sen olursun o kimbilir kaç tane senin gibi temiz yürekli insanın daha kanını emiyordur şuanda insan olsa birşey söyler.
Gizli Üye(30-35)+1 yıl00 YorumlaBir anda mı kesti? Hikaye eksik.
111 Yorumla
Soran+1 yılO bana teklif ettikten sonra her şey güzeldi ama sonradan mesaj attığımda hep çok meşgulum ben sana yazcam söz falan diyodu (çalışıyo) ama baktım 2 hafta yazmadı bende hakaret dolu. bir mesaj attım upuzun. 1 Ay sonra tekrar. bir hakaret mesajı attım sonrada engelledim
Soran+1 yılYa bana hep bu ara çok işimiz var söz sana yazcam diyodu bende tamam diyodum ama baktım2 hafta oldu hala mesaj yok bana yalan söylediğini düşünüp hakaret mesajı attım işte sonra cevap vermedi
- +1 yıl
Hakaret mesajı atacağına neden aramadın canım? Ben 3 hafta konuşamadım bir proje yüzünden gece gündüz onunlaydım. Bunu belirttim de ona. Ara beni en fazla konuşuruz dedim. Bir kere bile mesaj atmadı merak edince sabah ve akşam 10 dk konuşurduk.
Hep acele ediyorsunuz. Tamam seni sevmeme ihtimali var, aldatıyor olabilir ya da hakikaten işi de olabilir.
Acele iyi değildir, önyargıyla yaklaşmak ise daha kötüdür. Böyle durumlarda arayın...
Sen aradın mı?
Soran+1 yılAramadım hiç. Pişmanım hakaret ettiğime aslında evet işleri yoğun biraz ama ben hep onu bekliyorum insan 2 dk napıyosun bile diyemez mi?
- +1 yıl
Bakın en büyük sorununuz bu. Karşıdan beklemeyin. Ara bakalım bir . Cidden seviyorsan nedenini sor. Ve şunları sor. Hayatında biri var mı? Aldatıyor musun. Eğer erkek gibi cevap vereceksen ver.
En azından anlaşılır. Eğer kişilikliyse söyler. Şunu da ekle konuşmaya. 2 haftadır sesini bile duyamıyorum bana cevap bile vermiyorsun. Bir insanı ve hatta sevdiğin birini böyle bekletmek çok mu hoş.
Bunları ara sor. Eğer aramayacaksan benden bu kadar.
Soran+1 yıliyide bir ton hakaret ettim aranırmı ki artık?
Soran+1 yılArayıp ne diycem? aramasamda yazsam olur. mu?
Soran+1 yılHerkese cevap veriyorum kafam dağılmış. Iyi senin dediğini bir düşüncem sağol gerçi umutsuzum ama
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende anlamıyorum bunları önce oeşi bırakmıyorlar tam seviyorsun bırakıyorlar bunlarda ki aklı kuşa taksan ters uçar
02 Yorumla
Soran+1 yılValla öyle
Cevap sahibi+1 yılBence rahat davran gelince seni bulamayacak büyük ihtimalle
+1 yılBaşka birini bulmuştur o yüzden mesajı kesmiştir :/
00 Yorumla
+1 yılDaha uğraşma. Şahsen daha uğraşarak kendini küçük düşürme derim.
01 Yorumla
Soran+1 yılAma kandırıldım resmen bişeyler yapmalıyım
+1 yılbence yanlıs bır ınsanla bosuna zaman kaybedıosun
neden cevrendekı dıer erkeklere odaklanmıosun ^.^00 Yorumla
+1 yılbasit bir kız olarak göründün bnce istedigi zaman elde edebiliyor.. sende yazarsa cvb verme.
04 Yorumla
Soran+1 yılBelki öyle ama teklif. eden kendisi
- +1 yıl
tm işte sende kabul ettin hemen?
Soran+1 yılOnu sevdipimi biliyodu zaten kabul etmesem bilerek etmediğimi bilir
- +1 yıl
onlar senin sıgıntı bahanelerin
- Aşk İlişkileri konusunda 313 cevap paylaştı.
+1 yılBu millet de ne sevgi hastasıymış
ailenizden hiç sevgi görmediniz mi de elalemden sevgi bekliyorsunuz?01 Yorumla
Soran+1 yılYoo ailemdende görüyorum ama ona aşık oldum
Kızım senin psikolojin bozuk git tedavi ol normal degilsin
06 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka şimdi
Soran+1 yılNe konuda normal değilim çok aşığım diye. mi söylüyosn bunu
Soran+1 yılNebtakıntısıaşk
Artık bende seni sewmiyorum ama nedenini ogrene bilirmiyim diye mesaj at
09 Yorumla
Soran+1 yılInanmaz ki köpek gibi sevdiğimi biliyo
Soran+1 yılBu gece bu işi çözücem
Soran+1 yılTeşekkürlerde nasıl yardım. ediceksin
Soran+1 yılYa aslnda olay daha farklı. Biz bunla iyiydik snra ben mesaj attığımda bu bana canım bu ara çok yoğunum izin günümde yazıcam diyodu 2 hafta bekledim ses yok bende upuzun bir hakaret mesajı attım snra. ses yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgillin olması için yardım ederek günaha giremem. Dua nda sana kalsın.
04 Yorumla
Soran+1 yılNe günahı ben aşığım.
Cevap sahibi+1 yılEvlennmeden yapıyan her ilişki caiz değil
Soran+1 yılIyide ben ona aşığım zaten evlenmek isterim onla. Biz onla aşk yaşayamazsak nasl eblncz
Cevap sahibi+1 yılKısmetinde varsa olur
+1 yılSenden haber almasını engelle
05 Yorumla
Soran+1 yılZatwn engelledim onu heryerden. Bu işe yarar mı?
- +1 yıl
Tabi ki. Merak edicek bu kıza ne oldu diyecek senden haber almaya çalışacak.
Soran+1 yılAllah razı olsun deniycem
- +1 yıl
Allah kalbine göre versin canım umarım mutlu olursun
Soran+1 yılAmin sende
O senden intikam almış olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılYok benden intikam alacagı bir durum yok ki
- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayatında birisi olabilir o adamın :):
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır yok biliyorum
+1 yılAyrıysanız başka biri olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılSevgilisi yok biliyorum
+1 yılDemek niyeti ciddi değilmiş
06 Yorumla
Soran+1 yılIyide insan bir kıza niye seni seviyoeum sevgli olalım deyip kaçar ki
- +1 yıl
Yeni birini buldu ya da geçici bir hevestin bitti
Soran+1 yılBelki. Peki ne yapmalıyım?
- +1 yıl
Önüne bak unut
Soran+1 yılKeske
- +1 yıl
Böylelerinden hayır gelmez maalesef kafayı sıyırcağına unutmaya çalış daha iyi
+1 yılSevgilisi veya eşi olabilir mi sence?
011 Yorumla
Soran+1 yılYok yok eminim
- +1 yıl
Bu arada ''intikam'' kısmını yeni okudum. Bundan vazgeçsen sinin için çok daha hayırlı olur. Sen insanları affedersen, allahta mahşer günü seni affeder. alemlerin rabbi, ''bu kulum haklarından vazgeçmiş ve insanları bağışlamış, bende bu kulumun günahlarını affettim'' diye buyura bilir. Sen insanlara rahmet ve merhamet etmezsen rabbinden de bunu bekleme. Sadace bir tavsiye sana, uyup uymamak sana kalmış.
Soran+1 yılYaa. biliyo musun sinirden diyorum kıyamam ben ona biliyorum
- +1 yıl
İşte güzel birşey değil bu. ''Bu konuda bana yardım edene ALLAH'ın en güzel dualarını edicem?'' duayı sen kendin için, allah'ın sana rahmet ve merhamet etmesi için yap. Allah dualarını kabul etsin.
Soran+1 yılAmin aağol
- +1 yıl
Sende sağol..
- +1 yıl
? Pardon
Affedip bütün haklarmdan vazgeçince Allah hic cezalandrmiycak mi yani onu? Yoksa isimi Allaha birakmis mi olcM?
Soran+1 yılNasıl yani?
- +1 yıl
@devletadamı bir insan bu dünya ve ahirette kendi haklarından vazgeçip cömertlik gösterirse, allah'da kulunun günahlarından vazgeçebilir. (: buna kim muhalefet edebilir ki?
- +1 yıl
Allah i övgü üzerine knusablrmiyuz ozelden? istanbullu
- +1 yıl
@devletadamı Olur (:
heyecan bitmiş canısı
02 Yorumla
Soran+1 yılYa ne heyecanı biz zaten onla aylardır görüşmüyoduk bana bu teklifi yaptığında
+1 yıluğraştığına değmez
00 Yorumla- Devamını Gör (4)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne