Bu benim eski iş arkadaşım. Yaşadıklarımızdan bazıları Daha önce seni seviyorum diyip duruyordu ama arkadaşlar sever birbirini dedim geçiştirdim. İtiraf etmem gereken şeyler var dedi, duymak istemiyorum anladım ben seni , duygusal boşluktasın dedim. Ben seni ilk gördüğüm andan beri böyleyim , boşlukta değilim dedi. Aramız o gün açıldı. Aradan 7 ay geçti. Geçen hafta ses kaydı atmış. Mesaj bu.
Mesaj atmayacaktım sana ama ne oldu bilmiyorum, dayanamadım, ben seni çok özledim, çok değer verdiğim bir arkadaşımsın , ama dahası da var. Ben senden çok hoşlanıyorum, bunu bil ve bana bundan sonra ona göre davran. Yıllardır itiraf etmek istedim, hep susturdun, kaçtın, kursağımda bıraktın, yüz yüze daha güzel bir ortamda söylemek isterdim gelmedin, böyle yapmak istemezdim bu itirafı, bir kahve içmeye gelirsen sana ayrıntılı yapacağım çok itirafım var daha.
Bu mesajdan bir kaç gün sonra istediği itirafı benden alamadığı için bana biliyorum kendine bile itiraf etmemişsin henüz, kendini farkedince de benden yine kaçacaksın ama bana geleceksin bir gün sen, biliyorum , bekliyorum ben seni hiç sorun değil yazmış.
Bir kaç gün sonra da bana ben senden çok etkileniyorum, aşırı yükseliyorum , arkadaşça davranamıyorum ben artık, benden uzak dur demiş
Gerçi bana benden uzak dur dediği sabahın bir gece öncesi ben buna ben sana güvenmiyorum dedim. O da madem güvenmiyorsun , sadece arkadaş olarak görüyorsun benim arkadaşlığım senin için bu kadar kıymetli mi ki yazıyorsun bana dedi. Bende yapabilsem yapamadım dedim. Neyime çekiliyorsun dedi konuşmak istemiyorum dedim. Bmyle olmaz bu dedi. İstemiyorum güvenmiyorum inanmıyorum dedim. O da sana vaatlerde mi bulundum vuruldum mu dedim ben neyime güvenmedin inanmadın sen bilirsin dedi. Önce işte arkadaşça davranıp sana hislerimden hiç bahsetmeyince yok mu olacak bunlar sanıyorsun dedi: ben seni sen beni hayal ederken konuşmayınca yok mu oluyor sanıyorsun sen dedi. Bende insan eylemlerinden sorumludur fikirlerinden değil dedim. Ben bundan sonra ne seninle ne de sensiz mutlu olabileceğim bir olasılık göremiyorum dedim. O günün sabahı da o dedi. Ben sana arkadaşça davranamıyorum, çok etkileniyorum , çok yükseliyorum. Sen beni kaldıramazsın benden uzak dur dedi
Diyor kaç kere kahveye çağırdı. Yalvardı. Sanki tenha bir yere mi çağırdım ben seni, kalabalığa çağırıyorum gel dedi. Gitmedim. Seviyorum ama geberiyorum
Uzak dur diyor ama gel demek istiyor değil mi? Ne önerirsiniz?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Anketler > Senden çok etkileniyorum, artık arkadaşça davranamam , benden uzak dur, sen beni kaldıramazsın demek ters psikoloji uygulamak mı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yav ne s... kimde kaldıramayacakmışsın ndjdjd
Hahahaahahah egolu bir söz mü sizce bu 😄
Ya işte bana hasta ol, beni sev, ilgilen. Ver. Anası gibi
Ay bu beni kaldıramazsın sözü o anlamda mu? Ben buna ne demek istiyorsun bu ben seni üzerim muhabbeti mi dedim. Ben seni neden üzeyim dedi
Ya abi, bebe s... kiş istiyor. Bunu derken de senin ona ilgin olduğu için kullanıyor. Yoksa bi s... kim değil lavuk
Ama ters tepti. Ben buna tamam senden uzak dururum, zor olacak benim için dedim ama dururum dedim. Ve yazmıyorum. Yani taktik elinde patladı
Abi, erkekleri otzbir çeken yaratıklar olarak düşün. Yok efendim "beni kaldıramazsın" falan geç bunları
Tamam abi ben bozulmadı mu diye merak ettim. .:)
Yok la ne bozulacak
Bu benim eski iş arkadaşım. Yaşadıklarımızdan bazıları
Daha önce seni seviyorum diyip duruyordu ama arkadaşlar sever birbirini dedim geçiştirdim. İtiraf etmem gereken şeyler var dedi, duymak istemiyorum anladım ben seni , duygusal boşluktasın dedim. Ben seni ilk gördüğüm andan beri böyleyim , boşlukta değilim dedi. Aramız o gün açıldı. Aradan 7 ay geçti. Geçen hafta ses kaydı atmış. Mesaj bu.
Mesaj atmayacaktım sana ama ne oldu bilmiyorum, dayanamadım, ben seni çok özledim, çok değer verdiğim bir arkadaşımsın , ama dahası da var. Ben senden çok hoşlanıyorum, bunu bil ve bana bundan sonra ona göre davran. Yıllardır itiraf etmek istedim, hep susturdun, kaçtın, kursağımda bıraktın, yüz yüze daha güzel bir ortamda söylemek isterdim gelmedin, böyle yapmak istemezdim bu itirafı, bir kahve içmeye gelirsen sana ayrıntılı yapacağım çok itirafım var daha.
Bu mesajdan bir kaç gün sonra istediği itirafı benden alamadığı için bana biliyorum kendine bile itiraf etmemişsin henüz, kendini farkedince de benden yine kaçacaksın ama bana geleceksin bir gün sen, biliyorum , bekliyorum ben seni hiç sorun değil yazmış.
Bir kaç gün sonra da bana ben senden çok etkileniyorum, aşırı yükseliyorum , arkadaşça davranamıyorum ben artık, benden uzak dur demiş
Hee herifmd oğru demiş.. sen friendzone çekmişsşn ama çyle olmıyo
Yaptığı normal mi geldi o zaman bu ayrıntıları bilince. Aslında ben de onu seviyorum ama güvenemiyorum
Normal tabi bi, sen tamam. Adam yürümüş
Yürüme ne kelime koşuyor ama güvenemiyorum napim
Niye güvenmiyon? S... kip kaçacak mı
Neden olmasın
Abi anlarsın zaten öyle yapacaksa.
Bi de sen buraya bu kadar yazdığına göre senin de ilgin var
Ben seviyorum , deliriyorum da belli etmiyorum işte
Abi p zaman ver gönlünü girsin
Gerçi bana benden uzak dur dediği sabahın bir gece öncesi ben buna ben sana güvenmiyorum dedim. O da madem güvenmiyorsun , sadece arkadaş olarak görüyorsun benim arkadaşlığım senin için bu kadar kıymetli mi ki yazıyorsun bana dedi. Bende yapabilsem yapamadım dedim. Neyime çekiliyorsun dedi konuşmak istemiyorum dedim. Bmyle olmaz bu dedi. İstemiyorum güvenmiyorum inanmıyorum dedim. O da sana vaatlerde mi bulundum vuruldum mu dedim ben neyime güvenmedin inanmadın sen bilirsin dedi. Önce işte arkadaşça davranıp sana hislerimden hiç bahsetmeyince yok mu olacak bunlar sanıyorsun dedi: ben seni sen beni hayal ederken konuşmayınca yok mu oluyor sanıyorsun sen dedi. Bende insan eylemlerinden sorumludur fikirlerinden değil dedim. Ben bundan sonra ne seninle ne de sensiz mutlu olabileceğim bir olasılık göremiyorum dedim. O günün sabahı da o dedi. Ben sana arkadaşça davranamıyorum, çok etkileniyorum , çok yükseliyorum. Sen beni kaldıramazsın benden uzak dur dedi
Abi neden bu kadar kastın ki? Jerif de doğrudan sana dememiş ", gel yemeğr çıkslım" falan diyr
Diyor kaç kere kahveye çağırdı. Yalvardı. Sanki tenha bir yere mi çağırdım ben seni, kalabalığa çağırıyorum gel dedi. Gitmedim. Seviyorum ama geberiyorum
Çapkın beni de harcar bu diye kastıkça kastım
Abi kusura bakma da senin tamam bu. Herif gayet klas yürümüş
Herif zaten hem yakışıklı, hem seksi, ses , diksiyon , ten rengi, bildiğin zeus
Abi ben verecem herife bak kfkfkf
Hahahahaha dur yapma, almadığı kadın kalmamış zaten sıra erkekler de mi
Dmkdfm. Yav sen elinde tutacan o zaman
Ya gerçekçi olalım , cinsellikle hiç bir erkek elde filan durmaz
Sana bağlı o yavrum
Alakası yok
Herife hayati bir mevzu olmadıkça bana bir daha yazma dedim. Görüldü attı 😃
İyi oldu. Direkten dönmüşsün
Görüldü attı diye mi dediniz
ters psikoloji yapmış.
Uzak dur diyor ama gel demek istiyor değil mi? Ne önerirsiniz?