Reelde tanimadigim kizla direk konusamiyorum tersler diye ve bazen tek o kiz olmuyor arkadaslariyla oluyor falan basbasa olamiyoruz o zaman belki konusurdum reelde konussam hakkimda abaza derler diye dusunuyorum sanaldaki gibi kolay olmuyor napmaliyim kiza yurudum diye ciglik atmasindan ve dayak yemekten korkuyorum bir de
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Şey bakar mısınız hanfendi sizi çok beğend-
Bunu diyemem zaten arkadastan oteye geciremiyorum sadece kiz olup konustuklarim oldu flort bile degil hatta oyle kendileriyle konusan bi cocyk olarak gormuslerdir beni arkadas bile degil
anonime güveniyorsun , özgüvenin düşük ondan
Sanalda kizlarla sesli seks konustum ve resimlerimi attim begeniyorlar ama reelde kizlarla arkadastan ote gecemiyorim sanalda memelerini elliyim mi diyebiliyorum ama reelde diyemiyorum herkes icinde ve bana abaza sapik diyebilirler reelde hatta tacizci derler napmaliyim sence
dışarıda iyi arkadaş ve samimiyet içinde olamadıklarında öteye geçemezsin zaten. reelde işler öyle al gülüm ver gülüm yürümez. insanların güven ve davetkar olduklarını görmeden yapma öyle şeyler.
sanaldaki insanlara da çok güvenme biraz fazla heyecanlı gördüm seni
Evet 27 yasinda bakirim opusmedim o yuzden.. o zman reelde sosyallesip arkadas olayim hafif temaslar edeyim falan rahatsiz olmazsa devam edeyim
bu zihniyeti benimsersen muhtemelen sağlam bir duygusal ve fiziksel enkaz yaşarsın. sonrasında hayat daha da zora girer. bu bakış açını değiştir.
cinsellik ve partner olaylarına böyle bakarsan kaybettiğin zamandan daha büyük bir kayıp bekler seni.
Napmaliyim o zaman nasil seks yapicam ki
klavye delikanlıları öyle olur genelde 😄
ben de öyleyim bu arada
Napmaliyim sence ya
Kotuymus ya kiz tek dururken konusurum da arkadaslariylayken konusamam ama dun tekken de konusamadim
sanalda herkes kral
Reelde yapmak istiyorum ben sanali napim
o zaman daha çok sosyalleş
ve başkalarını sallama yok o öyle düşünücek yok red edicek
dünyanın sonu mu?
Dogru evet ama dayak yesem nolcakk
kardeşim yaparsan yersin tabi
yav şak lık
Yav sak lik yapmadan nasil opucem birini mesela
sevgilinş öpersin birisini değil ☠️
Kursta konustugum kiz var onu opmek istiyom işte arkadasim sevgilisi olmayan kisilerle seks bile yapiyordu
bu doğru bir şey mi peki?
başkalarının yaptığı şeyler önemli değil önemli olan senin doğru şeyi yapmab
her koyun kendi bacağından asılır
Hic sevgilim olmadiki benim
Utangaç mısın?
Evet biraz ve terslenme korkum var
Yeni ortamlara girip biraz utangaçlığını üzerinden atman lazım. Arkadaş ortamında kızlar var mı?
Evet kurslara gidiyorum bizim sinifta degil de diger sinifta begendigim kiz var onla konusmak istiyorum daha beceremedim ama baska bi gittigim kurstaki kizla konustum ama kiz bana sen biraz cekingenmisin dedi ama kiz bana ilgili biraz sanirim. O kizla konusmayi devam ettirmeyi dusunuyorum ama arkadas ortamim yok pek sadece kurslara gidiyorum