Bu adam hep mi böyle devam eder? Gece ilişkiler vs? Hiç mi yanına biri görmek istemeyecek? Olgun bir yaş sonuçta..
Ne düşünüyorsunüz?
Bu adam hep mi böyle devam eder? Gece ilişkiler vs? Hiç mi yanına biri görmek istemeyecek? Olgun bir yaş sonuçta..
Ne düşünüyorsunüz?
Bu yaştan sonra değişim olmaz. Durulayım evleneyim derse de kendi yaşında bulmaz. Kendinden küçük deneyimsiz bulur hemen evlenip çocuk yapar. Takıldığı ile evlenmez.
7/8 ay görüşüyorduk, çok güzeldi çok samimi davranırdı düşünceli, ilişkiyr alışıyor sandım, sevgim ona iyi grliyor sanmıştım.. çok derin duygulst besledim ona karşı.. sonrs baktım kafa aynı ve ayrıldım.. çok zaman geçti kendisi yazdı görüşmek istediğini biliyorum fakat artık o konu aramızfa açıldı diye ben yapamıyorum ben sana söyledim vs zırvalıyordu açıkcası vr sttık bendrn korkuyor gibi.. ki bende 0 toksiklik var asla üzerine gitmem aramam yazmam, normsl denerim olmazsa uzsk dururum.
Unutamadım 2 sene geçti nerdeyse hala o var, flort yapamadım kimseyle date gidemedim.. yazık ettim kendime sanırım ama zorla ds olmuyor..
Uzaklaşırsam sonra illa birşekilfr ben burdayım demeyi biliyor, onu sevdiğimi fa biliyor kendisi dr söyledi... sanırım sen beni sev sen burada kal ama ben yapamam gibi bir şey oluyor?
Kaçtığı sevgiden mi besleniyor ne oluyor anlamıyorum.. artık pes ettim ne yazdım ne birşry paylaştın..
Elde tutmak gibi bir şey? Dersem ki arıyor arada görüşmek istiyor kullanmayı deniyor yalan olur asla denemedi.. ne düşüneyim bilmiyorum
Ben 28 o 34
Ve aylar geçince geldi karşımds konuştuk duygusal konulara girince beni sevdiğini biliyordum dedi.. hani sen masum kızsın sen tatlısın sen olgunsun ayakta duran bir kız, sakin, ve beni seviyorsun.. adamın gözündr böyleyim.. o yüzden de uzun surdu oysa o sadece takılır sanırım.
Seninle nikahsız takılacak kalacak sıkılana kadar sıkılınca da bırakarak. Peşinden koşmaman dikkatini çekti.
Onu sevmen hoşuna gidiyor kendisine bağlayıp peşinden ayrılmayacak hale gelince bırakacak
Benimle takilacsk sikilinca da birakacak mi? Ciddi mi yazdiniz bunu? Takiliyoruz my dedim? Gorusuyor muyuz? Adam sevdgimi bildigi halde bir kere gelip kullanmadi ne takilmasi. Ben oyle biri degilim diye bana boyle acik sacma gelmedi, gelemez de. Boyle seyler yazmadan bi okuyun sorun sonra yazin. Iyi aksamlar :)
Sevmiyor olabilir sevgim ona iyi gelebilir sevgimden besleniyor bile olabilir bunlar baska, fakat takilmasi ayri bir sey.. Daha faza yorum yapmak gerekmiyor
Cevap
15Cevap
adam free takılırım, sorumluluk altına girip de kendimden ödün vermem diyor. kafa rahat. sen de ona diyorsun ki hadi gel birbirimizin hapishanesi olalım. alışmış adam özgürlüğe bir kere
İşte anlamadığım şey belki de budur :) Ben onun özgürlüğünğ almak istemiyorum ben toksik değilim gayet de arkadaşlarla çıkabilir eğlenebilir.. sma kadınlardan bahsediyorsak o zaman tabi ki ilişki olunca başka kadın olamaz.. o ds bunu yapamıyor sanırım dimi :) ne kadar güzel sevsem de yine doymaz diğer... ve size göre buna alışan adam değişmez dimi :)
İstemek zorunda değil sonuçta. Hayatından memnun demek ki
Benim 5 yıl sonraki halim.
Buradan takip ettiklerim bile 0 erkek, -1 kadın shdhshdhdd
Ben de şaşkınım. Bir üye uyardı da farkettim shdhshdhs
Sorumluluk sahibi olamayan korkak erkek tipi
Evet :) fakat inanır mısınız hiç anlamadım nasıl bir sorumluluk alamıyor? Brn kendime yetenen kendi ayakkarım üstüne duran bir insanım.. bana bir şey almasından beklentim 0 istemiyorum öylr bir ilişki zatrn, prenses role giremem.. karşılıklı olsun güzel zaman geçirelim... anlamıyorum... kadınlardan mı vazgeçmiyor
Sevgililik çok farklı evlilik çok farklı şeyler sanırım evliliği kaldıramayacağını düşünüyor günübirlik ilişkilerle hayatını idame etmek istiyor
Evet zatene evliliği yapamıyor diye ciddi ilişkiye de girmek istemiyor.. yapamıyorum diyordu.. peki günübirlik ilişkilerle devam edince ne oluyor? İnsan hiç mi onu seven ona özel bakan insan istemez yanında? Hep mi böyle devam eder
Arz talep meselesi bu demek ki talep görüyor bu arkadaş talep göremeseydi daha ciddi şeyler düşünürdü
Beni yedek olarak tuttuğunu düşünüyorum, onu sevdiğimi biliyor diye, fakat saygılı ve öylesine git gel yok, görüşmüyoruz, hani exim olur ve çok şey yaşnamışsa da hep saygılıydı hep ner dürüst ve beni iyi tatlı biri olarak gördüğü için asla git gel yaşatmıyor keyfine gelince aramaz kullanmaz, bir şekilde izliyor ama sessiz, hani gelse herşeyden sonra ciddi gelmeli?
Bir gün ciddi ilişki isterse eğer, bu kızla olur mu anlamında geliyor? Ben anlayamadım? ? Hani neden.. bildiğim kadarıyla adamlar kullanmaya dener keyfine göre ya da siler komple..
Neden sen ex olasın bırak o senin peşine düşşün.
İşte exim oluyor dedm çünkü eskiden beraberliğimiz var ama artık ona yazmam hikaye bile atmıyorum görsün diye.. sadece merak ettim neden öyle anlatığım gibi davranırdı. Oysa evet ıyle sessiz yoklayacağına çok istiyorsa peşime o düşsün :)
Yeni aşklara yelken açalım
:)) bazen unutlmuyor.. ya da çok mucadele ile unutulur.. bazen extrn next bile olur ki bende olmaz ds neyse.. zor severim.. hoşlanacağım kişi de çıkmamış karşıma belki de..
Belki De takılı kaldığından kafanı kaldırıp hiç çevrene bakmadın
Takılı kalmadım sorun orada, çok dega uzak durmayı denedim, hayatım ilerliyor, kendim işim var çalışıyorum yüksek lisans yapıyorm çıkıyorum.. ama ondsn başkasını sevemedim.. Çevreme biri gelip aklımı alabilirse farkederim ama gelmedi :) keşke gelse diyprum artık.. çünkü bu adama artık sevgi vermeyeceğim.. hakketmiyor
Güçlü bir kadın olduğunu hissedelim artık senin. Hadi bakalım hareket zamanı
:)) bakalım
Haberdar olalım
Bulamıyoruz ki :) napalim zor hoşlanırız.. geçen gün bir adam çıktı karışına gözüme çok hül geldi.. eximden sonra birini tanımak istedim.. ki arkadaşımın israrıylw takip ettim onu.. yapmıyorum diye tuhaf buldum ama neyse dedim takip edelim belki bu devir böyledir..
Takip ettim.. geri takıp gelmedi... hayata bak dedim hoşlanabilecepim kişiyi 2 sene sonra gormuşum hadi dedim belki yazar belki date olur, date ne demekti unutmuşum zaten.. kısmet değilmiş 🤣🤣🤣🤣🤣 Belki de ex olanı artık unutmak istediğim için takip ettim ne bileyim, normalde ben takip etmem ilk.. ama o ds boşuna oldu
Bahtsız bedevi 😀pes etmek yok hemen. Beyaz atlı prens bir yerlerden çikacak
Çıkmaz gibime geliyor 😄
Ben bile senin için daha umutluyum
Niye nerden bulacsm 🤣🤣
Sen kafandan diğerini silersen çikacak
E işte dedim hadi bu adsmla tanışayim yazsın bana e yazmadı :)
Ya bırak o gay😀
Valla neden yazmadı şaşırdım.. çirkin de değilim boy pos ds var.. orfs saçma şeyleri takio ediyor beni etmedi.. ne bileyim 🤣
Vallahi ben bile merak ettim. Bunlar niye tepkisiz kaldılar😀
Yabancı olduğumdan olabilir mi :)
Tanımadığımdan dolayımı
Yok ben Türk değilim. O yüzden dedim orada isim farklı gelince yabancı olduğum için mi adam tepkisiz kaldı anlayamadım ki
Hımm bu ne güzel Türkçe. Sen bizdensin😀
Balkan kızı işte 🤣 sonradan türkleştim say.. Peki adam geri takip etmemek için bu geçerli sebep olabilir mi
Yok bu mantıklı bir bahane olmaz😀
Ay ne bileyim 1.70 50 kilo tatli bir kızım yani, takip etmeyecek kadar değil.. saçma adam
Sende o adamda takılı kalma yahu
Anlamadın sanırım... bir insanı severken ama yzak kalmak isterken diğer insana takılı kalınmıyor. Sadece belki inattan isteğim geldi tanışayım diyr, olmayınca bir soru işareti oldu. Anlayamadım diye. Farkettiysen kendimden bwhsettim ve anlaamdım dedim. oysa napim ona takipten çıktım sildim ne b yers yesin
Vayy be bakalım yeni şanslı kim olacak. Umarım seni hakeden biri olur
Bu yaştan sonra sen mi düzelteceksin onu boşuna yazık etme kendine. Seni sevmez sana da iyi gelmez
Sevgi iyileştir sanmıştım.. :)
Belli bir kafadan sonra iyileştirmez. Cidden yazık etme kendine
7/8 ay görüşüyorduk, çok güzeldi çok samimi davranırdı düşünceli, ilişkiyr alışıyor sandım, sevgim ona iyi grliyor sanmıştım.. çok derin duygulst besledim ona karşı.. sonrs baktım kafa aynı ve ayrıldım.. çok zaman geçti kendisi yazdı görüşmek istediğini biliyorum fakat artık o konu aramızfa açıldı diye ben yapamıyorum ben sana söyledim vs zırvalıyordu açıkcası vr sttık bendrn korkuyor gibi.. ki bende 0 toksiklik var asla üzerine gitmem aramam yazmam, normsl denerim olmazsa uzsk dururum.
Unutamadım 2 sene geçti nerdeyse hala o var, flort yapamadım kimseyle date gidemedim.. yazık ettim kendime sanırım :) ama zorla ds olmuyor..
Uzaklaşırsam sonra illa birşekilfr ben burdayım demeyi biliyor, onu sevdiğimi fa biliyor kendisi dr söyledi... sanırım sen beni sev sen burada kal ama ben yapamam gibi bir şey oluyor?
Kaçtığı sevgiden mi besleniyor ne oluyor anlamıyorum.. artık pes ettim ne yazdım ne birşry paylaştın..
Elde tutmak gibi bir şey? Dersem ki arıyor arada görüşmek istiyor kullanmayı deniyor yalan olur asla denemedi.. ne düşüneyim bilmiyorum
Biliyor ki onu bekleyen var biliyor ki ne yapsa dönecek. Ve senin bu halini kullanıyor. Bunların farkına varmışsın birden her şeyi kestirip at. hiç bir şey senden önemli değil
Yeterince düşünmedin mi yıllardır kendine bunu yaptın ne hali varsa görsün
Ne güzel özetlediniz :)
Biliyor ki onu bekleyen seven biri var ve ne yapsa o burada :) başkasını sevemiyor çğnkü emin oldu ve bu durumu kullanıyor. Evet artık ne paylaşım yapıyorum bir şey de göremez.. yıprandım... çok düşündüm çok denedim kendimi zorlandım hep synı yerr grldim.. şimdi bir daha deniyorum :) sevgimi de saygımı ds hakketmiyor
Sana ulaşacak fırsatı verme , ona karşı zaafın var ama ondan kurtulmakta senin elinde. Erkekler kaybedince değerini anlar , kadınlar da ise kafada bitince her şey bitmiştir. Yani senin elinde
Evet aslında bir olay oldu yeni ve ondsn sonra direk konuşmazsak da herşeyden farkında, sevgimi azaltacsğına.. gözümden düştüğünü da biliyor, bir daha yazmayacağımı.. artık paylaşım bile yapmıyorum komple kayboldum.. bitsin artık.. yoruldum.. ve artık kaybettiğini anlamasını isterim.. çok güzel bir insandım ona karşı ve bunları hakketmedim :)
Kaybetmesini anlamasını isteme dönüp dolaşıp kapına neden gelsin. Hayatına dön paylaşım yapmadım , yazmadım , konuşmadım diye söylenip durma artık o yok biraz acı olacak ama ölen kişi tamamen yok oluyor ya senin içinde o öyle olsun konuşsana çırpınsa da o artık yok
Neler yaşadım neler hissetim bi tek ben bilirim, nasıl sevdim nasıl seviyorum, anlaması isterim, benim sevgim ona karşı başkaydı, kimseyi öyle sevmedim bir gün srver miyim bilmiyorum. Ben uzaklaştım paylaşmalar da yapmıyorum artık, dilerim ki hayatıma beni hakkeden inssn gelir.. Ama o adama gelince umarım anlar ve pişman olur.. o acı dediğiniz yolda 2 sene yürüryorum, zor oluyor ama bi şekilde devam, belki unuturum bir gün.. Size çok teşekkür ederim beni anladınız diyr ve düşünerek yorum yazdığınız için 🙏
Sorumsuz tip çünkü basedemez hic bisey le
Düzelmez mi :)
Hayata küsmüş kalbi bu adamın
Öyle gibi bir şey zannettim fskat geçmesi mümkün mü? :)
Kişiyi tanımıyoruz yorum yapmak zor ama geçebilir ve ani karar verir bence
Unutamadım 2 sene geçti nerdeyse hala o var, flort yapamadım kimseyle date gidemedim.. yazık ettim kendime sanırım ama zorla ds olmuyor..
Ondan ne t olmasını isteyiniz aksi halde sizinde bir hayatınıza yön vermeniz gerektiğini izah edin karar mekanizması devreye girer umarım
Evet.. sanırım bir sure içindr yazacsk kayboldum diye :) bir şey derse net olurum
Zor bir durum arafta arada kalmak katlanmasıdaha zor kolaylıklar dilerim yasınız
Teşekkür ederim.. vazgeçmeye deniyorum.. dönerse bir şey denerse net bir konuşma yaparım o kadar.. elimden artık çabalamak bile gelmiyor.. hakketmiyor
Benceede haketmiyor hayat kısa bir baskasının gönlünün olmasını beklemeye gerek yok
Evet hiçtr bile, ama kalbim söz dinlemiyor ki.. artık uzaklşatım bilmiyorum, 2 sene aynı yoldaydım 2 sene bu kız beni seviyor diye biliyordu, artık prs ettim ona karşı paylaşım bile yapmıyorum.. yoruldum sanırım.. bu ds böyle bit vazgeçiş belki.. bakalım
Sevgili evliliğe döner diyerek
Evet benimleyken ondan korktu, ilişkimiz güzeldi, ve devam edersek ciddi ilişkiye dönecek, ciddi ilişkiye dönerse bırakmaz ve evlenmek zorunda kalır ama hala yapamıyor..
Hani diyor kız beni sevsin ben arada yoklarım burdayım görsün diye.. sevgi bitmesin.. kıx zaten kullanılacsk takılacak biri değil öylesine gidemem keyfime gelince.. e kalsın belki bir gun yapabilirsem denerim mi? Böyle mi oluyor
Düzelir tabiki bir yolu var
Ne zaman 40 oluncs mı :) Nasık bir yol da, sevgi ile olmayıncs geride ne kalıyor
Gaydir.
Değil
Bir rahatsızlık olabilir
Ne gibi? Sevgili yapmayacak kadar..
Ne diyorsunuz ya offf
Yaşın gayet iyi nerde yaşıyorsun
Seks odaklidir
Geçelik bir şey yaşamaya devam sanırım, en azındna benden sonra oyle diye biliyorum
O zaman tarzi oyle zaten
Sana gelmez kullanir gecer
Analamadınız, beni kullanıp geçer diye bir şey yok. Ortada bir geçmiş var :) az da değil. O benimle öyle olsa böyle bir soru sormazdım
Sizin sadece seks sureniz uzun
Tek gece degil 2 yildir duzenli sevisiyor
Tarzi zaten belli adamin
Sen ne saçmalıyorsun be, adsmın tarzı belli olsa da benden sonra belli oldu. Benimleyken belki başkalarıyla gitti bilmiyorum sonuçta ayrıldım. Sen bana düzenli seks yapmışsın diyemezsin anladın mı? burada bir şey anlatıyorsam yaşadığım gibi yazıyorum. Bir ilişkide seks var diye kalacak insan değilim. Olsam 2 sene yalnız olmam. Demek güzel bir şey yaşamışım ki sevmişim.
Böyle herkese saçma sapan bir şey yazacsğına insan olmayı dene. Yukarda biz yatık kalktık demedim. Beni kullanıp attı demedim. Bana arada seks için geliyor demedim. Bana saygılı dedim, bana tatlı davranırdı hep iyi hep masum. Şimdi uzatma
Tamam da adamla sevgili gibi degilmissiniz anladigim kadariyla o yuzden oyle dedim
Travması olabilir
Var bir şey evet
Da nasıl geçer bilmiyorum
Kocan mı o
Saçma sorular sormayın. Yıllarca sevgilisi yok diyorum. Sevgililiği yapamıyor
Sen onu arzuluyorsun sanırım