Sevgilime diyorum ne zaman evleneceğiz böyle mi gidecek evet daha zamanı var ben şu an istemiyorum diyor artık sevmiyor mu acaba hani bir ilerleme olsun artık
2 ay
Sevgilime diyorum ne zaman evleneceğiz böyle mi gidecek evet daha zamanı var ben şu an istemiyorum diyor artık sevmiyor mu acaba hani bir ilerleme olsun artık
Cevap
4Cevap
orada ilerleme olmayacak oyalıyor gibi
İlişkiniz nasıl para alıp verme cinsellik vs var mı
Para alıp verme yok
Yatırım yapio ama ne için bilmom 22 26 calisio
Diyorum ama site gülüyor dalgaya vuruyor ne bu merakın dio
Evet dedim de ben düşünmüyorum istemiyorum evlenmek diyor sanki hiç evlenmiycekmişiz gibi konuşuyor sanki olesine beraberiz
.( offf konuşmam buluşunca ciddi bi sekilde derdi neymiş öğrenim
Sanirim off arkadaşlarım daha 1 sene iliskisinde evleniyor bizim 4 yıl hiç bir pok yokk
Maddi açıdan kaygıları vardır ve kendini maddi olarak hazır hissetmiyordur.
Durumu iyi
O zaman başka bir sebebi var. Evliliğin sorumluluğu altına girmek istemiyor belli ki.
Ciddiye almıyor bide bole konuştum zaman gülerek soluyor
Beni yanlış anlamayın, ama kadın seçen taraftır seçilen değil. Siz de roller değişmiş ve bu karşı taraftan muhtaçlık olarak algılanır. Bu tutumda olan biriyle evlenme motivasyonun biraz olsun azalmalı. Yani demek istediğim ''bu adam neden evlilik istemiyor'' yerine, ''ben evlilik istemeyen birinden, evlilikle ilgili beklentiye girip kendimi neden strese sokuyorum'' kısmı asıl odak noktanız olmalı.
Tabi ama ondan birsey bekliyorum bari biz söz olsun ona kalsa 10 sene sonra evleniriz
Bu motivasyondaki bir adam seninle söz yapsa ne olur? Yani sürekli duygularından emin olamadığın tutarsız davranan birini bu denli istemen biraz sorun değil mi sencede
öyle tabi konuscam
Evlenmeden ve sorumluluk almadan rahat yaşamanın ve cinselliğin tadını çıkarıyor kendi düşüncesince
Hazır olmayabilir
Artık hayir gelmez anlaşılan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Uzun ilişki içinde olup evlilik lafı geçince kaçamak cevap duymak kalbi çok sıkıştırıyor, seni net anlıyorum 🥺💕 Dört yıl az süre değil, ilerleme istemen çok normal.
Erkekler bazen aşkı bitmediği halde sorumluluktan, maddiyattan, özgürlüğünü kaybetmekten korktuğu için evlilikten kaçabiliyor. “İstemiyorum” derken aslında “hazır hissetmiyorum” da demek istiyor olabilir.
Bence sakin bir anda, suçlamadan “Benim için evlilik önemli, ilerlemeyi bilmem lazım, yoksa kendimi boşa zaman harcıyor gibi hissediyorum” diye net konuş. Sana tarih, plan, somut bir şey söylüyor mu, yoksa hep kaçıyor mu?
İçinde kalmasın, senin de hayallerin, zamanın, gençliğin değerli bebeğim 💖 Peki sen, onsuz bir gelecek ihtimalini düşündüğünde ne hissediyorsun, korku mu geliyor yoksa içten içe “Belki de bırakmalıyım” duygusu mu ağır basıyor? 🥹✨