Öncelikle özellikle erkekler yorum yaparsa sevinirim. Yazın konuştuğum bi çocuk vardı aynı üni aynı kampüsteyiz. Çocuğun bi hatası benim güvenimi sarstı biraz ama konuşmaya devam ettik. İki ay falan bana sürekli buluşalım dedi bende hiç buluşmadım sonrasında okul açıldı o süreçte de gormedi beni ve en sonunda sinirlendi benimle konuşmayı kesti sonra ben pişman olup arkadaştan özür diledim ve yüz yüze bi kere görüştük. Ben özür dilediğim için şımardı ve benim mesajlarıma geç cevap vermeye falan başladı bende bi zaman sonra bozulmaya basladim tabi uyardim ama duzelmedi. Sonrasında bi konuşmamızda son mesajını begendim o da benimkini beğendi 3 ay falan geçti hala da konuşmuyoruz ve takiplesmiyoruzda instada. Okulda görüyorum umursamaz davranıyor o öyle yaptığı için artık bende öyle davranıyorum. Hiç yüzüme bile bakmıyor belki de bakıyor ama ben görmüyorum. Böyle bi durumda ne yaparsam pişman olur ve yazar bana lütfen akıl verir misiniz? Özledim ama yazamıyorum bi türlü.
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Erkekler Ne Diyor
La zaten sadece erkekler cevaplasın olarak paylasmissin bide erkekler öncelikli cevaplasın diyosun zeka belirtisi aramadigim için okumadım ehehehe ☕️women hahahahahaah
Sonradan sadece erkekler seçeneğini ayarladim tekrardan da yazıyı düzeltmek istemedim, okumasan da olur teşekkürler
Sktr git ehehehe
İnat degilmi okuyacam mk
Simardigi falan yok biktirmissin cocugu ama senden hoslandigi için vazgecememis senden sonra boş ver demis
Su anda beni görmüyormuş gibi davranmasının sebebi ne peki? Sonuçta daha önce bi samimiyetimiz vardı en azından selam verebilir.
Bıkmış bıkmış istemiyo iste senle konuşmak hiaminaindireyim
Hem selam verse hemen başlarsiniz "ayy bana iş atiyo"diye
Bu karı milleti de hep aynı hiammina
Bosveer kız değil misin en çirkininizin ayagini öpmek için 500 tane top var bul birini gez eglen
Birincisi öyle bir şey söylemem onunla konuşmayı özledim. Ama tamamen yabancı gibi davranması çok saçma, neden ben özür dilediğimde şımarmak yerine düzgünce konuşmadı. Ben yazdım o da yazabilir.
İnsanlara bu tarz tavsiyeler verme lütfen, bazılarımız cidden sevip özlüyor olabilir.
BEN SEVMEDIM MI LAN SANKİ? TEK DERT BABASI SEN MISIN? 6 SENE SEVDIM LAN BI KIZI BEN 6! PLATONIK HEMDE! PESINDEN KOSTUM YUZLERCE KM YOL YAPTIM MOTORLA KAZA YAPTIM O YOLDA MOTORU AYAĞA KALDIRDIM DEVAM ETTIM GITMEYE SADECE SEN MI SEVDIN? BITANENIZLE SEVGILI OLDIM UZAK MESAFE SIRF DEVAMSIZLIK YAPMASIN ISTEDIGI GUNDE GIDEYIM DIYE 1 HAFTA BOYUNCA GECELERE KADAR CALISTIM (2.5 AYDIR HIC TATIL YAPMAMISTIM O GUNE KADAR) PESINDEN 43 SAAT YOL GITTIM MEMUR OLMAK ISTEMIYORUM DIYE BENI TERK ETTI. AILEMLE ARAM IYI DEGIL 2 TANECIK ARKADWSIM VAR SINIR HASTASIYIM KARANLIKTA DURAMIYORUM BAZEN ARABA PLAKALARI BILE BENI KORKUTIYOR PSİKOLOJİK SPRINLARIM VAR KIM SADECE SEN MISIN DERTLI?
Dünyanın en dertli insanı benim ya da tek dertli benim diye hicbir şey söylemedim sana. Açıkçası hoş şeyler yaşamamışsın üzüldüm ama bunu herkese yansitamayiz ki ve bu arada bende karanlıktan korkuyorum. Benimde bi elin parmağını gecmiyecek sayıda arkadaşım var fazla olsa zaten burada isim olmazdı. Ben aşk yönünden gülmedim ama umarım senin yüzün güler ve umarım hayatta istediğin konumda olursun.
Ayrıca ben sana kötü bisey de demedim kötü Bi öneri de değildi. Sadece skine takma senin için Bi dünya seçenek var çünkü kızsın dedim.
Tesekkurler
Ne biliyim öyle büyük harflerle yazınca bağırıyorsun sandım. Bi çok seçeneğim varda onu özlüyorum işte hiç pişman olmaz mı ya da özlemez mi? Ne yaparsam özler buna bir şey diyemez misin? Sonuçta surekli yuz yuze görüyorum.
Valla bilemiyorum ama tekrardan yakinlasmayi acilmayi dene öldürecek degil ya seni en fazla olmaz der