Aşk İlişkileri Erkekler, sizce ne yapmaliym? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor cok yalnizm ne yapmaliyim Güncellemeler+1 yıl hatay ve cevresi olanlar yazsin belki bakarim Güncellemeler+1 yıl yasim 45 degil Erkekler, sizce ne yapmaliym? Cevapla Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Phloxtreme Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl +45 siniz hanfendi kendinize gelin 🤔 yoksa yaşınız daha mu küçük 0 6 Yorumla Soran +1 yıl 45 degilim herhalde Yorumla Phloxtreme +1 yıl Yaşınız kaç? O zaman gerçek yaşınızı neden girmedin en başta 😂 Yorumla Soran +1 yıl hesapla uğraşmadım diyelim😂 Yorumla Phloxtreme +1 yıl Hmmm yaşınızı merak ettim kaçtı Yorumla Soran +1 yıl 26 Yorumla Phloxtreme +1 yıl Iyiymiş burcun neydi bende 25 olcam ocakta 😂 Yorumla
_Han_ Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 35% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Bak dermanın geldi yazcaktımda belki bakarım deyince soğudum direkt 0 3 Yorumla Soran +1 yıl :( Yorumla _Han_ +1 yıl Kolay gelsin sana bulmuşsun birkaç kişi :D Yorumla Soran +1 yıl 😀 Yorumla
erkan4734 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 751 cevap paylaştı. Birazdan rekor gelir 😂😂 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Yorumla erkan4734 +1 yıl Akşam akşam milletin ayrıyla oynama 😂😂 herkes zıplıyor Yorumla
technocrates Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Birilerini bulmaya çalışmak bir adım kabul edilebilir 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 😀 Yorumla technocrates +1 yıl Başarılar. Yorumla Soran +1 yıl sağ olun Yorumla
baystar Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 60% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 328 cevap paylaştı. artık değilsin yaz bana 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 🥲 Yorumla Soran +1 yıl yaş 40 mı Yorumla baystar +1 yıl evet Yorumla
lerner Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. gizlisin nasıl yazalım:) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl eklwrim ben😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bende yalnızım yokmu kimse ist ve çevresi kız 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İstanbul 999 km Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm ister misin Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Arkadaş edinebilirsin. 0 0 Yorumla
YalnizBeyefendii Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Merhaba Adana’dan selamlar 0 7 Yorumla Soran +1 yıl oo yakın Yorumla YalnizBeyefendii +1 yıl Sana birşeyler ısmarlayayım? Yorumla Soran +1 yıl ooooo😀😀😀😀😀😅 Yorumla Soran +1 yıl 27 yasinda misin Yorumla YalnizBeyefendii +1 yıl 28 Yorumla YalnizBeyefendii +1 yıl Beraber tavuk döner yiyelim 😂 Yorumla Soran +1 yıl umarim😂 Yorumla
burda_yım Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Bana ulaşmalısın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl yakınsan Yorumla
PortgasDAscee Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Manita yap knk 0 2 Yorumla Soran +1 yıl oha knk Yorumla PortgasDAscee +1 yıl He mk Yorumla
Üzgünadammmm Takip Et Xper 6 Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 550 cevap paylaştı. Yaş 45 yaş üstü diyor abla sen sudokuya yönel 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
aldikverdik06 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Sohbet edebiliriz 0 12 Yorumla aldikverdik06 +1 yıl Ooo Hatay mı dedin? Yakınız desene ;) Yorumla Soran +1 yıl nerelisn Yorumla aldikverdik06 +1 yıl Osmaniye ;) Yorumla aldikverdik06 +1 yıl Sen Hatayın neresi? Yorumla aldikverdik06 +1 yıl Yazmayı düşünmüyor musunuz 😔 Yorumla Soran +1 yıl kurt musun Yorumla aldikverdik06 +1 yıl Değilim sen? Yorumla Soran +1 yıl aşiret felan mısın Yorumla aldikverdik06 +1 yıl Yok değilim nereden çıktı bunlar Yorumla Soran +1 yıl genel öyle oluyor da Yorumla aldikverdik06 +1 yıl Yok Türk’üm. Yakın değil miyiz? Yorumla Soran +1 yıl yakinizz ekliym Yorumla
Cengizhan0506 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Sevgilin veya arkadaşların yokmu 0 7 Yorumla Soran +1 yıl yok nerelisin Yorumla Cengizhan0506 +1 yıl Adana. sen nerelisin Yorumla Cengizhan0506 +1 yıl Ama İstanbul'da yaşıyorum Şu an Yorumla Soran +1 yıl aa hataya yakinsiniz Yorumla Soran +1 yıl ekledim sizi Yorumla Cengizhan0506 +1 yıl Aynen hala gelip gidiyorum ailem Adana'da hatta daha da yakınım sana. ilcesindeyim Yorumla Cengizhan0506 +1 yıl Bende yazdım ama cevap bekliyorum senden mesajda 😊 Yorumla
ezequielll Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 786 cevap paylaştı. Yalnızmısın 0 4 Yorumla ezequielll +1 yıl Benle o yalnızlığı bozabilirsin Yorumla Soran +1 yıl yakinlik onemli Yorumla ezequielll +1 yıl Hataya fazla yakın deilim ya Yorumla ezequielll +1 yıl Burdan yardımcı olayım Yorumla
niger Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Talipler gelir şimdi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl bakiyorum😂 Yorumla
Baygezgin0634 Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Sohbet? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl olur Yorumla Baygezgin0634 +1 yıl ? Yorumla
Delibirisi1 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ruhen mi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ikiside Yorumla Delibirisi1 +1 yıl Hatay'da değilim ne yazikki Yorumla
armada Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. ne yapmak istiyosun 1 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12b cevap paylaştı. Ne yapmak istersen 0 2 Yorumla Soran +1 yıl tanismak🤔 Yorumla Asknedencanyakar_ +1 yıl Olabilir Yorumla
Aklınşaşar Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 908 cevap paylaştı. Bul birini 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yaşın kaç? 0 14 Yorumla Soran +1 yıl 18 24 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bol şanslar bende 45 sandım heveslendim😄😄 Yorumla Soran +1 yıl ya kıyamam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sorma napcaz 😄😄varmı senden büyük biri😄 Yorumla Soran +1 yıl yok valla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sağlık olsun poncigim sana bol şanslar 😄😄yaramazlık yapma. Yorumla Soran +1 yıl 😅😅😅😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hatay mi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eskiden güzeldi. suriye ağırlıklı gelince eski tadını bulmadım sonraki gittiğimde ya. Yorumla Soran +1 yıl ya ne guzel🥰 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uzun çarşıda kağıt kebabimi yesek ne😄😄 Yorumla Soran +1 yıl 🤗 yasin kacti Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 40 li yaşlar..😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Erkencisin😄 Yorumla
Bilir_Kisii Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Birini bul 0 2 Yorumla Soran +1 yıl oha Yorumla Bilir_Kisii +1 yıl Ne oha Yorumla
akrepadm Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Bunu sevdim 0 3 Yorumla akrepadm +1 yıl Ben de yalnız yaşıyorum Yorumla Soran +1 yıl hımm Yorumla akrepadm +1 yıl Evet 😉 Yorumla
Medıcınen Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Antep 0 7 Yorumla Soran +1 yıl kurt musun Yorumla Medıcınen +1 yıl Hayır Yorumla Medıcınen +1 yıl Beyaz antepliyim Yorumla Soran +1 yıl o nasıl oluyor Yorumla Medıcınen +1 yıl Yerlisiyim😉 Yorumla Medıcınen +1 yıl Hatayı iyi bilirim😊✋ Yorumla Soran +1 yıl ooo ekledim Yorumla
383838Gölge38 Takip Et Xper 2 Yaş: 39 +1 yıl Konuşalım 0 2 Yorumla 383838Gölge38 +1 yıl Kayseri ommazmı Yorumla Soran +1 yıl olur Yorumla
saçmalamamk Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Hobi bul kendine. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂 Yorumla saçmalamamk +1 yıl ? Yorumla Soran +1 yıl hobi buluyorum aslında şuan😂 Yorumla saçmalamamk +1 yıl Peki. Yorumla
Erkekler Ne Diyor
+45 siniz hanfendi kendinize gelin 🤔 yoksa yaşınız daha mu küçük
45 degilim herhalde
Yaşınız kaç? O zaman gerçek yaşınızı neden girmedin en başta 😂
hesapla uğraşmadım diyelim😂
Hmmm yaşınızı merak ettim kaçtı
26
Iyiymiş burcun neydi bende 25 olcam ocakta 😂
Bak dermanın geldi yazcaktımda belki bakarım deyince soğudum direkt
:(
Kolay gelsin sana bulmuşsun birkaç kişi :D
😀
Birazdan rekor gelir 😂😂
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Akşam akşam milletin ayrıyla oynama 😂😂 herkes zıplıyor
Birilerini bulmaya çalışmak bir adım kabul edilebilir
😀
Başarılar.
sağ olun
arkadas olabiliriz 😂
artık değilsin yaz bana
🥲
yaş 40 mı
evet
gizlisin nasıl yazalım:)
eklwrim ben😂
Bende yalnızım yokmu kimse ist ve çevresi kız
İstanbul 999 km
Hmm ister misin
Arkadaş edinebilirsin.
Merhaba Adana’dan selamlar
oo yakın
Sana birşeyler ısmarlayayım?
ooooo😀😀😀😀😀😅
27 yasinda misin
28
Beraber tavuk döner yiyelim 😂
umarim😂
Bana ulaşmalısın
yakınsan
Manita yap knk
oha knk
He mk
Yaş 45 yaş üstü diyor abla sen sudokuya yönel
😂😂😂
Sohbet edebiliriz
Ooo Hatay mı dedin? Yakınız desene ;)
nerelisn
Osmaniye ;)
Sen Hatayın neresi?
Yazmayı düşünmüyor musunuz 😔
kurt musun
Değilim sen?
aşiret felan mısın
Yok değilim nereden çıktı bunlar
genel öyle oluyor da
Yok Türk’üm. Yakın değil miyiz?
yakinizz ekliym
Sevgilin veya arkadaşların yokmu
yok nerelisin
Adana. sen nerelisin
Ama İstanbul'da yaşıyorum Şu an
aa hataya yakinsiniz
ekledim sizi
Aynen hala gelip gidiyorum ailem Adana'da hatta daha da yakınım sana. ilcesindeyim
Bende yazdım ama cevap bekliyorum senden mesajda 😊
Yalnızmısın
Benle o yalnızlığı bozabilirsin
yakinlik onemli
Hataya fazla yakın deilim ya
Burdan yardımcı olayım
Talipler gelir şimdi
bakiyorum😂
Sohbet?
olur
?
Ruhen mi
ikiside
Hatay'da değilim ne yazikki
ne yapmak istiyosun
Ne yapmak istersen
tanismak🤔
Olabilir
Bul birini
Yaşın kaç?
18 24
Bol şanslar bende 45 sandım heveslendim😄😄
ya kıyamam
Sorma napcaz 😄😄varmı senden büyük biri😄
yok valla
Sağlık olsun poncigim sana bol şanslar 😄😄yaramazlık yapma.
😅😅😅😅
Hatay mi?
Eskiden güzeldi. suriye ağırlıklı gelince eski tadını bulmadım sonraki gittiğimde ya.
ya ne guzel🥰
Uzun çarşıda kağıt kebabimi yesek ne😄😄
🤗 yasin kacti
40 li yaşlar..😄
Erkencisin😄
Birini bul
oha
Ne oha
Bunu sevdim
Ben de yalnız yaşıyorum
hımm
Evet 😉