Aşk İlişkileri Erkekler ne yapabilirim? Cansu_deniz3472 Takip Et Xper 2 Yaş: 89 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Erkekler sinirlenirse ne anlama geliyor ben ne yapabilirim Güncellemeler+1 yıl Erkekleri sakinlestirlebilirim Erkekler ne yapabilirim? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Efinans Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 433 cevap paylaştı. Erkekler sinirlenirse sus sakinleşmesini beklemelisin 0 2 Yorumla Cansu_deniz3472 +1 yıl tamam teşekkür ederim Yorumla Efinans +1 yıl Rica ederim 😇 Yorumla
Sınanreıs12 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 86% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ya bir istediği olmamıştır ya da senin karakterinde bir problem vardır. 0 1 Yorumla Cansu_deniz3472 +1 yıl Anladim Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. sinirlenıyor iste 1 1 Yorumla Cansu_deniz3472 +1 yıl Tm Yorumla
öldümgalibaa Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kendi haline bırak sana sarmasın 1 1 Yorumla Cansu_deniz3472 +1 yıl Bencede Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. sadece sorduğu soruya cevap ver. daha fazla konuşarak onu tahrik etme. 0 23 Yorumla Cansu_deniz3472 +1 yıl Nasil yani Yorumla Adanaaşk +1 yıl o kızgınken karşılık verme sakinleşir Yorumla Cansu_deniz3472 +1 yıl Erkekler hiç bir şey anlamadım ya Yorumla Adanaaşk +1 yıl o zaman sakinleştirmek için her yolu dene. Yorumla Cansu_deniz3472 +1 yıl Ne gibj yolu denebilirim Yorumla Adanaaşk +1 yıl aklına ne gelirse dene.(sarılmak gibi) Yorumla Cansu_deniz3472 +1 yıl Yanimda değilse ne yapacam Yorumla Adanaaşk +1 yıl kahve içmeye çağır dertleşiriz dersin. Yorumla Cansu_deniz3472 +1 yıl çocuk başka şehirde ne yapacayim ki Yorumla Cansu_deniz3472 +1 yıl Bence ben birakim kendjn haline Yorumla Adanaaşk +1 yıl başka şehirde ise hiç düşünme. vardır teselli edeni. Yorumla Cansu_deniz3472 +1 yıl tamam Yorumla Cansu_deniz3472 +1 yıl Sağol Yorumla Adanaaşk +1 yıl iyi gecelerin olsun. teşekkür ederim. Yorumla Cansu_deniz3472 +1 yıl Iyi geceler Yorumla Cansu_deniz3472 +1 yıl Ne icin teşekkür ediyorsun Yorumla Cansu_deniz3472 +1 yıl Asıl ben teşekkür ediyorum Yorumla Adanaaşk +1 yıl Güzel kalp. Yorumla Cansu_deniz3472 +1 yıl Tm Yorumla Adanaaşk +1 yıl sohbet için. Yorumla Cansu_deniz3472 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Adanaaşk +1 yıl tekrar iyi geceler Yorumla Cansu_deniz3472 +1 yıl Tekrarda Iyi geceler Yorumla
Nüklofizo Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hiç bir şey anlamadım teyze 0 5 Yorumla Cansu_deniz3472 +1 yıl Teyze mi Yorumla Nüklofizo +1 yıl 85 yaşınızda değil misiniz? Ondan öyle dedim. Yorumla Cansu_deniz3472 +1 yıl Yok Yorumla Nüklofizo +1 yıl Ha pardon o zaman Yorumla Cansu_deniz3472 +1 yıl Onemli Yorumla
lovbdy Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Tak keleoceyi vur kirbaci 0 2 Yorumla Cansu_deniz3472 +1 yıl Nasil yani Yorumla lovbdy +1 yıl Yani kirbacli fantezi Yorumla
YavuzCakır Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Haklıysan ezilme 0 1 Yorumla Cansu_deniz3472 +1 yıl Erkekler sinirlince ne anlama geliyor ki? Yorumla
byistekli Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Nasıl yani 0 30 Yorumla Cansu_deniz3472 +1 yıl Yani erkekler sinirlisince ne yapabilirim? Yorumla byistekli +1 yıl Sevgilin mi yoksa başka mi Yorumla Cansu_deniz3472 +1 yıl Erkek kankam var onundan soruyorum Yorumla Cansu_deniz3472 +1 yıl Yani erkekler sinirlince ne anlama geliyor ki Yorumla byistekli +1 yıl O an pek konuşma onunla. Ve sakin kalana kadar kizacagi Bi cümle veya hareket yapma. Yaş kaç? Yorumla Cansu_deniz3472 +1 yıl 14 senin Yorumla byistekli +1 yıl 29 benim . Yorumla Cansu_deniz3472 +1 yıl Iyi Yorumla byistekli +1 yıl Noldu Yorumla Cansu_deniz3472 +1 yıl Bir sey olmadi Yorumla byistekli +1 yıl İyi dedin ya onu dedim Yorumla Cansu_deniz3472 +1 yıl Hm Yorumla byistekli +1 yıl 3vet Yorumla Cansu_deniz3472 +1 yıl Peki Erkekler ben rahat birak dese ne yapacam Yorumla byistekli +1 yıl Hiç bisey konusmicaksin. erkeksiz duramıyormusun sen Yorumla Cansu_deniz3472 +1 yıl Yoo Yorumla byistekli +1 yıl Ee o zaman Yorumla Cansu_deniz3472 +1 yıl Ne ee Yorumla byistekli +1 yıl Neyse boş ver Yorumla Cansu_deniz3472 +1 yıl Erkeke anlamıyorum Yorumla byistekli +1 yıl Nesini anlamıyorsun. Yorumla Cansu_deniz3472 +1 yıl Anlamiyor işte Yorumla Cansu_deniz3472 +1 yıl Anlamiyorum iste Yorumla byistekli +1 yıl Merak ettiğin bisyler varsa yz. Yorumla Cansu_deniz3472 +1 yıl tamam Yorumla byistekli +1 yıl Yorumdan değil ama. Yorumla Cansu_deniz3472 +1 yıl Tm Yorumla byistekli +1 yıl Bekliyim mi beklemiyim mi Yorumla Cansu_deniz3472 +1 yıl Nasil yani Yorumla byistekli +1 yıl Tm yzdm oraya geç Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Erkekler sinirlenirse sus sakinleşmesini beklemelisin
tamam teşekkür ederim
Rica ederim 😇
Ya bir istediği olmamıştır ya da senin karakterinde bir problem vardır.
Anladim
sinirlenıyor iste
Tm
Kendi haline bırak sana sarmasın
Bencede
sadece sorduğu soruya cevap ver. daha fazla konuşarak onu tahrik etme.
Nasil yani
o kızgınken karşılık verme sakinleşir
Erkekler hiç bir şey anlamadım ya
o zaman sakinleştirmek için her yolu dene.
Ne gibj yolu denebilirim
aklına ne gelirse dene.(sarılmak gibi)
Yanimda değilse ne yapacam
kahve içmeye çağır dertleşiriz dersin.
çocuk başka şehirde ne yapacayim ki
Bence ben birakim kendjn haline
başka şehirde ise hiç düşünme. vardır teselli edeni.
tamam
Sağol
iyi gecelerin olsun. teşekkür ederim.
Iyi geceler
Ne icin teşekkür ediyorsun
Asıl ben teşekkür ediyorum
Güzel kalp.
Tm
sohbet için.
Teşekkür ederim
tekrar iyi geceler
Tekrarda Iyi geceler
Hiç bir şey anlamadım teyze
Teyze mi
85 yaşınızda değil misiniz? Ondan öyle dedim.
Yok
Ha pardon o zaman
Onemli
Tak keleoceyi vur kirbaci
Nasil yani
Yani kirbacli fantezi
Haklıysan ezilme
Erkekler sinirlince ne anlama geliyor ki?
Nasıl yani
Yani erkekler sinirlisince ne yapabilirim?
Sevgilin mi yoksa başka mi
Erkek kankam var onundan soruyorum
Yani erkekler sinirlince ne anlama geliyor ki
O an pek konuşma onunla. Ve sakin kalana kadar kizacagi Bi cümle veya hareket yapma. Yaş kaç?
14 senin
29 benim .
Iyi
Noldu
Bir sey olmadi
İyi dedin ya onu dedim
Hm
3vet
Peki Erkekler ben rahat birak dese ne yapacam
Hiç bisey konusmicaksin. erkeksiz duramıyormusun sen
Yoo
Ee o zaman