7 yıllık sevgilimle birbirimizi çok sevmemize rağmen mutlu değilim. Uzun ilişkisi olanlar cevaplayabilir mi özellikle lütfen?

Hayatımda uzun süredir birisi var 7 yıldır. Ilişkimiz çok hareketli çok komik çok samimi çok derin ilerliyo her konuda bana bebeği gibi davranıyo ama benim çoğu konuda isteklerimi göz ardı ediyor. Farklı şehirlerdeyiz ve sürekli işini bahane ediyo çok nadiren buluşuyoruz. Ve bende artık daha çok istiyorum onu ister istemez. Ama daha çok görme isteğime yardımcı olamadığı için çok mutsuz oluyorum. Bu arada ben öğrenciyim çalıştığım zamanlar onun yanına gidiyorum ama bu her zaman mümkün olmuyo. O çalıştığı için gelmesini istiyorum yani. Onunla çok mutluyum ama bi o kadar da mutsuzum. Karşıma çok daha yakışıklı çok daha ilgili iyi kişiler çıktı ama kimseyi sevgilim gibi göremiyorum. Beni çok fazla etkiliyo. Ama isteklerimi yerine getirmediği için evlilikte mutsuz olmaktan korkuyorum. Ondan ayrılmakla ayrılmamak arasında kaldım çok ciddi şekilde. Ya sizce nasıl bi yol izlemeliyim lütfen.
7 yıllık sevgilimle birbirimizi çok sevmemize rağmen mutlu değilim. Uzun ilişkisi olanlar cevaplayabilir mi özellikle lütfen?