AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Normal değil..
Canım.. biraz antipatik ifade sık kullanılınca. Bilemedim
Kesinlikle Yani canım diye hitap edecekse niye sevgiliyiz değil mi canım kelimesiyle eşdeğer olan 5 harfli bir kelime olan aşkımı kullanabilirsin uzun şeyler yazaya üşeniyorsan bile 🙄
Icinden geleni yazmış bisey yokki
İçinden gelen canım kelimesi ise benle neden sevgili oldu
O an öyle gelmiş demeki
Daha adapte olamamıştır çekincesi olabilir
Ailesine bile söyledi görüştük yüz yüze fotoğraflarımızı paylaşıyor Instagram'da arada bir güzel sözler söylüyor ancak onların içinde kullanıyor aşkım kelimesini falan diğer türlü her zaman her cümlesinde canım var
Çok sıkıcııııı🙄
Evet devamlı canım canım deyip durması saçma değil mi ayrıca açıklama bile yapmadan iyi geceler deyip yattı insan içimden gelmiyor ağzıma takıldı falan der değil mi
Şöyle açıklama yapmayanlara ayrı sinir oluyorum zaten🙄 2 ayda canım kelimesinden vazgeçmesi gerekiyodu ayrıca aşırı abartmış yani
Evet açıkçası ben açıklama yapardım bir konuda üzüntüsünden falan bahsetse hiçbirtanem ya da hayatım demedi karım diyor nadiren karım demesini de çok saçma buluyorum zaten o da ayrı 😒 şimdi bu kelimeleri kullanmayacak da ne zaman kullanacak haksız mıyım en çok sevgililik döneminde kullanılır öyle kelimeler biz arkadaş mıyız devamlı canım diyor
Aynenn🙄 bakalım aynı şekilde devam edicekmi söylediğin halde
Gereksiz samimiyet
Beni sevmiyor olabilir mi?
Bunu anlamak bukdr kolay değilki😅 ilk sevgilisimisin?
Hayır
Haksızlık etme bence bir kez aşkım demiş sana😀😂
Cicim ayları, normal
Asıl cicim aylarında o kelimeler yoğun kullanılmaz mı 🙄
Zaten öyle ya durum
Aynen zaten devamlı canım demesinden bahsediyorum başka kelime yok mu yani canım normal arkadaşını denilen bir kelimedir aşkım hayatım birtanem bunları neden demiyor ki
Bence kişi içinden ne geliyorsa öyle diyebilmeli. Bunda kriter aramayı doğru bulmuyorum.
Evet zaten sonunda belirttim içinden gelmiyorsa deme diye herkesin kendi bileceği bir şey o bana öyle hitap ederse ben de adıyla hitap ederim ne yapayım
Sadece dememin sebebi acaba ağzına falan mı dolandı aynı kelime gibisinden çünkü canım canım dedikçe kendimiz arkadaş gibi hissetmeye başladım yani o yüzden içimde tutmak istemedim keyfi bilir yani bu saatten sonra canım demeye devam ederse de
Canım kelimesinde sorun yok. Senin algın o yönde.
Ya bunun algı ile falan alakası yok açıkçası sevgilinin amacı zaten güzel sözler işitmek birbirini mutlu etmektir bir kelimeyi de çok görüyorsan karşındakine ne manası kalır Allah aşkına dilini arı mı sokacak güzel bir şey dese
Biraz zaman mı tanısan? Hemen tribe girmemek lazım gibi geliyor bana.
Tamam canım
O devamlı canım dediği için ben de istemsiz olarak demeye başladım
Tamam canım
Baya sıkıcı ilişki..
Evet
Bence sana göre birisi değil. Sen interneti iyi takip eden eğitimli biri gibisin, o daha çok standart birisi gibi..
Sonda biraz Trip olmuş gibi
Diğer mesajları görseniz böyle demezdiniz bence her mesajda
Her mesajda canım mı
Sıkıcı gibi geldi bana benim arkdadim vardı onla bile daha iyidik 😄
Evet yani arkadaşıyla konuşuyor gibi konuşuyor devamlı canım canım da olmaz ki resmen canım kelimesini ezberlemiş sevgililik dediğin zaten güzel kelimelerin kullanıldığı dönem değil mi 🙄
Uzak mesafe mi
Evett
Cıks
Nasıl yani ciks derken
Boş
Normal
Normal olan ne ki biz Arkadaş mıyız yani her dakika canım olmaz eğer mesajını canım canım
normal
Normal olan ne ki şimdi başlarda böyle ise ileride güzel söz duyamam resmen canım kelimesini ezberlemiştim sadece
duyarsın böyle kaygıları başından çıkar