çok ilgisizdi aylarca sürdü. Ama bu konuyu ona hiç açmadım. Zoraki konuşturmak hiç ama hiç istemezdim konuşacağı varsa zaten konuşur mantığında hep bekledim düzelir diye..
Birgun başka bi konuda tartışırken ufaktan bunu araya sıkıştırdım. Bi zaman sonra benimle dolu dolu sohbet edip konuşmaya başladı. Birden bire noldu dedim. Eskiden bu kadar hızlı yazmıyodun dedim. "Sana yeteri kadar ilgi göstermedigimi hissediyorum o yüzden" dedi..
Hepsi bu cümleden sonra başladı. Bunu duyunca benimle gerçekten konuşmak istediği için değil de ilgisiz bırakmamak ve beni ihmal etmemek için zorunlu konuşuyor gibi hissettim. O günden bu yana artık eskisi gibi ona yazasım yok. Sohbet edesim yok. Telefon başında saatlerce bekleyen ben artık mesajlarına hep geç dönüyorum. Kendisi de afalladi baya.. Resmen şu an tersine döndük. O ilgi mesaj bekleyen taraf oldu bense umursamayan kişi oldum. Sürekli soruyor artık hep geç yazıyorsun benden mi soğudun sıkıldın mı noluyor diye..
Ama bunun cevabını bende bilmiyorum. Hala çok seviyorum aşığım ama çok konuşasım gelmiyor artık
Birgun başka bi konuda tartışırken ufaktan bunu araya sıkıştırdım. Bi zaman sonra benimle dolu dolu sohbet edip konuşmaya başladı. Birden bire noldu dedim. Eskiden bu kadar hızlı yazmıyodun dedim. "Sana yeteri kadar ilgi göstermedigimi hissediyorum o yüzden" dedi..
Hepsi bu cümleden sonra başladı. Bunu duyunca benimle gerçekten konuşmak istediği için değil de ilgisiz bırakmamak ve beni ihmal etmemek için zorunlu konuşuyor gibi hissettim. O günden bu yana artık eskisi gibi ona yazasım yok. Sohbet edesim yok. Telefon başında saatlerce bekleyen ben artık mesajlarına hep geç dönüyorum. Kendisi de afalladi baya.. Resmen şu an tersine döndük. O ilgi mesaj bekleyen taraf oldu bense umursamayan kişi oldum. Sürekli soruyor artık hep geç yazıyorsun benden mi soğudun sıkıldın mı noluyor diye..
Ama bunun cevabını bende bilmiyorum. Hala çok seviyorum aşığım ama çok konuşasım gelmiyor artık
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çünkü elde ettiğini bildiğin için artık eskisi gibi çekici gelmiyor sana. Tipik kız sendromu, hiç şaşmaz
Elde etmek değil kesinlikle. O beni benim onu sevdiğim kadar sevmiyor buna çok fazla eminim. Benim sevgimin yarısı bile yok onda.. Benim sorunum şu benimle gerçekten konuşmak istediği için konuşsun zoraki konuşmasın. Ama o ihmal etmemek için soğukluk girmesin diye mecburiyetten konuşuyor bunu farkettigim için bu duruma geldik anladın mı şimdi detayi okuyup gelseydin burda tekrar açıklamak zorunda kalmazdım her neyse canın sagolsun
Detayı okuduğum için bu yorumu yaptım zaten. Madem seninle gönülsüz konuşuyordu, neden bunca zaman bile bile tahammül ettin buna. Madem bu soğukluğuna ve ilgisizliğine tahammül edecek kadar çok seviyordun, neden böyle değişir değişmez bu kadar kolay vazgeçtin sevginden? Duygularında samimi olmayan sensin, o değil. O olsaydı, ilgin yok bana dediğin zaman kendini sorumlu hissedip düzeltmek yerine çareyi seni terketmek de bulurdu, yani senin yaptığın gibi. Kendini kandırmaktan vazgeç, onu elde ettin ve senin için çekiciliği kalmadı hepsi bu;)
Alakasi yok bilip bilmeden konuşmayı çok seviyorsunuz. Kendimi aylarca değersiz hissettirdi şimdi aynısını neden ben yapmiyim? Ben salak miyim? Bırakmıyorum ayrılmiyorum çünkü çok seviyorum evet detaya da yazdım bunu aşığım hala. Soğuma gibi bi durum yok. Sadece benimle zorunlu olarak konuştuğunu hissettiğim için eskisi gibi değilim. Bak detayı doğru düzgün okusan anlarsın. İsteyerek değil ihmal ettiğinin farkında olduğu için mesaj atıyor arıyor beni.. Bunun farkında olup niye eskisi gibi telefon başında ondan mesaj bekleyeyim ben? Sıkıldın mı soğudun mu diye üstüne gelmesi de şu yüzden benim onu ne kadar çok sevdiğimi ve deli gibi bağlı olduğumu biliyor. Hiç bi zaman öyle sevilmeyeceginin farkında kendisi söylüyor bunu.. Benim bu sevgimi bağlılığımı kaybetmekten korkuyor. Eskisi gibi olsak eminim ki aynı şekilde devam edecek ilgisizligine. Bunu geçen ki hareketiyle belli etti zaten. Ayrılmiyorum da konuşasım da yok onun beni çok fazla sevmediğini de biliyorum ama kendim için bırakmıyorum bırakırsa o bıraksın kafasındayim. Ayhhh uzun uzun anlattım oku bi zahmet anla artık
Sorun siz kızların bu kadar takıntılı olması ve takacak bir şey arayıp bulmanız mutlaka. Biraz rahat olun rahat! Kimse mükemmel kusursuz ilişki yaşamıyor. Ne çok seviyorsunuz dramı, mutsuzlukla beslenmeyi. Telefon başında triplere girip kıvrana kıvrana bekleyeceğine al erkeğini koluna da gidip bi yerlerde birlikte güle oynaya eğlenin gezin. 3 günlük dünyada takıldığınız şeylere bak! Ondan sonra alayınız bipolar bozukluk anksetiye delisi olup çıkıyorsunuz. Az rahat olun rahat, hayatı bu kadar zorlaştırmayın kendinize de hayatınızdaki insana da. Siz ilişki yaşamayı mutlu olmak nedir bilmiyorsunuz, siz kızlar çoğunuz. O yüzden sana ne desem faydasız. Benim seni anlamaya değil, önce senin takıntılarla mutlu bir ilişki yaşanamayacağını öğrenmen lazım. Hadi selametle, telefon başında kendini kahretmeye devam et 👍
Bașka şehirde aylardır çalışıyor. Gelecek 2 aya bakalım.
Takıntı değil be abișș bu detaylardan yola çıkarak anlıyorum onun samimiyetini.. Lafa gelince sensiz yapamam der ama ayrıldığımız günün ertesi başka kızlarla sohbet kurar hey gidi hey
O zaman umut besleme, başka kızlarla ilgisi varsa, başka şehirdeyse, zor görüşüyorsanız yapacak şey belli. İsteyince yapıyorsunuz zaten. Yolunuz açık olsun
Ya şöyle söyliyim. Sevgili olduğumuzdan beri hiç bir kızla ilgisi yok. Şifresini falan verdi sosyal hesapların.. Ama şu an ayrılsak ertesi gün konuşmaya başlar kızlarla.. Sadece benimleyken ilişki devam ediyorken yapmıyor yapmaz eminim. Biter bitmex de hemen arayışa çıkması sevgisinden kuşku duymami sağlıyor ve ayriyeten aynı şehirde yaşıyoruz sadece geçici olarak gitti. 2 aya gelecek temelli. Onu kastetim. Sağol bu arada
Bazen erkek gurur yapar, kıskandırmak için başka kızlarla yakınlaşır ama kızı erkeği yok bu işin, hoş değil kıskandırmak da olsa amaç. Ne diyeyim kuzum, yine diyorum 3 günlük dünya basit şeyleri kafaya takarak zaman harcamayın. Sen de sağol
Kıskandırmak için yaptığını sanmıyorum bildiğin kız arayışında 😂 her neyse teşekkür ederim haklısın 3 günlük dünya dalgamiza bakalim
Evliliğe acelesi var demek ki :D
Sorma hemde nasıl. Çok değişik bi karakter kişilik. 1 yıldır cozemedim gitti. Yanlız onu çekiștirdiğim kadar kimseyi çekiștirmedim galiba
İnsan derdi olanı çekiştirir zaten başka neyi çekiştireceksin :D
Hcbdhchjdks haklısın katıldım hxhsj
Sana bol şanslar dilerim gönül işleri zor kuzu ;)
Teșekkür ederim abiș aynen öyle he
Soğuma varsa sıtkı sıyrıldıysa eskisi gibi olmuyor tecrübeyle sabittir
Soğuma yok seviyorum hala
Çok seviyorsan isteksizliğin neden illaki arada bir hoşnutsuzluk var
İsteyerek değil de ihmal etmemek için konuştuğundan dolayı olmasın?
Senin sitemin varsa buna istinaden dediğin gibide olabilir kadında erkekte ihmal edildiğinde sorgular çünkü
Yenisine geç