Sevgilimle eskisi gibi olamıyorum normal mi?

çok ilgisizdi aylarca sürdü. Ama bu konuyu ona hiç açmadım. Zoraki konuşturmak hiç ama hiç istemezdim konuşacağı varsa zaten konuşur mantığında hep bekledim düzelir diye..
Birgun başka bi konuda tartışırken ufaktan bunu araya sıkıştırdım. Bi zaman sonra benimle dolu dolu sohbet edip konuşmaya başladı. Birden bire noldu dedim. Eskiden bu kadar hızlı yazmıyodun dedim. "Sana yeteri kadar ilgi göstermedigimi hissediyorum o yüzden" dedi..
Hepsi bu cümleden sonra başladı. Bunu duyunca benimle gerçekten konuşmak istediği için değil de ilgisiz bırakmamak ve beni ihmal etmemek için zorunlu konuşuyor gibi hissettim. O günden bu yana artık eskisi gibi ona yazasım yok. Sohbet edesim yok. Telefon başında saatlerce bekleyen ben artık mesajlarına hep geç dönüyorum. Kendisi de afalladi baya.. Resmen şu an tersine döndük. O ilgi mesaj bekleyen taraf oldu bense umursamayan kişi oldum. Sürekli soruyor artık hep geç yazıyorsun benden mi soğudun sıkıldın mı noluyor diye..
Ama bunun cevabını bende bilmiyorum. Hala çok seviyorum aşığım ama çok konuşasım gelmiyor artık
Sevgilimle eskisi gibi olamıyorum normal mi?