mesela gülüyorlar eğleniyorlar birbirlerine laf atıyorlar ayrı ayrı samimiyet kuruyorlar, benim böyle şeyler içimden gelmiyor yapmaya çalışsam yapay geliyor, komik veya ilgi çekici gelmiyor
gerektiğinde veya derin konularda ya da aşk konularında konuşmayı seviyorum veya sadece bana çok komik gelen espriler ilgimi çekiyor ben de gülmeyi eğlenmeyi seven neşeli biriyim kendi kendime bile espri yapıp gülerim ama sosyal ve kalabalık ortamlarda değil neden?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yalnız olmadığıma bir nebze sevindim :)
Bende böyleyim ne yazık ki insanların gülüp eğlenmesini yerine göre yorumluyorum saçma ve yapay geliyor anlaşılıyor basit olamıyorum herkes gibi anı yaşayamıyorum bu insanın kendisinde psikolojisinde olan bir durum olabilir veya karakteri böyledir yalnız başıma daha mutluyum daha enerjik hissediyorum ama ortam olmadığı içinde içimde bur burukluk oluşuyor kafaya bunları takmak yerine anı yaşamaya çalışırsan daha iyi hissedersin
Bende senin gibiyim ama en yakın arkadaşıma karşı öyle degılım bende bunun sebebi bazı insanların yanında hiç rahat hissetmiyoruz ben mesela en yakın arkadaşımın yanında çok akıcı rahat espirili konusabiliyprjö çok gülüp egleniypz ama bazı insanların bana yaptığı şakalara karşılık bile veremiyorum çok kasıyorum
Güzel işte, yapay gelen ve istemediğin şeyleri yapmıyorsun. Bunun nesi kötü?
samimi olmak istediğim insan-lar bile benle samimi olmamış oluyor
Yapay geliyorsa yapmayacaksın. İçten davranacaksın
yapmıyorum da o zaman da insanlar benimle samimi olmuyor ama ben sevilmek istiyorum
Kendini az rahatlat. Her yönden
demiii biraz az düşşüşnmek mesela?
Biraz sal içinden geldiği gibi ol
Aynı frekansta değilsinizdir
Pp gerçek mi
Evet neden?
Saçların çok güzel
Yaa canım sağol ☺️
bu olabilir çünkü yakın hissettiklkerimle konuasım geliyo nadiren
Dediğim gibi :))
Çünkü tecrübe etmemişsin.
hıııııım
Yalnizligi seven bir yapın vardır
evet ama insanlarla zaman geçirmeye de ihtiyacım var bana çok iyi geliyor bunu fark ediyorum
sevilmek istiyorum ben de
Yalandanda olsa onlarin muhabbetlerine katilmaya çaliş gül zamanla zaten alisirsin ortama herkes boyle yapiyor 🤣
herkes böyle mi yapıyo bunu bilsem rahatlayabilirim
Genelde boyledir
İnsanlardan soğuduğun içindir
pek sanmam seviyorum onları aslında
bilinçaltında bi şeyse bilmem
Bilinçaltında
Samimi olmak zorunda değilsin muhtemelen biraz alıksın ki bu durum sanılanın aksine çok yaygın
Sen ne hakla bana alık diyorsun şerefs*z pislik
Yerin cehennem
Cezanı çekiceksin
Sana hiçbirsey demiyorum
Ben diyorum
Seni engellemedimmi ben
Böyle insanlara cevabını veririm muhtemelen biraz aşağılıksın
Bir yaşlı vardı o da beni görmezden geldi mesela o da eziğin tekiydi cevabını iletmek istiyorum diğer ezmeye çalışanlar da ezikler hepsi hak ettiklerini yaşayacak
Emin ol senden gencim