AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Erkek en az 15 cm uzun olmalı. Kadınlar kendini daha güvende hissediyor uzun boylu erkeklerin yanında. Yani en azından kendinden uzun erkeklerin yanında.
15 ne ya çocuğunu gezdirir gibi gerçi iyi de bilemedim 😂
Evet öyle bi takıntımız olduğu doğruu 😁
Yoo kimsenin yanında güvende hissettiğim söylenemez herkes aynı değil
Boy aynı da olabilir bu sorun değil ki? ben çok çift gördüm erkeğin kısa kadının uzun olup mutlu mesut gülüp aşk yaşadıklarını önemli olan uyum ya uyum olmadıktan sonra güzellik, boy olmuş olsa ne olur olmasa ne olur..
Bence farketmez ya gönüller arası uzaklık farkı olmasın yeter 😇
Bununla ilgili tam bilimsel olmasa bile bilimsel bir çalışma vardı yıllar önce okumuştum. Kadınla erkek arasında 13 cm fark olması idealmiş.
Temel mantık ise düğün veya gece kıyafetleriyle ilgili.
8 cm topuk + 5 cm topuz =13 cm. Erkeğin ayakkabı topuğunu da 3-4 cm kabul edip yine arada 3-4 cm lik görünürlük farklı olması temeline dayanıyor.
Mantıklı bi çalışma olmuş
Erkeğin en az 10-15 cm uzun olduğu, boy farkının göze çok batmayacağı detay olmalı. Ben 1.88'im, mesela 1.50 olmamalı. Ben uzunu zaten çok az, değinmeye gerek yok:))
Evet öyle de çok komik durur 😅 20 cm en ideali bence
Nokta, virgül misali; görüntü itici oluyor :)) 20 cm civarı ideal diyebilirim, erkek her zaman uzun olmalı ama hoş ölçüde
5-25 cm arası ideal bence! Sonuçta minyon halleri de tatlı oluyor siz kadınların :)
@balbiri, Senin fikrin ne balkız? :)
20 30 arası ideal bence 😁 erkeğin uzun olanı makbuldür
@balbiri, Bak merak ettim şimdi senin boyunu : ) Ben 186 yım ya sen?
Onu söyleyemiyoruz
:P <3 Vallahi çok merak ettim. Benimle kıyaslama yapmak için falan değil, seni merak ettim. dm. den yaz, sonra yine kapat istersen nolurr
Amca işine bak ya
amca... peki!
20 olmalı max 1.50 kılzar ile çıkınca kendimi zürafa gibi hissediyorum
Ahahs
Boy farkına göre seçmem ben.. önemli olan bir ilişki de aşk olmasıdır aşk olduktan sonra gerisi de önemli değildir.. zaten günümüzde herkes boya bakar.
5-10 cm Kadından uzun olmalı erkek bunu araştırmaya binayen söylüyorum Bir üstünlük tartışması değil zira Söylenenin aksine bu kadınların sorun ettiği bir proglem Erkeklerin değil aslında Erkeğin eşit veya kısa olması Kadını içsel olarak soğutuyor. Ancak gelelim mantığa tutupda 1.50 boyunda bi kızın 2 metre adam istemeside baya saçma bir şey
Benim için bir önemi yok ama 5 -20 cm arası fark yeterlidir bence. Benden 30 cm kısa bile olsa önemsemem şahsen.
Gönül işleri bunlar mantık işleri değil açıkçası ama ben eskiden sanırım 10 santim ideal diye düşünmüştüm. Yani topuklu payı bırakırsan ideal.
Kısa sevgilşn oldu mu
Yauv sana ne milletin özel hayatından?
Sanırım sen yanlış sitedesin… ayrıca bu özel hayat değil. Kısa istemezsin manasında bir yorum.
20 cm iyi. erkek baskınlığı fiziksel olarak belli olunca daha hoş geliyor.
Evet katılıyorum
Sevgi olduktan sonra 5 -10 cm sorun olmamalı. Turk kadını 160 istatistiklere göre zaten.
benden uzun olmasın ve çok kısa olmasın bana yeter
Bol kriterim yok ne olacak ki ha uzun ha kısa olmuş
5 cm fazlası gerek yok
Topuklu giyerse senden uzun olur ama
Olsun önemli olan sonrası
On-Onbeş santimetre fark olmalı.
En az 7 cm olmalı sonuçta kız topuklu giyecek, platform giyecek zart zurt.
Bence kız erkeğin omzuna gelmeli
Kadın erkeğin kalbine denk gelmeli
Boy ve huy denk olmalı.
10 cmden fazla olmamalı
10 -15 cm falan
10-15 cm ideal
Minimum 7 maksimum 20 bence yani
Sen kaçsın
Uzunuda oldu kisasida ideali en fazla 10. cm
Kız 150 erkek 195 ten aşağı olmamali
Abart 😬
🤣🤣