Görüntü anlamında değil sadece huy karakter tavırlar falan. Erkekler bence kadınlardan daha büyük olmalı yaş olarak en az 4 5 yaş hatta sizde tam tersi
normalde bende böyle diyorduum hatta bir önceki erkek arkadaşımla aaramda 10 yaş vardı ama şu an çok eğleniyorum hem komik hem zeki hiç toy hissi vermiyor
beni gören genç zannediyor sebebi 6 yıldır karı kızdan uzak oluşum dfsknjkds 2000li çocuğun vay haline, resmen dominant bir hatun görüyorum şu an karşımda
Yok şu an çalışmıyorum kpss hazırlık o da bunaltiyor bu sıcakta. Dediğim gibi sana bol şans mutlu olursunuz inşallah terkedilince uzun bir ilişkide herşeye inancımı kaybettim ben güvenmiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Evet önemli olan anlaşabilmek.
gider kız kafaya takma erkek arkadaşından 4-5 yaş büyük arkadaşlarım bilr var mis gibi gidiyorlar sen abaza pçç erkekelrin dediğine bakma
di mi çok bir fark yok ben 98 li sayılırım hatta o da 99 lu
gerekirse aranızda 5 yaş olsun çevrene bak onlarca kişi var öyle sen kendi kafanda sorun rtmediğim sürece sorun yok
Aşk varsa gider neden gitmesin. kadının büyük olması daha güzeldir
öyle mi dersin , benden büyük duruyor vs o konuda sıkıntı yokta ilerisi için düşünüyorum
Erkekler daha geç olgunlaşıyor. Bence ilişkide bir kız bir erkekten büyğk olmamalı.
ama zeki birisi
O senin kararın. Her insan farklıdır. Genelleme yaptım ben. İnsanı yaşadıkları olgunlaştırır zaten.
bi yerde okumuştum erkeğin küçük olduğu ilişki daha sağlıklıymış diye eski kalıplar artık yıkılıyorrr takma kafana
Bazı insanlar yaş olarak küçük olsalar da kafa olarak daha olgun olabiliyorlar. Abartı olmadığı sürece böyle yaş farklarında sorun yok
Çocuk gibi kalır yanında
benden büyük duruyor
Görüntü anlamında değil sadece huy karakter tavırlar falan. Erkekler bence kadınlardan daha büyük olmalı yaş olarak en az 4 5 yaş hatta sizde tam tersi
normalde bende böyle diyorduum hatta bir önceki erkek arkadaşımla aaramda 10 yaş vardı ama şu an çok eğleniyorum hem komik hem zeki hiç toy hissi vermiyor
O zaman devam et ama kafana takılmasa buraya sormazdin
ne güzel erken öleceksin ondan
o işler yaşa bakmıyor : )
doğru, kadınlar bizi öldürüyor dilleriyle
ayneen öyle ahahahha
beni gören genç zannediyor sebebi 6 yıldır karı kızdan uzak oluşum dfsknjkds 2000li çocuğun vay haline, resmen dominant bir hatun görüyorum şu an karşımda
kendi kaşındı yapıcak bir şey yoook : )
Memnun kalmazsan eğer beni de öldürebilirsin yaağğnii 😂
6 yılllık oruç bozulmasın : )
Yaaa 🤨
Yo hayet iyi yaş farkı
Gider
Olmaz abicim
neden : (((
gider yaş farkında ne var kız 3 yaş nolcak
di mii
Olur sorun olmaz
Gitmez
Bırak o bebeyi gel
Gider
Çok bi fark yok
Ben de 97 liyim
Uyar bisey olmaz
Bisi demem.
Ablaasın sen
hayıııır duymak istemiyorum
Bulmuşsun körpeyi
: ) zevkine bak diyorsun
Zevkli mi ghfjx
Olmaz o is
Sen olgunsun o ergen
eevet biraz öyle hissetttiriyor ama zeki
Ben 98 li yakışıklı biriyim ben kız bulamıyorum 8-9 aydır elin birey buluyor vay arkadaş 😃
: ) kısmet bu işler 2004lüler evleniyor hatırlatırım
Yo benim bahtım s*kık ben kabullendim artık
Kadınlara da güvenmiyorum zaten yaz 25-26 ben evlenmem artık
abartmaaaaa bende 26 yaşındayım 30 kadar yolu var
Misal sana bile gel arkadaşça konuşalım desem yok diyeceksin benim artık umudum yok hele ki terkedildkten sonra ben evlenmeyi düşünmüyorum
Tam olarak böyle işte şansımı skim
şaka mısın konuştuğum var diye yazmam sana yoksa abartmaaa , bide bayıl istersen feriha, işten birileri yok mu
Yok şu an çalışmıyorum kpss hazırlık o da bunaltiyor bu sıcakta. Dediğim gibi sana bol şans mutlu olursunuz inşallah terkedilince uzun bir ilişkide herşeye inancımı kaybettim ben güvenmiyorum
Senin hakkını ben verirdim bu Halle bile de neyse
Olurrr
Hayırlısı ise olur
Gider