Bir senedir beraberiz. Maddi imkanlar tam. Ben bu sene evleniriz diye düşünüyordum ama o seneye evlenelim dedi. Buna baya kırıldım.
Olgun karşılayıp tamam mi demeliyim yoksa kendi isteğimi de goz önünde bulundurmali miyim bilemedim
Bir senedir beraberiz. Maddi imkanlar tam. Ben bu sene evleniriz diye düşünüyordum ama o seneye evlenelim dedi. Buna baya kırıldım.
Olgun karşılayıp tamam mi demeliyim yoksa kendi isteğimi de goz önünde bulundurmali miyim bilemedim
Bana soracak olursan herşeyiniz tam iş konusundada sıkıntınız yoksa karşı tarafın ertelemesi çok yanlış ve bir sene sonrada erteleme ihtimali olabilir.. ki bu sizin zamanınızdan çalmak demektir..
Ne yapmaliyim cok kafam karışık. Gercekten soylediginiz seyin gerceklesmesinden bende cok korkuyorum
Mental olarak düğün kosusturmacasina hazir degilmis. Nikah yapmaya hazir ama düğün ve aile meseleleri zor geliyor gozunde büyüyor
Nişanla güvence hissedemem ki ben de :((
Önceki iliskimde nisanlandiktan bes ay sonra aldatildim
Cevap
6Cevap
O zaman önümüzdeki yıl da erteler. Birbirinizi az çok tanıdıysanız ertelememesi gerekir.
Seneye evlen ne olacak kudurdunmu kız bekle işte biraz daha
Ayri kalmak zor geliyor. Uzak mesafeyiz
Tamam deme mutsuzsun çünkü seneyeymiş sana sordumu?
Seneye daha iyi olur diyor
Kendini mental olarak böyle bir kosusturmaya hazir hissetmiyormus
Bilmiyorum :(
Ben konusunu acinca iyi tamam gec kalmadiysak bu sene evlenelom madem diyor. Ama bende böyle sinir aninda soylenmis bir şeyle benimle mecburiyetten evlenmesini istemiyorum
Seneye de sonraki sene evlenelim der
🥺
Seni evlilere hazır görünüyor olabilir
O işi yapıyor musunuz
Uzak mesafe oldugu icin nadiren
Birkaç ay yakın yaşamadan karar verme bence. Yaş kaç
Ben 25 o 30
Güzelmiş. Ayda 1 oluyor mu
Ayda 1, iki ayda 1 değişiyor
İki ayda 1 az be. Tek postaysa daha kötü. Dikkat et aldatmasın
Yok iş haricinde sürekli görüntülü görüşüyoruz. Her aradığımda acar telefonumu. Şimdiye kadar aldattigini düşünmüyorum tabi bilemem yuzde yuz. Ama madem az ise evlensin iste diye düşünüyorum bende
İstekli biri mi seks konusunda. İsteksizse bunun için evlenmez
İstekli biri
Sen pekiii