Sevgilimle 13 aydır beraberiz.. Henüz nişan yapmadık ama aramızda konuşuyoruz tabi, bir gün mutlaka olacak gözüyle bakıyoruz da benim aklım hala çok karışık, çünkü kendisi çok ama çok dağınık, bekar evini bir görseniz 20 kişi her gün maç yapıyor sanırsınız o kadar beter. Ocağın yağından geçilmiyor, mutfağa girip temizleyeyim diyorum "ben hallederim" deyip izin vermiyor, zaten canıma minnet, leş gibi... Aynı evde yaşamaya başladığımız zaman da böyle olursa kafayı yerim kesin, ne yapayım? Sizce evlilik hayallerimi erteleyeyim mi birkaç sene daha? Yoksa zamanla ona düzenli olmayı, temizlik yapmayı öğretebilir miyim, ne diyorsunuz?
Evet, ertele
Hayır, erteleme
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sevgilim çok pasaklı, evlilik hayallerimi ertelemeli miyim?
Eniştem de aşırı dağınık. Getirdiğini tezgaha yığıyor. Makinenin içine koymasını geçtim, getirdiği tabakları şöyle bir temizleyeyim, sudan geçireyim bile demiyor. Yemek yaparken çok dağınık ve arkasını toplamıyor. Eniştem daha öğrenemedi, umarım öğrenir...
Erkeğin emegen olarak yetiştirildiği toplum... Bekar hayatı yaşıyor sonuçta yapmak istemeyebilir. Çocukta değil ya suç annesinde hiçbir şey öğretmemiş.
O zaman evlen ve dene evliliği bu kadar özel bir kurum olarak görmekten vazgeçmelisin öncelikle yani aynı evde yaşamaya karar vermekten farksız aslında istemezsem boşanırsın tabi o merasimler düğündü filan onlar bayaa sıkıcı
Aslında hayır olmaz çünkü her insanın belli çizgileri vardır. Yani senin netliklerinden birisi buysa bu senin kişiliğinle alakalıdır. Her gece dışarı çıkıyor eve gelmiyor ile evi temiz tutmuyor çok dağınık arasında bir fark yok çünkü bu senin bir çizgin. Bu konuyla alakalı değil yani seninle alakalı. Seni üzüyorsa yoruyorsa bu durum konunun bir önemi yoktur. Ama yinede en başından onunla bu durumu ciddi bir şekilde konulmalısın açık açık
Kesinlikle ayrıl kesinlikle. Öyle kişilerle evlilik asla yürümüyor. Ablam normal temizlikte bir insan temizlik yaparken bile ablamı ve bizi temizlik hastası olarak görüyor..
Bekar evleri hep dağınık olur. Kendi evinde daha çok özen gösterir bence. Ayrıyetten sevgili iseniz samimisinizdir. Samimi iseniz düzgünce ona anlatırsın bu konuda hassas olduğunu
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Anlatıyorum, hatta sen karışma ben kendim çözeceğim diyor ama gram iyileşme yok
Evlilik öncesi birlikte yaşama şansınız yok mu? Deneyin derim. Anlaşır iseniz daha iyi karar verirsin. Evlilik için acele etmene gerel yok bana kalırsa.